29 juni

För varje dag som går känner jag nästan mer och mer avsky för dig. Ska det vara såhär? Ska inte du ta hand om mig i stället för att skada mig så som du gör? Jag har nog fattat fel. Du ska skada mig. Det är så det ska vara. Ju mer tiden går får du mig att känna mig mer och mer hjälplös. Jag tycker inte synd om dig, jag tycker mer synd om mig. Att jag ska behöva stå ut med ditt falska spel, dina lögner, dina bortförklaringar, ditt svek nästan dagligen. Skulle du inte bara kunna låta bli? Snälla...
2008-06-29 @ 14:21:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


28 juni

Idag har varit en rikigt rolig dag än så länge. Jag vaknade och kände att jag inte ville gå upp o jobba men jag gjorde det iaf. Jag har pratat på som jag vet inte vad och rastlös har jag varit. Skrattat har jag gjort. Vips hade 7 timmar bara flygit iväg på jobbet och dags att stänga. Jag var på vippen att inte vilja åka hem för att jag har haft så kul.. men sen kom jag på att jag ska ju träffa Krille ikväll :D Träffade honom äntligen igår igen. Helt makalös underbar kväll! Sääärskilt slutet, himmelriket nästa :)
2008-06-28 @ 18:03:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


26e juni

Idag på morgonen tog jag det bara lugnt eftersom jag inte började jobba förrän 12 idag. Det var så att säga en mjukstart på jobbet idag också. Jag försökte ta in lite info om SEAglaset jag ska plocka ut i morgon, bara lite saker som kan tänkas säljas i helgen. Annars är det mesta en jävla röra. Fick även i uppgift att plocka om pastillskålar som innehöll en broschyr om cloetta o ett par godisbitar. Detta ska bort från ca. 1600 kartgonger. Låter som ett kul tidsfördriv va?  Vet inte hur många jag ska plocka om...men på ca. 2 timmar hann jag lite mer än 200 kartonger.. Plus ett par bensträckare såklart :)

Kvällen kommer bli boring. Ikväll finns det inget att se på återigen. Måste säga att Die Hardfilmen gick att se på igår.. men jag tänker inte sitta och glo på Sagan om ringen, så lågt sjunker jag inte. Jag ska iaf se Supersize vs superskinny iaf. Måste se hur det går, kommer säkerligen bara hålla mig till att se första avsnittet. Det är inte min grej egentligen. Så tar jag nog en lång dusch...för att fördriva tiden. Tyvärr blir det nog inget telesamtal så jag får somna utan att höra Din röst. I hate it. Men i morgon... I MORGON! DAMMIT som jag har längtat och längtar... Men snart...snaaaaart.!!!
2008-06-26 @ 19:39:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


25 juni

Dagen blev inte som planerat. Jag upptäcker att jag har sms där det står att Malin inte kunde komma pga att vi är lite småsjuka här i denna familjen. Som vanligt ungefär. Alltså började dagen...bra? Nej. Den har fortsatt i samma anda. Tänkte eftersom att jag inte har något att göra idag kan jag likaväl vaxa mig... jag började men gav upp. Jag orkade inte. Det tar sådan tid. Nä, bara för de är tidskrävande så blev jag arg o slängde det. Likabra det kanske. Jag tänkte då att jag skulle baka chokladdrömmar som tröst. Dels testade jag ett nytt recept som jag tyckte var äckligt och så brände jag första plåten. Wtf, jag brukar aldrig bränna det jag bakar! Ni ser, skitdag. Efter detta orkade jag inte med dagen så mycket längre. Dock hade jag erbjudit mig att laga middagen... Den blev lyckad! Det blev en paj... med qournfärs, makaroner och ostsås typ. Jaja, jag tog vad vi hade och vad min fantasi erbjöd. Det blev gott iaf. Jag ska käka det som lunch på jobbet i morgon. Ekonomisk är aldrig fel att vara ibland.

Ikväll är det inget bra på tv så jag kommer få en tråååkkväll. Liksom, Die Hard? BORING! Så jag ska nog dra mig mot duschen nu och sedan se fram emot ett telefonsamtal från min älskade :) Det bästa och mest efterlängade på hela dagen. Tihi..
2008-06-25 @ 20:35:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen innan lönen, 24e

Jag måste säga, helt utan att ursäkta mig det minsta, detta är en skitdag. Inte nog med att jag går och slår mig här och där utan jag känner mig totalt osocial vilket till min fördel visade sig att jag skulle sitta och räkna på jobbet. Detta innebar förstås att jag slapp betjäna några kunder idag, förutom ett fåtal. Majoriteten slapp jag utan tvekan. I ca. 4 timmar satt jag och räknade ut procentskillnaden på gamla och nya priser på Orreforsglaset. Låter inte detta väldigt kul? Idag var det faktiskt det när man inte orkade annat.

Nåväl.. jag kom hem och käkade. Sedan dammsög jag källaren samt cyklade för att posta ett brev. Efter detta har jag inte gjort så mycket mer idag, fixat naglarna lite. Annars så har jag bara glott och suckat. SPOLA FRAM TILL FREDAG!! Jag saknar ju dig för fan...

I morgon är jag ledig och får en liten sovmorgon om jag vill, vilket jag lär ta. Senare någon gång så antar jag att Malin kommer. Som vanligt svävar jag i ovisshet, antagligen tills i natt om jag känner denna unga fröken. Och det gör jag?


Nanaaa... ska nog dra upp till sägen och glo på tv. Börjar någon film på 4an vid 20.00 som jag kan se på fram till 21.00 då Morden i Midsomer börjar. Inte för att det är särskilt bra men det är ett tidsfördriv tills att man ska sova.  
2008-06-24 @ 19:55:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbaraste midsommar!

Jag är nästan världens tröttaste nu tror jag...men jag känner ändå att jag måste dela med mig lite. Såklart började jag få en förkyldning lagom tills att jag skulle iväg till Öland, men den stoppade mig inte. Det var bara lite synd.

IAF, jag hade världens underbaraste dageninnanmidssommar och midsommarafton. Jag menar det verkligen. Helt underbart. Jag är kär, kärare, kärast. Det menar jag också. Allt var perfekt, förutom att jag åkte på fredagskvällen. Förutom det kan jag inte annat än att älska tiden med Krille på Öland. Massa gos. Första doppet i havet. Ett sandslottbygge, dock ville inte Krille hjälpa mig så Lukas och Melinda hjälpte gärna till. Cube och öldrickande. Åh.. SOL! Solen sken, det var varmt. Älsklingen var sexigast och underbarast i världen. Natten var gosigaste någonsin. Detta var precis vad jag, vi behövde.


Så har vi midsommardagen då jag jobbade. Skitförkyld men det gick finfint. Därefter kom söndagen, fortfarande skitförkyld men jag och Camilla grejade biffen. Så kom kvälle, äntligen träffa Krille! Men inte så länge och inte med mycket glädje. Mest ett stort hål av kommande saknad. Nu får jag inte träffa honom förrän på fredag. Det är 5 dagar dit. Jag kommer inte överleva. Det känns som att kursen hamnade på helt jävla fel tillfälle, just nu behöver vi varandra mer än någonsin och så blir det inte så. Jävla saknad! Jag ska begrava mig i sysslor trots att min kropp har sagt ifrån för ett tag sen. I dont care, i just wanna have friday and love!
2008-06-23 @ 20:00:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pang

Vaknade i dag på morgon, tidigt av först lite mullrande som sedan övergick i smällar. Så ihåligt. Så småningom somnade jag om, vaknade igen. Låg vaken en timme i sängen innan jag orkade gå upp. Den var ju så varm o skön, frysit hela natten typ. Men jag fick snabbt hoppa ur sängen därefter för Hasse ringde o frågade om jag kunde jobba en timme. Det hade blivit lite kriis. Javisst sa jag o klädde på mig o slängde i mig frukost. Så nu har jag redan jobbat en timme. Snart dags för att fixa lunch så man kan åka iväg till nästa jobb.



Trött på så sjukt mycket!
2008-06-16 @ 12:23:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det finns..

I remember the good times, when our team was tight, the strength.
Dissapointment's growing, the final call is set, goodbye.


...bra låtar och så finns det bäst.
2008-06-15 @ 13:28:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Efter åska kommer sol?

Jag trodde aldrig att jag skulle ge mig mod att yttra orden. Jag menar, jag är stark och det är klart att allt runtom mig är så vackert.. Då tror man inte att man ska kunna sänka allt och berätta fragment om verkligheten. Den jag själv inte heller vill se utan väljer att förfina eller rent av ignorera. Som ni vet går det oftast bara till en gräns sen måste man göra något åt det för att kunna ta nya krafter och försöka förfina på nytt. Det går säkerligen att slänga allt gammalt i sjön, men jag vill inte. Då är det bara jag kvar. Jag vill inte det.

Från en urusel början av kvällen och mittersta veckan kändes det sedan så mycket bättre. Åskan och vreden som hängde i luften är för tillfället nästintill borta. Den ska bort helt. Det ska övervinnas, precis som allt det andra som hålls på med att övervinnas.


Vädret är sugigt idag med, men jag hoppas att kvällen bjuds på sol även om den kanske inte kommer från himlen.


En sista sak som måste tilläggas; Jag älskar dig. Du kommer inte få mig att ändra mig på länge. Jag lovar. Jag kan ställa mig på frihetsgudinnan, ta en megafon och skrika ut till hela världen att jag älskar dig. Räcker inte frihetsgudinnan tar jag eifeltornet (stavning?). Jag älskar dig!
2008-06-15 @ 12:02:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äckelväder

Det kommer inte bli fint väder på jättelänge. Har jag beställt ett sådant väder? NEJ. Är det ni som är bovarna och har gjort de?!

Ge mig solen igen. Det är mycket bättre i stället för ett halvtaskigt väder. Det ska vara antingen eller tycker jag. Tråkigt att sitta inne och glo och inte ha något att göra ju. Tråååååk.




Ikväll ska jag på detta iaf! =D
2008-06-13 @ 13:17:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Älskling <3

Förut var du ung o söt, nu är du bara söt älskling ;)


Du är den finaste jag vet :)


Igår var jag hos Krille och firade lite igen. Han fick en t-shirt och ett..."checkhäfte". Och jag hoppas att han blev nöjd :) Kvällen var underbar. Gos hela kvällen lång och en promenad, dock frös jag benen av mig. Men det gjorde ingenting. Jag längtar som en galning tills i morgon för då ska vi ses igen. Jag är kär, kär, kär. I dig.



Idag skulle jag och Janni på boxning. Så ringer jag och ska boka, typiskt! Det är sista gången idag nu innan sommaren och så är hon sjuk! Jag som hade sett fram emot boxning. Precis som alla andra gånger då vi ska boxas. Jag måste ändå till Nybro för jag ska till optikern o skaffa lite nya linser tänkte jag. Det blir en fika med Janni iaf som tröst. Eftersom jag skulle plocka upp min bror framåt kvällen så tror jag att jag byter boxningen mot en simtur eftersom han vill inte bli hämtad allför tidigt. Det lär bli ganska tidigt iaf. Inte mitt problem, men en simtur får det nog bli. Det var länge sen. Väldigt länge sen. Ca 3 månader sen.

2008-06-11 @ 14:38:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbar helg!!

Helgen har varit den underbaraste någonsin! En sak är säker, jag är riktigt jävla kär.

I lördags klev jag upp runt 07tiden för att jag och Krille skulle till Växjö. Vi drog iväg och gick omkring där några timmar. Helt underbart och gosigt. Varje sekund var den vackraste jag har varit med om. Vi åkte hem. Stannade kvar hos honom ganska länge. Snaggade honom mot min vilja, men vad gör man inte för den man älskar? Trots sitt snaggade hår är han ändå min och min sexi babe :) Jag åkte hem och skulle fixa mig inför kvällen då vi drog till Lenhovda, Bautafesten. Jag, Krille och Frida. Där träffade vi lite roligt folk. Dock inga jag kände sen innan. Kvällen led mot sitt slut och vi drog hem. Helt underbar dag, trodde inte att söndagen skulle fortsätta i samma anda.

På söndagen vaknade jag. Trodde de skulle bli en seg skitdag men så undrar någon om jag vill komma till honom iaf. Så söndagen blev kalas hemma hos Krille. Träffade typ hela släkten och det var ett fasligt liv men roligt. Vi drog och badade emellan mat och fika. Så skönt! När kalaset var slut gick vi en sväng och så badade vi igen. Kallare men hett på sätt o vis ;P Vi åkte hem, gosade ännu mer. Klockan tickade och jag var tvungen att åka hem.

UNDERBAR HELG! JAG ÄR SÅ JÄVLA KÄR!!!!



Idag så skulle jag köra mormor på återbesök i Kalmar. Mamma följde dock med lite spontat. Vi fikade efter de. Drog till ett par affärer och sådär. Det var mys. Tyvärr mådde jag inte bra mot dagens slut, gör inte det nu heller. Värmeslag/solsting. Det tar på krafterna att köra en varm bil en hel dag typ. Samt bli allergisk. Dammit! För övrigt har dagen varit bra.


Sitter o hoppas att jag mår bättre tills i morgon så jag kan åka till Krille och ge honom ett par presenter på hans födelsedag. I morgon har vi pratat med varandra i precis 1 år. Utan tvekan det bästa som har hänt mig. Jag är lyckligast på kärleksplanet!
2008-06-09 @ 22:07:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Roligt!

Fikis med Mathias igår var det. Det var kul, han gav mig några goda skratt medan han provade solbrillor. Snyggning där ;)
Nu höll jag på att förskriva mig oxå, tänkte berätta vilka affärer vi besökte.. men det går inte eftersom en present involverades i stadsbesöket. Det får jag hålla tyst om ett tag till. En lite uppskakade väg blev det hem, jag gjorde en omkörning lite för fort, när jag hade kommit om upptäckte jag plötsligt en polisbil med blåljus på. Jag trodde att det var kört, men det visade sig att den inte brydde sig om mig. Jag andades ut. Jädra poliser!

Senare på kvällen åkte jag till Krille. Vi drog ner till sjön för att spana in Bälgaträffen, men det var dött så vi gick hem till honom igen. Inte för att det var ett seriöst besök, men iaf. Sedan gosade vi hela kvällen lång och även här bjöds det på skratt. Du är min sötnos!


Idag jobbade jag en sväng. Fullt upp hela tiden och jag njöt. Jag hade kunnat varit kvar lääänge till, tyvärr gick inte det för jag skulle hänga med Frida till Kosta lite spontant sådär. Jag invigde min första tur med henne. Jag köpte mig ett par mysiga mysbyxor o ett par öronhängen. Billigt och bra. Me like. Frida köpte sig en Sverigetröja :D och en annan tröja samt ett par öronhängen. Lurade även på henne en hårspray. Sedan kom jag hem, åkte och badade med Frida och Lotti. Därefter hem igen. Äta min första rediga mat idag. Har visst råkat att inte hinna med det. Lusigt. Jag som inte klarar mig utan mat. Yeye. Det har varit en mycket bra dag idag iaf!


Nu sitter jag här...funderar på hur jag ska orka gå upp runt 07tiden i morgon. Krille, du kommer bli min död, garanterat.
2008-06-06 @ 22:03:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studenten...tog jag förra året

Jag läste i tidningen förut. Idag ska de ta studenten på Åkrahällskolan. Det känns lite som en flashback. Minnen kom tillbaka när jag läste. Förra året var det vi som gick ut på scenflaket. Vi som gick ner från det. Vi hade en fin dag, men jävligt varm, lika varm kommer denna inte att bli, men det är på håret. Tänk. Tiden går så jävla fort ibland! Studentfrukosten, man var trött, kall och lite gla' i hatten. Vi åkte bussen till skolan från Andebergarna. Vilken status, vi åkte buss! Haha! Vi gick in på skolan, samlades, drog till aulan, fick höra gympaläraren sjunga härliga, gamla, dängiga låtar med ös i, för sista gången. Janni som skapade sprickor i sin fot. Därefter var det käk, som vi smet från ut till Lotta som satt gömd o drack o behövde hjälp att dricka upp allt. Upp till klassrummen, få betygen. Stå i skolan o vänta på att SP3A skulle ropas ut. Sen gick allt snabbt! Rätt som de var satt vi i vår raggarbil o körde mcdriven på donkan. Fan så rätt. Ja, vilken dag, vilka minnen. Låg tid tog det till studenten och snabbt som fan var den dagen över.

Idag ska jag inte ta studenten, nej, idag ska jag in till Kalmar med Mathias. Men först ska jag kanske lägga mig ute ett par minuter och bara filosofera. För det är jag bra på, MVG, om vi ska se tillbaka.


Ha en bra dag allesamme!
2008-06-05 @ 11:20:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Springbreak, bad, jobb

Oh my, tiden bara springer iväg och jag hinner inte skriva. När jag hinner har jag ingen ork för då är allt bara tråk.

Iaf, helgen blev en dag med Palace Springbreak. Sammanfattning: Jag fick iaf se Takida, i love! Kan tillägga att jag klättrade på en klättervägg, typ 5 meter upp med såndär svårighetsgrad. Tack gode gud för dendär selen. När jag kom upp kollade jag ner, skulle jag aldrig gjort. Med ett barns röst sa jag "jag vill neeer nu!" .
Måste tillägga att på dagen tog jag årets första topp ute! Ganska najs!

På söndagen latade jag mig nästa hela dagen. Sen blev allt stress. Jag åkte och badade med mina bröder framåt kvällen. Stax därefter så skulle jag tydligen åka till Krille så det blev stress av att. Men tack för den kvällen! Den behövde jag verkligen älskling!

Måndagen blev inte som jag trodde. Jag fick hoppa in o jobba i affären, yay! pengar! Det var en trevlig dag och så blev det ett besök hos my love. Jag tog mitt tre dopp och fick med Krille på sitt första. Enligt honom skulle det ju dock ske om några månader. Jag fixade biffen!

På tisdagen blev det även här jobb i affären. Tyngdlyftning med en maaaassa läskebackar m.m. Sleten var jag.


Idag blev ännu en stressdag. Städa, städa, fixa, diska, handla, fixa naglar och åka iväg o boxas. Det var speed på mig. Inget segt frukostätande idag heller. Skönt. Nuu ska jag återväda till säsongens sista avsnitt av Lost.

Bye bye!
2008-06-04 @ 22:43:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91