Första rugbyträningen

Idag gick jag upp halv sju, för att åka in till skolan och inte ha någon lektion. Istället skulle jag o Janni vara duktiga, eftersom carro inte var där. Men du är förlåten. Janni och jag gjorde iaf klart IR-arbetet, nu är det bara själva redovisningen som ska fixas, mha. powerpoint, vilket vi hoppas på att få någon ordning på i morgon. Vi började runt 09 och hade skrivit allt klart och rent vid 11 tiden. Efter det gick vi och käkade oätlig mat, jag tror fasen att de har tappat hela saltmåttet i maten några dagar i rad faktiskt. Det är så salt så att jag vet inte vad. Usch!
När vi hade tryckt i oss ett par mackor blev det dags för vår första rugbyträning, jaja, vi tar inte så överdrivet hårt på det hela. Det är ju bara en kul grej, sp3orna kan ju inte vinna allt, vi vann ju skattjakten! Woho! Men det var roligt iaf, men fasen vad jobbigt det är, man tror ju inte det, men alla tycker det. Denna gången ska jag inte vara sjuk när det väl gäller! Tredje gången gillt!
Efter rugbyn stack jag till kalmar, i busen kom jag på att Malin kanske hade någon tid över för mig. Det hade hon! Vi gick till tatueraren och jag har fått en tid, snällt av honom och trycka in mig där, han var vääldigt uppbokad! Sen så gick vi och fikade, dagens fika såklart. Idag var Malin på en massa prathumör! Får väl se om vi ses i morgon  :P

Jaja.. ehm.. jag borde inte sitta och skriva blogg, jag borde plugga! Jag har gjort lite powerpoint, duktigt! Det är bara de att man blir så jävla förbannad för alltid är det något som inte stämmer! Suck! Det är bara att göra det bästa av siuationen. Funderar på att börja med religionen nu faktiskt.. FUNDERAR! :)

I morgon blir det palace igen, jag som hade tänkt att ha en lugnhelg, men nejnej! Nu ska alla ut som vanligt... Men jag är så snäll och förgyller stämingen för dem :)
Åh, jag saknar, saknar, saknar dig! Men i morgon ses vi, det är så snällt att du tänker ge dig ut mitt i natten för att träffa mig, trots din lilla resa :)

2006-11-30 @ 19:30:10 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


En såndär dag..

Oj vad jag har sovit hårt inatt! Jag vaknade inte ens till idag när alla andra gick upp, vad skönt det var att sova! Kunde fortsatt bra länge till, men nene, klockan ringde! Det blev bara till att gå upp och idag var en sån dag då det kändes som om man inte orkade gå till skolan, det orkar man nästan aldrig. Men det kändes som en sån extremdag.. hittade tillslut något att ha på mig.. väldigt svårt val, ha..ha..
När jag kom till skolan gick jag ner en sväng till körskolan, skit! Jag måste skräpa mig! Jag måste sätta igång med att läsa i boken oxå.. helvete, jag hinner inte!

Jaja, sen började psykologin. Haha, den blev riktigt rolig! Vi skulle brya mot någon norm. En vi körde på att ha kläderna bakofram. Eller, jag gjorde! Jag lånade Jannis jeans och hade dom bakofram, en stövel av Carro och en sko av mig. Sen tog vi ju min töja bakofram oxå. Sånt gick jag omkring i skolan, matsalen och ja... Nu tror folk jag är helt dum i huvudet, att det verkligen är något fel. Men vet ni? Jag upptäckte en sak, fasen så mycket roligare jag hade när jag inte såg ut som alla andra! :) Jag tror att dom oxå hade det, nu har vi bevis, våga vara annorlunda! Om man trivs då dvs.

På lunchen pluggade vi på med IR, det gick faktiskt riktigt bra! Nu har vi kommit en bra bit på vägen! Plus till oss! Trots detta hände det lite saker.. jag är ledsen om du känner så, det är verkligen inte vår mening! Du måste tro på det, du måste tro på det jag sa. Jag är jätteledsen, förlåt!

Efter mycket om och men kom jag iaf bort från skolan. Skönt! Roligt! Trevligt! Fick extra tid oxå ju, ibland kan det bara gå bra! Jag vet inte vad jag ska säga, men jag trivs i ditt sällskap, du gör mig glad.

Sitter här och försöker plugga Powerpoint, kom på idag hur mycket man egentligen har till nästa vecka! Det känns inget vidare, som vanligt undrar jag hur allt ska gå, men det löser sig, det gör det alltid.. ha! Helgen blir till att plugga, jobba o städa. Palace på fredag igen tror jag! Tja, inte konstigt på att man är trött och stressad. Men vad gör det om 100 år?! :D Då är man ändå död  :)
2006-11-29 @ 20:11:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ullared

Ojoj, nu är jag så trött så att jag vet knappt vad jag skriver. Varit vaken i 18 timmar med 4 timmars sömn nu. Gått omkring som en idiot med Janni på Ullared.. Tar inte sånt på krafterna? Jo, det känns som det.
Men vi har haft kul iaf! Och trevligt! Och stört andra..  Men såna är vi.
Ja, det gick inte åt så mycket pengar som jag trodde, vilket är en massa bra!

Det finns för mycket tvivel och "om" i ens liv. Jag försår inte vad det ska vara bra för. Varför ska man tvivla och ifrågasätta så mycket? Just nu känns det som om det börjar bli en neråtperiod,but i hope not!

Äh, jag tänkte ha utvecklat allt mycker mer, men jag orkar verkligen inte. Jag har haft en bra dag iaf!
2006-11-28 @ 22:01:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kalmarrundan

Idag har det körts runt, runt i kalmar. Herregud, och vissa som man körde förbi några gånger trodde väl något annat! Haha, men dom var inte de enda som skrattade, eller så skrattade dom för att jag satt i baksätet o gapskrattade :D Men det är kul när det finns lite glädje här i världen. Det behövs! Haha, det var iaf jättekul att köra Kalmarrundan, och sällskapet var ju jättebra det oxå! Och övriga saker var oxå roliga :P

Usch, det känns tungt nu att veta att man måste gå upp någon gång innan 04 i morgon, jävligt tungt! Men resten av dagen kommer väl förhoppningsvis bli så mycket bättre. Jag, Janni och kundvagnarna, haha!

Måste säga att jag är glad över att vi sågs idag, och förhoppningsvis på onsdag! Även om det bara blir en kort stund. Men även det kan ge ett spår av ett leende på läpparna.
2006-11-27 @ 18:16:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Denna tråkiga söndag!!

Usch, nu är det ännu en såndär tråkig söndag. Varför ska söndagarna finnas?  Men om dom inte hade funnits så kanske det vore så att lördagarna vore tråkigast, och då skulle man inte vilja att lördagen  fanns osv.. Fasen, ibland är det krångligt!  Gick upp väldigt tidigt idag oxå, halv elva.. men för att vilja sova bort hela dagen så var det ju tidigt :)
Ja... nej, usch, jag har inget att säga idag precis, tråkiga söndagar!
I morgon är det Kalmarrundan :P
På tisdag försvinner jag o Janni till Ullared..
På onsdag är det tråkig skola och kanske ett trevligt möte? :)
På torsdag åker jag iväg endast för rugbyträning, usch vad ambisiöst!
På fredag...blir en tråkig dag i gues..
På lördag ska jag jobba, wihu..
På söndag blir en tråkig söndag!!AAHH!
2006-11-26 @ 20:22:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Palace!

Igår var det Palace. Först var jag o Janni och åt kinamat, gottgott!! Vi skämde nog ut oss lite, men det är ju vi i ett nötskal :P Sen blev det lite förfest hos henne, dock var vi för mätta för att orka få i oss så mycket. Runt halv tio gick vi till stationen, åkte med tåget till Kalmar och sen så kom vi till Palace så småningom. Happy houer är ju trevligt! Haha.. :P
Sen öppnade äntligen det stoooora, där blev det dans. Träffade ett par jättetrevliga killar, och några mindre trevliga. Det blev drinkar och skitsnack o snygga moves. Mot slutet dansade vi på scenen, haha, helst plöstsligt kom det en massa andra som oxå skulle dansa där! Tänk vilket grupptryck vi hade :P Det var superduperkul iaf! Tur att vi gick ut iaf! :)
2006-11-25 @ 19:28:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nationellt i svenska

Finns inte så mycket att säga idag. Jag fick MVG på mitt föredrag om Stress så jag är nöjd, särskilt när det var nationellt oxå. Iofs ger hon de flesta mvg, men hon gav mig ett par leende när vi pratade. Tänk om så många fler kunde vara som henne.

Klarade Fas C i körskolan idag oxå. Ojoj, ibland hinner man med mycket...

Känns skönt att inte ha något på idag ikväll som man måste göra.

FEST i morgon! Kinamat, förfest och Palace, kan det bli bättre?:)
2006-11-23 @ 21:56:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uttryck

Det finns ursäkter, det finns gånger man undviker. Det finns så mycket lögner. Det finns olika sätt att uttrycka sig på. Ibland låter det fel, ibland blir det klockrent och ibland blir det lite lagom. Jag undrar vad som bestämmer när det är fel och när det är rätt? Jag undrar hur många människor som jämt kan uttrycka sig rätt? Ibland verkar det som om dom tror att rätt uttryck existerar. Jag tvivlar starkt.

Nu har jag godkänt på fas 2 i körskolan. Undra om jag någonsin kommer klara G på fas 3, jag hatar statestik!
Fick reda på att jag fick VG- på kristendomsprovet, inte dåligt med den lärarkandidaten! Tacka vet jag den vi har nu, han är ju lite småsöt oxå..
Gjort svenskan nu, får se hur långt det kommer bli sen när de verkligen gäller, lite olika varje gång tycker jag... men men..
Nej, nu ska jag läsa på de jag inte kunde på fas 3, och det var mycket! :D
2006-11-22 @ 22:37:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilsen i skogen

Ibland har man lätt för att beskriva saker med mer...målande ord eller vad man ska säga. Mitt liv känns som en skog. Det är som om jag går omkring i den, ibland hittar jag en stig, då börjar en känsla av välbehag finna sig och jag tror att nu är jag på rätt väg. Då, plöstlig börjar denna stig försvinna sakta med säkert bland träden och buskarna. Till slut så kan jag verkligen inte finna den, den är helt borta och jag känner mig alldels panikslagen för jag vet inte ut eller in. Det känns som om träden sluter sig runt mig, det blir bara mörkare och mörkar. Rätt som det är blir det så mörkt så att jag knappt inte ser, det är då man känner att man närmar sig botten, det är då man tycker att det är dags att ge upp. Man går omkring och irrar i den täta skogen ett tag, runt, runt, men sen plötsligt hittar man en stig, ännu en gång. Det jag har funderat lite på är att om det kanske är samma stig man hittar om och om igen, och att det är därför man kör ner sig på samma saker om och om igen?
Ni vet, när ni känner att ni går vilse någon stans, i skogen, i en ny stad eller likanden. Känner inte ni också att det börjar att utbryta en slags panik inom er, uppgivenhet.. Det känns så hopplöst att till slut finna den rätta vägen. Tänk om jag ändå hade den kunskapen att kunna läsa en karta och sedan hitta rätt efter den, eller inte helt rätt, men den kanske kunde ge en lite hjälp iaf.. Tänk om...

◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

Hade en skön sovmorgon idag, ända till klockan tio i elva. Hade ingen stress heller, hur skönt som helst. Det blev en sväng till körskolan, nu har jag klarat G på den första fasen, nu återstår det bara några kvar.. Några var de ja.. Det ringer och jag blir ombedd att komma till skolan, då går jag dit, lydig som jag är. Jag, Janni och Carro sätter oss i Cafeterian i hopp om att få något vettigt gjort av IR, men det gick inte så bra. Dock så gick det bättre än vad jag trodde iaf. Runt halv fyratiden kommer mamma och jag, Janni och hon åker och fikar. Sen åker vi ner en sväng på stan, efter det till ÖB, där fastnar jag och Janni på det vanliga stället såklart.. Hmmm... det slutade med att vi båda köpte två stycken nya bodylotion, konstigt nog behövde jag dom inte egentligen. Det är då konstigt att man jämt ska köpa nya saker. När vi har vandrat klart på ÖB åker vi och lämnar Janni sen bär det av hem. Jag blir riktigt förvånad över min effektivitet idag, jag fixade klart psykologin, historian, läste ir-mojset och jag har t.o.m börjar lite smått med svenskan. Jag är riktigt stolt! Tänk om man ändå kunde ha sån speed jämt.. När jag har duschat tänkte jag läsa lite i körskoleboken oxå... om jag orkar.... 

Yeye, det var väl min dag det. Det har varit en ganska okej dag faktiskt.
2006-11-21 @ 22:15:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ömma själar

Alla är vi ömma själar. Vi vandrar vilsna omkring i det som kallas värld, universum och jag vet inte vad. Alla mummlar och frågar varandra "Var hör jag hemma?". Tänk inte "jag vet var jag hör hemma", innerst inne vet du inte det iaf. Du kanske befinner dig på en trygg plats, men du, det kanske bara är för stunden? Vet du inte var du hör hemma nu, hur ska du då klara av att stå på egna ben när du blir lämnad ensam? Ta inte allt för giviet, tro inte att jorden är en vacker plats att leva på, den förstörs ju sakta. Hur kan något som håller på att förstöras vara vackert? Det är bara en plåga att se på!
Jag längtar till stjärnorna, så som de ser ut härifrån, det är vackert, skulle jag komma till dem vore det mindre vackert, då skulle man bara se en stor klump av ljus. Eller kanske inte, jag tror att jag skulle blivit förblindad av ljuset. Aldrig får man vara nöjd. När man inte får vara nöjd eller kan bli helt tillfredsställd så får man försöka nöja sig med det näst bästa. Så säger många, varför gör inte ni inte själva som ni säger?!
Ni ser, hur man än vänder och virder på saker och ting finns det alltid brister. Vissa har väldigt lätt för att upptäcka bristerna och därefter endast gå efter bristerna. Andra kan ha överseende med människor och världens brister och se det vackra i stället. Vem tror ni att jag är? Jag vet...

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Idag när jag kom till skolan fick jag reda på att jag kunde ha fått vara hemma och sova ytterligare, allt pga. mindre bra uppmärksamhet under lektionstid. Men, vänta nu, ni ska få se, det kom något gott ur det också (de trodde ni inte att ni skulle få höra va?!), jag fick tid till att skriva mitt SV-nationella prov som jag gick miste om förut, så nu är det avklarat. Hoppas jag, om det inte blev ett IG, eller får man skriva om det då? Maxtiden var 5 timmar, jag satt 1½, vem fan orkar sitta 5 timmar och skriva om så tråkiga ämnen? Det är vad jag har uträttat under tiden i skolan. Efter det gick jag och Janni och fikade, mycket ovanligt. Sen när man talade om trollen passerade trollet.
Ja, det finns inte så mycket mer att säga om min dag. För alla som är intresserad så testade jag mina tabletter, det visade sig att jag råkade se lite i syne av dem.. Tyvärr måste jag nog öka dosen till 3 st om det ska ge bättre verkan.

Over and out!
2006-11-20 @ 21:51:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Falskhet

Jävla skit! Jävla falska människor!
Hela vår värd är bara full av falskhet och lögner. Ingen är vad de egentligen utger sig för att vara. Allt är bara en enda lögn! Människor försvinner hela tiden! Sen kommer de tillbaka när det passar. Det bara är så.. Hur vore om alla stannade hela tiden? Hur vore det om alla fanns kvar... Varför blir man lämnad ensam kvar? Man tror inte att någon ska vara som alla andra, men så visar det sig ändå att vara..
2006-11-19 @ 22:51:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rymma - update

Idag har varit en lugn dag.. Jag har faktiskt varit duktig och gjort Svenska C uppgiften som inte ska vara klar förens nästnästa måndag! Riktigt stolt. Sen har jag städat lite.. Mycket mer har de inte blivit av. Jag kan äntligen sitta i mitt rum och se på tv igen iaf, det känns skönt!

Jävla skit.. Varför ska det vara så? Varför kan man inte endast hålla sig till just den saken, utan att man måste gå på det ytligaste oxå? Varför måste man de? >.< Annars kunde det kanske ha varit helt underbart?

Ja, Janni, jag håller med dig, vi åker bort någonstans. Länge! Inte över helgen eller dagen! Vi försvinner från denna grymma värld. Man måste få rymma från omvärlden här hemma ibland iaf :) För nu orkar jag inte ha med allt detta att göra längre, vill inte ha några krav, vill inte ha kval, vill inte leva i ångest, vill inte leva med det "vackra" man inte kan ta emot för det tar emot hos en själv för att man är så patetisk och inte kan ta emot något som egentligen är fint..

Ååååhhhh!! Varför?! Bort med allt! Jag vill inte! Jag vill inte! Orkar inte ödsla tid på sånt! Det är bara dumt o ivägen och inget blir som det ska!! Åt helvete med de!! Vill inte veta av de!!
2006-11-18 @ 20:44:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Still sick

Jag är hemma från skolan och går upp redan runt tiotiden? Man ska ju sova då! Eller inte.. Jaja, jag fixade frukost och sen kollade jag toon disney :D Först var det.. några troll..sen var det luftens hjältar, bumbibjrnarna sen piff o puff, räddningspartullen ni vet? :)) Dock blev den kanalen konstig då.. Så då sappade jag runt lite och hamnade på canal + och kollade på Undergången, väldigt gjädande film.. eehh?
ja.. dagen segade sig fram och jag har väl inte gjort någonting precis, dock har jag inte somnat idag på dagen..

Nu har jag fått mina tabletter! Nu ska det börjas knarka.. Det är lite läskigt men de ska testas när det tryter :) Hoppas bara de funkar nu. Har haft en såndära jobbig känsla nu ett tag, när man andas, sen så känns det som om det ligger någon och pressar över lungorna och bröstkorgen så man inte får tillräckligt med luft. Jag drar in jättedjupa andetag för att komma ikapp, men det funkar inte iaf, det känns ändå som om jag inte har tillräckligt med luft!

Felica ska ut ikväll, fatta det! Johan är för gullig att åka ut! Han är så söt :)
2006-11-17 @ 22:02:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Doktorn & No nationellt prov

Jag vaknade fast besluten att jag skulle iväg till skolan idag efter doktorn för att göra nationella i svenskan. Men nene, efter doktorn (som var så jädra trevlig och snäll, det måste tilläggas! Omg!) var jag så trött och sömnig så jag ville bara hem. Guess what, min broder har smittat mig så nu är jag ännu tröttare än vanligt. Fasen! Jag kom hem, käkade lite och gick och la mig, jag somnade igen, sov ett par timmar! Herretid.. Jag sover aldrig mitt på dagen!

Dagen har varit lugn.. Nu på 2 dagar har jag sovit mycket mer än vanligt, kan jag inte få fortsätta med det så jag kanske kommer ikapp?

Det blev en massa prover, kanske 6-7 provrör tror jag. Jag tror iofs inte att dom kommer att visa brist på något, magkänsla you know. Men jag vill ju, vill ha någon konkret! Sen fick jag några slags piller oxå, som skulle hjälpa mig att slappna av eller vad det var. För riktiga sömnpiller vill jag icke ha! Mamma ska hämta ut dom i morgon iaf, få se om dom kan vara till någon hjälp. Nu behöver jag ju inte dom, men när jag blir frisk och får mina problem igen ^_^

Blir en ledig dag i morgon med för mig, då kanske jag hinner friskna till tills måndag.

Snart blir det Ullared med Janni!! :D
2006-11-16 @ 20:37:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Långvisit i skolan..

Idag var då en väldigt lång dag.. Hmm.. Morgonen började med att man knappt inte kunde ta sig upp och det tog emot riktigt att gå upp, men jag lyckades. Kom till skolan redan vid 09.15 av någon anledning så jag gick bort till körskolan, satte mig där vid datorn! Första fasen blev 58/70, då vill jag bara berätta att någon bok hade jag i princip inte till hjälp :P Sen är det ju ett under att frågor kan missförstås så mycket..Psykologi stod på schemat och jag var mäkta itagen över dagen i övrigt. Det slutade med att efter 20 min gav jag upp och lämnade skolan 11.15 och åkte hem.. Det var det bästa jag har gjort på länge! Fy fan.. jävla skitdag! Jag kom hem, la mig en stund, övertygade mamma om att jag ville följa med till Alstermo... och ja, sen kom jag hem ännu en gång, vi fikade. Måste bara berätta att jag har ätit en lussebullssandwichglass! Jag vill ha lussekatter!! Det är de bästa med julen!
Så jag har pendlat mellan datorn, sängen o körskoleboken idag. Och jag känner mig lite halvsjuk..

Wohoo.. i morgon blir det doktorn.. och nationella.. Kommer jag att orka? :/
2006-11-15 @ 20:10:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halkbanan! :D

Idag gick jag upp klockan 05.00, de ni! Endast 4 timmars sömn i kroppen, förstår ni då att det var extra segt och kliva upp då? Jag lutade mig tillbaka och höll på att somna igen, men sen bestämde jag mig att nu fick jag jävla gå upp. Jag gjorde mig i ordning och åkte med bussen vid 05.50 till Nybro, var framme vid stationen ca. 06.40 och gick därefter till körskolan. Fick stå o vänta lite men jag hade sällskap av min halkbanekompis ^_^ Sen kom Maggan :P Jag fick den äran att köra först, men alldra först skulle vi in på Statoil och köpa bullar! Jag o Lina funderade på o köra iväg med bilen, vi satt ju där alldeles ensamma! Det skulle varit lite kul! Sen kom vi iaf till Emmaboda. Vi fick snurra i en bil, och när vi skulle ta oss ut fick vi en skrattattack och då blev det lite svårare och ta sig ut, men det gick till sist. Sen körde vi race på halkbanan, fasen vad kul det var! Där skulle man ju kunnat spendera någon timme till faktiskt!
Vi var tillbaka i Nybro runt 11, då gick jag till stationen igen för att åka med bussen hem. Jag kom hem, fixade lite mat, och gissa vad jag gjorde sen?! Jag gick och la mig! Sov till klockn 15, då hade jag satt klockan på ringning :P Då blev det till att göra kaffe i hopp om att bli lite piggare, nu är klockan runt halv åtta och jag har ännu inte blivit piggare.. Kan jag inte bara få sova någon gång och känna mig utvilad?!

Trots min trötthet så har jag haft en jättekul dag! Sen har jag den äran att göra den roliga svenskskrivningen på torsdagen.. ojoj... så kuuul.. Kan man inte bara få skippa den?! Så blir det Kalmarrundan den 27/11, håll er inne då! :P
2006-11-14 @ 19:32:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Självömkan i stora lass o gnälligt värre!

Wha! Idag är bara en såndära dag då man ville stannat hemma under täcket! Jävla skitdag!!! AAHH!! Det enda som var bra idag var en fikis med Janni! Men sen har resten varit blä, blä!! Jag är så himla gnällig idag! Usch! Jag hatar att vara det! Men jag känner mig bara så jobbig, så uttråkad, så trött, så rastlös så mycket allt! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Och i morgon ska jag upp 05!! Det gör så att jag känner mig ännu tyngre av allt! ÅÅHH!! Varför ska jag bo här?! Det kanske kan bli kul med halkbanan, men varför så jävla tidigt?! Det gör väl inget om den hade varit vid niotiden? :))

I morgon är det även nationellt i svenska C som jag inte kommer att göra.. Det ska jag få göra på torsdag.. Denna veckan är så himla BLÄ!!! ÅH, tyck synd om mig!!! Snälla!!! Självömkare nummer 1 är vad jag är just nu.. !! Vilket jävla klagoinlägg!!

Linda, jag saknar ihjäl mig!! Kom o va hos mig!
2006-11-13 @ 20:55:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fest & Fars dag

Ja, igår var det då party, party! Jag höll mig ganska nykter, så pass nykter man blir på 3 cider. Riktigt stolt över mig själv att jag höll mig till det :)
Festen var kul! Janni var skitsnygg när hon hade på sin trosorna hon fick av mig, vilken tur att hon gillade dem så mycket att hon tog på dom över byxorna!:P
Vi shakade ass mesta delen av kvällen, det var oxå roligt! Jag och Janni hade ett par himla snygga danser när det bara var hon och jag där :)
Jag åkte hem runt 01tiden och somnade gott senare..

Idag klev jag upp ganska tidigt, senare åkte vi till mormor och morfar och stoppade i oss kakor och tårta.. Det va gott, dock så lär man sig aldrig när det är nog! Men man måste ju smaka på allt! :P

Jaa.. jag skrev ett inlägg förut, men då blev denna sidan dum, så nu orkar jag inte lägga ner lika mycket energi på detta inlägg.. Tyvärr! Nu är denna helgen oxå slut..
2006-11-12 @ 22:55:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trippel 18årsfest later on!

Här sitter jag och degar, känner mig så himla lat idag! Ska iväg på trippelt 18årsparty om ett par timmar! De ni! Man kanske borde börja att fixa sig..hmm.. men jag vet ju inte när skjutsen kommer, kommer säkert bli jätestressigt sen för att jag har tagit tiden i godan ro.. Hoppas det blir kul iaf, jag tänker nog vara nykter! Shiit, vad har hänt med mig?! Äh, får ta igen det nästa fredag på Palace! Då blir det premiär för Janni där! WOHO! Ska bli kul, kul och superkul!

Idag har jag för övrigt slagit in massa presenter till Janni och varit kreativ till en viss del, har gjort 3 små fina kort.. Som ska skrivas lite på oxå, vafasen ska man skriva?! :D

Mer info kommer väl kanske i morgon.
2006-11-11 @ 17:45:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första gången på gym!

Denna dagen har faktiskt gått ganska snabbt. Idag mår jag ganska bra, men som vanligt, förbannat trött!
Man har mest gldigt igenom dagen, snabbhistoria och en seg psykologilektion..Men när det väl var slut försvann jag och Janni. Gissa vart?! Kalmar.. haha, de trodde ni va! NEJ! Det var faktiskt så att nu har jag varit på gym första gången i mitt liv. Ja, det var en liten smått intressant upplevelse, dock så kommer jag bara besöka det stället för att gymma två gånger till. Det var inget för mig, hade det varit en mer motiverande miljö så kanske :P Nej, jag vill ha lite mer fart i det hela och inte så mycket vandra från maskin till maskin ^_^
Utsikten var ju inte att klaga på iaf :)

Jaha, vi får väl se hur helgen bli. Det finns ett par projket i huvudet, men vilka som blir av eller inte, det återstår att se när helgen är schlutt!

Snart ska jag kolla på vem som åker ut från Idol, spännande! Hoppas för allt i världen att Felicia åker och att Markus vinner allt!! Sen ska jag se Jordan.. efter det ska jag soooova, oj vad skönt! Inte gå upp übertidigt i morgon, UNDERBART!!

2006-11-10 @ 22:27:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fått tid!

Det finns inte så mycket att skriva.. Det har varit ganska händelselösa dagar faktiskt. Gjorde klart den sista prämen på teorin nu, jag vet, jag är seg! Så jag hoppas att jag kan sätta mig och leka med datorn nästan vecka.. Sen får vi väl se hur länge jag måste sitta där o traggla..

Ja, nu har jag fått tid till en läkare iaf. Den 16/11 dock klockan halv nio och den dagen börjar jag inte förrän vid kvart över ett. Känns lite segt, men det kanske kan komma att bli en vändning i mitt liv. Gör det de, då är det lugnt värt några sena timmar och en tidigt morgon. Nu vill jag bara att saker och ting ska bli bra igen.. Hjälper ni mig, ger ni mig ert stöd och visar att ni finns där kommer jag att klara det! Jag ska..!

Hmm.. sitter du och hittar på en massa trams kan du försvinna, då är du bara onödig att lägga tid på. Är du seriös i ditt snack och inte är som alla andra, då kan du gärna få stanna kvar..
2006-11-09 @ 20:15:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Protest

Sitter här och undrar hur jag ska få psykologin att gå ihop, visst den skulle vara inlämnad förrförra onsdagen, det var den. Men jag hade missuppfattat lite så jag skulle få kompletera om jag ville.. Jag ska ge det ett försök iaf, så får vi se hur det går..

Idag gjorde jag en protest mot vädret. Jag gick utan jacka, något jag ångrade senare när skolan slutade. Det gick visst inte att få tillbaka värmen för att man struntade i jackan..

Nätterna blir bara värre o värre känns det som.. Jag avskyr dom! Ibland kändes det helt okej och ibland mindre okej. Men när jag skulle lägga mig..då brast det.. så blev det ännu en sån natt då man gråter sig tills sömns.. Jag fick så mycket att tänka på igår helt plöstigt. Satt och pratade med Dennis på msn, long time ago.. Då började jag plötsligt sakna den tiden, alla dess skratt han lockade fram.. Sen började jag sakna Linda så fruktansvärt mycket.. och sen började jag tänka på en person jag lovade att aldrig mer nämna här.. Sen blev allt ännu jobbigare.. och så frustrerande.. o då började längta efter dedära vassa.. men jag stod emot.. o då blev allt ännu värre.. så höll det på ända tills jag somnade av utmattning. Fan...
2006-11-07 @ 17:45:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen efter lovet

Så var det första skoldagen efter en veckas efterlängtat lov som dessvärre tog slut med en gång. Idag började dagen med körlektion, det gick riktigt bra faktiskt! Sedan var resten av dagen inte så mycket att hurra för.. Det goda med skolgången var väl att vi har fått tillbaka den riktiga läraren i religion, så denna lektionen var faktiskt kul!
Jag åkte in till Kalmar en sväng o träffade Malin. Vi gick till Make Up Store och jag handlade upp presentkortet jag fick av Malin, hihi. Sen gick vi till H&M o jag köpte den sista presenten till Janni, (i think?)..sedan gick vi till tatueraren, och jag ska återkomma igen om två veckor, men än så har det bara läkt finfint. Efter det så blev det dessvärre en snabbisfika. Men det var trevligt så länge det varade!
När jag kom hem så tog jag mig samman o var ute o gick en sväng trots allt, även fast mörktet skrämmer mig. Tro det eller ej, men det var riktigt skönt, det var inte kallt ute så man frös, helt lagom faktiskt. Mörkret skrämde mig inte så mycket idag.. Det slutade med att jag uppnådde runt en 4km.. Ganska duktigt av mig..

Idag så tänkte jag att det fick vara nog med min trötthet..Så då tog jag mig i kragen o skrev i forumet på helgon för att be om råd.. Hmm.. någon undrade hur jag mådde psykiskt, jag har inte tänkt på att det kan ha en faktor i det hela.. Senare så letade jag runt lite på nätet efter sånadära roliga test.. Så gjorde jag dom.. inget av dem visade särskilt positivt, det stod på alla att jag bör uppsöka läkare. Är det verkligen så illa? Jag har iofs gjort såna test innan o då har det visat sig vara så då med.. Det borde väl egentligen ha blivit till det bättre? Antingen är det bluff o båg, eller så stämmer det.. Jag vill inte att det ska stämma! Vafan ska jag göra.. Jag är trött på att vara trött o må bra o sen dåligt en längre period.. AAH!
2006-11-06 @ 21:35:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny design! - update- tankar

Tyckte att det kunde vara dags för en liten förändring här i bloggen, dock så finns det inte så många designer att välja emellan om man inte vill betala för det. Jag får väl skylla mig själv, men jag tycker att betalning för detta är så ondöigt, det är så mycket andra utgifter som finns överallt. Snart kommer man vara helt utfattig! Jaja, iaf så får vi väl se om jag vill hålla fast vid denna design eller om jag vill ha tillbaka den andra. Sånt som tiden får utvisa. Tänkte bara upplysa er iaf om min ändring, jag återgår till mitt skrivande lite senare...

-- update

Jag skulle vilja gå ut och gå, lyssna på musik och så ni vet? Men en sak skrämmer mig, det är mörkret, det skrämmer mig väldigt mycket! När det är mörkt ser man inte allt som man ser när det är ljus. När det är ljus kanske du ser vad som döljer sig bakom träd och buskar och det blir ingen överraskning, men när det är mörkt, då ser du inte, då kan du bara gissa! Gissar du rätt kan det vara för sent.. Det kommer bli så att jag inte ger mig ut och är nyttig iaf, pga. mörkret. Är man rädd för det, då är det något fel på samhället.. Allt som händer alla här och där lägger sig på minnet o döljer sig där undermedvetet. Det är läskigt, alla tänker ju "Det händer inte mig". Hur många har saker och ting inte hänt för fast de tänker den tanken?
Jag nöja mig med att sitta här vid datorn, glo o lyssna på musik. Känns faktiskt inte lika lockande.

Jag har tänkt lite idag, jag fick sån lust att börja rita/måla igen. Det kändes så lockande, men sen kom jag fram till att annat skulle ta över det och jag skulle ge upp för att det jag en gång kunde inte blir lika bra längre. Jag vet att man inte ska ge upp.. Det kanske skulle vara bra att sitta där o rita och ha sig?

Sen fick jag även sån lust till att skriva, skriva sådär bra som många skriver. De uttrycker allt så rätt, men det kommer även från just dem. Varför kan inte jag skriva så? Varför ser det ut som om det är en 12åring eller något som sitter och skriver detta när det egentligen är en 6 år äldre person än 12.. Alla får till det så fint, och mitt ser bara så jävla kladdigt och tråkigt ut.

Efter lite till funderingar fick jag även sån lust att måla om ett par saker i mitt rum lite.. Men så tänkte jag, det kanske kommer se jävligt rörigt ut då? Eller så kommer det se rörigt bra ut. Det vet jag inte riktigt. Det är frestande att pröva. Men dessvärre räcker inte tiden till tillräckligt och då tappar man orken.. Jag har sån lust att skaffa mig en egen lägenhet, inte bara för att bo själv, utan för att ha något som är mitt alldeles egna, något som jag får inreda! Jag sitter o drömmer mig bort att så och så ska det se ut och så o så kan man göra.. Varför vet jag inte, det lär ju inte bli av på länge, länge. Åh, vad tråkigt! Men...den som längtar efter något gott...

Det återstår bara att se vad jag kommer att ta tag i...
2006-11-05 @ 18:48:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobb & Städning -update- 2

Vaknade med ett ryck idag, sen tänkte jag "åh vad skönt, jag får somna om", när jag precis började somna om kom jag på att det fick jag inte alls, jag skulle upp om 10 min o göra mig klar för att jobba. Så bra kändes den morgonen.. Sen åkte man iväg, blev lite rädd när jag skulle larma upp eller vad det heter, jag trodde att jag hade glömt koden o så trodde jag att jag tryckte fel, jag drog en lättnad suck när jag upptäckte att det var så rätt som det bara kunde bli!
Ja, tiden segade sig fram, kom folk lite då och då, fick mig en trevlig liten pratstund strax innan ständningsdags.. Tyvärr kom inte personen jag hoppades på förbi, och inte heller öppnades dörren av den personen.
När jag kom hem slänge jag i mig lite mat sedan satte jag mig i bilen och körde iväg med mamma o pappa till kyrkogården, usch, det låter hemskt! När jag kom hem skulle det städas, för 30 min sen blev jag helt klar med mitt rum, men däremellan så hade det varit en fikapaus, mat och diskning.. Men nu är det fint igen iaf! Det behövdes verkligen, nu kommer man t.o.m in i rummet utan att behöva göra höga knän och dylikt.

Inatt var det ännu en sån natt, nu börjar jag bli trött på det. Varför är det så? Jag fattar inte..Jag vill vrida tillbaka klockan, jag sov tryggt med ditt sällskap..  

(Visst, det finns dom som lyssnar.. men sen finns det dom som bara låtsas att lyssna och sen inte bryr sig och tycker att allt man säger går på repit. Visst, det är säker så, men jag måste låta det vara så, för det har liksom stannat. Och för att hitta personen man litar på och orkar lyssna på samma sak om och om igen så måste man lära sig att urskilja vilka som lyssnar och vilka som låtsaslyssnar. Det är inte lätt att lita på personer när man blir sviken.. )  

Usch, nu känner jag mig sådär orkeslös.. Då jag bara vill lägga mig ner, varsom, här på glovet i skiten, det spelar ingen roll..Bara lägga mig ner o kura ihop mig och hoppas på att när jag öppnar ögonen så ska allt vara ljus och fint.. Men det är ju bara en önskan.. En jävligt långsökt önskan..  Nej fy fan.. ! Var finns du?

Vafan inbillade jag mig? Bah.. Inte igen, så fan heller!!!
2006-11-04 @ 21:02:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Is genom blodet

Inatt var en såndär natt som jag inte vill ha. En sån då man känner en massa konstiga känslor, känslor man inte vill känna. Det gick som ilningar i kroppen av obehag, det kändes som om det rann is genom mig, genom blodet, och ibland kändes det som om det stannade. Ibland tog det andan ifrån mig.. Det kändes otryggt att ligga där..
Jag ville skriva, men allt gjorde mig så matt så jag orkade inte, ville skriva ner en massa saker, det som sedan bildar "fina" små verser, men jag orkade bara inte.

Idag var jag en sväng åt Nybro..Inget speciellt med det, var där med en del av familjen, tjabb o sånt som vanligt innan man skulle åka.. Meen det är ju standard så vafan..
Ibland är mörka nätter bra.. men då vill man ha någon att sitta och prata med.. Det är så skönt. Kanske fick jag en för stor dos när jag var hos Linda, då jag fick prata hur mycket jag ville och hon lyssnade.. Nu är det ingen som lyssnar..

Det finns ingen tröst
när jag inte hör din röst
När tystnaden talar
är det jag som dalar

2006-11-03 @ 22:06:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En tur till Kungshall

Idag har jag varit hos Victor! Jag kom till stationen runt halv tolv, där mötte man Janni, Jenny och Alexandra, bara sådär! Jag fick se massa bilder på Janni sen hennes modevisningsmojs, jättetufft! Synd bara att man inte fick se klänningen... Tiden började att tryta lite och Alexandra skulle till tandläkaren så vi skildes åt. Jag tog mig vägen till Kungshall. Vi kollade på The Grudge 2 som jag hade tjatat mig till att han skulle fixa. Dessvärre var den skitkass och inte det minsta läskig! SÅ, ni som har era tankar på att se den, då tycker jag att ni ska spara era pengar och gå på en annan bio isf om det nu är bio ni är ute efter. När filmen äntligen var slut spelade vi kort, vi hann med tre parti skitgubbe sen var jag tvungen att gå. Ska dock inte säga hur det slutade! Fy fan, jag tror det var fusk inblandat ännu en gång!

Nu sitter jag här hemma, har inte så kul.. Fast det var någon som gjorde det lite roligare nyss men försvann nyss..

Jao... kvällen kommer väl sega sig igenom, ska se Medium och Love my way sen och efter det ska jag nog försöka sova..
2006-11-02 @ 17:57:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Besök hos Linda!

Kom hem från Linda för ett tag sen. Har haft två nästan hela underbara dagar med dig! Du är hur underbar som helst!
Kom till Karlshamn igår vid kvar över tolv och möttes med en underbar välkomstkram! Det är sånt som gör en glad! Sen åkte vi till hennes lägenhet o lämnade mina saker och åkte bussen in till "city". Där började vi gå i affärer o så, sen blev vi lite hungriga och käkade pastasallad, jättegod! Sen gick vi lite till i affärer och blev sugna på kladdkaka så då gick vi och fikade! Samma som sist, jättemyyys! Så gick vi lite till i affärer o så hyrde vi två filmer, "Scary movie 4" och "Ett hål i mitt hjärta" helt ovetandes..... Så gick vi och handlade mat, vi bestämde att det skulle bli tacos! :P
När vi satt och väntade på bussen kom hennes pojkvän och hans kompis, jättetrevliga! Fast den ena var väldigt blyg. Sen satt jag o skrattade och flamsade som vanligt och dom tyckte jag pratade roligt, jahaa? :D Sen kom vi hem till Linda igen, då ville vi öppna födelsedagspresenter o jag fick en försenad julklapp :P Jag fick ett läppbalsamn typ och Naomi Campel parfym (inte rättstavat?), luktar sjukt gott! Tack! 
Det blev dags för första filmen som blev "Scary movie", haha, vi skrattade mer än en minut, men de andra är bättre. Efter den började vi bli lite hungriga så då satte vi igång med maten, vilket team ^^ När maten var klar satte vi oss o åt och kollade på "Ett hål i mitt hjärta". INTE så bra film när man ska äta, det var fan den sjukaste filmnen jag någonsin har sett! När filmen var slut satt vi och pratade o pratade, helt plötsligt var klockan 02 typ.. SHIT! Vad tiden gick snabbt, vi gjorde oss i ordning o pratade lite till sen somnade vi. Vakande vid 09 idag, men oj, jag somnade med en gång o sov jättebra!  
Vi duschade, åt frukost och upptäckte att det snöade! HELVETE!!!
Tiden gick för fort för sen var vi tvunga o åka till resecentrum för att lämna av mig.. Sen skildes vi i en lång kram.. Åh, jag saknar dig igen! Kom och bo nära mig, kom o va den som jag kan prata med utan att behöva dölja något.

Jaa, det började bra, bara 5 minuters försening i Kkrona.. men det räckte för att fördärva allt! Jag missade bussen i Emmaboda, men det gjorde inte så mycket för att jag kunde ju ta tåget senare.. Trodde jag! BAH! "Tågen är inställda, vi letar efter ersättningsbussar men vet ännu inte något mer, vi återkommer så fort vi kan med information".. JAHA! Så höll dom på i 1½ timme.. sen kom det en ersättningsbuss... Och när jag kom till Nybro hade jag missat 15.15 bussen med 5-10 minuter! Så det blev till att sitta o vänta i Nybro till 16.10... JÄVLA SJ! Alltid! Alltid! ALLTID! Ännu bättre när man endast hade fått i sig frukost tills det att man kom hem vid 17...

Jaja, förutom det så har jag haft det helt underbart!!! <3

2006-11-01 @ 19:14:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91