Stan, fest, marknad, hemma

Nu blir det nog ett litet rörigt inlägg här, shit the same.

I fredags var det fest som sagt. God mat, trevligt sällskap. Innan dess så åkte jag och Carro in till Kalmar för en liten shoppingrunda. Jag hade inte precis tänkt köpa något.. meeen på något vänster så kom jag hem med en klänning, kjol, stövletter, parfym, bh, vantar, strumpbyxor och te.. Tror det var de. Hämtade även ut min nya mobil på posten, var tvungen att köpa en ny för jag ville kunna lyssna på radio på jobbet. Fan vad nödvändigt av mig! Haha, fröken slösa har kommit igång igen. Snygg är den iaf.

Jag kom hem, stressade som vanligt. Suck. Sen åkte jag iväg med bussen. Innan så trodde jag att jag skulle se förjävlig ut för inget gick som jag ville, slutresultatet blev ändå hyftast bra. Busschauffören gillade det också. Haha. Sen hem till Carro, fick köra iväg och köpa lite saker hon hade glömt. Lämna av det hos henne, låna hennes bil, åka till Orrefors och hämta Janni, tillbaka till Nybro. Fixa, äta, supa, fjanta, gå till stationen. På stationen mötte vi Johan, alltid lika trevligt och träffa honom. Gänger var samlat, Jag, Janni, Carro och så Johan! Vi gick till Palace där det visade sig att Fronda skulle spela, vem fan vill se dem och betala 160 kr? Inte vi iaf, vi drog till KM. Drack lite öl, snurrade flaskan och fick berätta en massa intressanta saker och detaljer. Därefter gick vi till Palace igen, efter Fronda hade dragit. Sen var det fullt ös, jag höll mig på benen hela kvällen. Vi gick in på Maxims, köpte lite godis och Ramlösa, gick till vår skjuts, åkte till Nybro i en fartfylld bilresa. Mamma hämtar, jag kom hem, duschade, la mig.

          
(snodde dessa från Carro :))

Klockan halv elva dagen efter gick jag upp. Fixade mig i ordning och åkte iväg på Bäckebo marknad, the tradition. Ännu mindre saker detta året, konstigt. Jag och Malin strosade runt lite iaf. Mysigt, blåsigt. Meeen vafan, jag hade mina vantar! Efter ett tag så begav vi oss hem till mormor och morfar för en fika, som ingår i traditionen. Trevligt, gud vad folk kan prata ibland. Vi kom hem till slut, efter ett tag åkte jag iväg igen och såg på film. Det var myspys. Regnet hördes utanför och det kändes så bra att vara inomhus då, som det alltid gör när det regnar ute.
 


Tvingade mig själv att gå upp halv tolv. Frukost, kaffe, stäääda, fixa till garderoben lite, en del av den, den värsta delen. Nu kan man ännu en gång ta sig fram i mitt rum utan sötrre hinder. Jag har gjort äppelpaj idag, order av pappa. Diskat, slingat håret.. Tja.. en riktigt ambitiös dag måste jag säga.

(Wha, jag lägger ut en bild på mig.. osminkad..)

Många bilder i detta inlägg, bra eller dåligt? :P
2007-09-30 @ 20:24:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


FEST

Nu är det feeest, snart iaf! Sitter hemma hos carro nu som har lagat mat till mig och Janni. mums ska det bli! Sen ska vi supa, supa, suupa, därefter se om vi lyckas komma in på Palace :P

Vi är såå schnygga allesammans! FEEEEEEEST! Ja, jag är trött :P
2007-09-28 @ 19:42:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bääst ^^

Denna veckans skift är såååå mycket bättre än förra och kommande veckas. Så många skratt och mycket flamserier. Håller med om att det är lugnare när inte tanterna är där och ska inspektera. Rasterna är bra mycket trevligare också, roligare samtalsämnen.
Jag ska nog inte jobba för posten iaf, urk! En berättade att när han skulle sortera posten så var det ganska kladdigt.. senare bland den högen hittade han en använd kondom. Mysigt för honom och dom som skulle ha posten!
Lite roligt är det, jag har varit där i 7 dagar, 8 med idag. Snappade upp ett par ord om en maskin,och vips är det jag som får gå dit och fixa med den när lamet tjuter. Det är en jävla massa knappar och man fattar ingeting! Ingen som är kvar på skiftet vet hur den fungerar, jävligt dålig stil tycker jag. Meeen jag lär mig ^^ Lite status och skryt, ibland måste man bara...


Idag är jag trött, igår tröttare, idag ska jag förtränga.
2007-09-26 @ 12:19:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Don't..

Om jag bara kunde vrida tillbaka tiden för att våga chansa. Efter mycket om och men verkar det som att det hela inte är menat, då skulle det ha varit något mer nu, men det är de inte. Det gör så ont att veta allt dedär och att man är grunden till det hela. Känslor är jävliga, ostyrliga. De går verkligen inte att styra, känslorna bara är och blir. Du kommer klara dig ur detta, en dag så, men lämna inte min sida för den anledningen, det ber jag dig om.
2007-09-25 @ 11:52:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kalasfika

Igår var det lite kalasfika hos kusinerna i Alstermo, mycket trevligt och många skratt. Antagligen för att min släkt inte är riktigt redig någonstans. Kanske därför jag är som jag är? Yeye, timmarna gick fort iaf. Sen åkte vi hem, väl hemma så bestämdes det att jag skulle iväg väldigt snart igen. Först så gick jag ut och gick en sväng, hämtade min bror och så.. Hur nu fasen jag kunde hinna det?


Vi kollade på The Butterfly effect, konstigt nog har jag fortfarande inte tröttnat på den. Dock var jag trött, vilket märktes. Men det var braigt ändå. Myssisss! Tankarna behåller jag för mig själv för dom går inte att sätta ord på. Tack.


Wha, jag ska inte sitta här egentligen! Skulle bara fixa lite musik som jag kan fördriva dagen med och så.. sen hamnade jag här som vanligt.. lala.. tiden börjar bli knapp och jag är inte det minsta påklädd eller någonting. Ops.. Måååste ta mig härifrån..

Btw, denna veckan kommer man inte se så mycket av mig på msn för jag åker hemifrån vid halv två och är inte hemma föresn typ 23, då orkar jag inte sätta på datorn för att sitta här. Sorry!

2007-09-24 @ 12:31:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saknad

Nu kom det tillbaka igen, det slog till hastigt, utan förvarning. Kanske inte, det har varit lite krypande hela dagen faktiskt, trodde att jag skulle kunna förtränga bort som vanligt. Tyvärr har det bara ökat i takt med kvällen. Men mitt i allt finns trots allt Du, men nu kommer det antagligen dröja jävligt länge. Jag klarar inte av så länge, inte du heller, vi måste fixa det. Right?

2007-09-22 @ 23:37:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bowlingkväll



Bowling var det







Malin och Nisse tittade förbi


Det gick bra för oss







Min stil var snyggast, alltid ett ben i luften ^^ 

                            Fler bilder finns på: http://breathless.bilddagboken.se/
2007-09-22 @ 15:15:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bowling here we come!

Ikväll ska det bowlas! Jag och Janni! Haha, jag kommer bli så sur om jag förlorar, eller lite iaf. Ja, jag är en ganska dålig förlorare ^^

JAajaa, måste in i duschen strax. Ser ut som en sotare.. och så måste jag försöka få rent mina händer, haha, vilken industriarbetare man är.

Ska se om jag kan ta lite kort ikväll, då komemr dom bli snyggast ever! Yaaaaaaay!
2007-09-21 @ 16:36:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart helg!

Har känt att jag har betett mig lite smått isolerad nu denna veckan. En av anledningarna är att jag är så sjukt trött och inte orkar anstänga mig.. Fel av mig, jag vet, men.. ni vet, orken finns inte alltid där.
Ibland är det också skönt med lite andrum.

Har försökt att samla lite krafter nu och hoppas på att man kanske kan hitta på något i morgon, eller under helgens gång. Vet att jag inte orkar sitta hemma och tråka iaf. Vet bara att jag måste finna kraften till att höra av mig, gör jag inte det kommer jag att ångra mig.

Det tjänar allvarligt ingenting till att tänka hela tiden. Vrida och vända på saker och ting. Man kommer ändå inte fram till något vettigt, man kan inte styra det. Det som sker, det sker. Antagligen var det menat att det skulle bli så i sinom tid ändå.


FREDAG I MORGON!
2007-09-20 @ 18:49:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgontrötthet

Tror aldrig att jag har känt mig såhär trött faktiskt. Visst, jag var hur trött som helst i skolan, men det var en annan storts trötthet, som uppkom av stress och för lite sömn och för mycket att göra.
Denna tröttheten är trötthet, tröttheten av att sova lite för lite och sen vara iväg i 9 timmar innan man kommer hem. Måste säga att mellan 05-06.30 och 15-19 är den värsta tiden. Då är jag hur trött som helst. Wha, detta kommer bli en tuff tid för mig som hatar alla dagar då man ska upp tidigt. Verklgien hatar! Finner inget intresse i det alls. Nästa vecka hoppas jag blir bättre.. men helt ärligt, skifttider är nog inget för mig i en längre period.

Mina fingrar är förstörda, dom gör ooont och är såriga.. jävla slit :P

Inget intressant att skriva här idag heller. Nu händer det inget i mitt liv längre. Sorry.
2007-09-19 @ 19:08:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny dag, nytt jobb

Ibland händer det mycket, ibland lite. Denna helgen har varit ganska händelserik på sätt och vis. I lördags segade jag hela dagen, tills det blev kväll då jag åkte på besök till Victor och kollade på film. Som vaaaanligt fattade jag ingenting och var en aningens okoncentrerad på allt, men jag bjuder på det. Konstigt att den människan jämt ska ha fönsterna öppna.

I söndags tog jag det också lugnt, fram till kvällen då jag åkte iväg på annat. Ännu en film att lägga till handlingarna, som iofs har setts ett x antal gånger innan. Men hey, american pie går jämt. Skönt att bara försvinna iväg en stund. T.o.m så lång stund så att man råkade missa bussen, men det löste sig det med.

Något som var lite mindre roligt var att gå upp 05 idag...och hela den kommande veckan. Kommer vara totalt död tippar jag på. Naturligtvis kommer jag inte kunna sova särskilt mycket iaf. Ny dag, nytt jobb, nya saker att lära. Det gäller att hinna med så mycket under ens liv. Halv sju kom det kaffe på en bricka, vilken service, och precis vad man behövde. Sen blev de en rast runt 08-tiden tror jag, en vid 10-tiden och lunch vid 12.30. Dagen gick foort. Men det är mycket att lära, många knappar att hålla koll på, och man får ta och se upp med var man sätter fingrarna. Wha, vågar inte tänka tanke på vad som kan hända.

2007-09-17 @ 18:36:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ombyte...

Som ni vet, ombyte förnöjer. Efter mycket om och men så orkade jag inte ha den gamla layouten.. så jag påbörjade en ny, när jag nästan var klar så bestämde sig datorn för att starta om sig som den gör med jämna mellanrum. Då började jag fundera på om jag skulle orka göra om den eller inte, för jag hade givertvis inte sparat något. Meen det är söndag, jag har inte så mycket för mig så jag gjorde om den en gång till. Kanske var det tur att datorn jävlades, detta blev betydligt mer snyggare och mer mig än den jag gjorde innan kraschen. Snyggare än den innan också, enligt mig. Nä, detta är mer jag. Enkelt och rent.
2007-09-16 @ 15:32:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vild utekväll i Kalmar

Fick gå tidigare från jobbet igår så jag kunde åka med tåget 21.45 tillsammans med de andra. Mycket snällt måste jag säga. Fick även en jättefin blombukett från jobbet. My last day at Coop :/ Känns.. tomt.. jag började ju bli så van vid det. Men man kan inte göra samma sak hela livet, eh..
Jaja, tåget var försenat och vi kom därför sent till Palace, lite synd, jävla tåg. Det var en helt galen kväll måste jag säga. Mycket roligare än vad jag trodde att den skulle bli. Dock så råkade jag halka i en utspilld drink, tack, tack denna någon. Slog i huvudet i bardiskens kant och fick ett jack på en 3-4 cm. Lätt hjärnskakning maybe? Känns som så iaf. Kunde inte sova på den sidan av huvudet inatt och gapa gör lite lagom ont. Meeen det är inte över där, för sen när vi skulle hämta våra jackor så var jag lite lagom groggy och alla skulle givertvis hämta ut jackorna då. Trångt, massa folk, knuffar. Jag tappar såklart balansen och flyger rätt ner i stengolvet med mitt knä som idag är en aning svårt att stödja på och det skiftar lite i blått. Lyckad kväll må jag säga. Haha. Thats me. Undra om jag någonsin kommer lyckas fixa en utekväll utan blåmärken m.m.?

Idag blir en lugndag sen blir det en sväng till nybro om en sådär 2 timmar eller något.
2007-09-15 @ 17:29:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Städning - check

Städningen är klar, så mycket jag orkade göra iaf. Rena sängkläder och det varma täcket är på plats. Nu kommer det säkert vara så att värmen i mitt rum kommer att stiga oerhört mycket bara för att jag har tagit till mitt varma täcke för att jag fryser så mycket om nätterna. Det skulle inte förvåna mig det minsta.

Det är något visst med det hela. Lugnet, gemenskapen, tysta tankar, förståelse. I tysnadens överenskommelser.


Endast en månad kvar tills jag fyller år. 19 år. Ett steg närmare. Närmare vad?
2007-09-13 @ 22:01:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nytt jobb! (peppar peppar...)

WHOA! Jävlar, ibland hänger man inte ens med själv. En lugn, tråkig, seg dag trodde jag att detta skulle bli. Så fort jag tog gick och hämtade posten tog dagen en helvändning. Min foundation var med posten, lönekuväret. Jag hade tippar på 4000-5000kr.. Får världens chock när jag öppnar det och ser att de står 12200... Dock så var semesterersättningen inräknad på 4000, men shit, ändå! Sen tog jag ett titt på mitt konto, mer pengar än jag trodde! Nu ska man ju inte ropa hej, men jag är glad!

Lite senare kollade jag på mobilen, ett sms, från amo kabel. Jaha, oj, nu behövde dom mig. Jag ska därför byta till ett annat jobb, redan på måndag iaf en månad framåt. Fick ringa till Coop och säga detta eftersom de hade satt mina sista tider nästa vecka, chefen blev inte överdrivet glad. Jag har lite dåligt samvete. Därför blir min sista dag på Coop i morgon. Sorgligt. Mitt nya på måndag. Tiderna är dock inget jag hoppar omkring över, jag kommer vara helt död de veckor jag jobbar dag.

Viiiilket flyt! Nu ska jag flyta vidare på mitt flyt och bli klar med min städning. Var bara tvungen att skriva av mig lite i glädjeruset!
2007-09-13 @ 15:07:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kinaboden & tankar

Shit, idag är jag T R Ö T T. Upp vid 07, köra mamma till Nybro, hem, äta frukost, fixa och dona, göra mig i ordning, vara hos mormor & morfar vid 11. Yay, jag blev bara 10 minuter försenad. 5 minuterna berodde på att jag fick stå still i 5 minuter för att vänta på att ett gäng ankor skulle gå över vägen. Haha, stanna för att typ.. 30 ankor ska vagga över. Allvarligt talat så satt jag och skrattade för mig själv i bilen, dom var ju så jädra söta.  Det blev lunch sen så åkte jag och mormor till Kinaboden! Long time ago. Tror det är en sådär 5 år sen jag var där sist. Mormor gick lös på ett halsband, sen köpte hon en ring till mig. Den var fin. Jag köpe en ask och en sjal eller vad man ska säga. Fina saker dedär. Minnen. Efter det åkte vi och handlade, sen hjälpte jag till med lite saker som hon behövde hjälp med. Till sist fikade vi och mormor hade bakat äppelpaj för att jag kom. Lilla mormor! Runt 15-tiden åkte jag till Nybro för att plocka upp mamma och Stoffe. Det har varit en mycket trevlig dag. Och tja.. "..och det fanns hästar som red på poliserna!"  (Absolut iiinte jag som hävde ur mig den meningen)


Allvarligt talat var jag lite rädd idag. Rädd för att träffa morfar ensam, utan att ha någon annan med mig. Men, det gick bra. Han var mycket piggare än vad han brukar vara när man ser honom. Han var t.o.m uppe och gick en sväng, visslade och sjöng. Det var skönt att se honom så för en gångs skull. Det gladde mig.


Jag var ute och gick förut, trots att jag trodde att min trötthet skulle döda mig. Det gjorde den inte. Jag klarade av allt. Det är farligt att gå, tror att man tänker ännu mer då. Ibland känns det som de. Då är det bara jag, musiken och mina andetag. Vi, vi som är ett. Det är vad jag tror iaf tills det börjar dyka upp människor i mina tankar. Då blir det genast svårt igen. Rörigt. Personer har helt enkelt olika egenskaper. Både bra och dåliga. Det tar tyvärr lång tid för mig att inse sådant. Jag jämför ständigt. Det är en jävligt dåliga ovana jag har. Jag letar efter perfektion, trots att jag inte ens är i närheten av det ordet så söker jag det hos andra. Det är det som gör de hela mycket svårare än vad det är. Den ständiga jämförelsen och perfektionen. Mår illa bara av att jag tänker så. Man ska försöka se individuellt på en människa, varje människa är unik och man måste lära sig att acceptera. Jag försöker, försöker så hårt. Jag tror att jag är jävligt rädd också, mer än vad jag vågar att inse. Jävligt rädd för att helt plöstigt upptäcka att just denna människan är bra som den är. Bara för att jag hittar fullt av fel på mig så måste andra också ha det, eller så låter jag mina fel gå ut över andra.

Samtidigt så är jag rädd för andra saker också. Vill inte uppleva den känslan jag hade. Vill inte ligga där och bara önska mig bort, hoppas på att få allt överstökat så att jag får gå. Jag är rädd för att behöva tänka så igen. Rädd för att bli behandlad efter så som jag blev. Scenerna spelas upp i mitt huvud och jag äcklas av tanken, tanken på mig själv. Det är då man känner sig som ett jävla stort skämt. Det är då man inte förstår hur fan man tänkte. Jag försöker verkligen tänka mig tillbaka och inse vad jag såg. Det känns som en hopplöshet, hur jag än vrider och vänder på det finner jag inte något som helst tankesätt som gör det hela acceptabelt för mig. Jag kan inte acceptera händelsen. Det går inte. Den gnager och gnager. Ont.

2007-09-12 @ 22:38:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Om jag hade tid..

Det är konstigt hur tiden aldrig räcker till när man vill det. Ibland går tiden så jävla sakta, man vill bara bort, bort, vill att tiden ska gå lite fortare. När man har tid, ja, då räcker den inte till iaf. Detta är ännu en sak som är konstigt. Nästan lika konstigt som när man upptäcker att man bara har äckliga godisbitar kvar i påsen. I den påse som man själv valde alla de goda sorterna till. Hur kan det då finnas äckliga kvar?

Jag kände att jag hade hur mycket tid som helst idag, att jag skulle hinna jättemycket. Det blev aldrig så. Jag hann kliva upp, äta frukost, hämta posten, plocka in och ur disk, ringa till mormor, sätta in lite pengar, sitta en snabbis vid datorn (endast nyttiga saker uträttades), fixa lite lunch, fixa i ordning mig, sätta mig på bussen. Tiden var borta. När man ska försöka sova, ja, då går tiden så sakta så tills man somnar, när man har somnat så går tiden för fort.

Hann med en stund uppe hos Victor idag också (jag vet att du läser ;)). Det var trevligt men ibland undrar jag om han verkligen lyssnar på allt. Gör han det beundrar jag honom, jag skulle aldrig urhärda det. Det var mysigt iaf, tiden var knapp, här också. Jag kommer förbli den okittliga. Erhm.. yeh..               


Läste i någons blogg att man aldrig ska ändra på det man har skrivit, inte förfina, inte hitta på andra ord för att då blir det bara lögner. Jag tror hon har en poäng i det. Varför anpassa sig till de andra hela tiden? Man måste få gå sin egen väg, ibland måste man få skriva det man vill, utan att någon ska påpeka, rätta och be en hålla sig inom vissa ramar. Det är ens eget verk, ens eget, ingen annans. Ändrar man för mycket på det man har skrivit, på sig själv som person...då blir det bara en yta av allt. En yta utan djup. Djupet är det man vill åt, på alla sätt. Ytan är det man ser på, den får man med en gång, den kommer därefter aldrig bli lika spännande igen.
2007-09-11 @ 22:53:33 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fikis med Carro

Idag måste jag kalla det för en ganska spontan dag ändå. Jag ville inte vara hemma, men inte göra något anstängande. Jag hörde av mig till Mathias, men han var lite upptagen. Därefter hörde jag av mig till Carro som var lite ledig iaf. Jag skyndade mig att göra mig i ordning för de blev lite sista minuten. Men det gick bra ändå. Halv tre möttes jag och Carro, eller 14.31 för att vara exakta. Vi fikade, pratade, tramsade. Sen råååkade vi bara hamna på Torg Ett.. där jag baara råååkade köpa ett par jeans, fast jag inte har ekonomi till det. Men dom var ju så fina, så jag köpte dom ändå. För visst är det alltid så, att när man inte har pengar, det är då man hittar de snyggaste jeansen? ...eller är jag ensam om dettta fenomen? Därför tänkte jag att jag skulle köpa dom iaf, för en gångs skull. Ett PLUS, ingen hög midja! ♥

Det var en trevlig fika iaf, med en kladdig kanelbulle, men ack så god.


Simona
Wish I was sober
So I could see clearly now
The rain has gone

Simona
I guess it's over
My memory plays our tune
The same old song

James Blunt - 1973
Det är något visst med hans röst i vissa låtar.
2007-09-10 @ 21:02:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Musik

I remember the look in your eyes,
When I told you that this was goodbye
You were begging me not tonight,
Not here,
Not now.
We're looking up at the same night sky
And keep pretending the sun will not rise
We'll be together for one more night,
Somewhere, somehow

Yellowcard-Ocean Avenue

Den låten har följt med mig många år. Många nätter, många promenader, många bussresor. Visst, ibland blir den väldigt tröttsam, som många låtar man lyssnar på lite för mycket. Dock har den fått stanna kvar efter många urrensningar på mp3n/mobilen. I dont know really why. Minnen. Tårar. Hopp. Längtan. Många känslor. Många drömmar. Visst är det något visst med vissa låtar? Det går inte att förneka.


Trots min vilja till att inte gå ut idag så gjorde jag det iaf, när mörkret hade lagt sig. Ganska konstigt hur man ger sig ut i mörktret när det skrämmer en, när man är paranoid och kollar bakom sig lite då och då. Granskar bruskar och träd lite sådär extra. Sätter man musik i öronen går det genast lite lättare, då hör man inte de andra ljuden som man inte hör lika väl på dagen.
2007-09-09 @ 20:39:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höst

Jag är kluven, jag är förvirrad, jag har beslutsångest, jag är viljelös, jag är viljestark. Allt i ett, hur går de ihop sig? Men å andra sidan, vem säger att det måste gå ihop sig?

Då när "sommaren" förvandlades till hösten, det kände man verkligen. I ett ögonblick stod allt stilla, man tog ett andetag, kände att något var fel. Efter ett tag klarade det, hösten hade kommit. Genom ett andetag stod det klart och med ens kände man sig hjälplös. Jag hade inte levt klart sommaren, jag har inte fått uppleva den i år. Den försvann lika fort som den kom. Det finns ändå en känsla, någon rofylld känsla, som kom med andetaget, dock hänger det mycket fler känslor över som väger tyngre och suddar bort den kontrasten som finns av känslorna.
2007-09-08 @ 22:01:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Knewing

I never knew
I never knew that everything was falling through
That everyone I knew was waiting on a cue
To turn and run when all I needed was the truth
But that's how it's got to be
It's coming down to nothing more than apathy
I'd rather run the other way than stay and see
The smoke and who's still standing when it clears



Idag känner jag mig nästan frisk, men ännu inte så jag kan kalla det för frisk. Roligt när folk hör av sig, undra hur man mår eller bara var sugen på en liten pratstund. Uppskattade båda delarna faktiskt.



Jag blir orolig ibland, man kan inte alltid känna sig säker på vad en människa är kapabel till att göra. Det känns inte bra när man är i ovisshet. När man minst anar det kan man läsa något som får en att le. Det känns lite som.. "eftersom jag nämdes, dock utan namn, så kanske jag är värd något iaf", jag bryr mig inte om namngrejen, jag vet att det var riktat mot mig. Ibland när man vet sånt, då blir man lite extra glad. Trots ovisshet.
2007-09-07 @ 19:55:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk & Idol

Sjuk, sjuk, sjuk. Har därför inte orkat ta mig till datorn, har knappt kunnat sitta upp heller. Det är med nöd och näppe att jag gör det nu.

I tisdags var det bra, framåt kvällen började jag få jätteont i kroppen. När jag la mig kändes de som feberfläckar över hela kroppen, jag frös. Tog på mig pyjamasbyxor, t-shirt o en varm tröja, drog täcket upp till öronen typ. Jag frös iaf. Till sist somnade jag till lite. Under nattens gång vaknade jag, kände mig varm och konstig och skulle kolla om jag hade feber, gick till badrummet. Började må jävligt illa och tänkte skynda mig tillbaka till sängen, det brukar ju bli bättre när man ligger ner. Jag kom nästan fram till min dörr, då blev de svart för ögonen, jag försökte hålla mig uppe i dörrkarmen, rev ner lite saker o sen innan jag visste orden av öppnade jag ögonen, jag hade hamnat på golvet, kallsvettandes. Jag svimmade, jag, Anna Lindgren, har aldrig svimmat innan! Mamma kom, hon fick hjälpa mig upp eftersom jag kunde i princip inte röra mig, eller ta i saker. Kände mig nästan som förlamad. Ja, jag hade 39 i feber, det är jädrigt mycket för mig för jag har nästan aldrig feber, hur sjuk jag än är känns de som.. Efter mycket om och men somnade jag lite halvdant..

Vakande på onsdagen, mådde riktigt dåligt! Fick i mig minilite frukost, hamnade i soffan vid tvn, halvsov där hela dagen. Frös och fröst, nu även med en filt ovanpå täcket. Trodde dagen aldrig skulle ta slut. Samma visa var de den natten, frös, frös, fröst..

...men så hände något när jag vaknade idag. Alla feberfläckarna var borta, peppar, peppar, och jag mådde bättre, förutom att jag hade så jävulskt ont i halsen! Har legat vid tvn hela dagen idag med, ont i halsen har jag fortfarande. Kollade på Idol förut, jag skrattade så jag grät när den stackars raggaren visade runt dedär två snygga brudarna. Stackarn, han var så nervös så de var inte sant.
x "Vart ska vi åka då?"
Han" Till blabla"
x " Jaha, var gör man där då?"
Han "Jo, där kollar man på utsikten, man ser nästan hela stan"
x "Jaha.. hånglar man där då med?"
Han"...jo.. det kan man väl också göra"

HAHAHA
x"Vart är vi nu?"
Han"Jo, här brukar alla bilarna samlas på kvällen och så dansar vi på Domustaket"
x"Jaha, var roligt.."
Han"Jo.."


HAHAHA, detta med den norrlänska dialekten också, fan vad roligt! Hahaha! Det var det roligaste idag, och roligare lär jag inte få.. men de räckte.. för jag väckte min bror, som redan hade somnat, med mina skrattattacker! Tjoohoo!
2007-09-06 @ 22:35:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Massage och akupunktur

Konstig nog gick jag upp redan vid 10.30-tiden, dock inte utvilad. När var jag de sist?

Runt 13.30 tiden åkte jag iväg på ett litet ärende och var hemma ca. 1 timme senare. Efter det latade jag mig ännu mer, fram till halv sju då jag åkte iväg på massage. Skönt! Hon berättade att hon nu hade utbildat sig inom akupunktur, vilket jag alltid har sett på ett spännande sätt. Nålarna fångar mitt intresse lite, samt att det är en själslig behandling kan man säga i stället för en massa tabletter. I alla fall så bestämde vi att jag ska höra av mig i morgon eller onsdag så ska vi bestämma tid. Hon tänker försöka behandla min svårhet till att få sömn, känna mig utvilad, huvudvärk, att få bort min frusenhet, stress, att känna så mycket oro och att må psykiskt dåligt. Visst, allt kanske inte fungerar, men de kanske ger en början? Det kommer inte bli billigt, men.. gör de så att jag kan vakna och känna mig utvilad en dag, slippa huvudvärk så ofta och slippa att må dåligt så är det värt det.


I morgon ska jag också vila och ta det lugnt.

2007-09-03 @ 22:18:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Regn o rusk

Sov 12-13 timmar inatt. Det är lite bättre idag, men inte mycket. Så fort man gör något för "snabbt" så gör det genast ondare igen. Kaffe och te går bara att ta i minimala mängder. Maten måste ätas saaakta, wha, jag orkar inte med sånthär!

Bara latat mig idag också, ganska skönt, men ändå väldigt tråkigt.



Det är verkligen HÖST, löven böjar ändra färg, det regnar mer grått o dystert än innan. Jag tycker inte om detta väder de minsta. Sucksuck.

Snart ska jag lägga mig i sängen o bara gosa med.. täcket o kuddarna och se på Mord i sinnet, så bra program som det görs alltför några avsnitt av!




I morgon...
2007-09-02 @ 20:51:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sönderstressad

Igår var en bra och dålig dag.

Jag och Janni var en sväng i Kalmar. Det var stressigt värre men det var en trevlig tripp ändå. Jag köpte mig ett par Fondarina-jeans. Haha, nej, bli inte förskräckta nu, jag skulle aldrig få för mig att köpa jeans för en sån summa som de egentligen kostar. Jag hittade dom för 250kr. Hmm, jag köpte även en väska som kostade runt 300kr som jag fick för 95kr. Köpte en väst, ett par strumpor också. Tror det var allt? Är det möjligt, det kändes som flera tusen kassar. Haha, just de, en tröja också. Supersöt! Eller.. en t-shirt heter det.

Dock skulle jag ha hunnit med lite andra saker med, men de hanns inte med iaf, det får bli en annan dag. På något vänster blev jag övertalad att hänga med ut sen på kvällen.

Jag kom hem 17-tiden. Åkte med bussen till hemlig ord till hemlig person och var där till halv tio då bussen gick tillbaka. Det var gos iaf. När bussen kom till Målerås hoppade Frida på. Vi åkte till Nybro. När vi kom till Nybro tog vi tåget till Kalmar, på stationen i Nybro mötte vi Johan! Lilla Johan! Åh, vad jag hade saknat honom! Väl i Kalmar drog vi till Vallen, årets sista Vallen. Vi tog en öl, jag började få jävligt ont i magen. Det blev bara värre och värre. Drygt 30 min efter vi hade kommit dit konstaterade jag att jag inte kunde vara kvar. Dock kändes dedär 30 minutrarna som flera timmar. Gissa vad det berodde på? Jo, stress. Min kropp kunde visst säga ifrån, det gjorde den riktigt ordentligt! Kunde knappt inte stitta, stå eller någonting. Började min sökning efter skjuts, jag fann den. Tack S, min räddande ängel utan vingar! Bilfärden hem var riktigt rolig, många skratt samtidigt som jag satt och kramade sönder mobilen pga smärta. När jag kom hem så tog jag en varm dusch, tog en varm riskudde och la på magen. La mig, somnade efter mycket om och men. Natten var inte kul, vaknade av hur ont det gjorde. Trodde det skulle bli bättre tills idag, men icke. Det gör ont, ont, ont. Maten går knappt inte ner, illamående. Fan! Har inte tid med sånhär jävla skit!


Alla ni andra, sluta stressa. Jag ska försöka att lägga av med det. Detta är inget roligt, inte ens i närheten av det. Smärta, smärta. Jag är vit i ansiktet och ser helt jävla sliten ut. Hur kul är detta? Inte kul. Snart 19 år och sönderstressad.



Btw, Grattis liiilla Victor i efterskott på 20årsdagen!

2007-09-01 @ 22:14:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91