Många ord i ett

Kärlek....♥ Det är många ord och känslor som är involverade i det ordet. Det är ju inte bara en kär lek, utan det är hat, förvirring, ilska, lycka, glädje, tårar, skrik, sömnlösa nätter, skratt, underbarhet, trötthet.. osv. tänk hur många ord ett ord kan innehålla. Det är rätt fantastiskt, och detta är ändå bara ETT ord. Ni som har fått uppleva sån kärlek, ni vet vad jag talar om. Ganska fantastisk upplevelse egentligen, svårt att förstå sig på, men det är väl så den ska vara.

Saknad.. På bussen, det bara staack till i mig. Jag såg någon. Kom att tänka på de gamla tiderna. Det var så länge sen, fast ändå inte. Det skulle lika kunnat vara igår, eller för ett par timmar sedan. Tänk hur saker och ting kan förändras och tänk hur personer kan förändras. Det är ganska otroligt, en konstig svårbegriplig känsla. Jag ska väl inte säga något om att förändras, men... Ibland vill man bara ha allt tillbaka. Saknaden kom även igår.. Saknad överallt, vafan är detta? Oskyldiga tankar blir till saknad.

Förut idag tog jag mig en bulle. Jaha, whats the big deal? Jo, jag öppnade påsen, sen så kom det en doft, en doft av nybakade bullar, och mormor. Haha, ja, mormor! Så som det lukar hemma hos henne. Blev lite mormorssjuk där ett tag. Tänk hur dofter kan påverka en och få fram minnen. Parfymer, vissa påminner om, ja, ursäkta, men blattar, vissa av "dom" vet verklgien inte vad lagom är. Kanske är något med deras lukstinne, jag vet inte? Detta gäller även fjortisar som tar en aaningen för mycket. Dom dofterna vill man inte känna igen, dom blir man så trött på och på något vis är det huvudvärksframkallande! Men sen finns det dofter...underbara dofter.. som påminner en om personer och man får en saknad och leende inuti sig.

Åh, det har regnat och haft sig jättelänge nu! :/ Nu får det fan vara ett slut med det! :P Bara det skiner på skolavslutningen iaf

2006-05-31 @ 18:33:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Drömmar

Denna dagen i mitt liv...

Natten var jobbig, fast jag var hur trött som helst så kunde jag inte somna, riktigt jävla irriterande! Man blir så trött av att ligga vaken o vänta på att man ska somna. Jag hade så ont i nacken o sån huvudvärk, och det håller fortfarande i sig. Inte särskilt kul. Som vanligt så ringde klockan när man väl hade somnat och sov riktigt skönt. Det var kallt överallt i rummet trots att det för en gångs skull var riktigt varmt när jag la mig, dvs. för varmt! Kanske en anledning där till att jag inte kunde somna oxå? Vem vet.
Hade en underbar dröm inatt, den kan kanske klassas som två drömmar? Jag drömde att jag träffade Linda & Jonte. Det var...underbart. Jag saknar dom så, båda två. Men i sommar, då jävlar ska jag iaf till Linda, sen ska jag få se hennes lägenhet. Säkert jättefin! Vi ska ha det lika underbart och roligt som de två dagarna förra sommaren, iofs hade vi ju det för någon månad sen oxå, men då var det inte sommar, det är sommaren som sätter pricken över i:et! Sen fanns det ju lite andra saker som hände i drömmen med, men dom behåller jag som ett leende inut i mig, allt ska inte alla veta!
Aja, det var iaf bara att ge sig upp o klä på sig o äta, sen iväg till bussen. Bussresorna till skolan blir allt segare och segare, snart blir det iaf uppehåll på det, skönt! Man kommer till skolan och vi har idrott, den SISTA idrottslektionen, det var sorgligt, lite iaf... Ingen mer idrott i skolan, någonstin. Det har man dragits med ända sen ettan, och nu är det slut. Det känns lite konstigt. Det avslutades iaf med baseball, det var ju..kul.
Blev det något matte idag? Nej, varför skulle det? Varför ska han ens en gång få vara lärare när han aldrig dyker upp på lektionerna? Lite smått konstigt faktiskt. Så det innebar att det bara var en Olof-lektion kvar av dagen eftersom vi itne skulle ha någon nk. Men vi som hade gjort proven hit o dit slapp den lektionen! Därför var min dag slut vid.. ca. 10.00. Meningsfull dag!
Jag kom hem, satte mig och läste i engelskaboken, the snapper. Man hör ju bara på namnet vad patetiskt. Det har iaf lästs runt 100 sidor idag, mer än det tror jag fan! Duktigt Anna, nu har du bara en sådär 80 sidor att läsa i morgon!

Mina ögon är trötta och vill falla ihop, kan bero på allergi oxå. Varför ska den komma, när jag knappt aldrig har haft det innan, och sen nu? Vafan.. Yeye, allergi, ont i nacken, huvudvärk och illamående, varför klaga? Det är bara att bita ihop. .

När världen glömmer mig
glömmer jag världen



Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag & Måndag

Här har det varit ett litet uppehåll, men lugn, här kommer uppdateringar!

Torsdag:
Det var kalas hemma hos Malin med familj, det var kul! :P Så fick man träffa Johannas kille med, vilken heting ^^  Det var väl den dagen, var så himla trött oxå, trodde jag skulle bli sjuk..

Fredag:
Kalmar med Malin. Det var kul! Vi var snyggast på stan som vanligt o vi raggade kläder o skor :P Det var inte lätt ^^ Lite regn var det ju oxå, och lite åska, men det var inte så farligt med det. :)

Lördag:
Springbreak! Dammit vad kul! :D Taaaaakida in ma hjärta liksom! :D SÅ underbara <3
Sen var det ju Fronda då med...braa  8-)
The Sounds, yeah, hon bruden, vad det nu var hon heter igen, jag minns det nästan. Men iaf, hon var het på scenen! Vilket scenspråk liksom, och hon bjöd på sig själv ^^ Det var kul iaf ;D  Lagom kul när det höll på att bli slagsmål oxå...
Seeen sist, men inte minst, backyard babies! Dregen är för het :P Det blev alldelses för mycket folk så vi trängde oss ur folkmassan och stälde oss bak, man såg lika mycket där, nästan bättrea faktsitk. Och vi hade garanterad roligare där :P för där shakade vi ass ^^ och dom runt om.. trodde nog inte att vi var normala. Men det bjuder vi på :)
Småbarn är ganska så uppkäftiga nu för tiden, inte flyttar dom sig minsta lilla! Fyy fan!

Yeyeyee, lördagen var kul, den blir nästan lika oförglömlig som förra springbreak! Nästa år...dååå blir det öltältet ;P

Söndag:
Jag sov så skönt, blir väckt, och får reda påå att vi skulle ta oss en cykeltur till farmor. Det var bara upp och hoppa. Vägen dit blev lång, tack vare vissa.. Men sen blev dagen trevlig iaf.

Måndag:
Sovmorgon, men morgonen blev inte lugn, värsta hemska mardrömmen! Sen kommer man till skolan, då märker man att jag har glömt nycklen. Fast det visste jag iofs innnan med. Så småningom blir det dags för PROVET.  Som har lagts ner enormt mycket tid på... Undra hur det gick... nanana...


Nuuuu är det bara  engboken kvar, sen är det lugnt! Fan vad skönt!


"Smålov" :)

Jaja, blogga, blogga fast jag är jättetrött!

Nu är det lite smålov :) Skönt. Gjort både nk-n o svenskan klar idag! Bra jobbat Anna! Nu ska nästan all koncentration gå till kulturen.. aamagaad...
Kom hem tidigt idag, det var skönt! Ehm... Jaa, sen har jag tagit mig ett besök på Funplanet, Chatten, det var ett tag sen.. En sådära 7 år sen eller något, det var lite småkul! Inget jag tänker sitta o fördriva dagarnar med.. men.. ibland kanske.


Jag förstår inte riktgt. Ibland längtar jag tillbaka till allt, så som det var för ett par år sen. Det var så lätt då, det var lite småkul på något sätt med. Jag saknar vissa saker, saker som jag tyvärr inte kan låta mig gå tillbaka till. Det vore fel, jag tror inte jag skulle kunna. Det skulle ändå inte bli desamma. Jag tror inte jag beredd att möta det. Men det var kul! Det går inte att förneka, det vore fel.. Äh, det är bara att blunda för det och dra vidare, även fast det känns som om det området ändå inte var riktigt klart, eller?
...eller just domdära stunder med dig, dom var inte heller helt fel. Inte då..bara lite senare.. men inte nu längre. Jag ser bara tillbaka på det med ett leende på läpparna.
Ojoj, nu byttes det till "Tvivel-Lasse" Det kanske är det allt detta heter? Tvivel? Jag tvivlar för mycket..Kanske för att jag vill ha allt på en gång fast jag vet att det inte ska vara så..
Ska man försöka leva i nuet? Inte titta för mycket bakåt? Bara bakåt på det som ger en leende.. Fast det som ger en leende, det blir till sorgliga minnen på ett sätt..  Waah... nej, nu tror jag att tvivlet åker vidare till den ständiga förvirringen.. Och allt detta, det är bara en massa ord. Det ligger tankar bakom.. Många... men...

Jag måste verkligen dra ner på kaffet!


What?

Ja.. ibland så är man bara helt tom, vet itne vad man ska skriva, vet inte vad man ska säga. Allt är bara rörigt. Det kanske kan vara det bästa, när det är mycket o allt är rörigt? Då kan man skylla på det så slipper man hitta på några andra ursäkter.. Som sanningen.. eller hur?

Dammit...

Fredag, Lördag & Söndag

Nu var det ett par dagar sen.
Matte nationella gick..som det gick :P Inget vidare, KANSKE ett godkännt. Ajaa, sen tog jag o Janni en tur till kvantum, satte oss på golvet o glodde :) Senare gick vi till stationen och väntade på tåget. Sen hoppade vi på o hamnade i Kalmar. Någon timme innan vi skulle åka hem fick jag syn på Malin o skek på henne ;D Det slutade med att hon följde med mig hem ^^

Igår åke hon hem, tiiidigt. Senare på kvällen blev det kalas, jag blev ihälld massa sprit av min käre farbor utan mammas vetskap :D Det var kul! Jaaa... jag satt o gosade med deras katt oxå, plöstligt började det klia en massa, senare blev det svårt att andas.. Vad var nu detta? Joobigt var det iaf! Lordi vann! UNDERBART!

Idag... har jag pluggar järnet, nu är jag typ klar med historian. Det känns skönt! Nu är det bara massa annat kvar, sen är man klar!

Ilska..

Ååååhhh, jag bara kokar av ilska inombords, jag vet inte hur jag ska bli av med den. Det känns som om det blir mer o mer för varje dag. Jag blir tröttare och tröttare, mer o mer orkeslös. Mer av allt obra.. Det är nog inte så bra. Matte, nationella kommer gå åt helvete på fredag, jag fattar ingeting! Det går inte att koncentrera sig, man känner sig bara så jävla sviken! Jag hade verklgien behövt detdära känns det som. En liten "paus" från allt, tid till att ordna upp saker och ting. Så fan heller!!! Aldrig! Never! ÅÅHHH!! Onödigt med tid alltihopa. I stället så skulle den säkert kunnas anävndas till något mer vettigare, till något roligare, till något bra! TILL NÅGOT SOM FUNKAR!!! But..nono...

Du bara sviker
orkar inte hålla upp vikter
Allt är bara ett spel
som går fel
Behandlas som en trasa
som sedan slängs i en brasa
Det är tragiskt
det som en gång var så magiskt

Något bra ur det onda?

Provet i samhäll gick bra, eller, G, och det är ju bara det jag behöver för det blir ändå inte mer än G i kursen..

Suttit med Excel nu några timmar, har jag fått fram något vettigt från det? Nepps, jag undrar verklgien hur provet ska gå i morgon när man inte har kunnat lösa alla jävla uppgifter!

Jaja, men nu har jag det nästan klart för mig kanske. Jag kanske kan inse denna gången att hoppet o tankarna kommer inte att leda till mer än hopp o tankar. Skulle det leda till en handling eller vafan som helst, då skulle jag nog bli rädd. Det skulle inte kännas verkligt. Nej.. antagligen är man inte värd mer än det.. om man nu kan värdesätta det på något jävla vänster.. går det? veet inte.. ÅT HELVETE MED DET!

Så jävla arg!

Åh! Jag blir tokig!!! Tänk om man bara kunde säga allt som snurrade runt? Tänk om man kunde berätta det?! Tänk om man kunde uttrycka det i ord och skrift! Hur lätt är det att kunna förklara en massa konstigheter i huvudet för någon när man själv inte ens kan förstår det riktigt?! Jag vill...bara ha en rak väg att gå på, nästan iaf. Utan så jävla många avvilkelser hit och dit!! ÄR det så jävla mycket begärt?!?!?! ÄR DET DE?! Jaa...tydligen. avvikelserna har jag skapat själv, helt på min egen hand! Fast jag kan inte förstå det riktigt! Hur kan jag, jag? hur kan någon så jävla meningslös som jag skapa såna jävla problem?! Dom är inte stora, bara för mig. Det är för mycket för mig!

Hur ska saker kunna lösas när man inte har tid med sig själv?! Hur fan ska man klara ut allt när allt bara består av en jävla mycket plugg?!?! Hur mycket ska man orka med?! Hur underbart är det inte att sitta o hålla på o plugga o plugga så man knappt inte vet ut eller in längre. och så går man och sätter sig och ska äta o ens käre far börjar hålla på att tjabba!!!! " du gör ju fan ingeting vettigt där! jag vet nog vad du gör så sluta ljug för dig själv.. OSV!!!!! JÄLVA IDIOT!! Man kunde inte ens få äta sin mat!!!!!!! Är det så jävla mycket begärt?!?!?!?!?! Och jag har nog fan sutit här o pluggat, mer än vad du någonsin har gjort!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!! Så jävla arg!!!!!! ÄR det inte i detta läget man ska få stöd och uppmuntirngar?!?!?! VAVAVA?! Tänk om man skulle.. bra sätt att avreagera sig på... wiiihuuuuu.... !!!

Tänk...om allt kunde vara så lätt, ta några piller...slut! Ja!

Meningslös dag..!

Jävla meningslös dag! Kommer till skolan, jaha, ingen engelska..Sen historia som man kan räkna som en "ickelektion".. Efter det lunch, Nk som oxå var ganska meningslös även om vi jobbade på bra! Där kan man säga att dagen tog slut. Ingen svenska eftersom man var klarpratad, och ingen matte av någon konstig anledning. Vad var det för mening med att komma alls? Dagen slut: 13.00 typ. Sen blev det bara till att vänta till.. 15.00-tiden, då kom mamma. Innan dess spelades det iofs Vollyboll, fan vad vi var duktiga! Ajaa, mamma kommer iaf. Vi åker o handlar lite. Köpte en bok, kunde inte bara låta bli! Undra bara när man ska hinna läsa. Det finns nog någon dötid någonstans. Länge sen man läste sådära riktigt :/ Sen åker vi hem. Jag kör ;D Seeen så kommer det en jävla idiot o kör om, precis när det är möte och typ inte alls bra sikt! Skitbra! Verkligen. Tur att man är snabb med bromsen ;P Annars hade det blivit en krasch, boom! Det skulle ju inte varit kul.. Tröga bilister finns det gott om..

Nu har jag suttit o gjort LITE Excel.. Lite mer än halvvägs, duktigt Anna! Helgen kommer att bli kul! :P Not.. Plugga :/

Psykiskt för ni som undrar så står det faktiskt till ganska så bra idag oxå! Bara att ta en dag i taget.. På något vänster :) Ska bli skönt med sommarlov! En måndag - 2 dagar nu!

Två helt okej dagar.

Natten som var blev oxå bra. Kanske en vändning? Vågar inte hoppas, det var bara tanken som slog mig. Varje gång jag hoppas och nästan är säker på att det är en vändning så gör livet en u-sväng! Så..nej, jag hoppas inte på någonting. Det har väl bara varit ett par av de bra dagarna helt enkelt..

Vi fick "sluta" tiiiidigt idag! Så jag hann åka med tidiga bussen hem, när jag kom hem satte jag mig en stund o kollade på tv sen gick jag ut o la mig i solen! Den är fan helt underbar! Så småningom kom pappa hem o då följde jag med honom till affären så köpe jag en twixglass! :) eeeller... han köpte den till mig ^_^
Så har jag suttit lite till i solen o lite till. Men..jaa...slutsats: Två helt okej dagar! :)


Bättre...?

Jag somnade lugnt inatt, eller igår natt. Vad är det man säger? Iaf, ja så var det. Det var skönt! Idag har faktiskt varit en okej dag! Engelska nationella är gjorda nu iaf, skönt att ha dom bakom sig. Senare på dagen blev det dags för idrottsprovet, jag o Pudding klarade det galant! Sen fick Stefan för sig att jag skulle fixa resten, dvs step up:en som blev aerobix i stället... Jag hade tänkt simma i stället, fick jag det? Nono. Jag hade inga gympakläder med mig.. Jag fick låna! Taack snälla Stefen! :P Puddning vet exakt vad jag menar:P herregud! ajaa... Nu har jag iaf ett VG i idrotten! Yes! Yes! ;D

Nu är det bara en massa andra saker kvar att göra... men det är ändå en sak lättare.

Over and over again

Natten var hemsk.. Allt började med att jag är så jävla dum! Så dum! Säger fel saker hela tiden.. 1-0 till mig! Sen utvecklades det bara hela tiden.. Jag vill inte ha fler nätter där gråten söver mig. Jag vill att det ska bli skratten som söver mig. Leenden. Vad som helst som är bra! Orkar inte med alla tårar.. orkar inte... Det gick överstyr igen.. ännu mer än vanligt..
Morgonen var inte alls bra, höll på att försova mig.. Sen så var jag på uruselt humör.. och allt gick över styr igen.. Redan då.. Då är det inte bra. Inte om det blir så.. nej...

Jag kom iaf iväg till skolan. Hamnade på en bänk på sovmorgonen tsm med Janni, Markus o Emil. Solen som lyste, det var rätt skönt. Det blev svenska som man inte kan kalla för lektion. Det blev lunch, maten var äcklig! Sen skulle vi lyssna på någon folkpartist o sen per nuder.. Efter det var de bara att sätta igång med kultur o idéhistorian. Det var faktsikt rätt intressant! Det får en att tänka efter lite. Aja, lektionen tog slut och avlöstes med körskolan. Tiden segade sig fram. Runt sju var jag iaf äntligen hemma! I stället för att sitta här borde jag plugga till id-n, för tredje gången. Det låter väl perfa? Herregud.. Även om jag inte har anstängt mig så särskilt mycket med pluggandet hoppas jag för allt i världen att han inte skjuter upp det ännu en gång! Det klarar jag inte av, då lär jag flippa ur.. Sen ger jag nog fan i det.. Snart får jag nog ge mig av.

Det känns så dumt. Det känns som om jag behandlar dom som jag verkligen bryr mig om som om det inte vore så. Förlåt isf! Det är inte med min mening.. Det är bara dumt allt. Löften? Är dom något att ha? Skulle inte tro det.. Iaf inte alls löften. Vissa sviker dom mer än andra. Varför inte bara hålla vad man lovar? Då skulle jag iaf må mycket bätte..tror jag. Det skulle nog iaf vara en början.


The night...

Inatt var kul! Det råkade bli lite senare än vad det var tänkt. Tänkte bara ha suttit på msn till runt 01... Men det råkade bli till någon gång runt 02.30. Hoppsan sa! Jag skyller på Jonte som skulle få mig att prata i mick. Efter lite om och men så funkade det. Fick höra idag på morgonen av mamma "Vem satt du o pratade i telefon med sådär sent?" Hoppsan sa igen, det hördes visst. Vad annat kunde man ana i ett hus som är tyst sånär som en Anna som sitter o pratar lite rätt ut i tomma intet? Aja, det var lite spännande iaf. Konstigt nog så somnade jag inte förens runt halv fyra, uundra vad det kunde bero på!
Vaknade sen idag runt halv ett iaf. Kunde ha sovit längre om jag inte hade blivit väckt igen, som vanligt... Det var bara att kliva upp, så jag käkade min frukost sen gick jag ut och satte mig och gjorde lite körskoleläxa.. För att senare ta en kaffepaus som ledde till ännu mer sittande i solen som ledde till att jag fick ta mig i kragen o tyvärr gå inåt för att göra lite excell. Så denna dagen har oxå blivit mest tillbringad ute i solen! Underbart! Snart är jag nog uppbränd pga all sol!

Humöret idag har varit lite svängigt, iaf mot mamma och pappa som har tjabbat. Och jag tappade självbesinningen... Antar att det är där aggreationerna hamnar.. Något känns så tomt. Något som måste fyllas igen. Kan det inte få bli igenfyllt? Nu har det kommit upp ett hopp igen, jag vet, jag bara vet att det kommer att bli besvikelse igen!! Ändå så vill jag inte tro det. Jag förtränger det.. .förtränger.. Man borde leva i nuet, då kanske inte allt skulle bli en så stor besvikelse? Jag känner mig falsk.. Jag känner mig.. jag vet knappt inte vad jag känner. Skulle jag försöka tänka efter.. då vet jag inte hur svaret skulle bli. Jag vet inte om jag vill veta svaret...
Förut idag, då kände jag mig stark. Då kände jag knappt inte greppet om mig. Då tänkte jag ta modet till mig och slänga bort dedära jävla sakerna. Men då, rätt som det var, då kände jag hur greppet hårdnade igen! Kraftigt, nästan som om luften flög ur en.. Det slutade med att jag inte kunde. Jag kunde inte! Det gick inte. Något i mig sa till mig att dom kunde vara bra att ha, att dom skulle komma till användnign igen, fortare än vad jag anade. Jag vill inte ana.. Jag vill inte!! Jag vill bara leva....

Update- 20:28

Forever young? Hur länge stämmer det? Vad räknas ung som? Är det då det är såhär? Eller var det när man var en sådär 5 år? "i want to be forever young"... Räknas det är 5årsåldern så kanske. Fast det är rätt bra nu med.. om man bortser från allt det som inte är bra. Haha,då finns det kanske inte så mycket som är bra då.. Fan..! Nu känns det sådär igen.. nu har handen tagit greppet.. jag mår illa o har ont i huvudet... och i morgon är det skola.. jag vill inte! Lång dag.. Nej... fy fan. Nu känns allt meningslöst igen.

Update, ännu en gång - 22:50

Jag borde nog egentligen ligga och sova. Men vafan gör sömn för nytta? Vad gör något för nytta? Nu går det bara neråt igen.. Jag vill inte.. ! Nej, jag ställer bara till det ..! Hela tiden.. jämt.. Jag kommer ställa till det ännu mer snart.. jag känner det på mig.. det närmar sig.. åh. jag längtar verklgien. ...

Livet styrs av en hand.

Det känns som om mitt liv styrs av en hand. En hand som håller tag om en. En hand som reglerar hur man mår. När man mår bättre, då väljer handen att lätta på greppet en aning, men inte för mycket. Det är den noga med! Släpper den greppet för mycket, då skulle man kunna bli fri lättare. Nej, den är noga med att man känner av greppet, den lossar på greppet så man känner att man kommer att komma tillbaka. Att man inte kommer att bli fri. Ibland drar den åt hårdare än vad den egentligen ska. För hårt.. Det är då allt blir så svårt att klara av. Det är då man inte mår bra. Det är då man verkligen känner greppet. Ett fast grepp! ...och det är inte ett tryggt grepp, snarare ett oroväckande och plågande grepp.
Ibland kan man komma bort från greppet, ibland! eller.. det går att förtränga det. Men hur bra är det att förtränga saker? Inte särskilt. De förträngda sakerna kommer att hamna i en hög, som växer. Det är inte meningen! Egentligen ska den högen bli mindre.. Varför blir den inte det? Varför?
Jag har aldrig tänkt på att det känns som om mitt liv regleras av en hand, eller en hands grepp. Inte förens nu. Rätt konstigt. Det skulle kunna vara den bästa förklaringen! Trots att det är en förklaringen så är det ingen förklaring ändå. Det kommer inte att hjälpa mig. Vad gör det om man är kontrollerad? Bahh, det är bara löjligt. Säga att man är kontrollerad av en hand. Hur många skulle förstå? Ganska många... men iaf. Det känns inte som så. Så känner alla. Alla säger att ingen kommer att förstå. I slutet är det nog många som förstår iaf. Dom förstår! Men kan dom hjälpa? Jag vet inte...

Neeej.... nu ska jag inte förstöra dagen genom att tänka på greppet. Det ska inte få övervinna min dag, inte denna dagen!

Solsken hela dagen. Solen värmde så skönt. Det var vackert. Björkarna börjar slå ut. Jag såg en fjäril igår! Den var fin och gul. Solens strålar reflekterade den. Jag stäckte ut handen, tänkte fånga den. Dumt av mig. Det är inte bra att fånga någon annans liv eller att bli fången. Man ska vara fri! :)


Första inlägget


      

Välkommen till min nya blogg!