. . . .

F A N T A D I G !!
2007-07-29 @ 21:03:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Close

Nu känns allt väldigt tungt. Otroligt. Början skedde igår, idag har det visst bara fortsatt. Tårarna är nära. Humöret är lättretat, allt för att kämpa emot tårarna. Vill inte få fram dem, vill inte ha någon ska se. Vill inte.

Varför var ni tvunga att göra så? Varför var du tvungen att säga så?
2007-07-29 @ 20:15:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tvunget?

Suck, var det tvunget? Jag som just hade börjat glömma/förtränga. Säga dedär orden. .Dammit.. Det känns som ett nytt stign av hopp igen, även fast jag vet att så är inte fallet. Tack för det..

klockan ringde, trodde den var 05 eller något, kroppen kändes lika tung och trött som att den hade varit så lite. Dock var klockan tio. Fan. Det var bara att gå upp. Sex timmar idag har känts som en evigheter. Jag vill inte känna hur det känns i morgon, 07.00-14.30.


Igår var jag på marknad med Janni iaf. Det blev inte så mycket marknadgående trots allt. Vi råkade hamna på stan på något vänster. Jag inhandlade en skjorta, ett linne, tigriproduktmojs. På marknaden köpte jag mig en till ring, eftersom mina ringar brukar försvinna under festkvällar och öronhängen. Det var en trevlig dag, synd bara att jag var tvungen att åka och jobba så att det inte fanns så mycket tid.. men men.

Kanske börjar bli dags för sängen snart? Känns lite jobbigt att gå och lägga sig tidigt på en fredag och gå upp tidigt på en lördag..
2007-07-27 @ 21:27:20 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Snyggt raggningsknep ^^

Det är inte varje dag ens chefs kompis ber om ens telefonnummer via chefen. Glad är jag för det för jag fick mig ett riktigt gott skratt. Dock hängde bossen inte med i det roliga, men han vet mycket väl hur lättroad jag är.

Iaf, min chef kom in när jag jobbade. Han hade med sig ett x antal killar som var lite lagom trashiga. Åldern har jag svårt för att kunna bestämma, men någonstans mellan 20-26, vilket verkar vara den åldersgrupp min chef håller sig till. Den ena av dessa boys höll sig kvar lite längre och sådär.. sedan gick han till slut ut men H stannade kvar. Vi snackade lite. Senare, nära stängningsdags så ringer H och frågar om jag har kommit på vad de var jag skulle säga till honom. Men icke, det var som bortblåst. Mitt i allt frågar han "X undrar om han kan få ditt nummer?"Jag börjar att skratta, när jag har återhämtat mig så säger jag att de kan han väl få. Tråkigt nog har X inte hört av sig. Men lite kul var det iaf när det blir sådär. Det är inte något man tror ska hända precis. Haha. Yeye.

Jag stressade järnet vid stäningen eftersom jag skulle befinna mig i Kalmar halv åtta och hämta Janni dessför innan. Jag lyckades iaf komma i tid, trots att kunderna kommer precis när jag ska slå igen. De kunde inte ha kommit innan eftersom det har varit såå lugnt idag? Nejdå. Varför liksom? Jaja, när jag var klar med mitt ville Janni på bio, vi åkte till biostaden men fann ingen film som fångade vårt intresse, därför tog vi en liten fika på mcd innan vi åkte till Nybro igen.  Såklart åkte vi förbi Statiol och tankande, det är alltid lika roligt! Stackars kille säger jag bara, fast han ler ju :) haha.
----

Har egentligen sovmorgon i morgon. .dock är de Kalmar marknad och jag och Janni ska dit. Bara det inte ösregnar, därför ska jag upp halv tio. Hämta Janni klockan elva. Gå på marknad, börjar jobba klockan 15-22.18. Hem, sova, börja jobba 12-19.. Sen kanske jag tittar in på msn igen, och bloggen. Annars blir det lördagens nöje efter klockan halv fyra. Lala.. Jag är trött. Natti!
2007-07-25 @ 23:25:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oj..! ..oj!

Eh, oj. Jag är lite chockad. Snabba svar och snabba ryck. Vad det handlar om tänker jag inte förtälja er om. Inte ännu, om än alls. Det är sånt man märker. Men.. oj iaf.. OJ!
2007-07-24 @ 17:54:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träning

Igår var en jävlig natt/kväll. Vill bara glömma den. Sak efter sak kom fram, här och där. Natten var inte hälsosam alls. Fy fan. Så många känslor på en gång har jag inte känt på länge.

Gick upp runt 12snåret idag, jag skulle egentligen ha behövt gå upp tidigare. Eller nej, jag skulle ändå inte kunna somna i rimlig tid inatt. Det är dendär roliga tisdagen i morgon när jag ska gå upp tidigt efter några timmars sömn. Vid halv två åkte jag till Orrefors där jag lunchade med Janni i ca. 1 timme. Det var trevligt. Man tar de små stunder som man kan få. Efter det har jag bara segat hela dagen.


Jag skulle behöva värsta träningspassen. Jag skulle behöva göra ett riktigt pass om och om igen, typ 100 gånger eller något. Shit. Alla dessa sötsaker som finns överallt hela tiden. På jobbet är de farligt när man tittar in i kylen. Ajaj. Sen kommer man hem, jaha, då gör man blåbärspaj bara för att man köpte blåbär. Herregud. Mina gottedagar har gått över styr. Under skolan kunde jag hålla det, endast helger, typ. Nu är det i princip varje dag. Konstigt egentligen eftersom skolan var mer påfrestande. Sött, slisk och alkohol präglas denna sommaren av. Samt ett riktigt dåligt samvete tillsammans med ett ännu sämre självförtroende i en följd av jäävligt dålig självdiciplin. Jag är bara så slut i kroppen, dock vet jag att jag skulle känna mig mycket bättre till mods efter ett träningspass, samt att jag skulle vara mycket piggare. Men nejnej.

2007-07-23 @ 21:24:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Som vanligt

Here we go again. Jag blir SÅ trött på mig själv. Tänk om jag bara kunde ta tag i mig och slänga mig själv, ner för ett stup eller något sånt. Det blir alltid fel, fel,fel. Jag tolkar jäämt saker fel. Varför ska de bli så?

Känna sprudlande glädje får man inte göra länge. Varför skulle jag? Ge mig en bra anledning till varför jag skulle vara värd det? None..
2007-07-22 @ 22:43:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vaaaallen ;D mm

Ojoj, nu var det ett litet hål här igen.

I fredags var de FÄÄÄST, det var kul. Gick upp tidigt i hopp om att man skulle kunna hinna sola lite (solen sken när jag vaknade), kort därefter försvann den och visade sig inte förens det var för sent, precis som jag antog. Att solen skulle skina när jag kunde vara ute i den är för mycket att be om. Jag gjorde iaf mig i ordning för att ta bussen till Nybro vid 13.50. Därefter mötte jag Mathias på stationen så gick vi och tog en fika. Fikan var tvungen att avslutas runt kvart i fyra för att jag började jobba vid fyra. Jag jobbade, och jobbade. Vid 22.18 var jag ombytt och gick med raska steg till stationen där jag skulle möta Janni-panni och ta tåget in till Kalmar vid 22.37. Under loppet av 30 minuter hade jag fått i mig 3 cube och var lite glad i hatten, lite för lite faktiskt, vilket var tuvnget att bättras på med en Heiniken och drink. Jag och Janni dansade loss och träffade väldigt mycket konstigt folk under kvällens gång. Minst sagt blev avslutningen på kvällen lite konstig, men glädjande också. Jag stupade i säng vid halv fyra, fyratiden.

10.15 ringde klockan. Jag gjorde mig i ordning, åkte jag jobbade. Fick en påhälsning som var glädjande, därefter en inbjudan i smyg som jag fördrev kvällen med. Kom hem runt 23.30. Trött. Men glad.

07.15 ringde klockan idag... jag var ännu tröttare och frös och frös. Lite kyligt ännu faktiskt. Brr. Det var bara att åka och jobba. Vid 16tiden åkte jag därifrån och stannade en snabbis i Orrefors och hälsade på Janni en sväng. Åkte hem, pratade med Janni lääääänge i tele. Denna kvällen är tråk och seg.
----



Mina tankar pendlar just nu mellan; "Ska jag, ska jag inte?" JÄVLIGT JOBBIGT!
2007-07-22 @ 21:08:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Efter Kalmar



Är hemkommen från Kalmar nu, för va. 40 min sen. Det var en trevlig liten tur. Nu har jag iaf inhandlat min mascara, en t-shirt, hårspray, nagellack och mat som jag och Janni gick och käkade efter affärerna stängde. Det var sådan härlig atmosfär ute idag tyckte jag. I Kalmar var det iaf fint väder. Det var en trevlig grej som jag är glad att vi gjorde

Dagens naglar :) 
image70

Dagens kläder:
image71




2007-07-19 @ 22:27:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kalmar, soon

Eftersom Malin och Peter inte kunde åka till Kalmar idag blir det en spontanresa till Kalmar med Janni när hon har slutat att jobba. Lite onödigt kanske, vi är framme runt 17, affärerna stänger 19. Haha, man lever bara en gång och jag beeehööööver en ny mascara :)



Tja, man kanske skulle ta och börja göra sig i ordning.
Nagellacket måste bara torka lite till först, annars går
det åt skogen....image69















2007-07-19 @ 14:51:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rätt ord

Konstigt hur lite ord kan få en annan person att dela med dig mer än innan. Ibland säger man dedär magiska orden, då menar jag inte: jag älskar dig, utan ja, ord som är rätt som den andra personen tar till sig. Det kan vara vad som, men något som verkligen passar i just det läget. Då känner man sig lite bättre som person. Kanske flyger man upp en liten bit till när någon berättar något privat för en, känner man sig mer viktigt och behövd då? Kanske frigörs endrofinerna och man känner sig mer välkommen och likasinnade? Vad vet jag.


Idag har jag flygit fram och tillbaka på jobbet som en jädra idiot. Värst var när jag blev kvarlämnad ensam i förköpet och posten. Rätt som det var befann det sig kanske 5-6 personer i postkön och 5-6 personer i den andra kön. Alla lika stressade typ. Jag, väldigt ovan, lämnad ensam och det kommer massa folk! Vid "fiketkön" är de nemas problemas, men posten. Vet ni hur klurigt det är att lämna, skicka osv, paket? Det är inte så lätt som man tror. Iaf, jag fick ta hand om dem i postkön själv. Guess what, jag klarade det! Ensam! Inga fel! Jag är stolt ^^



Jag längtar till augusti, jag vill till Göteborg nu. Även om det bara är för två dagar, men komma bort från allt här i två dagar. Underbart! Liseberg, sova på hotell och sen stan. Mys. Frihetskänsla och ansvar.
2007-07-18 @ 22:20:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fjantdag! :D

Min plånbok är återfunnen ska jag bara meddela. Nu slipper jag fixa och köpa med allt annat, men ett bakomatkort måste jag allt vänta på.. Så inga större summor kan spenderas av mig än så länge. Vilket låter underbart för min ekonomi.


Idag har jag haft en mycket rolig dag. Kanske för att jag sov 4 timmar och sen upp och jobba? Haha, det var kul idag. V på jobbet berättade att han hade beställt 6-7 lådor minigurka för det var extrapris på dem, han trodde de var vanlig gurka. Så ja, nu har vi en jädra massa minigurka men ingen "vanlig" gurka. Haha, det var svårt att hålla sig för skratt i kassan sen när dom kom med minigurkor. Herregud.

Jag tog mig även en sväng till Orrefors på hemvägen för att hälsa på Janni, hon var helt ovetandes, och hon blev så glad så. Jag var duktig och hällde ut halva min Yalla på mig, det såg ut som andra sorters fläckar. Mys.Nej, usch vad jag håller på. Jag är kanske för trött?

Jag tycker om hon i Färska Fisken, så jävla go, och med den gottländska dialekten. Hon hade så tråkigt och vi kom fram till att hon skulle göra teater för barnen med de stackas fiskarna utan stjärt och huvud. Det var också kul. Sen visade jag upp vad jag hade handlat, eller skulle handla. Allt man behöver för en heldag på stranden:
- Rakhyvlar
- Via Colour tvättmedel
- Smör
- Vegetarisk mat
- Bröd
- Diskborste
- Yalla Höjtrykk

Tvättmedlet fungerar som raklödder och peeling, allt i ett. Smöret smörjer man in sig i så att man blir fin och gyllenbrun i solen. Sen ja, maten säger sig själv. Diskborsten minns jag inte. Men Yalla Höjtrykk är ju toppen på moset. Grejen var det att det var regn och åskväder när vi hittade på detta. Så, ja, allt var därför ironi. När jag väl kom hem sken faktiskt solen en stund. Det utnyttjade jag, jag la mig i den i ca. 1 timme innan vädret inte blev så fint längre. 

Blabla, där tog det slut.
2007-07-17 @ 20:44:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stöld i omklädningsrummet

Tiden bara flyger iväg nu när man jobbar. Svårt att hinna med allt annat. Idag har jag varit ledig och det blev en sväng till Emmaus, haha, jag blev så sugen, med mamma o Stoffe. Jag hittade mig ett par skor, som kankse kunde varit någon storlek mindre, men vafan, 65 kronor liksom. Som hittat. Jag köpte mig även en bok. Det var nästan mamma och Stoffe som shoppade mest trots att de knappt inte ville åka. Där ser man hur det kan bli.

En liten händelse som hände i fredags; min plånbok blev stulen. Yeehees, i omklädningsrummet på jobbet. Kul. Tacktack, du som tog den. 300kr hade jag löst i den. Skit samma i dom, det som blir lite värre är mitt körkort, även bakomatkort. Det kommer att gå åt pengar till det nu. Fan. Måste fixa nya lånekort, patientbricka och medlemskort. Detta är så jävla kul. Tänk om personen bara kunde ha tagit allt, men lämnat kvar mina kort. Bakomatkortet hann jag spärra. Tur de, nyinkommen lön fanns där. Jävla idiotjävel. Ibland undrar man hur det står till med moralen hos människor. Jag skulle aldrig ens tänka tanken, alldra mindre utföra handlningen. Jag skulle vara så jävla rädd hela tiden och mitt samvete skulle dö. Nej, jag är inte gjord för att vara en simpel tjuv, jag har inte staken till de. Om man nu kan säga att tjuvar har stakar? Kanske man inte kan, jag menar.. Vad finns modigheten i det hela? Dom är snarare jävligt fega, det är jag, vi som inte snor som är modiga. Vi kan stå emot den frestelsen att ha dedär lilla extra, stå emot att förstöra en annan medmänniskas, dag/liv. Jag är en modig människa med moral. Vad är du?


Litet extra inlägg: Du Paul, jag är mycket väl medveten om att jag gör "reklam" för min blogg. Det var inte så jag menade. Jag har själv valt detta, grejen är det att jag, som person har börjat att cencurera mig själv, i många lägen. Jag har alltid, nästan, haft min adress skriven på msn, men innan kunde jag iaf skriva det jag ville här, utan att jag själv skulle cencurera. Saken är den att jag hade funderingar i huvudet som jag gjorde om i ord för en gångs skull. Därav mitt inlägg. Thats it. Predikan om att jag får skylla mig själv osv, osv, den undanbers, det var inte de jag ville uppnå av allt.
2007-07-15 @ 19:48:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Centurerat

Varför känns det alltid som att jag inte kan skriva som jag vill här längre? Är det för att de har gått upp för mig att det finns ett antal personer som läser min blogg dagligen, eller vad har hänt?
Det känns som att jag måste censurera mig själv och mitt skrivande. Det har jag börjat göra mer och mer. Är det också därför? Eller är det för att jag förtränger saker och ting för mig själv, att jag inbillar mig att jag inte alls känner de känslor som jag känner för att man "får inte" tänka sånt tänkande? Är jag rädd för vad andra ska tycka om mig då? Egentligen borde jag inte vara det, vi har yttrandefrihet i Sverige, jag får skriva precis det jag vill här (såklart finns det undantag enligt copyrightlagen, hänga ut personer osv. men annars..) varför sätter ändå mina fingrar stopp för allt? Jag har slutat tillåta mig själv de saker jag mår bra av och i stället använda mig av saker som jag inte mår bra av. Ganska fel mot mig själv va? Ja, jag vet. Tror att allt handlar om att jag ständigt måste straffa mig själv på ett eller annat vis när jag har tänkt/gjort "dumma saker" mot mig själv. I och med detta så antar jag att det är därför jag befinner mig i en ond cirkel. Jag är väl medveten om att jag gör fel saker mot mig själv. Men hey, alla ni som har befunnit er i det här jävla träsket av dygna och kvicksand vet att det inte är så lätt att ta sig ur. Man kämpar emot, men skulle man stå i kvicksand skulle man i princip vara död när man har den upp till halsen och ingen annan finns till hands. Fundera på det, hur gör man i en sådan situation då? Man känner panik över att man vet att man inte kommer upp, över att ingen finns där. Förtvivlan. Hjälplöshet. Oro. Ångest, varför gick jag denna vägen så att kvicksanden tog mig? Svårt att andas pga allt som väller över en.

Kort och gott, kvicksand och mitt liv känns ibland, ganska ofta som ett väldigt bra jämförande. Dock är det ändå svårt för en hel del människor att förstå jämförelsen iaf därför att väldigt få har varit i en situation med kvicksand upp till halsen, ibland är det alltför några som inte kan sätta sig in i människors liv där personen inte alltid mår så bra.

Många gånger känner jag känslan av att "detta går att reda ut, inga problem, nu tar jag tag i saken", men..lättare än gjort. Ganska snart därefter känner man känslan av hopplösthet, att det inte spelar någon roll. Jag är född till denna världen, mitt öde är att vara en patetisk människa som inte har kraften att klara av sina ack så lätta psykiska problem. Inte blir de lättare av att jag sitter här och nedvärderar mig själv. Det är jag även också medveten om, ändå går det som på räls. Skulle jag göra en jämförelse av positiva och negativa saker, eller en lista med det, då skulle helt klart den negativa sidan slå den positiva sidan överlägset mycket. Skulle jag be någon annan göra en sån lista om mig, då skulle det positiva vinna. Som ni ser, man ser inte sig själv med de ögon som andra ser en. Varför? Antagligen för att man är med sig själv hela tiden medan den andre är med ett par gånger.

Blablabla...
2007-07-09 @ 22:08:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Regn vs sol

Ujuj vad det märks att jag inte har jobbat här nere på affären nu på ett tag, iaf på ca. 1 månad. Mer ordning och reda när jag är där. Renare också. Men men. Har iaf städat upp det så gott jag har kunnat idag iaf.

Suttit och ändrat lite på bloggen idag. Jag blir tokig. Hur fasen ändrar man färgen på rubrikerna man får i varje inlägg? Och hur ändrar man stilen på de? Jag förstår verkligen inte det. Jag är lite inkompetent.

I morgon blir de lite sovmorgon iaf, peppar, peppar. Sen jobba järnet. Trött jag är på allt. Vill ingeting.

Solen ska tydligen visa sig nu i veckan. So? Det får gärna regna för min del, jag jobbar ändå. Regna på nu för fan, solen har inte kunnat visa sig innan. Varför nu?!
2007-07-09 @ 21:02:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mindre o mer

Ibland känner man hur världen bara krymper och krymper runt en. Man sitter i sin egna lilla värld, sedan känner man hur allt kommer närmare och närmare. Hur det börjar bli svårare att andas, hur allt bara blir mindre och kaotiskt.

Det bara fyller på och fyller på hela tiden. Jag känner hur allt naglar sig fast, hakar sig fast. Det vill mig något ont. Jag vill bara få ur det, bort med det, få mindre av det. Ändå blir de bara mer och mer. Varför kan jag inte sluta när jag inte vill ha de mer? Varför fortsätter jag? Jag vill inte ha med mig själv att göra. Vill bort från mig själv och allt som har med mig att göra. Vill inte, vill inte, vill inte. Vad tvingar mig att göra det iaf i stället för att ge upp allt?
2007-07-08 @ 21:25:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Resume av fredag, lördag o söndag

Fredagen var fartfylld vill jag lova. Allt blev dock inte som de skulle bli. Carro följde inte med, inte Janni heller. Jag och Frida sov aldrig hos hennes bror för vi fick skjuts ända hem. Roligaste bilresan hem ever efter en utekväll tror jag. Den var inte lika tyst som dem brukar vara. Haha. Det fanns även en och annan varg ute.

Först och främst var de fotboll, Glasbruket vs Mekaniska. Lojt spel i år måste jag säga. Efter det åkte jag hem och gjorde mig i ordning. Därefter till parken där det var grillning och liv i luckan. Gratis öl, cider och vin säger väl inte många nej till? Eller? Inte jag och gänget iaf. En käleksfull syssling hade jag studom vid min sida och skvaller kom fram. Stämningen var go och vi skulle bege oss till bussen för att komma in till Kalmar. Dock hade det börjat regna, men pappas jobbarkompis hade precis anlänt och jag och Frida fick skjuts av honom hem till mig. Det var ju inte honom emot, haha. Väl hemma hos mig tog vi med oss sakerna vi skulle ha och hopp på bussen. Det var nog även den snabbaste resan till Nybro(Kalmar) jag har varit med om också. Mycket som blev roligare den kvällen.

Väl på Vallen var de ganska folktomt till en början, men de kom mer och mer folk. Lyckad kväll, trevlig. Vi shakade loss riktigt ordentligt. Klockan gick alltför snabbt och ja, resten vet ni redan. Kul kväll!

------


Igår var de meningen att de skulle vara filmkväll eller likandne. Det blev mest svenskengelsk kväll. Det var ett okej tidsfördriv iaf, bättre än att sitta hemma och glo hela kvällen och känna tröttheten. Jag kom i säng redan vid elva.. åh, skönt, sova. Eh..nej? Somnade inte förens runt 01 iaf. Klockan ringde 05. SOVA! ...inte...

Har varit och lånat ett par filmer av Frida nu som jag tänkte att jag skulle ligga och glo på samt fixa naglarna. Det kan väl vara lite mysigt. Eller? Bättre än att vara ute i detta jävla pissväder.
2007-07-08 @ 15:14:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myspys och fest

Jobbade igår för att sedan ta de lite lugnt hos Victor. Haha, som vanligt så blev inget som planerat. I stället  för att se den planerade filmen så blev det någon annan. Men det gick bra det oxå. Popcorn löser allt, haha, särskilt om jag äter upp alla popcorn. Jag har kommit in i en popcornperiod, jag tycker ju knappt inte om popcorn.. ändå så tycker jag att det är supergott nu! Konstigt. Yeye, det var mysigt iaf. Åkte hem runt elvatiden tror jag att den var. Eskotering fick man ända till bilen t.o.m. Skönt att man kan känna sig lite småtrygg ibland iaf ^^

Idag, eller i kväll blir det partyparty! Undra bara hur jag ska hinna med de jag ska göra, jag halvsover ju fortfarande. Pengar ska tas ut, duscha, göra sig i ordning och blabla. Hur ska detta gå? Janni-panni ska titta förbi vid klockan sex.. och då pågår fortfarande fotbollsmatchen.. så.. hmm.. haha, det ska bli kul och se hur man löser detta. Spännande och se om man sover hos Fridas bror som inte är hemma eller om man får skjuts ända fram till dörren. Sådant som återstår att se.. Kul hoppas jag att de blir iaf!

2007-07-06 @ 13:38:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dotter, mor och mormordag ^^

Idag har jag varit i Nybro med mamma och mormor. Det märks nästan var man kommer ifrån. Virrighet, tjatighet och blabla. Lite roligt är det faktiskt. Vi gick lite på stan, dom gjorde sina ärenden och jag köpte rött te, jag ska bli lite nyttig i mitt tedrickande. Efter det åkte vi och fikade, mysigt. Rätt som de var hamnade vi på Växtriket, där köpte mormor en vas till mig och jag köpte mig lite annat. Förstå hur sugen jag är på att flytta? Det är det som är mitt mål just nu, att skaffa mig ett jobb så jag har råd med hyra. Det skulle vara guld värt.

Yeye, dagen har varit bra iaf. En fin dag, dock med regn.
2007-07-04 @ 21:59:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag o supkväll

Magkänslan fick rätt ännu en gång.

Igår efter mycket om och men, telefonsamtal hit och dit kom jag till Carro. Vi hämtade Janni för att sedan köpa mat, såklart skulle Janni ha extra mycket. Åkte till Carros lägenhet, började kolla på film. Kom fram till att den var jääävligt tråkig och att vi blev väldigt öl och supasugna. Därför införskaffade vi oss lite drickbart material som vi fördrev kvällen med. Janni försvann. En Johan och en Jim dök upp. Någon hade väääldigt svårt att förstå att runt 03tiden var det verkligen dags att dra för att jag ville sova... Ha.. sova? Nej, jag sov inget den natten, jag är helt fucking slut.


När blodet kom  blev jag rädd och slutade. Hamnade i en hög i stället. Hjärtat dunkande snabbt. Förvirring. Vafan sysslar jag med? Undra hur mycket man kan känna på en gång?




GRATTIS MAMMA på födelsedagen idag :)
2007-07-02 @ 19:29:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hostel 2

Jag hinner verkligen inte med att sitta vid datorn nu för tiden. Har jag ett liv? Nej.. jag har nog bara råkat få ganska konstiga arbetstider. Sova och jobba är vad livet går ut på just nu känns de som.

Hmm.. i fredags var det roligt iaf. Jag jobbade, efter jobbet åkte jag o Janni in till Kalmar för att gå på bio. Hostel part 2. Perverst äcklig, för övrigt ganska dålig. Har man sett ettan så har man egentligen sett tvåan också skulle jag vilja påstå, dock är det så med de flesta filmer där de kommer fler.. Men tja, jag rekommenderar inte känsliga människor att se på den. Jag är inte särskilt känslig, ändå satt jag där och äcklades. Perversheten var nog det som gjorde filmen. Efter det åkte vi hem, jag kom hem runt kvart över tolv och somnade runt ett, två på natten.

Igår var det bara att gå upp halv åtta, usch vad trött jag var! Kändes inte så lockande med att jobba 9 timmar, det låter så länge! Jag klarade av dagen iaf, jag o Janni åkte och inspekterade lilla Carros lägenhet. Nice! Haha, jag menar verkligen inspekterade!  Hmm..jaa, så kom jag hem. Det åskade och åskade... jag hamnade i sängen och kollade på tv till en sådär 00 då jag beslöt mig för att natten inte hade så mycket mer att säga mig så jag somnade.

Idag klev jag upp redan runt halv elva, shiiit. Lite självdiciplin har jag kanske. Andningen är för att jag ska kunna somna ikväll eftersom jag ska upp vid 06 i morgon, egentligen skulle jag upp 05.. meeeneee,  brudarna och jag ska ha mys o filmkväll igen så då ska jag invigningssova hos Carro... och väcka henne tidigt i morgon! ;D
2007-07-01 @ 14:52:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91