Sista uppgiften! Kan inte tro de!

Tro det eller ej, men tack och hej gymnasiet! Nu har jag precis gjort klart den sista av de sistaste uppgifterna i skolan som ska göras. De ska bara lämnas in i morgon, sen är det hej då med den pressen för denna termin, och ett tag framöver! FY FAN VAD SKÖNT!

Det kommer nog att bli ett VG i religion B, hoppas jag! Annars ska Anderas få se!
Jag lär även få ett MVG i filosofi, annars ska Thomas få!

Tralala, kanske dubbeljobb på lördag och vanligt på söndag. Det återstår att se i morgon vad beskedet blir.

Nej, nu får de fasen ta och bli duschen.
2007-05-30 @ 22:50:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blandade känslor

Ja, jag håller med om att många håller på att bli konstiga, att många ÄR konstiga. Jag förstår att stressen och pressen ändrar väldigt många människors personlighet just nu och att det tär. Men snälla, det tär på mig också när det är så. Allt blir genast några gånger värre än innan då. Det är just nu som man är sårbar, kanske mer sårbar än innan? Det är nu man har väldigt lätt för att bara falla ihop när saker och ting inte går vägen. När vi människor inte har kontroll, vi har ett stort behov av att känna kontroll, för stort. Vi kan inte ha kontroll på allt som händer, när man inte har det är det jävligt läskigt. Men hey, det kan gå bra ändå, utan kontroll!

Många står inför svåra val vid denna tiden, det är nu man slutar mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet och högskolan. Oftast iaf. Alltid har man något att oroa sig för då. Jag vet...

Jag vet inte hur jag kommer ta nästa fredag. Jag kommer känna lättnad, frihet, sorg, glädje... Ja, många blandade känslor. Rädsla.. Något jag kommer att sakna till 1000 är vissa härliga personer och de som har kunnat ge mig dedär äkta skratten. De skratten som är värda så jävla mycket. De som får en att vilja leva vidare trots allt annat.

Det är så mycket jag vill få ur mig just nu. Det är allt och ingeting. Jag känner redan saknad och förtvivlan. Jag vet inte om jag vill. Men.. tänk den dagen iaf. Då vi kommer att slippa gymnasiet, då det är vi som går omkring i stan och skriker oss hesa med orden "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra, fy fan vad vi är bra!!" ... Tänk..den glädjen blandat med saknad. Kan det sluta annat än i tårar? Rysningar går redan nu genom kroppen.

Nej, jag längtar verkligen efter dedär mötet igen. Hoppas jag inte jobbar den dagen, jag behöver få ur mig saker och ting. Behöver ha någon annans åsikter, tankar och hjälp. Snälla, låt det bli snart.
Tack för att Du fick mig att våga ta steget och gå dit, att ge det en chans. Tack.
2007-05-28 @ 22:08:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sthlm, klassfest, springbreak, mors dag

Långt uppehåll, i know. Men det har sina förklaringar.

Ons-tors= Sthlm, studieresa. Vi besökte något palats, Svt:huset, riksdagen och shoppingtur i stan, samt tre olika barer och dylikt. Det var en trevlig resa. Dock blev inte sovkamraterna som planerat, 3 brudar ersattes av 3 killar, i smyg. Det var iaf oerhört trevligt! Fast jag var lite skeptisk mot det i början, men är man lättövertalad så är man. Bussresan var lång, men inte så jobbig. Men det fanns ju en och annan däven person! Haha! Yeye, det var en kul liten resa, dock saknade jag min lilla Janni.

Fredag så åkte jag till skolan för att göra word B prov, fick VG. Lyckats att få ett G i Word C och. Erhm..schh... Sen var de dags att åka hem och stressa järnet. Uschusch, jag mådde inte bra. Därefter hem till Emil o Markus för att grilla. Det var trevligt, vissa personer dansade snyggare än andra.. Inga namn nämda.

Lördag, då var det springbreak. Det var också trevligt, dock väldigt splittrat. Men jag hade kul, jag gjorde bästa av situationerna. Jag har Darins autograf, jag hade Melodyclubs... jag har snart Hammerfalls :P

Idag blev de en sväng till mormor o morfar. Jag har även gjort historian klar. Det känns skönt.

---------------------------------

Vet du hur illa jag har tyckt om dig idag igen? Jag hatar verkligen ditt beteende, du äcklar mig! Du är så sliskigt omtänksam av dig. SLUTA! Du får mig att må dåligt med allt dedär. Jag orkar verkligen inte med de! Alla gör sig till, jag krymper och blir ingeting.
2007-05-27 @ 20:43:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping med Carro

Var i Växjö med Carro idag. Det var trevligt. Resan kunde dock ha blivit hur dyr som helst. Jag ville ha en massa, men någon gång får de fan ta och vara stopp! Det blev en såndära ginasak alla har och ett par bralls, samt ett par skor.. Vi hade kul, jag var hur trött som helst och bara flamsade omkring.

Nu vet jag inte vad jag vill. Jag är så trött på allt. Kan jag inte bara få uppleva en annan värld? En fin värld? Det är svårt att andas, svårt att kännan glädjen. Allt jag känner är egentligen bara trötthet, ångest, panik.. Varför?
2007-05-22 @ 21:36:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött, panik, flyger förbi

Nu är jag trött, jag blev ännu tröttare nyss. Guess why? Carro ringde, skulle ha med mig till växjö i morgon, då var det bud på att kliva upp vid halv sju! Jag ska upp halv sju på min lediga dag! HALV SJU! Åka dendära jävla morgonbussen som inte jag har åkt på jag vet inte hur länge.. haaaaaaalv sjuuuuuuu, suuuuuuuck!

Idag gick allt i stöpet. Skulle gjort Word B-prov, det visade sig att tanten hade gått hem för dagen. DET var bestämt att jag skulle göra det idag, hon har inte sagt till! FY FAN! Dålig stil! Nu vet jag verkligen inte hur jag ska hinna med detta! Hur ska jag klara av allt nu? Min planering har spruckit totalt!

Jag får panik, allt bara rusar fram nu. Skolsaker ska vara klara, en efter en. Dagarna flyger förbi. Allt bara drar förbi mig innan jag hinner märka det. Kollade ut genom mitt fönster nyss, jag såg att syrenerna hade slagit ut. Så många, knappast att alla dom slog ut idag. Jag har inte märkt en ansats till att de skulle hända! Sist jag kollade på dom var dom bladlösa och fula. Nu är de fina och grönskande. Jag vill inte vara med länge. Jag märker inte vad som händer. Vad händer i mitt liv? Vad gör jag? Jag tror att jag håller på att begå samma misstag igen, som ett antal gånger innan. Kanske detta kommer att få värre konsekvenser än innan? Helvete.
Dendär frågan, jag blev helt ställd. Visste att du skojade, men vilken öm punkt du hamnade på trots allt.
2007-05-21 @ 21:43:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rastlös

Today har jag jobbat igen. Kom hem vid typ 18, en halvtimme senare än beräknat. Ojoj, vilket liv man lever, jag fattar ingenting.

Är ganska rastlös nu, ville ut och sprinag förut för jag har energi så de bara skriker om det, men sen tog min rädsla över och då blev de inget med det. Feg som jag är. Paranoid som jag är. Jaja, jag får övervinna min energi vid datorn eller något. Men det fungerar inte de heller. Åh..

Gjort minilite psykologi, det är iaf en bra början med tanke på att jag har jobbat idag oxå. Bra jag är på att hitta på undanflykter. Jag borde vinna pris i att slingra mig och skaffa undanflykter.

Snart ska jag duuuuuscha...
2007-05-20 @ 22:18:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hilary...

Duffs musik är PINSAM! HAHA, sorry, förlåt mig. Hon som annars är så söt o "rockig". Vafan är det för musik hon har gjort?! Jag var bara tvungen att se om de fanns något man kunde lyssna på... men.. hahahaha, nejnejnej! Hilary vs Paris? :P ^___^

2007-05-19 @ 21:10:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bäst!

Whaaa, upp vid 05.00 idag. Haha, 4½ timmes sömn, fan va bra! Eller inte. Framme redan vid tjugo över sex, shit, 10 minuter tidig. Jag har jobbat stenhårt idag, sen fick jag reda på att jag ska jobba i morgon med. Som tur är får jag en sovmorgon till en sådär halv elva. Skööönt!

Nu har jag gjort klart Word B, jag är så jävla stolt! Det blir till att göra provet på måndag.

Tralalaa....
2007-05-19 @ 19:18:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2xjobb :P

Vaknade 50 minuter för tidigt idag, försökte somna om under dessa minuter, men utan resultat. Dock klev jag inte upp förens jag skulle. Upp och hoppa var det, göra sig i ordning och åka ner till affären för att bli där i 2.75 timmar för att sedan åka hem, slänga i sig lite mat och åka iväg till Coop. Där var jag då som sagt från fyra till sju. Hittills trivs jag, dom är så snälla :P Inte tjuriga gamla klimakterikärringar som dom verkar vara i kassan. Kanske är det för att jag gick dit med en uppfattning som var öppen, att jag bestämde att dom skulle få en chans. Saker och ting blir kanske bättre då?

Jag vill bara tillägna dig ett tack, no names. Det räcker med att jag själv vet. Saker och ting betyder mer än vad du tror, tror jag. Tack, tack för att jag fick min chans till att förklara mitt beteende.


Snart blir det duschen, i morgon blir en hååård dag, upp i gryningen, 05.00. Det borde egetnligen vara förbjudet...

2007-05-18 @ 22:36:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fel

Jag är en riktig klant, en riktig jävla idiot. Jävla skit.
2007-05-18 @ 00:28:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Word B

Vakande med ett ryck vid 13-tiden idag. Fasen vad rädd jag blev, någon hade kommit in i mitt rum, dragit bort gardinerna o glesat på periennerna samt öppnat min dörr. Detta hade jag inte märkt! Kanske beror på att jag sov med öronproppar. Men jag brukar alltid vakna när någon drar bort gardinerna. Lite läskigt var de därför när jag vaknade med dedära rycket. Jaja, bara upp och hoppa. Kom på att jag faktiskt hade fått 13 timmars sömn då, skönt! Jag stupade nästan i säng igårkväll.

Jag fixade frukost iaf, satte mig vid tvn ett tag och glodde. Efter en stund begav jag mig till datorn. INTE för att sitta på msn och leka runt. Nono, jag har varit DUKTIG! Jag satte mig med Word B, woho! Det gick lättare än vad jag trodde, peppar, peppar! Runt 20.20 tiden hade jag kommit till kapitel 5/9. På....ca 5 timmar gjorde jag alltså till kapitel 5. Det låter jävligt lite, men uppgifterna tog tid! Jag hade tänkt att göra psykologi med, men det hann/orkade jag inte sen. Det får bli lördagsefftermiddagens syssla.

Nej, snart ska jag dra mig till sängen. 12.00-14.00=jobba här... 16.00-19.00=jobba på coop i morgon. Härligt utspitt, inget plugg i morgon inte :P

2007-05-17 @ 23:37:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen på Coop

Oj, idag har jag varit duktigt och effektiv tycker jag.

Gick upp 05.10. Phu. Satte mig på bussen 05.50. Kom till Nybro 06.40. Var på Coop 06.45. Sen var det dags, alla var faktiskt jättetrevliga, eller de jag träffade idag iaf. Jag har missbedömt dom, men det blir ju en helt annan syn när man är inne i kretsen eller när man är utanför. Fick vara i kassan från ca. 07.00-10.30. Shit, här var det en massa andra koder och mojs som jag inte är van vid. Men det ska nog gå! I will make it! Lönen, wohoo, jag är nöjd. Det var trevligt iaf. Sen blev det till att stressa till skolan, seminarium i filosofi. Lätt avklarat faktiskt. Därefter lunch, som jag knappt inte fick i mig. Jävla illamåeende. Sen bidde det kramkalas minuterna efter, iihh :)

12.00, powerpointprovet. Dock hann vi inte klart då, pga. strul med dedär jävla datorerna! Fick bli religion emellan. Tror aldrig att jag har varit så ouppmärksam på någon lektion innan. Jag var så trött, rastlös, illamåeende så det var inte sant. Stackars läraren, förlåt mig. Ja, sen var det bara att återgå till datorsalen. Trodde att jag skulle bli klart till 15.00 så jag fick åka hem. Så fan heller, AAARGH! Såklart segade sig datorn rejält, den ville aldrig starta, jag fick byta.. lalala.. sen när jag val var klar, då upptäcker jag att det är någon jävel som har pillat bort knappen man trycker ut disketten med! Vafan! Efter lite om och men får vi ut den iaf, dock gick bussen ett par minuter innan. En mycket trött, och grinig Anna håller på att bryta ihop, men då är Janni där och försöker muntra upp mig. Tack! Vi pallrade oss ner till stan, tog en macka för att åteerfå lite kraft. Jag köpte Solo och Janni Veckorevyn. Vi tog en sväng på leksaksaffären, köpte varsitt nyckelband, jag med döskallar, hon med fjärilar. Onödigt? Ja, men sött!

17.00, HEMMA! Upptäcker att de ligger ett avi på min säng. Jag åker till Orrefors för att hämta ut mitt paket. Hihi.
Mamma hade gjort rababerpaj till efterätt idag, dock var det svårt att få ner, kunde knappt inte äta vanlig. Jag tror att illamåeendet beror på stressen? Dammit! Jaja, det blev en liten trevlig stund på msn förut. Det piggade upp mig lite.

I morgon blir det en hård dag. Sovmorgon. På något vänster ska jag fixa med Word B, Psykologi, något mer och något mer. Jag kan inte komma ihåg. Ska fixa naglarna med, det behövs! Puh, det kommer bli en anstängande röd dag i morgon.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sköööönt!
2007-05-16 @ 22:13:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


OBS!!!!!

Jag har fått ett par frågor, eller uppmaningar att min blogg lyckas "försvinna" när man öppnar sidan. Så har de även varit för mig. Så idag kom jag på en grej, gå in på "verktyg", "internetalternativ" och sedan "ta bort cookies". Klart. Det fungerar igen. Lycka till, om ni hinner läsa detta dvs..
2007-05-15 @ 22:11:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cirkusbild, my day


Måste även visa här
den snygga bilden
på Janni och mig.
Denna togs igår när
vi var på cirkus :)

Idag vaknade jag pigg, det varade i ca. 30 min. Sen var jag helt slut. Jag åkte och jobbade, ca. 4½ timme blev det. Gick hem. Latade mig lite. Har pluggat lite på filosofin. I morgon kan jag förhoppningsvis stryka den helt ur min lista! Kanske kan jag stryka powerpointen hur min lista i morgon också? Två saker på en dag, woho! Peppar peppar...

I morgon ska jag upp 05.15, om inte tidigare. Visst låter de lockande? Abslout. Jag ser faktiskt fram emot den röda dagen, trosdag. Då ska jag få sovmorgon! Dagen kommer väl att bli en pluggdag, den måste bli det. Meen, det kommer att vara "lugn och skönt".

Undra när jag somnar ikväll? :)
2007-05-15 @ 19:50:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mardröm, horoskop & cirkus

Ibland börjar allt så dåligt, men sen helt plöstigt så tar det en helomvänding. Som idag.Jag har haft hemska drömmar hela natten. Jag har irrat omkring i en skog, skräcksagen och jagad. Det fanns en låt med, det var en titel men låten som spelades hörde inte till titlen. Medan jag irrade omkring där hade jag glas i munnen, det kraskade och kraskade. Jag spottade ut glaset gång på gång, men det tycktes aldrig ta slut. Jag spydde ut glas, det tog fortfarande inte slut. Eftersom jag frekvent tuggade av någon konstig anledning var allt såklart blandat med en massa blod.. och det bara fortsatte. Någon gång mitt i detta ringde som tur var klockan. Dock fattade jag inte vad det var för dag. Jag trodde att jag skulle jobba, men jag hade inte ställt klockan så tidigt som jag behövde så fick jag panik. Efter mycket om och men samlade jag tankarna och förstod att det var måndag morgon och att det inte var någon fara.

Passade på att läsa mitt horoskop idag i Östra Småland. Det stod något i stil med "Du kommer under dagen att få ett brev eller ett telefonsamtal som kommer att göra folk avudsjuka. Detta kommer att förändra ditt liv" Något i stil med detta iaf. Jaha tänkte jag, det låter ju trevligt. Hmm.. När jag satt på bussen hem så ringde min mobil, "dolt nummer", då drog jag slutsaten av att det var Janni som ringde och svarade "jaaa?". Någon säger "Är det Anna?"
Jag säger "Ja det är de". Någon säger "blabla coop". Då går det upp ett ljus för mig. Haha, ibland blir man rädd när löjliga horoskop stämmer så mycket! Im happy!

Ännu ett litet smile från en "olycka" som hände i lördags med en tining jag köpte. Köpte en tidning, det fanns en parfym med. När jag öppnade plasten runt tidningen åkte glassplitter i min säng. KUL. Inte. Skrev ett mail och undrade om dom kunde skicka ett nytt prov till mig efter olyckan. Fick ett svar idag om att jag ska få både en ny tidning och ett prov :) Hihi.

Klockan tickar, snart kommer Janni. Sen ska vi slänga i oss lite mat, hämta upp Frida och så ska vi åka på cirkus! Haha, fasen vad länge sen det var! Nostalgi!
2007-05-14 @ 17:44:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött..

Mitt huvud snurrar och snurrar. Har suttit och hållt på med uppgiften i pp sedan klockan 15 ungefär... Nu har jag iaf skickat in den, men hon kommer väl som vanligt inte vara nöjd.. suck, suck.

Känner mig ganska effektiv denna helgen faktiskt. Haft Malin här, jobbat, gjort SvB-uppgift och PP. Ska snart gå och lägga mig i sängen och kolla på Wallander. Det blir min avkoppling för dagen. I morgon är det skoldags igen. Wihu...
2007-05-13 @ 20:42:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sömngångare

Haha, filmen vi hyrde var knasig. Den var ganska seg, men den var okej ändå. The night listner. Det tog en evigheter innan jag fick tyst på Malin, jag stoppade i henne ett par piller så blev hon lite tystare. Haha. Rätt som de var började de prassla och ha sig i mitt rum jag vaknade. Jag trodde Malin letade efter dörren, men sen började hon vara bland sladdarna och hålla på. Strax därefter sätter hos sig på mina ben, bröjar dra av täcker från mig och lägger sig ner. Då tänder jag lampan och undrar vad hon sysslar med. Det visar sig att hon hade gått i sömnen. Hon hade drömt att hon skulle hitta något vid sladdarna. Neeeejdå, jag är inte rädd när jag sover med andra. Nejdå.

Idag har jag jobbat. Ganska segt. Sen satte jag igång med svenska-b. Nu är jag klar med den. Duktigt av mig! Ska dock kolla upp en liten pyttesak i skolan tror jag.

Strax ska jag diska o sen se ESC... eller tvärt om...vet inte :)

2007-05-12 @ 20:59:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myskväll :)

Ikväll leker jag med Malin. Vi lagade squashsoppa, det var jättegott faktiskt! Vi har även hyrt en film, någon thriller, till den ska vi ligga och gosa och äta ostbågar.. Men det dröjer nog ett tag för vi båda är jättemätta. Nu pratar Malin med Nisse och jag råkade smita en stund. Undra om hon saknar mig snart :(

Over and out.
2007-05-11 @ 20:30:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filosofi

Nej, det verkar väl som att filosofin får vara klar trots allt. Har ännu inte fått något utlåtande från mina käre filosofilärare, betvivlar att jag kommer att få det heller. Där rök min chans till mvg :P Sad but true...

Dagen har väl till mestadels använts till just filosofin. Suck. Krävande dedär ämnet. Allt kan inte vara en dans på rosor, fast det vill jag påstå att inget är dessvärre. Kan jag inte få någon hjälp från något så jag blir klar med allt som ska göras? Det känns som jag behöver det.
2007-05-10 @ 22:00:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara en gång till..?

Hur som helst vill jag ha ett slut på det nu, trodde att jag hade fått det, men icke. När man minst anar det dyker det upp igen. Lämna mig ifred, tack. Jag vill inte veta av dig, det har jag klargjort klart och tydligt. Nu hoppas jag att det är ännu mer tydligt. Så ännu en gång, sluta, försvinna, gå din väg!

Något positivt just nu är att det känns som vissa saker håller på att falla tillbaka till det vanliga. Det känns lite mer glädjande nu och inte lika påfrestat. Det är jag glad över, för jag vill inte ha det gamla tillbaka nu när det nya är på gång. Hoppas det forstätter såhär. Dock hoppas jag inte för mycket, det törs jag inte. Jag vill att vi ska vara de oslagbara igen. Kan vi få bli de?


Idag är jag trött, riktigt trött. Skulle ha simmat, men jag orkade inte. Kroppen känns som bly. Allt känns just nu lite mindre bra. Jag blir så irriterad och arg ibland, längtan är ganska stor för att bli av med det. Det var ju så länge sen, jag längtar efter det. Jag borde inte, men känslan är så stark. Jag tänker om och om igen: bara en gång till.
Det viskar inuti mitt huvud, något gör dragningskraften så stor. Varför är den så stor? Vad är det som är så jävla lockande med det? Hur kan det finnas något lockande i det? Hur? Varför? ..bara en gång till...
2007-05-09 @ 20:22:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glass&hockeypulver

Måste även tillägga att jag var en sväng i Kalmar med Janni idag. Allt för att skjuta upp pluggandet och fram med nöjerna. Vi började med att gå och köpa glass på Tokiga Ture, MUMS! Solen visade sig just då så vi satt där utanför och åt. Janni satt och funderade på om det skulle vara gott med Hockeypulver på glassen.. För att få reda på hur dant det skulle smaka gick hon såklart och köpte det. Erhm.. Det var ingen höjdrare, däremot var det gott efteråt och det var fint när alla kornen flög hit och dit. Det gick en liten tant eller vad man ska säga, omkring med en såndära "Rädda..." sak, det var något för arbetslösa mammor i andra länder eller något. Vi gav ett litet bidrag och hon blev jätteglad. (DET var en seriös insamling, måste jag påpeka). Hon sa att hon inte ville störa oss när vi satt och åt glass, vad sött av henne! :) Hon gjorde oss glada och vi henne. Det tycker jag är glädje.

Nu funderar jag på att börja med filosofin och klockan är tjugo i elva... Hmm...
2007-05-08 @ 22:37:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad vill du bli när du blir stor?

Varför var det alltid så att när man var liten visste vad man ville bli när man blev stor? Jag skulle bli en hel hög, jag tänkte ha arbete upp över öronen. Några yrken jag drömde om: Rallyförare, kartläsare till rallychauförer, bagare. Okej, det var tre stycken, men jag har velat bli mycket mer, så många att jag inte kommer ihåg. Dessa var nog dock de jag tjatade mest om. Kartläsare och rallychauför skulle jag vara på min fritid eftersom jag skulle ha fullt upp med att vara bagare och de andra jobben.

Nu är det lite värre när alla frågar vad man vill bli. Nu säger jag att jag inte vet i stället, för det vet jag inte. Visst, inredningsarkitekt, hudterapeft (med något h där någonstans..), klädbutik, göra manikyrer, eller kanske bara ett större varuhus eller liknande. Som ni ser, yrken där man får vara social och träffa nya människor, det är något jag strävar efter. Att sedan skaffa sig något av dessa jobben är ju såklart en annan femma. Men visst låter det spännande? Det låter bara som drömjobb hela bunten, något som för mig tycks vara omöjligt. Även fast ingenting är omöjligt och om jag verkligen vill något av detta är det bara att satsa på det. En dag..

När det vankas jobb och likande, då tror man att man kommer att ha det yrket hela livet, det är nog därför det känns så svårt att bestämma sig. Dock behöver man inte jobba med samma arbete livet ut, om nu verkligen trivs behöver man såklart inte byta, men annars går det att byta. Det är något jag tycker att man ska ha i åtanke. Trots att tanken kanske är lite väl långt borta ibland..
2007-05-08 @ 19:55:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Historiachock

Tro det eller ej, men på ena uppgiften i det underbara historiamojset som jag berättade om, den uppgiften där vi skulle leka på kyrkogården. Jag fick MVG på den! Jag blev chockad och höll nästan bokstavligt talat på att trilla av stolen. På uppgift nummer två om strukturalismen och Foucault gick det inte så bra, men jag är nöjd eftersom jag inte fattade uppgiften. Det blev ett G+! Vi hade även betygsamtal, jag kommer med ganska stor säkerhet att få ett VG som slutbetyg. Vafan har hänt med henne? Jag hade VG på den muntliga delen också. Jag är nöjd och glad! Måste även säga att vi fick en ny historiauppgift. En intervju... inte nu igen! Jag har fått nog av svenskaintervjuerna. Denna gången måste man klura lite på frågorna. Tror farmor får bli offer denna gång, mormor ska få slippa. Hihi.

Ja, i allmänhet har väl dagen varit ganska seg. Jag började att gå in i saker och ting redan när jag vaknade, höll på att slå mig halvt fördärvad. Jag var och simmade, fasen, jag börjar att få upp speeden igen. Inte dåligt. Ikväll har jag även märkt av allergin, helt underbar. Sitter här och är jättetrött, men utan allergin skulle jag inte vara såhär trött. Jaja, allt har väl sina för-och nackdelar.

Funderar på en dusch, tror ni att den kommer duscha bort det som har satt igång allergin? Antagligen inte...
2007-05-07 @ 21:17:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utrett?

För att reda ut gårdagens lilla missförstånd i mitt inlägg. Eller, det kanske bara var dendära frihetsfilosoftänkaren som reagerade lite extra? Vad vet jag. I alla fall så menade jag inte att den klänningen som jag köpte igår är den snyggaste och att alla andra klänningar är fula. Det var absolut inte så jag menade. Det finns fullt av snygga klänningar där ute i affärerna. De kan se jättefula ut när de hänger där, men sen provar någon den och då ser den genast mycket snyggare ut. Sen finns det de klänningar som ser helt underbart fina ut, men sen provar man dem så ser det ut som rena katastrofen. Så, det jag menade är att den klänningen jag köpte igår ser faktiskt okej ut på mig, till skillnad från många andra klänningar som jag har provat. Det är väääldigt, för mycket A-linjeformade klädesplagg i butikerna nu tycker jag. Många älskar det. Personligen så tycker jag att jag ser gravid ut i dom, ännu mer än vanligt. Så de flesta klädesplagg i det stuket är big-nono för mig. Meeen, alla andra ser oftast jättebra ut i dem, förutom jag. Enligt mig.

Utrett?
2007-05-06 @ 17:54:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utekväll och studentklänning! :D

Hmm, blev det en utekväll igår eller? Oh yes, utekväll passar ganska bra in också, om man tänker på ordet UTE. För det var ju inte så mycket "innekväll", snarare "utekväll". Tåls att fundera på. Men det var spännande. Haha. Lite blandade...eh...situationer, eller vad ska man kalla det?

Det var även marknad igår, jag traskade omkring där med Malin. Det var trevligt. Råkade bli några avvikande besök, dvs. lite shopping i butiker. Men jag köpte iaf 1 ring på marknaden. Kan behövas när alla flyger av på Palace.
 

Idag klev jag upp tiiidigt.. för att ha lagt sig ganska sent då. Det blev en tur till Kalmar där jag skulle träffa Malin. Det var jakt efter studentklänning. Först fanns inte den jag var väldigt sugen på. Sen var alla skitfula, inte alls min stil. Typ..mormorsklänningar. Usch och fy. Men seeen, seeeeeen, åh, jag har en klänning nu! Så fin, så jag, så bra. Mer säger jag då inte. Risken finns väl kanske för att andra också har en sådan, men vafan, då har dom bra smak.
Så var vi och fikade, det var länge sen jag skrattade så mycket med Malin. Vilken liten virrhjärna hon är ibland. Vilka historier. Tss, sen kompleterar jag med mina, då blir det bara värre och värre. Trevlig dag iaf :))
2007-05-05 @ 17:20:58 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Uppdatering!

Uppdatering!

Valborg var okej, det var inte den bästa men inte heller den sämsta. Vädret var bättre än förra årets. Grillningen blev mer lyckad än förra årets. Ja.. Förra årets kväll var kanske lite mer lyckad än denna.

1 maj, Grattis Johan! Nu har min minsta lillebror blivit 14 år gammal. Tänk vad tiden går. Han fick en parfym av mig, vilket var bland de bästa han fick under dagen sa han. Han har även nu i efterhand berömt mina bullar jag bakade i stress på valborg. Tack, tack. Måste även säga ett stor grattis till Johanna, min stora kusin som nu är förlovad!

Idag är de 2a maj ja. Tja. En lektion idag. Simming. Nu ikväll har jag tampats med historian, jag är måttligt glad. Har fått ihop något nu iaf som jag oxå har skickat in. Hoppas på att för en övergripande bedömning i morgon så att jag vet om jag kan klara ett G eller inte. Hmm..hmm..


Tråkigt skrivande från mig, javisst. Mer orkar jag inte med nu, skolan håller på att äta upp mig trots att man knappt aldrig är där. Nu är jag trött med, eller inte så värst. Kom igång riktigt ordentligen med historiaskrivandet, även fast jag säkert har fattat högskoleuppgifterna fel. (Ja, jag går på gymnasiet men vår historialärare har fått allt om bakfoten och tror att vi går på högskolan, därför får vi uppgifter likt högskolan). Blabla, nu ska jag dra mig till duschen och sen försöka sova.
2007-05-02 @ 23:10:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 0.91