Söndagen den 25 oktober

Så har även denna vecka tagit sitt slut. En ännu längre söndag än vad som är nödvändigt.


Igår jobbade jag på Coop, morgonen. Under dagen fick vi strömavbrott i ca. 1 timme vilken innebar att vi fick be kunderna gå eftersom man inte kan handla eller ska öppna kylar och frysar. Under tiden jobbade vi tappra på i mörket med någon pannlampa som ljus i mörkret. Svartjobb for real.
När timmarna där tog slut åkte jag hem för att städa och förbereda för kalaset. Gästerna dök upp runt sex och jag fick pengar, blommor,lite godis, te, 4 fina muggar och sådär. Så det var trevligt :)  "Jespers goda paj var succe!". Gästerna försvann efter några timmar och kvar blev tysnaden och jag ville bara att kvällen skulle ta slut.


Idag vaknade jag upp till en låååång söndag. Jag har rensat ur min garderob. Blev en superstor Julakasse, 1½ vanlig kasse samt en kasse med slängkläder. Detta var abslout inga nyköpta kläder. Det är sånt som har legat som jag har tänkt kan vara bra och ha eller jag kanske använder detta någon gång. Kläder sen typ högstadie och början på gymnasiet. Nej, nu var jag elak idag och bara slängde fanskapet! Varför låta det ligga och ta plats när nya kläder kan köpas? :P

Jag har även fixat naglarna. Och nu till kvällsmat har jag rört ihop en lasange för andra gången i mitt liv. Idag gick det bra, hoppas jag. Sanningens minut kommer om ca. 15 minuter. Bättre än sist gick det säkert. Peppar peppar...




Resten av kvällen ska jag bara sura och sega. Ville så gärna åkt till Kalmar idag till den nya gallerian. Skulle vilja ha någon mer än en eller två att fråga... Men man kan inte få allt. Människor ändras, människor försvinner. Thats life.
2009-10-25 @ 18:37:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


23 oktober

Här sitter jag nu med lite smått skakande armar från gårdagens boxniningspass. Lite lagom mör i armarna. Har precis dammsugit en massa och fått diska all disk som maskininen skulle fixa för hand för tydligen hände det något med den igår. Så det är vad jag har ägnat den föregående timmen med.

Nu andas jag ut lite, skulle bara ta det lite lugnt idag tänkte jag.. Städa mitt rum och länga efter min sötnos och sen äta upp ostbågarna från förra fredagen och mysa ner oss i sängen. PANG så försvann de planerna... Krille är sjuk... han mår illa vilket jag inte vill få om jag nu inte redan är smittad. Coop ringde så jag ska jobba 16-20.15... Samt i morgon 07.30-13.... Har ingen som helst lust att gå upp klockan 06 när jag vet att varenda en ligger och sover här i huset... förutom jag..... En lördag.. Det är en hemskt jobbig tanke som dyker upp de helger jag ska gå upp vid den tiden. Allt känns givertvis så mycket jobbigare med den tanken. Men jag kan inte släppa den!! Senare i morgon kväll ska vi ha kalas för mig och pappa. Tyvärr lär jag få sitta ensam utan Krille då med. JAG VILL INTE! jag planerade tyst i mitt huvud en myshelg som kommer bli en helveteshelg. Varje sekund, minut, timme och dag är hemsk om jag inte får min dagliga dos. Särskilt på en helg....
2009-10-23 @ 12:58:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 oktober

VARNING, idag tänker jag bjuda på några ego-picks varesig ni vill det eller inte. Jag hade bara så tråkigt.. Jag tänkte bara ta ett kort på en av de två pajerna och på mina fina nagelstenar som jag fick hem idag från http://melba.se men det blev lite mer än så...



Inte så bra bild men jag är så sugen på att börja pilla med dem. Tyvärr ingen idé förrän efter lördag.




Jespers goda paj (jag döpte den till de själv)
150g margarin
½ dl grädde
½ dl ljus sirap
2 dl vetemjöl
2 dl strösocker (jag tar dock mindre, blir så jävla sött annars)
2 dl havregryn
1 tsk bakpulver
500g fruskt/bär

Smörj en form och lägg i frukten/bären.
Smält margarinet och rör ner övriga ingredienser.
Bre ut smeten över frukten/bären.
Grädda i 175 grader i ca 25 min.
En jävlar massa vaniljsås!

TESTA!!





Min hårfrisörska var hos mig förut. Nu är utväxten borta och det blev en fin övergång i stället. Från början hände ingenting, sen såg det mer rödaktigt ut. Min rädsla försvann efter jag hade torkat håret. Tycker det blev grymt bra. ...om jag får säga det själv iaf. Nu känns håret fräscht igen!

 

Ja....





Ikväll ska jag och Krille antagligen boxas. Hmm..


2009-10-22 @ 16:01:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


21 oktober

Helgen var fartfylld.

På lördagen åkte jag och mamma till Karlskrona en sväng. Ett litet shoppingbesök, dock fick jag endast gå in i tre affärer. Min mamma är trött på att jag går runt runt i affärer. Själv tycker jag att jag kollar igenom dem väldigt snabbt. Kanske är det antalet hon är trött på...?


På söndagen åkte jag och Krille till Blomstermåla. Han skulle hjälpa till med husbygge och jag fick hjälpa till och passa småbarn och laga mat. Lite lagom könsfördelat känner jag nu såhär i efterhand. Det var mysigt iaf.


På måndagen putsade jag fönster och dammsög. Härligt liv. Senare tog jag en spontan klipptid. Blev okej. Lite kortare nu. Ska inom kort färgas av mig själv om jag vågar. Har blivit bortskämd av frisörerna. Har man inte pengar för det så har man inte.

Igår på morgonen slog jag sönder ett glas och fick därför dammsuga och torka typ hela köket. Det gick nämligen i 10000 bitar. Mycker trevligt. Framåt kvällen körde jag Johan till tandregleringen. Mycket korkade bilister. Blir väl så i rusningstrafiken. Vilket resulterade i ett par tutningar och svordomar från mig och Johan. Jävla bilister. När jag kom hem gjorde jag lite mat och åkte till Krille.


I natt läste jag ganska länge. Hade grymt ont i magen vilket jag hade under hela dagen. Till slut var boken slut. Jag fick snällt lägga mig. Sov skit.


Vaknade idag. Åkte till jobbet. Fick den äran att flytta om allt i frysdiskarna och organisera om det hela. Kallt var det. Bättre blir det när det kommer hem lite nytt så att det ser lite mer ut för världen. Det blir nog bra. Det är roligt att orgnanisera om. Synd bara att jag aldrig orkar med det här hemma...  Nu väntar jag på att mamma ska komma hem. Är fikasugen. Sen ska jag tvätta och efter det baka en av de 3 tårtorna till kalaset. Eller det kommer blir en kladdis och 2 utav Jespers goda pajer som jag kallar dem.



Hoooppas ni fick en trevlig läsning. För idag känner jag mig inte trevlig. Bara trött. Fick göra om lunchen två gånger. Första gången brände jag mjölken och tredje gången blev det för salt.
2009-10-21 @ 16:31:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


16 oktober

Dagen har varit seg. Krille kom till mig runt 16-tiden då vi åkte till Kosta. Skulle se ifall jag hittade mig en skidjacka, ett hopp om att inte vilja frysa mer. Men jag hittade ingen jag ville ha däremot hittade jag en rosett att ha i håret, en ring, en kofta och två boxar.

Nu är det fredagkväll. SOM ni alla vet är det Idol ikväll. Jag sitter och kollar på Idol och äter ostbågar medan min käresta ligger bredvid mig och läser sexnoveller och blir matad med ostbågar. Kan fredagskvällen blir bättre?
2009-10-16 @ 21:34:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


15 oktober

Idag var jag på återbesöket hos tandläkaren. Välidigt meningsfull besök. Hon kollade enbart på röntgenbilderna och sa "Nej, detta ser inte bra ut. Jag får skriva en remiss till Kalmar" sedan fick jag göra en såndär helröntgen. Det var allt. Hur lång tid jag ska ha ont vet ingen. Förut kunde det dröja upp till 18 månader men nu gick det snabbare. Vadå snabbare?! I morgon, nästa vecka, om en månad, om ett halvår? Hur lång tid ska jag ha ont i käften och bara kunna tugga på ena sidan? Hmm.... SKÄRPNING!


Presenterna jag fick bestod av den nya Takidaskivan (mamma verkade inte tycka att jag skulle ladda ner den), pengar, öronhängen, tidning, godis, bok, nagelmojs, ljus, dagsmakeuprådgivning, armband... Ja, sen fick jag ett mycket kärleksfullt kort skrivet av min kära... I stundens ögonblick blev jag väldigt rädd när jag läste det. Det var en vacker kärleksförklaring (paketen skulle öppnas enskilt), i hörnet av kortet satt det en lapp. Sen stod det "Därför vill jag fråga dig en sak". Jag vet inte vad ni skulle tro, men jag började nästan ana ett frieri så jag var beredd att lägga benen på ryggen och sticka. Nervöst öppnade jag lappen där det stod "Vill du åka till Ullared med mig?". Varpå jag flyger på honom och säger "Din jävel!" och han börjar skratta. Fult trick av honom. Men jag tackade ja. Jag har lyckats övertala honom men han försvarar sig med att det finns en sexaffär där....... Vadå, ska vi dit in eller? :P
2009-10-15 @ 14:36:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Födelsedag forts..

Hemma från tandläkaren. Tandläkaren såg bekymmrad ut och sa " Detta ser inte bra ut". Så spolade dom med koksalt, gav mig kåvepenin och något munskölj med etanol i. Ska tillbaka på torsdag då självaste chefen ska kolla på mig och bestämma om hon ska utföra operationen av mina två visdomständer eller om det blir kalmar nästa. Jag hoppas på Kalmar.

Nu ska jag vänta på att alla kommer hem så det kanske kan bli något firande av denna dag..


Vill bara visa detta fina försmak på en present :)

2009-10-13 @ 17:45:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Födelsedag.

Så till mig 21e födelsedag. Grattis till mig...weeiii...

Tårarna bränner bakom ögonen. Förbannade jävla skitdag och klockan är bara 12.30.


Jag ska till tandläkaren idag vid halv fyra. Underbart. Nu har en av mina felväxta visdomständer börjat spöka och det gör ont, så förbannat ont och det är svullet. När jag pratar låter det nästan som att jag skulle ha halsfluss. Men så är det inte. Vi får väl se vad som händer. Har ingen aning om vad som ska göras. Mina två visdomständer ska ju opereras bort någongång. Så blir jag skickad till Kalmar eller vad händer?

Ont i munnen och så ont i hjärtat.
2009-10-13 @ 12:38:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte en vanlig dag på jobbet

...och jag som trodde att det skulle bli en helt vanlig dag på jobbet. Så fel jag hade. Det har varit fullt upp. Nu sitter jag här hemma, trött, blek och darrig. Ska snart sätta på lite kaffe, ta lite äppelpaj och andas lite.

När kvällen väl kom så blev det lugnt. En tjej kommer in i affären med resaväska och vill låna telefonen. Helt okej. En st. bernadshund kommer in i affären. Inte okej! Vafan gör man? Det visade sig vara hennes hund och jag går ut med den och ställer mig. En sådär 20 minuter senare kommer en polisman in. Därefter sitter 2 polismän och kvinnan i ett rum och pratar. Folk kollar och undrar. Jag säger att det inte rör affären. Endast ett ställe att vara på.

Jag antar att kvinnan var misshandlad av sin pojkvän. Märken på armar och hörde lite ord och så. Nu hoppas jag verkligen att hon lämnar honom nu när hon tog mod och ringde polisen. Jag hoppas verkligen det. Det är starkt gjort av henne att ringa dit. Jag fattar inte hur män kan misshandla dem som de "älskar". Visst, kvinnor misshandlar med, föräldrar misshandlar, barn misshandlar. Kort och gott förstår jag inte hur någon kan.


Just another day at work. Right?

2009-10-10 @ 21:32:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


9 oktober

Idag fyller pappa år. Om ett par timmar ska han få sina presenter utav mig och Krille. Presentkort på jula, lotter, godis, deo och en tröja blir det sammanlagda kalaset. Hoppas han blir nöjd och glá. Till på köpet så ska jag baka en äppelpaj med. Vaniljsås ska inhandlas inom kort. Väntar bara på att sötnosen sak dyka upp.

I morgon kväll och söndag kväll blir det hard work work. Bara jag håller mig frisk för det ska även jobbas lite på måndag och onsdag med. Tisdagen fyller jag ju år.
2009-10-09 @ 18:07:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 oktober

Känner mig nere idag också. Plus att jag långsamt men säkert börjat att bli förkyld.. Vad vill allt mig?!

Ensamheten böljar sig runt mig. Ibland sveper den tag i mig lite extra. Vem var det? Vem släppte taget? Jag vet inte. Men det är jag som får stå mitt kast.

Gång på gång försöker jag och jag får svar som "jaa, det måste vi!!" sen händer 10000 miljoner andra grejer och där någonstans glöms jag bort. Ännu en gång. Precis som vanligt så är jag den överblivna biten som ingen engentligen vill ha. Jag orkar inte försöka mer för jag blir så ledsen varje gång. Så hoppfull och med ens så himla ledsen. Smällar man får ta.


Framåt eftermiddagen ska jag och min bil bege oss på att få veta min bils dom. Jag hoppas den inte blir så dyr och att det går att uppskatta ett pris. Jag älskar min röda fina lilla bil (lilla och lilla...)
2009-10-06 @ 12:21:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 oktober

Igår och idag så känner jag mig lite ledsen. Något fattas men jag vet inte vad. Det känns som att jag jämt försöker ställa upp och vara den duktiga ändå så hittar folk något att klaga på. Varför då?


I lördags var jag, Krille, hans mamma, syster och hans systers barn i Ljungby för att hälsa på hans bror Johan och hans sambo Martina igen. Ännu en gång blev det god mat. Vädret var riktigt skit och det var inte roligt att köra hem på kvällen men det gick. Sen så rostade jag och gosnosen mackor och kollade på film tätt ihopkrupna medan regnet öste ner och det ven i träden.


Igår var det inte heller bra väder men vi åkte ändå in till Växjö. Söndagar är hemska. Jag hade bespettsat mig på att hitta lite allt möjligt. Det gjorde jag inte, förrän i sista sekund. Jag lämnade tillbaka min kofta och plånbok. Hitta två andra koftor (dom får duga) och en anna plånbok. Vindrutetorkare och en heeelmysig halsduk på hm. Det blev frid och fröjd men det fattades ändå något..

Väl hemma hos mig så myste vi lite och sen sa Krille "Hämta ditt godis i din handväska så tar jag mina nötter och så tröstäter vi"... Det var roligt då för det var så... FEL! Haha!

2009-10-05 @ 17:32:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 oktober

Jahaopp.

I tisdags tog jag mig en sväng till Växjö för att träffa Malin. Vi käkade på Hongkong och kollade runt lite på stan. Hon gjorde ett par "Jag-måste-prova-hemma-först-köp", det slutade att jag också gjorde de på en kofta på Gina. Det en tyvärr en sådan kofta man måste vara pinnsmal för att ha annars ser man ut som en flygande ballong, eller måste man ha den storleken så man fyller ut koftan. Med detta menar jag att jag kommer lämna tillbaka koftan. Den är jäkligt skön att ha på sig men så fort man ser hur man ser ut i speglen så ångrar man sig bittert.


Ni förstår säkert nu...

För övrigt var det ett trevligt besök i Växjö. Fin en liten kik in i hennes och Emils lägenhet...på.....26 kvadrat!!! Jag fick en chock. Två människor på 26 kvadratmeter hade jag inte klarat av. Jag hade blivit tokig och flyttat hem med en gång. Kalla min känslig, men man behöver lite space med.


Igår så jobbade jag 4 timmar i Målerås, sen körde jag Johan till optikern och så. Senare på kvällen åkte jag, mamma och pappa till Jula. VIP-kväll = 10% rabatt. Jag inhandlade mig ett par viltvarnare (ska se om de fungerar som alla säger) och en air freshener i form av en döskalle.
---


Idag tar jag det bara lugnt. Ska nog städa lite tror jag om jag kommer igång någon gång. Har ju dammsugit mellanvåningen iaf samt bakat bananmuffins med mandel.



Jag vet att ni vill ha...innerst inne...




För övrigt är det 12 dagar kvar till jag fyller år.
2009-10-01 @ 16:08:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91