20 år




Så var man gammal. Fast det känns inte som så, det känns inte som att jag fyller år, än. För inga paket har jag fått och inga direkta uppvaktanden, men det kommer ikväll när alla kommer hem.
Systemet blir det inte idag, inte en måndag, det blir när det blir. Nu får man iaf och tänk hörrni, jag behöver inte längre leta efter langare eller göra olagliga handlingar :P

Jaja, tiden tickar långsamt framåt. Vill att Krille ska komma nu så jag får gosa lite :)

2008-10-13 @ 17:26:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ullared

Longe time no see.

Ca 2 månader sen sist. Länge för att vara jag. Under tiden har inte hänt alltför mycket. Dagarna flyter på utan att ha saker att göra och inga pengar heller. Det suger, det suger riktigt jävla hårt. Samma sak var det förra året vid denna tiden med. Allt tog slut och inget mer fanns. Jag hatar det, de gör jag verkligen!

I alla fall så gjorde jag och Janni en spontan tripp till Ullared igår. Vi bilade. Detta var något vi bestämde vi skulle göra när jag hade fått mitt körkort för lite mer än 1,5 år sedan. Nu som först blev det av. Det gick finfint. Den ena gång vi hamnade fel, tro de eller ej, de var i växjö! Först ville vi köra en annan väg än vägbeskrivningen vi hittade på enrio (som för övrigt inte hjälpte alls), men sen tänkte vi att vi skulle köra som det stod. Vad eniro inte hade räknat med var att de pågick vägarbeten. Efter en stund så vände vi o körde där vi tänkte ha kört från början, och vad hände? Jo, vi hamnade så rätt som vi bara kunde. Vi är bra vi. Det shoppades loss lite sådär. Det fanns inte så jättemycket i klädesväg i min smak tyvärr. Något som var underbart var inredningssaker. Jag och Janni kunde nog ha köpt allt, men vi avstod från allt i alla fall. Ingen mening med det. Det var en trevlig dag. Runt 19tiden började vi hemresan. Janni körde sin första runda sen hennes körkort för 2 veckor sedan. Obs, hon hade aldrig kört mörkerkörning innan... Det hela löpte på bra måste jag säga, väääldigt många skratt. Vi stannade i värnamo där jag körde resten av vägen, ääända hem. Kom hem runt 23.30. Jag var trött.


Idag är det en segdag. Inget att göra. Går bara och väntar på att step up:en ska börja vid halv sju.. Långt kvar.


Och så har jag nallat lite igen.... från studentförberedelserna till nu.
  
2008-10-08 @ 14:10:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 0.91