Trygghet?

Allt för att slippa att prata om saker och ting. Är inte det väldigt lustigt? Att man om och om undviker det man egentligen vill prata om? Är det rädslan som hindrar.. rädslan för vad..? Är det reaktionerna man är rädd för, från sig själv och den andra? Vad är det som gör att det är så jävla skrämmande att man gör som man gör för att undvika?

Man kanske förstår innerst inne och känner därför att man inte behöver göra mer åt saken? Eller hur är det man känner? Vad känner man? Varför känner man?


Vissa kan man bli besvikna på, om och om igen. Ändå får man något nytt som gör att man fortsätter att hoppas. Jag vill ju. Det finns någon viss trygghet där, den jag bara känner där, det är något speciellt. Varför ska det då vara så svårt att komma dit? Jag vill kunna känna den tyggheten på andra ställen också. Varför får man bara chans att känna den när man är onykter? Det verkar som att man alltid får känna på den då, inte alltid. Men på något konstigt sätt är det väl då vissa personer visar den.. jag vet inte..



VARFAN ÄR TRYGGHETEN?!?!
2007-06-27 @ 22:58:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filmkväll, igen

Efter jobbet igår vid 22.18 så var det träff med brudarna. Carro o Janni väntade på mig utanför Coop, sen körde vi hem till Christoffer, fast först tog jag och Janni ett stopp vid Statoil. Haha, gissa vem som jobbade där, som jag kom att tänka på när vi hade gått ut och vi hade flamsat lite. Haha, det var personen Janni tutade på förra veckan.
Yeye, hem till Christoffer, byta bilar och ut i skogen. Där kollar vi på film, skräckis, Hitch... någonting.. Måste säga att filmen var riktigt bra gjord. Trevligt att kolla på en film där folk blir mördade på motorvägen och man själv skulle köra hem sen. Jag var hemma 02.30 inatt iaf. Trött..

Idag försöker jag städa lite.. eftersom mina andra planer blev inställda.. som vanligt. Jag har tråkigt iaf, väldigt tråkigt.

Vädret är riktigt kass, var tog sommarvärmen vägen?! Den kommer säkert alla de dagar jag jobbar så att jag inte får någon sol. Säkert.
2007-06-27 @ 16:36:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


MIDSOMMAR!

SÅ skönt att få sova till ca. 13.30 idag. Underbart.

Helgen har varit helt crazy. Ingenting blev som det skulle. Allt spårade ur. Till slut på något vänster hade allt löst sig och kvällen blev kul iaf. Regnet bara öste ner på Öland, vart man än vände sig så nog fan regnade. Lite konstigt att jag inte har blviit ännu mer förkyld med tanke på att jag var i princip genomblöt den största delen av tiden. Kanske börjar jag bli imun? Eller inte..
Såå tråkigt på Lundegård som många säger var det inte heller. Visst, alla satt vid sina stugor, men vafan, går man runt och är lite social träffar man genast nytt folk. Har man tur får man sitta ner en stund vid deras stuga innan man vandrar vidare, thats it. Ibland kan det t.o.m bli så att man blir lite väl bjuden vid en stuga så att det slår till riktigt ordentligt.

Många saker hände under dagen och kvällen, men tro inte att ni ska få reda på så mycket. Jag kan inte ens hålla reda på det själv. Ibland har man bara tur om livet blir lite vilt ett par timmar, dagar, minuter.
----


Snart dags att åka och jobba, igen. Borde nog gå och klä på mig lite och sådär.. Jag tycker att jag kunde få en massa sånadära underbara nattpass i stället. Det är mer min grej har jag kommit fram till. Det kanske inte händer så mycket, men man får sova. Natten är mer min vän, kanske mer min ovän... Djupt.
2007-06-24 @ 14:56:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobb o Kalmar

Jobb, jobb.. Puh.. Efter jobbet åkte jag o Janni in till Kalmar. Tiden gick fort, iofs kom vi inte in förens typ 17.. affärerna stänger 19.. Men vi hann springa hit och dit iaf.

vi hamnade på barnavdelningen på HM, tänk vad man kan hitta saker där. Jag köpte två klänningar, två för samma pris som en klänning på "vuxenavdelningen". Vilka fynd. Det fanns även påsar på Glitter igen, dock var de mest fullt av fula saker :D Köpte även ett nice blått nagellack med ^^

Jag och Janni var supersnygga idag, vi bytte skor för Janni hade skoskav. Jag hade myspyskläder på mig idag, fast det såg snyggt ut. Men sen så fick jag ett par röda högklackade skor till mitt svarta. Det såg jävligt kul ut! Janni fick mina vans till hennes klänning. Skitsnyggt! Vi var snyggast!

Något gjorde min dag iaf, tänk om.. Fan vad underbart det hade varit. Jag hade nog gått omkring och varit ständigt  kåt.. Allvarligt talat.. Shiiit alltså.. GE MIG!!!! Kan jag inte bara få liiiiiiite så jag iaf får känna känslan?
2007-06-20 @ 22:19:03 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Fångad

Skrika, slå, sparka, försvinna... Vilka bra ord, vilka beskrivande målande ord. Fina ord. Mina ord.

Tänk om man kunde slippa känna sig så inspärrad, så fångad.. Tänk om man kunde få känna sig fri! Vilken befrielse det skulle vara. Allt tar så mycket på mig, när sanningen borde träda fram finns det endast lögner. Hatet mot mig själv blir större för varje dag,jag vill inte ha med mig själv att göra..
2007-06-19 @ 22:16:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filmkväll :)

Igår måste jag säga var en liten spontan dag. Först åkte jag och jobbade, Carro och Janni tittade in på Coop och hälsade på mig två gånger. Det var trevligt. Sista gången övertalade dom mig med att följa med till Mcd... så ja, jag följde med. Vi satt där ett par timmar eller vad det nu kunde bli. Vid åttatiden tänkte jag åka hem för jag var helt slut, mest pga förkyldningen. Men nene, då blir jag övertalad till att följa  med på filmkväll hemma hos Markus som dom själva hade besämt. Tur att Markus var på, annars hade vi fått sitta där själva :P

Innan så blev jag kaffesugen och vi åkte till Statoil, där jag även köpte mig en tidning. Jag och Janni kan minsann göra oss märkta, errrhm.. TUUUT, TUUUUT *flin*. Tja..

Hemma hos Markus iaf så satte vi oss efter en bilresa hit och dit i hans bäddsoffa. Jag fick minst plats, men jag överlevde. Varm var jag iaf. Spiderman 3, filmen var riktigt kass och förutsägbar. Har ni inte sett den, se den inte. Lugn, det kommer komma en till ;P Dock skrattade jag nästan oavbrutet från 18-00.30 :P

Jag var hemma runt 01..... jag hade räknat först och främst vara hemma senast 19, sen ändrade jag mig och tänkt 21, det ändrades igen... 23.. och igen! 01... Jag var i säng runt 02 :) tur att jag var leidg idag. Men i morgon ska jag visst jobba igen, och tors..
2007-06-19 @ 15:15:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hasselbacken! :D

Igår hämtade jag Janni efter hennes jobb, sen åkte vi hem till mig. Segade, åt och segade. Drack lite, segade. Vi kom fram till att klockan hade blivit typ kvart i nio och Hasselbacken öppnar 21. Vi hade då inte gjort oss i ordning, klockan 21 var vi klara för att åka. Så åkte vi.

Kom dit, inte så mycket folk. Köpte oss en öl och satte oss för att kolla och liva upp stämningen lite för The Hytters, haha, nice name :P Det gjorde vi, de kom mer och mer folk. Vi gick till discotältet och shaka lite, funny. Sen började Måns, vi gick inte dit. Vi sjöng "Ska Måns åka hem nu?" i stället, vi fick med oss en och annan. VEM VILL SE MÅNS?! Som tur var slutade han spela, under tiden han spelade hade vi fått i oss en öl till och knytit lite fler kontakter. Kvällen fortsatte i ett raskt tempo och vi hade jättekul! Detaljer ska jag inte skriva några denna gången. Det som händer på Hasselbacken stannar där, right? :P
2007-06-16 @ 21:24:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förkyld

Jävla förkyldning, kom passande nu, verkligen. Kunde kommit när skolan var i stället... Ge mig lite sömn :)

Idag blev de en tur till Nybro igen, träffade Mathias, fikade på DV för att sedan åka vidare till mcd för att sitta där i ca. 3 timmar. Nej, vi har inget liv...  Jag hade trevligt iaf, åt vissa saker mer än andra :P




Hasselbacken i morgon, åh, Måns, du är såååå bra... ha ha ha ha.... :P

2007-06-14 @ 22:24:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lögnerna består

Lögn efter lögn. Jag ville inte berätta. Responsen "Jag tycker att du mår bättre och bättre för varje gång vi ses." Om det ändå kunde vara sanningen utan förvridna meningar och lögner från mig. Jag klarar helt enkelt inte av att berätta sanningen för henne. Lögnerna låter bättre, även fast det är sämre. Jag fokuserar på det som låter bra ovch viftar bort det som låter sämre. Är det inte så man gör?

Dagarna är okej, nätterna är ännu en gång hemska. Vad gör jag för fel?



Fick sms från John förut, "Det är tomt utan en anna på hultsfred". Åh, jävla tältfobi, jävla händelse! Var den tvungen att inträffa? Jag hade kanske kunnat leva livet annars....
2007-06-12 @ 20:13:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om och om igen

Ensamhetskänslan är tillbaka. Känner mig ensammast i världen. Trött, ledsen och väldigt sårbar. Något hände igen, vet inte riktigt vad. Nu känns det som att det inte finns någon, det finns ingen. Jag vill ha någon hos mig nu, som kan få bort mina tankar. Trodde jag skulle trilla dit i fredags natt, det kändes ännu mer som det i lördags natt, nu känns det ungefär som då. Hatar den känslan, vill inte ens beskriva den för psykologen på tisdag. Det känns som att det är något som jag måste hålla inom mig. Det känns som att det är.. för patetiskt.



Jag vill bort.




Fan, fan fan...
2007-06-10 @ 20:23:40 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


STUDENTEN

Studenten är tagen och gymnasietiden är förbi. Det trodde jag aldrig, nu är den borta, borta, borta.

I torsdags i skolan bestämde vi oss för att åka iväg och bada. Gänget som badade bestod av mig, Carro, Jenny, Malin, Pudding, Markus, Emil, Mathias, Danne, Jacob... Trodde att det skulle vara mycket kallare än vad det var, årets första dopp ute var det för min del iaf. Det var riktigt trevligt och mysigt, även om det bara var ett snabbdopp. Vi åkte tillbaka och jag träffade mamma, gick på stan en sväng och sen åkte vi hem. Jag åkte ocyh hämtade rosor som jag satt och pysslade med bra länge. Så småningom hamnade jag i säng..

05.45 ringde klockan på fredagsmorgonen. SISTA DAGEN! Emil och Markus hade champangefrukosten hos sig och jag måste säga att jag tycker det blev mycket lyckat! En aningen kallt var det dock, men klassen värmde. Vi åkte buss till skolan, i den var det ett stort ståhej! Vi kom till skolan, glada i hågen. Tog kort, gick till Aulan och där var det väääldigt segt, förutom i slutminuterna när Peter kom och gjorde sitt härliga framträdande! Då kände man att det var sommar och student. Något som drog ner lite på dagen var att Janni råkade skada sig, sprickor i foten. Stackars gumman, men jag är stolt att du kämpade dig igenom dagen med inte allt för många ledsna miner! Vi gick till matsalen, detta blev vår SISTA MÅLTID tillsammans, tråkigt nog. Efter det samlades vi i klassrummet, Thomas höll ett kort litet tal till skillnad från vissa andra. Det var nästan så att tårarna kom, man visste inte hur man skulle bete sig... Vi fick betygen och därefter gick vi, väntade o väntade på att vi skulle springa ut. Plöstigt stod vi där på släpet, sprang ner för den röda mattan, fick en jävla massa blommor. Då var det slut!
Vi gick ner till parken, satte oss i bilen och åkte runt, runt. Helt underbart. Sen åkte jag hem, åt och drack :P
Fick skjuts av Johanna till Kalmar, förfestade lite i hennes bil, men det blev många skratt måste jag säga. Det blev Vallen och fest. Trevlig kväll, bortsett från ett par saker. Men men..

Sommaren är här och skolan ligger i det förflutna. Det känns ganska tomt på något sätt, jag kommer sakna er!! <3 Ni har gett mig så mycket under dessa 3 år. Tack allesammans för att ni gjorde dessa 3 åren så fina trots allt!

(bilder kommer någon gång)

2007-06-09 @ 18:30:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brännboll, Hår, Naglar

Det är konstig att jag hinner sitta här så lite nu fast alla skolsakerna är inlämnade. Nu har jag egentligen en massa tid, men ändå inte för att sitta här?

I måndags var det brännbollsfest för treorna. Jag skulle först inte ha varit där, men vafan, jag blev övertalad och denna gången är jag glad för övertalnigen, det var trevlans! Pizza, cola, filt o härliga människor. Ett och annat rack och boll också. En JÄVLA MASSA mygg. Skulle de inte vara för dem skulle den svenska sommaren vara underbar!

Igår var jag hemma och latade mig, solade.. Sen kom Malin. Då lekte vi med vårt hår. Nu har jag långt o blont/svart hår. Nice. Så gjorde jag om Malins förlängnig. Vid 02.30 var jag i säng typ. TRÖTT!

Upp vid elva idag. In till Kalmar. Träffade Janni o Alex. Jag och Janni fixade naglarna. Skitsnygga!


Ska snart gå o sätta mig i min säng och mysa till Lost, jag behöver lite lugn och ro. Känns som om morgondagen kommer att bli hård. Vi ska inte tala om fredagen heller! STUDENTEN DAMMIT! :D
2007-06-06 @ 20:26:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svårt

Tja, det är verkligen inget lätt liv man lever nu för tiden.

Sova, sova, soova.
2007-06-03 @ 22:21:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Verkligen BU...

för Ernesto och WOHO för Vallen/Palace!

Ernesto, never again. Så tråkigt, så tråkigt. Ja, tråkigt är nog det enda ord som kan beskriva Ernesto, allvarligt talat.

Igår var jag på Johannas Examen, satt i Kalmar Domkyrka i över en timme, det var seg, det blev det mer ös när vi hade kommit till Rockneby. Där var det trevligt. Sen blev det stressigt och jag trodde inte jag skulle klara av kvällen för jag fick sjukt ont i ryggen och mådde jävligt illa. Efter ett tag blev jag o Malin klara iaf och åkte in till Kalmar. Det ösregnade och regnade. Jag skulle ta ut pengar så jag sprang bort till Baronen och tillbaka till Stationen, gissa vem som var superblöt? Jo, Anna. Fy fan. Jag känner mig lite förkyld idag. Till sist kom Janni och Frida och efter det begav vi oss till Vallen. Till vår glädje stod vår älskade vakt där, åh, han är så snäll. Lite senare när jag hade varit ute en sväng och ville in igen så tog han mig under sin jacka och följde mig in så jag inte skulle bli mer blöt. Min hjälte ^^ Så det var bara för oss att gå in. Vi dansade och drack och dansade och drack. Ute var det ingen som ville dansa så då tog jag och Janni dansgolvet, på något vänster var det väldigt lätt för Nisse och David att hitta oss. Varför då? Hmm...

Kort sagt, go vallen. Nästa fredag kommer det bli ännu mer drag. STUDENTEN!

image61
Fasen vilka snyggingar. Snubben har jag ingen aning om vem det var. Sen tror jag att hon heter Kattis? Efter de är de Janni och sen jag.

image62
Här har vi gulliga Nisse, Jag, Söta David och Janni. Slutet av kvällen! Gullungar!

Detta var gårdagens bilder som jag fann.


Idag har jag jobbat. Det gick ganska fort. Sen så städade jag, nu är det rent och boligt i mitt rum igen. Skönt. I morgon ska jag byta lakan.. när jag får tid.. Sen ska jag upp 05 i morgon för jag ska jobba. Jag kommer vara död. Jag är supertrött nu. Hur ska jag lyckas? Suck...
2007-06-02 @ 21:04:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91