30 april

Som sagt så gick jag och Krille vandringsleden igår runt Långegöl. Den var 7km stod det och det tog lite mer 1.5 timmar att gå. Dock var det lite för mörkt den sista biten tyckte jag. Det började skymma rejält. Men det gick fint iaf.
Det var mycket saknmark och det blev väldigt blött. Nedan visar bild på Krille när han balanserade och undrade hur jag hade gått. Han är för söt han :) Den andra bilden visar Rövarkula där jag fick en av mina alla hjärnskakningar.

  

Idag var jag och åt lunch med Natta på DV. Mycket trevligt sällskap och god mat. Därefter bar det av till matten, jag kom ner från Willystaket btw :)


Och..... 1 år och 6 månader idag med min underbara älskling <3
2009-04-30 @ 17:58:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


29 april

Solsolsol!! Tyvärr har jag knappt fått vara i den. Skulle köra pappa till Kalmar till sjukhuset på återbesök. Klockan 12.45 skulle han vara där och jag tänkte att han är väl klar runt 13.45. Visst var han det, men han var tvungen att vänta på att läkarna skulle säga till när han fick gå. Jag gick omkring på sjukhusparkeringen, runt runt. Läste lite i engboken.. Gick lite till.. Ca. 15.15 så fick han komma ut därifrån. Seeega människor! Han skulle vänta en halvtimme men de blev en timme. Efter detta skulle han till Jula...där gick han och segade, de enda jag ville var att få komma hem. Någon gång efter fyra kom jag iaf hem och satte mig i solen direkt. Så nu har jag suttit ute i någon timme. Nu började solen tyvärr försvinna.

Snart så ska Krille komma och vi ska slå på stort, gå runt långegöl. Det är nästan 11 år sen jag gick. Fan vad länge! Hör ni..11 år... 11...år.... Ålderskrisen närmar sig.



Sommarklädd

2009-04-29 @ 17:54:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


28 april

Ja, under helgen var det fint väder minsan. Då jag jobbade. Men jag hann även med en crousing i Nybro. Fullt med fyllon och bilar. I alla fall så var det okej väder igår, fick mig en liten röd bränna efter någon halvtimme i solen. Det är varmt ute idag också men inte fan syns solen så som den skulle. Jag som hade sett fram emot de nu när jag har kommit hem från skolan.

Vi hade np i Engelskan idag, riktigt. Jag orkar inte med det längre, ännu ett IG kommer det att bli. Tråkiga ämnen att skriva om. Jag bryr mig inte om engelskan längre. I just do what i have to do. Thats all. På något vänster blev det så att jag och Mathias stod och snackade ganska länge. Sen kom han fram till att han hade glömt lyserna på hans mammas bil så den var död. Vi tog en sväng på ÖB och sen åket vi och hämtade startkablar. Nu har jag hjälpt honom, nu är det hans tur att hjälpa mig nästa gång :)

 

Detta är bilen vi råkade hamna i samt Krille och Nicke. Tack för en avkopplande och go kväll :)




Detta är den engelska bok vi tvingas läsa just nu. Någon som har läst denna? Jag har läst 20 sidor och den SUGER!
2009-04-28 @ 14:21:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 april

Ibland gör allt bara så ont och man känner sig inget annat än uppgiven och missförstådd. Ibland vet man inte var man ska göra av sig själv för man känner sig inte välkommen någonstans. Nu sitter jag här vid datorn och fortfarande inte vet vad jag ska göra av mig själv.  Känner ingen lust inför i morgon eller söndag. Ingen lust alls. Det ska bli fint väder och jag ska jobba 09.45-17.15 båda dagarna. Lust har jag verkligen ingen alls.
2009-04-24 @ 21:31:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 april, modeller och sånt

Från det ena till det andra.

Tankarna slog mig igår men jag orkade inte printa ner dom. Program som handlar om rika människor, som vi kan följa genom deras shoppande är ju något som är väldigt stort och "intressant" att se på. I dagens läge kanske många blir upprörda när de ser denna realityserie med shoppers men ändå ser de på den. Det behöver inte just vara en realityserie utan bara en serie där lyxen frodas. Varför är vi ändå anhängare till dessa ointelligenta program? Jo, för att vi skulle vilja vara dessa människor med ekonomiskt oberoende. Vi vill vara dessa personer fast kanske lite mer smarta? (De visar ju inte precis upp den sidan av intelligens).

Varför visar modetidningar ofta upp de smala modellerna som bär upp kläderna? Varför pyntar affärerna med getningmidjesmala skyltdockor? Jo, såklart för att dessa personer "bär upp" kläderna bättre i andra människors tankar. Antingen köper man det för att det ser bra ut på denna personen eller så köper man det inte för att man tänker att det inte kommer se lika snyggt ut på en själv. Vad är det för fel på normla modeller som inte ser blixtrar framför ögonen pga att de håller på att svimma? Varför rynkar människorna på ögonbrynen när en mullig modell dyker upp? Varför bläddrar vi snabbt igenom plusstorlekarna i klädkartalogerna? Varför är inte dessa större kläder lite mer eleganta som de kläder i de mindra modellerna?


Det finns så många frågor och så mycket fördomar som media försöker att bota genom att slänga in ett repotage med män/kvinnor i olika storlekar i endast ett nummer och att dessa är nöjda med sin kropp. Media beklagar att de inte använder en storlek större modeller... Räcker det med ett nummer? Räcker det med att beklaga? Det kommer alltid vara de smala som styr catwalken för ingen kommer att göra en ändring. Människor kommer bara fortsätta tycka och beklaga. När de ändå inte kan komma upp med något bättre, sluta ens att försöka att lägga in dedär extra repotaget om "vi är nöjda med vår kropp". För att ni ska uppnå till något bättre räcker inte det.
2009-04-22 @ 12:33:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 april

Idag har det varit ett underbart väder. Jag har varit ute nästan hela dagen. Har bytt däck, tvättat och städat bilen idag så nu är jag helt slut. Jag fick iaf vara ute i solen en dag. Jag älskar solen. Jag älskar våren och snart är sommaren här hoppas jag.
2009-04-17 @ 18:32:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


14 april

Yeees, nu har även jag ridigt på riktigt. Annars har det bara varit ponnyridning när man var liten. Men idag följde jag med Natta för en tur. Så först skulle man upp på hästen, och det var svårast tyckte jag. Men det gick! Sen var det ju dedär med att trava... Det gick snabbt de. Men det är nog kul när man fått in snittsen på att.

Jag överlevde det hela iaf. I morgon kommer jag nog knappt kunna gå.

      

2009-04-14 @ 18:15:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


13 april

Tänkte bara att jag skulle visa halsbandet för er. Jag gillar det :) Kass bild men det är skit samma.





Jobbade idag också, tyvärr var det lite folk. Visst, mer än vanligt men inte mer än lördags och söndags. Sen kom jag hem och efter det har jag gosat med Krille.


I morgon ska jag rida polle.. Om allt går som det ska. Så... Ja, vi får helt enkelt se om jag överlever eller inte. Men nu ska Natta, min brors flickvän dra med mig ut för att hoppla polle som jag säger. Eller om de egentligen ska vara med "å"... Hmm.. Fortsättning följer i morgon, kanske.
2009-04-13 @ 22:17:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


12 april

Nu har jag påsklov denna veckan. Dock lär det nog inte bli så mycket lov. Blir nog jobb o fixa till här hemma i mitt rum, tvätta bilen, städa bilen samt byta däck. Därefter är nog veckan slut och jag lär fortfarande vara trött. Men inte ska man klaga, det finns värre saker.

Igår var det som sagt påskafton, jag jobbade. Men sent på kvällen åkte jag till Krille och lämnade ett påskägg samt fick ett. Men inte var de bara godis i, nej, ett halsband, en fin liten blomma som nu dinglar bredvid min ängel runt halsen. Ih, vad jag älskar denna underbara människa! I love to be in love in you baby :)

Igår, idag och i morgon har jag jobbat/ska jag jobba. Nu börjar högsäsongen igen vilket är trevligt. Det blir mer att göra dock kommer hornen fram ut människorna. Eller konstiga frågor och kommentarer.
"Var har ni damdrummet?"
"Är detta den RIKTIGA butiken?"
"Finns det ingen annan vas än denna som folk har kladdat på?"

Osv..osv...osv......

Fick träffa Elisabeths söta lilla vovve idag. En pudel, toy.. Skitsöt och jag hatar dedär fula pudlarna. Men man ska väl inte dra alla över samma kant :P
2009-04-12 @ 19:30:31 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 0.91