30 mars, ARG

I helgen var der barnvaktning. Igår när jag vaknade kände jag mig bakfull, likt hela dagen. Det tar på krafterna när man inte får sova eller vila. Men det uppskattades iaf och barnen vill ha oss som barnvakt igen och då en vecka. Tåls att tänka på säger jag! I lördags kväll när jag hade gjort något på övervåningen och gick ner stod Krille och Emil där nere. Kille sa att Emil ville ge mig en kram s jag börjde mig ner och fick världens gosigaste kram av den lilla krabaten. Och igår på morgonen var det väldigt mycket härmning av mitt "ojoj" från hans sida och han poängterade även "Nanna tött?!", "Ja, Emil, Anna är väldigt trött" vilket resluterades i Emils "aah...". Små barn, små barn.

Från detta gosiga till en mer aggresiv Anna i dagen läge.

13.00 skulle jag vara på UM, jag står och väntar för dörren var låst.. Tänkte att hon kanske hade lunch och skulle öppna sen. Jag började bli orolig och ringde. Det visade sig att dom hade flyttat till andra sidan av stan typ. Hon hade glömt att infomera en smärt chockad Anna om detta. Jag springer till Willysparkeringen och hämtar min bil, vet knappt vart jag ska. Ingen aning om var jag ska parkera så jag gör det vid Victoriavallen och springer bort dit jag ska. Anfådd springer jag runt och letar, hittar tillsut henne och berättar att jag ska vara hos sjukgymnasten om 10-15 minuter så allt får gå väldigt snabbt. Blodtrycket var högre än vanligt men jag hade gott skäl till det. Får reda på att jag kunde få mina ppiller för 120 kr för 12 månader, när jag annars betalr 220 per kvartal. Men detta var något nytt som hade införts fram till att man var 21. Vilket innebär att apoteket inte har infomerat mig om detta de senaste gångerna utan glatt tagit för mycket betalt. Jag kunde ha tjänat runt 400 kr.. Tack så jävla mycket!
Jag stressar vidare till sjukgymnasten, 5 min försent kommer jag inflåsande och ber om ursäkt. Därefter ska jag till apoteket för att hämta ut mina piller. Det var kö.....när det är min tur så står det inte för hur många månder jag ska ta ut. Jag säger ett år och infomerar. Dom kan inte ge ut, dom måste ringa till henne. Jag säger att det inte är någon idé för att hon svarar aldrig. Men sätter mig och väntar. Får en ny, undrar om det är första gången jag ska ha dom och jag svarar nej och berättar som det är. Då upptäcker den andra kärringen att det inte står hur mycket jag ska ha och går o försöker ringa... SUCK! Hon kommer tillbaka, säger att hon inte kan ge mig några och berättar även att dom inte har så stor förpackning hemma men att dom får det i morgon...eller nej, på onsdag.

Apoteket är bland det värsta jag vet. SEG, OTREVLIG, INKOMPITENT och trög personal är vad det innehåller. Herregud, jag kommer med ett recept, ätit innan, säger hur mycket det ska kosta... Är trevlig...

BLIR man arg eller blir man ARG?! Fan ta dom om dom inte har ringt henne och skaffat hem ett stort paket. Inte nog med att jag har betalat en jävla massa för mycket, dom är helt efterblivna.


Ursäkta att jag är arg, men tack vare dom förstördes hela min dag. Jag var glad, hade min vårjacka o solen i ögonen. Men apoteket förstöde min dag och försenade mig med över 1 timme i pluggande. Tack så mycket.



Trots allt är det 1 år och 5 månader idag tillsammans med älsklingen som inte är hos mig idag :( <3 Jag älskar dig mest ändå :)
2009-03-30 @ 19:46:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


27 mars

Jag sitter här med min engelska analys av min dikt. Det går skit och jävligt dåligt. Passade även på att göra en kortvesion av högskoleprovet som är i morgon. De antal rätt jag fick på detta motsvarar ca. 0.1 poäng på det riktigt. Yeah! Jag är ju riktigt smart ibland. I och för sig så koncenterade jag mig inte det mista. Så ja, upp till bevis i morgon.

Det enda som har varit något att ha idag är att jag antagligen ska få tillbaka 6000kr sen i förmycket betald skatt. Något roligt med det hela, dock ropar jag inte hej.

Jag bara segar och segar idag..

Helgen är fullspäckad. Högskoleprov i morgon och därefter vidare till blomstermåla där jag och Krille ska vara barnvakter till söndag kväll. Detta innebär inget pluggande då heller, detta leder till att Anna-panna har kommit lite efter. Men bara...lite...erhm.. Jag får nog ta tag i mig snart...
2009-03-27 @ 15:38:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


20 mars

Nu är det en månad sen jag o Krille åkte till Sthlm. Vid denna tiden gick vi omkring lite på Östermalm i väntan på att de andra två skulle bli klara så man kunde få lite mat i magen. Och då åt jag bland tidernas godaste pizza. Dock fick jag ont i magen för jag åt för mycket bara för det var så gott. Så de kan bli, så de kan bli. Jag längtar tillbaka iaf, synd att det inte kunde vara lika fint väder då som de har varit nu.


Nu har jag gjort en snabbstädning i mitt rum, det behövdes vill jag lova. Tror jag ska bege mig iväg till Orrefors nu för att hämta mitt paket så har tiden gått lite till. Sitter ju o väntar på att Krille ska komma :) Men jag måste tanka först, IGEN! Vafan tar bensinen vägen? Jag tror det är någon som går o slangar min bil hela tiden..

Här bjuder jag på en bild som är tagen för ca. 2 år sen. Studentfrukosten. Jag såg ut såhär på varenda bild. Varför? Jag fattar inte...

2009-03-20 @ 17:01:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


18 mars

Idag är jag tröttis. Fick rycka in o jobba igår i Målerås och jag hade inte min bästa dag så de tog på krafterna. Fick iaf åka till Krille på kvällen och gosa vilket gjorde min dag. Mamma blev sjuk med så nu kommer jag säkert få det igen. Jag hatar detta!

Idag vaknade jag upp med världens huvudvärk, ännu en gång. Fy fan. Slappade och tog de lite lugnt. Gick en sväng för de har ju varit ett sånt underbart väder! :D
Har gjort matte, de som ska göras. Sen är det inte så mycket mer. Ska göra mig klar snart o äta lite för att sedan åka iväg till Krille. Mer än så är det inte dag.
2009-03-18 @ 17:04:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


16 mars

Det snurrar runt en massa ideér i huvudet om saker man bör göra och vill göra. När man tänker efter finns det inte tid eller någon egentlig ork.

Man skulle kunna ta kort på att kläder som bara hänger där i garderoben och försöka sälja på tradera. Man skulle kunna städa rummet. Göra en massa egna smycken. Göra, göra, göra. Mycket blir bara ideér som stannar där i huvudet i stället för att man gör något av det. Det tycker jag är synd och jag försöker skärpa mig gång på gång, men ändå finns det inte ork.

Jag är nog inte den enda som känner såhär eller har många funderingar i huvudet som inte blir något av. Varför är det så?



Idag har jag försök mig på matten, har lite kvar nu. Funktioner är ännu en grej som jag inte förstår mig på. Jag håller nog mer på andragradsekvationerna. Faktiskt. Gjorde klart planeringen på engelskan, inte för jag vet om det räcker, men eftersom jag inte bruka lägga upp det jag slka göra utan bara gör så är de bra mycket för mig. Sedan ska vi ha ett NP i engelskan utav de gamla i morgon. Det kommer gå så jävla mycket skit. Varför valde jag att läsa engelska igen när jag kunde ha gått omkring och gottat mig över att jag fick ett VG som slutbetyg och detta kommer nu sänkas till ett knapert litet G som knappt är godkänt. DAMN!
2009-03-16 @ 18:45:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


15 mars

Idag ska jag äntligen få träffa älsklingen igen, låt det bära eller brista men jag klarar inte av att vara hemma. Det lär säkert brista och jag kommer bli ännu mer sjuk och må sämre. Det kommer bli en plåga. För jag skulle väl aldrig vara på friskningsvägen. Tredje gången detta året som jag är sjuk. Kommer bli många fler så bara fram med det. I alla fall så klarar jag inte av att vara hemma ikväll. I morgon kommer bli en plåga för jag är inte ensam hemma eftersom någon mer är hemma och är sjuk som håller på att ta knäcken på mig. Orkar inte med detta!

2009-03-15 @ 16:56:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


14 mars

Jahapp, där rök 2 dagars lön och mina sista jobbtimmar. Knappt ingeting kommer jag få i lön nästa månad och de ger mig ångest. Min familj, utom mamma o halvt jag är sjuka. Magsjuka. Ännu en gång. Så igår var jag tvungen att sjukanmäla mig och jag tog de säkra före de osäkra och sjukanmälde mig för idag med. Magsjuka är lurigt så jag vågade inte. Tror inte jag hade orkat heller, kroppen är ganska slut.

Jag samla de krafter jag inte hade och åkte och gjorde mitt rättskunskapsprov iaf igår. Men det var knappt jag fixade det. Men det gick. Nu får man se hur bra eller dåligt det gick på det.

Ska försöka göra lite matte snart med för det är en hel del att göra med den. Puh.
2009-03-14 @ 15:07:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 mars

En sån dag då man vaknade upp med en stor motivation men långsamt så försvann den. Trots att jag är "ledig" idag gick jag upp runt 09. Jag kunde ha sovit och haft det skönt. I stället kände jag mig bara dålig och oeffektiv om jag hade gjort det. Jag åt frukost, klädde mig och åkte sedan iväg för att lämna CV:n. Inte ett av ställena ville ha det. På 3 av ställena ska jag återkomma för den personalansvarige var inte där, ett av ställe skulle dom inte ta emot fler. Efter detta kände jag mig trött.

Har försökt att plugga rättskunskap. Det är så intressant men det är för mycket att ha prov på på en och samma gång. Det är för många svåra ord. Ett kapitel i taget hade räckt i stället för 4 på en gång. Just därför jag tycker att det är svåra ord och många är så lika varandra. Fy fan. Jag kommer inte få bra reslutat alls. Vilket ger mig känslor som att inte orka plugga.
2009-03-11 @ 17:02:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 mars

Idag fick jag reda på mitt andra matteprov i matte B. VG på detta också! Glad blev jag! Tänk, något man hade nästan ig på i gymnasiet så får man vg på två av de två matteprov man har haft. Det beror väldigt mycket på läraren. Förtutom när det gäller eng B. För där går det inte bra alls, från att ha haft VG i det så ligger jag på knappt G. Läraren är bättre än de andra. Men jag är sämre. Det känns inte alls motiverande. Jävla grammatik.


Nu ska jag läsa lite rättskunskap. Jävla stora prov.
2009-03-10 @ 17:19:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


9 mars

Nu äntligen har jag internet igen. Får se hur länge det vara denna gång.

Iaf så har jag suttit o skrivit mina rättskunskapanteckningar på datorn vilket blev ca. 10 sidor dataskrivet. Yay! Detta ska jag ha prov på på fredag, minst detta. Det är egentligen ännu mer. Detta kommer gå åt helvete.
Inte nog med detta har jag gjort tomatsoppa som vi ska ha strax och bakat baguetter. Får se hur dom blir. Nytt recept och jag är nybörjare på bröd.

I helgen har jag jobbat samt suttit på Krögers i Kalmar med Janni och Johan. Janni kom nämligen hem en sväng i helgen vilket var himla roligt! Nackdelen är ju att hon åker tillbaka och inte kommer hem förrän om en månad igen. Det suger. Suger rikigt hårt. Trots att hon var hemma helgen så räckte inte tiden till. Men man får vara glad för det man får iaf. Lördagskvällen var himla trevlig iaf måste jag säga :) Janni och Johan pimplade öl och jag höll mig till cola. Sen drog vi en raggasväng på maxiparkeringen också. Tyvärr glömde vi dunka plåt. Men det får gå ändå. Skratt i bilen var det. Det finns ett par bilder sen i lördags också vilket jag väntar med spänning på att få från Janni. Dom var så rusktigt fina.
2009-03-09 @ 17:56:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91