Växjö & barnvakt

Det är då inte så lätt att hinna med att skriva här varje dag när dagarna är fulla av olika aktiviteter, eller något likande.

Igår fylldes dagen av ett Växjöbesök med Janni. Vi stuttsade omkring där i ca. 6 timmar hit och dit. Hur fasen orkar man egetnligen? Ett besök på en pizzeria blev det oxå, samma som i somras. När vi kom ut därifrån och strosade vidare på stan var det nog inte så många om ungick att vi hade ätit pizza. Vi luktade nämligen pizzeria, inte ens ett besök på parfymavdelningen på Åhlens kunde dölja det. Haha! Golvet på Åhlens spelade oss även ett spratt, det lutade och hade sig. Vi gick omkring där och ojade oss som två gamla tanter eller två låtsasfulla fjortisar över hur snurriga vi kände oss. Bestäm själva :)
Tiden gick och det var dags att åka hem. I bussen fick jag sällskap av en läskig typ som satt och pratade engelska med mig och ville att jag skulle sitta bredvid honom vilket jag tacka nej till. Efter det fortsatte han sig raggning vidare och hamade i sätet hos någon annan. Stackars honom... eller.. stackars henne!

Jag var hemma runt 18-tiden och då fixade jag lite pasta i lite lagom stres som vanligt. Efter jag stressat klart bar det av hem till Ine där jag skulle fördiva kvällen med att sitta barnvakt. Först var det lugnt och jag kollade på Djävuel bär Prada, lite mysko film, men den kändes härlig en fredgaskväll då man var väldigt trött. När filmen var slut kom Stewen och ville se på film, men det slutade med att vi satt och klurade på hur man skulle spela Kalle Ankaspelet han hade fått i tidningen. Efter lite om och men lyckades vi förstå reglerna och vi körde ett par matcher. Sen blev det iaf lite Harry Potter, suck. När han inte pausade och skulle prata :P Runt halv ett-tiden kom dom hem och då somnade Stewn medan vi andra tog oss en macka och pratade lite skit i köket. Vid halv två-tiden traskade jag hem i mörket. Skönt. Sen blev det en dusch o efter det sängen, det var länge sen det var så skönt att lägga sina trötta ben i sängen.


Idag sov jag länge igen och jag har inte gjort någonting idag faktiskt. Ändå har dagen flytit på ganska så snabbt. Nu är det kväll och här sitter jag... på tvn är det bara en massa skit! Inget vettigt att se alls.. I morgon är det nyår, det blir spännande att se hur allt blir. Lite tråkigt att inte fira med de vanliga, men vafan, man är väl öppen för förslag ;P Forts följer :)
2006-12-30 @ 20:29:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


My day in Nybro.. typ

Usch vad tidigt man fick gå upp idag, redan vid tio. I morgon kommer det dock bli redan vid halv sju! Jag sover nästan av bara tanken! Så går det när man har härliga bussförbindelser och ska till Växjö. Jaja, vi får se hur det hela fortlöper.

Idag spenderade jag iaf mig dag först hos Victor. Tv, kort o kittling var det på schemat. Jag är starkare än honom, helt klart, därför vann jag! Ehm.. ja.. :) Jag kan väl få leva lite på drömmarna iaf? :) Sen blev det en fika på stan med Mathias. Det gäller att klara av så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt, haha! Får se vad som händer under kvällens gång, antagligen inte allt för mycket :/


Jag kan inte hjälpa att du känner som du känner och att jag känner som jag känner! Jag är den jag är, du är den du är! Jag orkar inte med din svartsjuka, det finns inget att vara svartsjuk på ens en gång! Det hade aldrig fungerat om du nu hakar upp dig pga din svartsjuka. Jag är mycket mindre svartsjuk än dig och jag har både tjej o killkompisar, precis som du. I guess. Låt mig få ha det då!
2006-12-28 @ 18:47:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Farmor, mormor och morfarbesök

Igår var jag hos Farmor och sen kom kusinerna med föräldrar och deras superdupersöta lilla hund! Vi var där och åt och åt, som vanligt. Sen blev det julklappar, en mysig filt, öronhängen, pengar och ljus :) seen åkte vi hem. Så var jag hemma ett tag och sen smet jag in till grannarna igen. Det blev en "skräckis" mot slutet.. Jag undrar var de riktiga skräckisarna har tagit vägen, det känns som om de är totalt bortblåsta. Jag väntar med spänning på att det ska komma en bra... Kom hem runt 01 iaf, inte allt för sent. Och så råkade jag sova till en sådär halv ett idag igen, det är verkligen skönt! Även oim jag inte blir piggare så fördrivs en del av dagen iaf.

Idag blev det en sväng till mormor o morfar. Mat och åter igen mat. Nu vill jag inte se den sortens mat förens till nästa jul! Inte mer julmat för guds skull! Fast.. kanske en och annan lussekatt går nog ner.. Det blev julklappsutdelning där med och jag är ytterligare 500kr rikare :) Inte mig emot. Nu ikväll blir det nog bara till att sega. Funderar på att gå ut en sväng... fast det skulle vara trevligt med något sällskap idag.. Äh, blir nog till att inte gå ut alls om jag känner mig själv just nu.

Det börjar bli lite smått panik över vad jag ska göra i morgon.. Ingen aning! Jag vill inte sitta hemma och tråka! Man får sån ångest när man inte vet vad man ska göra.. Hemma vill jag inte vara för jag vill inte börja tänka en massa. Uschuschusch!!

2006-12-26 @ 20:05:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snack..

Jag blir bara så trött. Jag vet verkligen inte vad jag vill eller vad jag känner för något alls. Just nu känns det som om jag bara vill försvinna under jorden och stanna där för all evighet. Så lätt lär det väl inte gå..
Oj, klockan är redan 23.15.. Här har jag visst suttit sen 22.. Vilket liv jag har, jag känner verkligen hur mycket energi jag har. Jag är så jävla trött, kan knappt inte hålla ögonen öppna. Så undrar andra "Varför går hon inte och lägger sig då?!" Jaa, det undrar jag med. Jag vill sitta uppe här av någon anleding, dock vet jag att när jag vaknar i morgon kommer jag fortfarande att vara trött.. Då känns det ingen mening med att gå o lägga sig nu. Väldigt problematiskt detta! Jag vågar fasen inte gå och lägga mig. Det känns som om det kommer hända något hemskt då..

Jag hänger inte med. Du vill vara min vän, du sa att du inte skulle hålla på sådär. Men vet du, det är ju precis det du gör! Du gör verkligen allt för att jag ska ligga där nere på marken igen. Jag vet att du vill det. Jag kommer säkerligen hamna där om ingen kommer och rycker upp mig.


Nej, nu sitter jag och skriver en massa dumt, trött, förvirrat snack igen.. Jag måste skärpa mig..
2006-12-24 @ 23:19:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Party, jobb, kväll hos grannen, julafton

I fredags kändes det ganska så bra faktiskt. Värre var natten till fredagen. Man kom till skolan, vi hade ingen historia, det var ingen som kunde ha sagt det tidigare? Sen blev det julgröt till lunch. Efter det samlades vi i klassrummet och fick lite pepparkakor o godis, sen blev det dags för Aulan. Ganska så trevligt. Runt ettiden försvann vi till stan, det blev till att köpa en julklapp till och lite sånt. Sedan blev det en åktur hem till Carro. Vi fikade julgodis och hade julklappsutdelning, jättemysigt! Klockan började ticka och vi började göra oss i ordning och laga mat. Vi åt och drack tills det blev tid för att åka in till Nybro för att ta tåget till Kalmar. Vi kom in på Palace och köpte drinkar för allt i världen, den kvällen var dom etra goda på något vänster. haha. Tyvärr så kände Carro sig inte bra så hon lämnade stället tidigt. Jag och Janni fortsatte vårt festade iaf, vi hade jättekul! Det var en trevlig kväll!

I går var det dags att kliva upp vid tio i nio för att börja jobba. Tro det eller ej, det var kul att jobba igår! Det kom folk nästan hela tiden så det fanns ingen dötid! Härligt! Man blev inbjuden på gröt till grannen oxå senare på kvälle, vilket jag tackade ja till. Jag kom dit runt sju, sen kom hennes barn. Trevliga :P Vi åt och pratade. Det var så trevligt att jag var kvar där till runt två då mamma ringde och var lite småsur och ville ha hem mig. Det var lite tråkigt att man skulle hem då.

Idag vakade jag vid 12.16. Dagen har segat sig fram. Varit hemma. Fått mina julklappar nu. En matt, lushsaker, öronhängen, pengar, en bok, godis, nagelsaker, ljuslykta o sådär.


Usch, det känns så fel. Man borde vara glad idag, känna gemenskap och allt sånt. Jag bara längtar här ifrån. Svårt att ens en gång ge ett leende. Man får dåligt samvete för att man kanske drar ner på stämningen, men allvarligt, jag orkar verkligen inte. Jag ser inte det roliga. Jag har verkligen ingen julkänsla och lust till saker och ting.. Det är så jävla jobbigt! Jag vill inte vara här idag... Det känns så.. tillgjort allt.. Var är livskraften?



Sist men inte minst, God Jul, trots den ickeexisterande julkänsla :)

2006-12-24 @ 19:10:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


åter yr det upp igen

Julbord i skolan och ca. 15 minuters svenska. Det låter som en höjdardag i skolan. Efter det gick jag o Mathias och fikade. Det fanns en del att prata om så det blev en 2-timmarsfika. Kunde nog ha blivit längre har jag en känsla av. Men det var skönt att prata ut, som vanligt. Det känns så naturligt på något sätt, även fast man inte riktigt vet vad man ska säga.. Vissa personer betyder helt enkelt mer än andra, och på olika sätt. Ni som jag inte skulle klara mig utan, eller, det kanske jag skulle, men det skulle nog inte vara ett så bra liv då. Iaf, ni vet vilka ni är.

Jag sa att det var tomt bland mina känslor. Nu har jag börjat undra, det känns som ett virrvarr nu. Ungefär som när snön ligger stilla och fin på marken (som inte vill visa sig just nu...) sen kommer det en vindpust och yr upp allt igen. Just så har det börjat kännas nu igen. Fast.. ändå så känns det ändå tomt. Tomma känslor som gör ont, ont, ont. Jag vill bara bort från allt detta nu. Till en fin plats.
2006-12-21 @ 22:45:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äcklad och trött!

En psykologilektion, en väldigt rolig relgionslektion och 15 min IR. Det var min dag i skolan det. Alltid lika intressant att berätta om de lektioner man har haft och inte haft.. Möttes av lussekatter ännu en gång när jag kom hem, mums! Det är nog det bästa som finns i bullväg! :)

Nu ska jag "klaga" över ett par saker. På senaste tid har det varit fullt med snubbar i 25-40årsåldern som har skrivit till mig. Det gör inget att de skriver, men får man typ skriften "hej snygging" och sedan att det vidarutvecklas blir man en aning rädd! Och att de har barn och flickvän, det hindrar dem inte? Vad är det för samhälle vi lever i? Får de inte ut tillräckligt av sina fruar/flickvänner eller? Nej.. usch! Jag blir bara så äcklad! Vart har moralen tagit vägen i världen?!
Jag blir så himla trött på er, kan ni inte lägga av? Båda två? Det är nog! Ska ni hålla på, gör det då tyst för er själva! Jag orkar verkligen inte höra ert patetiska snack längre! Jag mår inte bra av det, det är så jag bara vill spy på er. Vad har de tagit åt er?
2006-12-20 @ 20:44:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Teoriprovet!!!

Har sovit riktigt bra inatt, så skönt, vaknade inte förens klockan ringde. Då blev jag nervös, jag kom på vad som skulle hända idag! Shiit! Jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar. Runt elvatiden åkte jag och mamma till Kalmar. Vi kom till vägverket typ en halvtimme före som det stod. För en gångs skull var vi verkligen i tid. Kort togs och en snygg namntekning skrevs! Usch! Snacka om att ta ut allt i förskott! Sen var det bara till att sitta och vänta, och vänta tillsammans med ett gäng killar! Nästan inte en enda tjej skulle göra det! Men men, sällskapet var ju inte fy skam! Tysta var dom, såg nevösa ut oxå. Två satt och började skaka med benen samtidigt, det var kul! Haha, sen kom det in två stycken nästan samtidigt och båda hade likadana tröjor på sig! ...väntning.. väääääääääääääntning.. neeervositet!
Så småningom kom det en tant och sa att det var dags och att hon ville ha våra id-handlingar! Det var lite kul när hon ropade upp namnen! Haha! Jaja.. Vi gick in till ett rum.. frågorna gjordes.. jag tryckte på "avsluta provet".. sen ploppar det upp en ruta " ÄR DU SÄKER PÅ ATT DU VILL AVSLUTA PROVET? JA    NEJ" sanningens ögonblick var inne! Jag tryckte på JA. IIIHHH; godkänd!! Jag kunde andas ut. Med ett leende går jag där ifrån :)
Efter detta går jag o mamma o fikar, sen åker vi en sväng till Nybro och sen är vi hemma runt fem..

En tyngd från mig har fallit bort, skönt!
2006-12-19 @ 19:38:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skolmaten&Paprika-update

Tröttheten har legat och smygit hos mig hela dagen. Allt började idag på morgonen när jag bara somnade om och om igen när mamma väckte mig, till slut blev det kris och jag fick lägga i snabbväxlen. Jag kom iaf med bussen, klarade mig till körskolan där jag satte mig och gjorde maxantalet med uppgifter man får göra per dag, dvs. 5 "prov"... Jag hade ett sånt flyt och sen helt plöstligt får jag inte göra fler uppgifter! Vad är detta för sätt? Tiden var nästan ute då iaf och jag gick till skolan och hade en ytterst rolig historialektion, om man bortser från rolig dvs.
Tiden blev inne för lunch efter en väldigt lång väntat, dock bemöttes man av äcklig mat med paprika i. Om skolan har nu så lite pengar att röra sig med, varför envisas de att använda sig av så mycket paprika? Paprika är ju relativt dyrt om man jämför med mycket annat, eller har jag sett fel på priserna..?
Sedan började vår religionslektion och jag o Janni hade redovisning som gick ganska så bra, eller, väldigt bra med tanke på vår förberedelse! Religionslektionen var mer än okej, den är riktigt rolig och intressant! Det finns så mycket att diskutera på.. och titta...
Det visade sig sen när svenskalektionen började att vi fick till torsdag på oss med uppgiften och att den skulle vara lite längre än vad jag hade skrivit ihop, nu är det upp till Janni! Vi fick även tillbaka de nationella skrivningarna, i A-delen blev det ett VG (det högsta man kunde få där), i B-delen blev det ett MVG och likaså i C-delen så jag är grymt nöjd med mig själv nu! Eftersom vi fick gå när vi hade fått reda på detta gick jag o Janni och tog en fika, vad annars... ?


Nu sitter jag här hemma och segar.. Tar en paus av mitt pluggande eftersom jag är alldeles vimmelkantig.. I morgon är jag typ ledig.. Det ska bli skönt, hoppas jag!! Fast det lär det nog inte bli.. suck..

När jag fick höra hur du beter dig, jag blir så äcklad.. Eller.. det är nog snarare hon som äcklar mig.. Jag vet inte vilket som är värst..
Och du..du säger att du vill vara min vän, att du saknar våra samtal.. HUR fan kan du göra det när du inte anstänger dig det minsta? Jag hänger verkligen inte med.. Du kanske skulle tänka på att ge lite tid till de andra i din omgivning? Du lovade mig att när den dagen skulle ske, då skulle det inte bli såhär.. Men vafan, du har lovat mig så jävla mycket som du inte har kunnat hålla iaf.. Ändå fortsätter jag att ha vilja att vara vän med dig. Hur patetisk är inte jag och mitt liv egentligen?
------------------------------------------------------------------------------------

Nu fick jag såntdära infall att jag ville lägga dit ett par bilder. Jag fick insperationen när jag hade varit o kollat på Jannis snygga sida.. haha.. Här kommer iaf ett par schnygga bilder!

Gina
Här provar då jag o Janni dedära linnena inne på Gina som har visats i
reklam ni vet? Dom var så fula så vi kunde inte låta bli. Men visst blev
vi ändå snygga? Skönheter klär i allt :)

Lusselinnen
och här kommer en ganska dålig
bild, men det är iaf Jag o Janni
vid dendära modevisningen
som jag nämnde i ett tidigare
inlägg.. :)





2006-12-18 @ 20:37:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sömn

Sovit runt 12 timmar inatt, det var väldans skönt! Jaa.. eh.. Sen har jag suttit och gjort Svenska C uppgiften och massa körskoleteori så nu snurrar det rejält uppe i mitt huvud.

Nej, jag har nog inget vettigt att säga idag. Har inte hunnit tänka så mycket för att jag har haft fullt upp med annat. Jag längtar till fredag iaf! Då blir det lov, lov, lov ;D
2006-12-17 @ 20:46:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jul och Kalmar

Snart är julen här, men det känns inte som det. Hur ska man kunna få ens en gnutta justämning utan snö? Det är omöjligt. När alla julklappar delas ut kommer jag sitta och tänka "Vad är detta för tillställning".. Om det nu ens kommer snö i december så kommer den att hålla i sig till juni. Hur kul är det? USCH! Tänk om det är snö när man tar studenten?!? OMAAGAAD!!Hemskaste tanken någonsin!

När klockan ringde idag så tänkte jag "Neeej, jag orkar inte gå till skolan idag med." Sen så kom jag på att den var ställd för att jag skulle till Kalmar.. då blev det lite mer lockande att gå upp. Runt elva var jag i Kalmar och då träffade jag Malin. Vi gick omkring där lite, sen blev det en dagens fika på caffee dream som vanligt.. Klockan tickade på och blev ett då tåget gick hem igen.

Kom precis hem från Målerås alldeles egna lilla "julfest".. Men lussetåg, fika och lotter.. typ.. Weeii.. Bättre än att sitta hemma och glo. EN sak kunde gärna ha besparats mig. Tänk om saker och ting bara kunde försvinna! I detta fall menar jag "ting".. Gah!

Tror jag ska kolla på tv4as film sen ikväll.. eller vilken kanal det nu än var på. Roligare än så kommer jag nog inte att få. Tänk om något kul kunde hända, bara sådär! Dock är väl det för mycket begärt..
2006-12-16 @ 19:31:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lusserugby!

Idag var det lusserugby för hela slanten. Vi hade jättekul, men vi förlorade. Fast vi gick inte ut för att vinna, vi spelade för att vi ville ha kul. Visst, vinna hade ju varit ett plus, men det visste vi ju innan vi ställde upp att det inte skulle bli så. Spelet är bara en lek. Fast vi hade nästan en chans.. men den tog nog en fågel och flög iväg med.. Väl kämpat killar! Det kunde ha gått för er oxå!

Jaja, jag kommer hem iaf, så åker vi en sväng. Sen hem igen och därefter laga mat, diska.. Sen skulle vi hämta min kära bror, väl halvvägs så fick man vända för att han hade tydligen inte lekt klart med sin kompis. Det är bara till att sitta hemma och glo ett par timmar innan vi åker iväg igen, denna gången hela vägen. Så nu är jag hemma och duschad. Ska snart gå och lägga mig oxå hade jag tänkt. Detta har varit en smått ansträngande vecka, och än är den inte slut.

I dont know what to say.. Just nu är det i princip tomt inom mig. Jag känner ingeting, eller, jo, det gör jag. Men jag antar att det mesta har jag stängt in i mitt lilla rum hos mig, som är ganska väl låst. Det skulle ha varit party, party ikväll. Det lät som om dom hade så roligt när dom ringde.. Men jag är helt matt.. det känns inte som om det är tillfälle att festa. Inte det minsta...


"Luciamodevisningen"
Här är en bild från dendära mojset i onsdags. Dock syns det inte alls bra,
men en bild är alltid en bild. Man känner sig så otroligt sexig i lusselinne,
det ska ni ha klart för er! Vinklen är ju som alltid den bästa oxå! (För övriga
läsare som inte vet vem jag är så är det jag till vänster).
2006-12-15 @ 22:51:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucia/hår/modevisning på Palace m.m.! - update

Igår var det Lucia. Luciatåget i skolan var ytterst lite, jag tycker det har kommit av sig från den charm det en gång hade. Efter det var det en psykologilektion som var ganska så intressant, sen lunch och efter det träning. Ojoj vad vi kommer att förlora i morgon :) När träningen var slut var det dags att gå en stund till religionen, vilket oxå var ganska kul. Runt 14.10tiden var det dags att smyga sig iväg och åka till Kalmar.. lala.. Så kom jag och Janni till frisören där det var fullt av folk. Massa brudar i alla dess olika "attityder". Det var kul. Tiden gick och alla blev så väääldans snygga i håret! Haha, gud vilka kreationer! Klockan blev typ 19 och vi gick bort till Palace för att genrepa och lära in hur vi skulle gå, shit, trodde aldrig det skulle gå, allt var så rörigt! Efter ett par sega timmar i väntan på att klockan skulle bli 00 så var det ju äntligen dags. Vi gick ut o showade med snygga håruppsättningar, sminkningar och lusselinnen! Haha, vilket ståhej! Men kul var det! Sen vi som var över 18 fick givertvis stanna kvar kvällen lång, och det gjorde jag o Janni. Det var en trevlig kväll :) Nu är hela mitt golv täckt med en massa glitter, jättefint. Sängen oxå. Ojoj, nu är man nästan som en riktigt prinsessa när man ska sova!

Idag så vaknade jag runt halv elva och gick in i duschen för att lyckas tvätta ur alla hårspray och dylikt. Gick riktigt bra. Sen var det bara att åka till skolan. Väl framme visade det sig att dom som hade haft sitt föredrag i svenskan fick gå! VILKEN meningsfull dag! Suck! Så efter lite skåpsittande och så bestämde jag o Janni att vi skulle ta en fika. Sagt och gjort, vi gick till DV. Sen skulle jag hem.. Mer intressant kommer inte denna dagen att bli.


Ännu en gång, förlåt! Jag kände att jag bara inte kunde. Innerst inne kanske jag vill, jag vet inte, jag vågar inte leta så långt in. Jag har inte de krafterna just nu. Jag vet att du inte begärde någonting, eller du säger det, men det är nog inte riktigt sant. Alla begär vi saker, medvetet eller omedvetet. Bästa tillfället var inte igår, men jag var tvungen. Förlåt. Jag vet att jag är dum och feg. Jag är bara sån. Jag har mått så bra nu den korta tiden med dig. Varför jag bara ger upp, det vet jag inte. Det lär jag nog aldrig veta.

Usch.. Nu har det återgått till att bli Kent som kommer ut från högtalarna. Det är den enda musik som känns passande.. fast ändå inte, den är på något sätt för glad.
2006-12-14 @ 17:10:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lussekatter!

Suttit på körskolan idag.. äntligen har jag klarat 1/3 av repititionen. Nu är det bara 2/3 kvar.. Det lär jag nog inte hinna..
Sen har vi haft en lektion, som vanligt på tisdagarna. Den var okej, vi kollade på en film, dock får jag inte se slutet vilket kunde ha varit både intressant och bra. Men men.. Man får väl stå det kast som man kastar.
Det bästa på hela dagen var när man kom hem och möttes av en ljuvlig doft! Av nybakade lussekatter! Haha, jag slängde mig på dom :D

Bloggen är jättekonstigt, den har segat väldigt mycket nu på senaste tiden. Därför komme det dubbelinlägg ibland och liknande saker.. Kan även vara en anledning till att det blir lite mer mellanrum mellan allt. Men eftersom det är teknikens under får ni ha lite överseende med mig!

Jag blir tokig! Tokig på er! Jag klarar nog snart inte av en enda människa! Ni blir bara så konstiga! Ni vill inte lyssna, ni blir arga.. Snart vågar man väl för helvete inte ens andas! Råd? Nejnej, det vill ni inte ha. Hjälp är inte acceptablet, nejdå, bara göra sig mer illa hela tiden. Jag vill bara ha andrum, få vara mig själv.. Jag måste hitta mig själv innan jag kan göra en massa annat.. Jag måste kunna få leva..
2006-12-12 @ 20:54:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sammanfattning, igen! :)

I lördags åkte jag och Carro in till Växjö och shoppade lite, det var trevliga besök i provhytterna ;) Det var jävligt mycket folk, på så sätt så tycker jag att Kalmar är bättre.. Men det är ju roligt att besöka någon annan plats än de vanliga. Måste bara säga att jag köpte världens snyggast pyjamasbyxor! Det är färgglada döskallar på! Dom är dödsläcka iaf :P
Åh, på vägen dit i tåget så fick jag mina två lussekatter av Carro, dom var så goda så! och med en kopp kaffe såklart! Jaja..dagen gick framåt och sen åkte vi hem. Blev hämtade av Christoffer och sen blev det en tur till McDonalds och efter det körde han mig till Alsterbro där det var julbord. Det var mycket trevligt, trots att jag inte åt så särskilt mycket. När det blev bussresa hem så blev det "efterfest" hos det 50åriga födelsedagsbarnet. Det var även en trevlig liten tillställning där! Ibland är det bara en aningens jobbigt när vissa inte vet när det är nog.. Men lördagen var lyckad iaf!

På söndagen blev det en liten sovmorgon och runt ettitiden gick jag hem till Ine och var lite ivägen där för dom skulle iväg på kalas. Nejdå, så ivägen var jag inte. Men nu har jag iaf fått min skiva och den kan nog vara till en liten hjälp iaf. Trevligt och snacka lite skit oxå ^^ När jag var kom hem därifrån så blev det till att städa. Jobbigt när man inte vet var man ska börja när allt är så rörigt! Men nu är det fiiiiint iaf! Nya lakan med :)) Älskar sånt!

Idag var det en väldigt seg historialektion..senare lunch och efter det hade vi religion. Religionslektionerna kan ju inte bli annat är underbara! Mmm! Sen efter det gick jag en sväng till körskolan, dedära jävla knasrepitionsuppgifterna säger jag bara.. Det är bara att ge sig på den i morgon oxå!
Har nyss avslutat ett samtal som gick på närmare en timme med Dennis, shit vad länge sen! Fast sen så kändes det inte som de iaf.. Det var trevligt att få höra hans röst igen :)


Jag klarar inte av alla krav som det kräver. Jag är inte gjord sån, inte just nu iaf.. Seriösa saker på den nivån är nog inte riktigt min grej, jag vet inte om jag kan ge så mycket som det behövs.
2006-12-11 @ 19:38:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tatueraren o Oscar ^_^

Ännu en morgon som var seg att gå upp på idag.. Nu är det bara 10 dagar kvar i skolan, eller.. tja.. 9½ så som det ser ut för tillfället.. Det är bara att bita ihop!

Åkte iaf till skolan för att åtminstonde kolla på träningen..trodde jag.. Gick in till skolan och mötte Carro, hade sällskap med henne till körskolan och sen gick jag o hämtade Janni. Vi gick tillbaka till skolan för att kolla på träningen, meen ett hinder uppstod, en Jacob! Stod vi och pratade med honom ett tag tills det inte var någon ide att kolla så då sällskapde jag o Jacob Janni till körskolan sen fick jag skjuts att Jacob på cykel. Hans cykelturer är ibland något utöver det vanliga! Men det är kul, jag kommer fram till stationen iaf. Då ringer Janni och undrar var jag är för då är hon iaf påväg in till stan.. så då går jag och möter henne, efter det går vi upp till hennes mamma där jag bara hinner säga hej då för sen skulle jag med bussen till Kalmar, till sist.. Där möter jag Oscar och vi beger oss på jakt efter halstabletter till mig.. Så småningom blir klockan 11 och vi går till tatueraren. Därefter tar vi oss en fika och väntar till ettiden och då tar vi tåget tillbaka till Nybro. Efter det går vi hem till honom.. sen är det barnförbjudet! *piiiiiiip* Klockan blir fyra i en rasande fart och efter lite om och men beger vi oss till stationen där jag lämar honom.. När jag har gjort mina ärenden möter jag mamma och vi åker hem.. Här hemma har det bara varit segt, är jättetrött!

I morgon blir det Växjö med Carro ;D sen blir det julbord :P och jag ska få en lussekatt av Carro, hoppas hon inte glömmer det! :(


Nu är det väldigt mycket i mitt huvud... Och jag vet verkligen, abslout, ingeting!
2006-12-08 @ 20:58:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kalmar, rugby & taxi!

Ingen sovmorgon idag inte, upp vid halv sju och sen iväg. Träffa Janni på stationen vid kvart över åtta, en trött Janni på mindre bra humör :/ Men jag fick henne gladare under dagen, woho!
Vi gick omkring och satt lite inne på Baronen innan klockan blev 10 o jag skulle klippa mig. Haha, dom är för härliga där inne, dom är ett riktigt frisörgäng!
Nuu, vill jag bara upplysa allmänheten, så att ni kommer och kollar, att jag o janni ska gå "luciatåg" på Palace klockan 02.00 den 13 december, (men om man ska vara noggrann så blir det den 14:e.. :P ) Wohoo, hoppas det blir kul! :)

Sen så blev det en sväng i Kalmar hit och dit, måste ju bara säga att jag och Janni prövade ett oerhört snyggt plagg, dessvärre har jag inte orkat lägga in bilderna på datorn än, men dom kommer! Bättre sent än aldrig. Klockan tickade iaf iväg och vi kom till stationen och fick t.o.m sitta och vänta på att bussen skulle gå, det är olikt oss! Vi brukar jämt komma i sista minuten! Måste även säga att när jag och Janni fick förbi McDonalds så kunde vi inte låta bli att ta varsin ballong, ett litet påpekande i detta är att dom var nog inte till för allmänheten, men vi kunde inte låta bli! :D Tänk vad ballonger kan orsaka blickar och kommentarer ibland.. Det är lite småkul..

Runt halv tre kom vi till skolan och hade möte med vår handledare i projektarbetet, ojoj vad vi har kommit igång... Jullovet nästa! Shit vad jag känner mig motiverad! Efter det blev det rugbyträning, fasen vad det är kul, även fast vi kommer att förlora med en gång, men vem säger att man måste vinna alltid?

Än är dagen inte slut.. När vi stod och väntade på bussen som skulle komma till Åkrahäll för att vi skulle kunna ta oss hem så dyker den inte upp! Så det blir till att ringa trafikupplysningen och efter några samtal och lite väntande så har vi en Taxi som kommer och hämtar oss! Haha, det var mig en kul taxichaufför, fler såna på jorden! Eftersom han körde som en galning var jag hemma ca. 30 min efter vad jag skulle varit med bussen, dvs, han körde.. ehh.. lagligt :) Det är då inte varje dag man får åka taxi! Liten back för KLT måste jag säga, en sådär 480 kr eller vad mätaren kom upp till. Rätt åt dom!
2006-12-07 @ 20:04:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Prov, redovisning o träning

Detta är en segdag känns det som.. Vet inte riktigt varför, men jag tror att det kanske kan bero på vädret? Sen känns allt så mycket mer när det blir någon lugn dag i skolan, visst, det är skönt, men då känner man sig med ens väldigt rastlös.

Vi fick ett oförberett prov i psykologin idag, ajaj! Det var då inte bra när man för en gångs skull inte hade orkat läsa igenom det vi skulle.. Sen blev det IR-redovisning, känns skönt att ha den gjord. Hoppas vi får ett G, annars blir det mindre skönt.

Sen när vi hade slutat för dagen, vid klockan ett så gick jag och Janni och tränade. Det blev bara en snabbis, men det var ju bättre än ingenting. Det var inte så jättejobbigt, men ändå var det de, dendära konstiga känslan ni vet?

Oj vad jag känner att jag skriver meningsfulla saker ibland :)
2006-12-06 @ 19:03:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fika :) -update

Bara så att alla vet så är det extrematröttdagen idag!  Så nu vet ni vad det är med alla trötta er i omgivning.

Försov mig idag, sängen var så skön. Det var så lugnt, men nene, det var bara att gå upp. Kunde ju inte svika Mathias när jag väl hade bestämt att jag ville fika med honom. Ibland är jag för snäll. JAg gick upp ur sängen iaf och fick stressa och stressa. Så småningom satt jag på busse, och inom kort var jag framme i Nybro och där stod Mathias och VÄNTADE! HA! Aja, på DV var det fullt så vi gick till mammsans mums eller vad det heter. Där blev det pepparkakor, lussekatt och kaffe och massa prat. Mitt huvud är lite rensat iaf, men.. jag vet inte om det räcker.. Men det var trevligt :) och tji verkade jag få för att jag sa att vi skulle åka en sväng till.. herregud.. du skrämmer livet ur mig. Innan jag vet ordet av är du uppe i 130 och sen framme i en sväng.. och neeh!

Jaja, vi kom iaf fram till skolan, välbehållna. Janni kom där, trött var hon för att hon hade varit hemma och sovit. Vi fick sitta och vänta på Carro som var 45 minuter försenad.. Sen satte vi igång lite med IRn. Haha, och på den lektionen var det två stycken som redovisade, läraren var inte glad! Sluta tidigare fick vi oxå göra..

Annars har det inte hänt något, jag har hittat mitt prövokort så i morgon ska jag o Janni till gymmet :P Woho.. ^^

------------------------

Varför vet man inte varför man känner så som man känner? Varför åkte allt ner just nu? Varför vill jag göra något som jag inte ska. Varför längtar jag efter att just känna så? Varför kan man inte få göra det..? Varför är allt så förvirrande.. Varför kan man inte kontrollera? Varför måste man försöka och kontrollera..
Åh..
i just wanna feel the pain, just once again....
2006-12-05 @ 20:12:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Borttappad

Det känns verkligen som om jag har tabbat bort mig totalt. Jag kan inte ens formulera mig längre, det går inte att få ut det i ord. Vad har hänt? Det var ju så lätt att bara kunna skriva av sig allt i korta texter. Var det kanske nätterna då man hade svårt att somna som gjorde allt? Var är jag?


Idag fick man gå upp halv sju, trots sovmorgon måste påpekas. Kom till skolan vid halv nio, så småningom kom Janni. Vi gick och satte oss och gjorde powerpointpresentation. Himla vad snygg, färgerna passar så bra! Eller inte, den är typ ett stort skämt, men kul hade vi när vi gjorde den!
Sen har jag o Janni blivit kändisar, Jacob, Mathias och Markus oxå, vilka snygga kort säger jag. Så snygga att jag inte ens törs visa dem här. Men ett gott skratt har man minsann fått sig, eller ett och ett, ganska många.

Religionen är fasen kul, kommer sakna denna lärakandidat, han är för go! Haha! Eller vad säger du Janni? :) Svenskan var riktigt trevlig den med, ibland blir man glad och känner sig lite extra speciell. Varför säger jag inte här, det är då till att skryta :P Det är mellan mig och läraren, haha.

Trevligt utvecklingssamtal oxå, jag försenad till många lektioner? Neeeeh... Jag pratar mycket på lektionerna? Neeehhh... Vad är detta? Jag är alltid i tid och pratar aldrig.. inte mer än nödvändigt iaf. Kanske är det som är för mycket? :P Vad vet jag, men jag trivs :)

Fortsättningen på dagen blev oxå bra. Min tröja luktar som dig :)

2006-12-04 @ 21:08:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag, Lördag, Söndag

Då får det väl bli en såndär rolig sammanfattning igen då.

Fredag:
En tråkig dag i skolan som bara segade sig framåt. Sen kom man hem, då blev man genast mer stressad, som vanligt. Vid tjugo i sex blev det till att åka in till Nybro igen. Gick och handlade lite på Coop, mat som jag, Janni o hennes mamma skulle äta. När jag kom hem till Janni fick jag den äran att laga maten, haha, inte särskilt svårt. Fast jag fick inte laga den helt själv, Jannis mamma skulle naturligtvis styra och ställa lite. Det löste sig bra iaf, så satte vi oss och åt pasta och pastasås, det var gott! Haha, jag fick en cider av Janni och hon tog en med, vi kände av det redan då, herregud! Haha, sen hade Jannis mamma några skämt på lager oxå, jaa.. Runt åttatiden blev det till att gå till Jannis brors lägenhet, jävlar vad trappor det var att gå i, sen när vi nästan nyss hade kommit upp så skulle vi ner igen o möta Carro och sen upp igen. Då började vi förfesta, det var kul! Helt plöstligt hade klockan blivit kvart över nio och vi fick skynda oss till stationen. Väl framme där kom ett gäng andra festprissar som vi hade en trevlig tågresa med, b.la. en arbetskamrat till min pappa, lalaaa, hoppas hon inte kommer ihåg :)
Ja, Janni blev ju såklart helt till sig när hon såg dendära snubben i uniform, han hette Max och han kom visst till Palace han oxå. Hans kompis hette Andreas, varför heter alla andra och mathias? Janni, vad vill dom oss?! Efter mycket om och men kom vi in på Palace, det var ju några som var liiite för glada i hågen och var tvunga att tjabba lite med vakterna så allt skulle ta så mycket längre tid.. Meeen in kom man.
Tiden till det stora öppnade gick fort, det var kul! Runt 00 försvann jag ut i Kalmar, mitt i natten, uundra vad jag gjorde då :) Det var mysigt iaf :) Såklart skulle ju en massa andra hålla reda på mig oxå, men men :)
Efter ett tag gick jag in igen, då tog vi scenen i besiktning! Haha, ni är för goa killar! :) Tack för att ni lyser upp ens vardag i skolan och på festerna :)
Konstigt nog tog allt slut fort och det var dags att gå till nattbussen, i sällskap med två som iiinte var så nyktra :P Men jag tycker om er ändå :) I morgon ses vi igen :)
Janni och jag kom till slutstationen så småningom och vi la oss runt 04...

Lördag:
Klockan ringer vid 08, fy fan! Fast jag kände mig ganska pigg, fick stressa lite för att göra mig klar och hinna med bussen. Kom hem runt halv tio, slänge i mig lite frukost och sen blev det till att jobba. Det var ändå ganska kul igår, och tiden gick ganska snabbt oxå konstigt nog. Jag var jätteduktigt och städade och julpyntade lite i affären :)
Sen kom jag hem runt halv tre, då var jag trött! Men då hade mormor o morfar kommit. Undra hur många år sen det var morfar var här egetnligen... många år sen är det dessvärre, så det var roligt att båda två kunde komma för en gångs skull! Usch.. det lät så hemskt när jag fick höra att han hade sagt att han skulle komm hit minst en gång till innan han dog. Så får han inte säga!
Dom stannade ett par timmar iaf, när dom hade åkt började jag städa lite i mitt rum. Jag röjde upp det mesta, men det får bli riktigtriktigt stäning nästa helg i stället, mer hann jag inte. Sen la jag mig ner i sängen, när jag äntligen fick plats. Skulle bara vila ögonen lite, men så råkade jag somnade till 20 och vaknade av att jag var hungrig :) Åt lite, tänkte diska, duscha och lägga mig igen. Så blev det inte, la mig inte förens runt 00. Jag piggnade till lite..

Söndag:
Vaknade vid halv elva typ. Åt frukost, vaknade sen satte jag igång med religionen. Nu är den klar iaf, sen har jag gjort lite powerpoint, måste göra mer.. Undra hur fasen det ska bli med IR.. shit.. Detta känns inte bra. Det löser väl sig.. Bara det inte går någon tid till det i morgon eftermiddag! :(
2006-12-03 @ 17:42:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91