7 januari 2010

Jag har varken haft tid eller ork till detta. Nu gör jag ett försök.

Det har varit en del jobb runt nyår men på lördag jobbar jag min sista dag på COOP och det känns lite tungt. Hej då pengar och hej ännu mer fattigdom.

Nyårsafton vaknade jag 06.00 och åkte iväg för att jobba precis som förra nyår. Kvällen spenderades iaf hemma hos Johan tillsammans med Krille och ett gäng med diverse andra goa och glada människor. På något vänster hamnade jag i köket tillsammans med ett par andra. Men vi hade det trevligt där och jag var vrålhungrig! Kvällen blev väldigt lyckad och jag är glad över att jag var där för det bjöds på många skratt och jag klarade mig alldelses utmärkt nykter detta nyår också. Anledningen denna gång berodde på ännu en pencillinkur pga att läkare tydligen inte kan göra något rätt. Så jag har kastat iväg 500kr på besök och medicin. Kuren avslutas i morgon och jag hoppas inte jag behöver med medicin nu.


Denna veckan som är nu har varit grymt bra. Jag ha fått ha Krille för mig själv och vi har haft 2 underbara dagar. Igår var vi ute och åkte "flygande matta" som han kallar det. Vi drog ner till älgasjön runt 17-tiden (mörkt och inte en själ där, bara vi), vi fick göra upp ett eget spår och fy fan vad de gick undan sen. Ett antal vurpor och jag är glad att sjön är frusen annars hade vi blivit blöta. Gud vad jag älskar dig!

Idag är tyvärr en riktig skitdag för jag har inget att göra.. Tråk!
2010-01-07 @ 12:58:35 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 0.91