Back!

Okey, så var man tillbaka igen i internetlivet. Att jag inte har skrivit här på lääänge, länge, känns det som iaf är för att datorn pajade här hemma. Ovanligt? Nej, inte det minsta. Nu är datorn äntligen tillbaka, lagad och klar, igen. Dvs, även jag är tillbaka.

På sätt och vis har det varit skönt utan en datorn, man har sluppit allt som händer här. Något jag kanske behövde, dock betyder inte det att allt är frid och fröjd. Nej, det är precis samma som innan.

Lite positivt har det varit iaf. Förra onsdagen-torsdagen var jag i Karlshamn hos Linda. Jag skulle kunnat stanna där för evigt, där fanns inget som finns här. Allt var så avlägset och bra. Tack Linda, ett avbrott jag verkligen behövde, tyvärr blev det inte så långt. Men tack! Du är räddaren i nöden. Jag är så obeskrivligt glad över att vi har hållt kontakten med varandra. Bara för att du och jag hade tråkigt en sommarkväll för.. hmm.. många år sen känns det iaf. Genom internet fann vi varandra. Älskade, underbara unge! Du är obeskrivlig! Iaf, vi gick på stan, köpte maat, traditionellt blev det Tacos. Hyrde film, "Linas kvällsbok" och "Mun mot mun", en jävla massa godis som vi knappt inte rörde. Massa prat, prat som fick mig att inse saker. Sen nana. Vakna, dra ner på stan igen, flamsa, äta, säga hej då. Sorgligt. Tack!


Jag har varit så fruktansvärt trött nu, särskilt den senaste veckan. Jag orkar nästan ingeting, vill bara krypa ner i min säng och vara där för alltid. Inte behöva bry mig om någonting alls. Bara försvinna. Jag sover och jag sover, blir inte piggare. Mardrömmarna har funnits där varje natt nu i drygt 2 veckors tid. Börjar bli trött på det. Det är drömmar som man tror har hänt på riktigt, konstiga verklighetsdrömmar. Otrohet, svek & rädsla. Jag får skylla mig själv, men att det skulle plåga mig såhär, det trodde jag aldrig.
2007-10-31 @ 17:24:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alltid..?

I går innan jag skulle sova funderade jag ännu mer. Fan vilket skitsnack. Du sa att du alltid skulle finnas för mig, gör du det nu? Nä. Haha, förstår ni nu varför jag inte vill säga "alltid" och "aldrig" i sådanfall? "Jag finns här alltid för dig Anna". Yean, right. Är inte alltid, alltid? Finns du nu? Nej! Varför säga sånt? Man vet att orden aldrig kommer att hålla, säg inte orden då!

Jag drömde om dig i natt igen. Är jag patetisk eller är jag?

Drömde även annat också, mina drömmar blir mer och mer psyko än vad de ska vara. Jag är rädd. Klockan ringde idag, jag stängde av den och la mig ner, somnade nästan.. Sen började jag fundera över varför i helvte klockan ringde. Viiisstja, jag skulle upp och åka till Kalmar. Smart Anna, smart! VAKNA FÖR HELVETE OCH KOM NER PÅ JORDEN! SLUTA TYCKA SÅ JÄVLA SYND OM DIG SJÄVL! PATETISKA JÄVLA BRUD!


Iaf, Kalmar idag. Träffa Carro, vi gick till 4 kök och käkade och jag fick presenter! En tröja, öronhängen, trosor och ett sugrör med en anka som djävul. Supersött och fint min lilla Carolin! Tack! Sen gick vi omkring och strosade lite. Efter ett x antal timmar åkte vi hem till henne. Jag letade bland deras filmförråd medan Carro packade. Sen drack vi lite te, pratade lite till. Det var mys, jag var tuvngen att åka efter ett tag. Det hade dock varit jävligt trevligt med bubbelbad och solande. Synd att vi inte hade tid!

Jag åkte hem, städa lite snabbt i mitt rum. Åkte till Orrefors och hämtade Janni. Åkte hem till mig och gjorde pizza, eller jag gjorde för Janni satte igång med inspektion av mitt rum som vanligt och la sig en stund i sängen. Jag ropade att de var mat och hon masade sig sakta ut i köket. Vi gick in till mitt rum igen och satte på filmen "28 veckor senare". Haha, varför tycker ni den var bra? Den var... ganska kass... Men men.. Vi hade kul iaf. Tiden gick, jag följde Janni till bussen. Medan vi väntade försökte hon lära mig dansa någon konstig dans, jag sög på det.

Nuuu sitter jag här, ska duscha för att sedan lägga mig. Jobba i morgon... seeegt.
2007-10-19 @ 22:19:56 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2 nätter

Två nätter med drömmar om dig, två gånger har jag vaknat med ett leende med läpparna, vi var vänner, det var som förr. Två gånger slog verkligheten mig som ett knytnäveslag i magen, det är bara en dröm. Vänskapen kommer aldrig mer att existera mellan oss. Vi är ett avslutat kapitel, jag visste att det skulle bli så. Men på detta sätt var det sista jag ville det på. Jag Saknar Dig.

Jag har lyssnat sönder två låtar idag, en bara för den var så..jag vet inte, rätt. En annan för att den kommer alltid påminna mig om dig. Jag kommer fortsätta lyssna sönder dem ännu mer. Apologize & Wait and Bleed.
2007-10-18 @ 22:04:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukgymnast

Känner att jag måste ha något att göra nästan hela tiden. vill ha bort tankarna! Bort, bort, bort! Var så skönt idag när jag åkte iväg till sjukgymnasten, Janni hade en liten tid för mig efter. Först var jag hos sjukgymnasten, allt är bra med min hand. Därefter ringde jag Janni och hon hade inte sprungit iväg till körskolan än så jag gick och lämnade av henne där. Sen gick jag en sväng till Coop för att prata med en av alla mina chefer under detta året om min lön. Det visade sig att det hade stått två personnummer på mig och att det hade blivit knas. Detta är nu fixat och ska få min lön nästa vecka, det är inte många pengar, men vafan, ca 300 kronor är mycket pengar ändå. Ja, det tog sin lilla tid där och klockan närmade sig 11.40, Janni hade inte hört av sig så jag gick tillbaka tll hennes körskola för att vänta, men de behövde jag inte göra längre. Vi gick därifrån med orden att hon skulle iväg och övningsköra med mig. Erhm, hennes lärare sa att han inte hörde vad vi hade sagt. Vi bestämde oss för en snabbisfika, på vägen dit mötte vi en fd. klasskompis som slog oss följe så hon slapp äta sin lunch själv. Vi pratade och flamsade en stund innan jag var tvungen att åka hem med bilen till pappa. Suck, hade kunnat stanna där hela dagen med många koppar kaffe.

Jag får väl ta och lyssna på vissa och sätta igång att använda mitt förnuft. Jag får strunta i att gå ut i morgon. Det får bli uppehåll ännu en vecka. Pga min förkyldning, pga trötthet, pga att inte stressa sönder mig lika mycket igen och på grund av ett par andra sacker så känner jag faktiskt ingen större lust. En vecka som man hade sett fram emot tog en helomvänding och man känner ingenting. Jo, olust. Ska se om jag kan fixa mig lite fredagsnöjen iaf. I have to do something.

Tänk att en enda jävla sak kan första Allt. Tänk att jag var den som lyckades. Mitt liv behöver en makeover. Så är det bara. Egetnligen skulle jag släppa precis allt och åka iväg härifrån för att bara komma tillbaka på korta visiter. Damn.
2007-10-18 @ 15:05:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Som att de spelar någon roll

I am so, so Sorry.
2007-10-17 @ 22:18:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Things

Hur mår du idag? Disturbed - Just stop it
Kommer du komma långt i livet? Kelly Clarksson - Angel
Hur ser dina vänner dig? Hawthorn - Until her heart stops
Kommer du gifta dig? Markus Fagervall - Indian Sky
Vad är ditt livs theam song? Silverstein - My Heroine
Vad är din livshistoria? Something Corporate - I woke up in a car
Hur är skolan för dig? Sentenced - Vegeance is mine
Hur kan du komma framåt i livet? Kent - Du är ånga
Hur kommer imorgon att vara? Lars Winnerbäck - Stockholms kyss
Hur är dina vänner? Dachbord Confessional - Hand down
Vad finns i lager för nästa vecka? My chemical romance - Famous Last Words
Vilken sång beskriver dig bäst? Ebba Grön - Die Mauer
Hur är det med ditt liv? Tacking back sunday - You know how i do
Vilken sång ska spelas på din begravning? Angels and airwaves - It hurts
Hur ser din värld på dig? Yellowcard - Empty apartment
Kommer du ha ett lyckligt liv? The Hives - Hate to say i told you so
Har du en mörk och djup hemlighet? P. Diddy - Come to me
Hur kan du göra dig själv glad? Freezpop - Plastic Stars
Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Sentenced - You are the one
Vad skulle du vilja säga till nästa generation? Noice - En kväll i tunnelbanan
Vilken är din danssång? Alkaline trio - Prevent this tradgedy
 
2007-10-16 @ 18:42:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Budskapet?

Helt jävla ofattbart. Hur stor är sannolikheten att man hör något konstigt ljud, bestämmer sig för att kolla vad det är och hittar en fågel som flyger omkring i ett glasskåp? Man blir som ett frågetecken. Jag bestämmer mig för att ta ut den, jag fångar den där inne, helt jävla rädd är fåglen, en litenliten fågel. Jag kupar mina händer om den, tar på mig skorna och går ut med den. Öppnar upp händerna, ser hur fågeln lyfter och flyger därifrån. Frihet, tänkte den och flög.

Jag är inte den som tror på saker och ting sådär jättemycket. Men detta, det måste ha funnits något bakom detta. Släppte jag iväg något tillsammans med fågeln, var detta ett tecken på att det är dags att börja om på nytt? Utan Dig, med saknaden och minnen i mitt bagage. Är det de som fågeln ville förmedla till mig? I samma stund så tog du ditt beslut, antagligen bland de bästa i ditt liv, att aldrig låta mig komma nära dig igen. Kanske kommer detta bli det lättaste för dig? Alla orden du sa och har sagt, jag sa om och om igen att jag inte förtjänande dem. Håller du med mig nu? Förstår du nu att jag är precis som alla andra, en bitch, en idiot, en svikare? Någon som inte är värd något bra. Det är jag. För jag låter bara fel saker ske. Hur mycket jag tycker om dig som en vän spelar ingen roll. Jag hoppas verkligen att du kommer att få ett sånt underbart liv som du verkligen förtjänar, jag hoppas verkligen att du får all lycka. Det gör jag verkligen.

Fåglen är fri, du är fri, jag är fri. image106












2007-10-16 @ 16:50:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det största misstaget någonsin

Ett misstag, mitt största jävla misstag någonsin, och jag kommer aldrig kunna gottgöra det. Aldrig. Jag insåg mitt misstag 12 timmar för sent. 12 jävlar timmar, egentligen var det tidigare, men jag insåg det helt klart 12 timmar för sent. Det finns inga ursäkter för det jag gjorde. Du kommer aldrig att kunna förlåta mig, hur mycket jag än vill att du gör det. Jag kommer sakna dig så jävla mycket.
2007-10-15 @ 18:42:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skiftningar

Omvärlden är långt borta nu, den känns dimmig och obetydlig. Ute är stämningen nästan läskig, himlen skiftar i blått, rosa, mörklila, grått och vitt. En kontrast till lövens guloranga färg. Solen har nästan gått ner och lämnat efter sig ett mörker. Mörker var det, det är inte bara ute som det finns, det finns hos mig också. Tillsammans med mig och Kents nya. Herregud, trodde inte att jag skulle sjunka till den nivån igen, men här sitter jag. Borta, lyssnar på alla depptexter, igen. Deras nya är på en helt annat nivå, något annat undangömt budskap. Ta mig ur denna svarta värld. Svart är fint, men inte alltid
2007-10-14 @ 18:32:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gifts

En trött Anna är vad jag är idag, fick till sist en dag då jag fick sova länge. Fel dag som alltid med tanke på att jag ska lyckas somna i tid så jag kommer upp vid 05 i morgon, om jag orkar..

Bilder från födelsedagen igår comes here;

     

   

                                   
 
2007-10-14 @ 15:11:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Förlåt?

Du kan inte bara gå sådär som du alltid gör. Du går utan en förklaring, det du lämnar är ord som sticker som knivar in i hjärtat. Strupen snörs åt hårt, paniken och olusten kommer flygandes. Du kan inte bara gå.. Sa jag något dumt igen, gjorde jag något fel? Förlåt?

2007-10-13 @ 23:58:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Födelsedagsbarn

Tja, en sväng till Kalmar med Janni blev det igår också ja. Vantar köptes, det var kallt ute! Hmm, och lite annat smått och gott inhandlades också, typ bara nödvändighter.

Mitt första grattis som jag fick idag var underbart, fint, tack. Sen har det bara trillat in fler och fler grattande. Men tja, Janni, jag är besviken, du höll inte det som du har gjort de senaste åren. Traditionen är bruten! Buhu, men, denna gången gjorde det inget, men nästa kanske? Vaknade ännu mer förkyld idag också, inte mycket sömn att ha i facit heller.. Spela roll, det är inte mycket som gör de ändå. Familjen kom och sjöng för mig, fick pengar, blommor, öronängen, pennor, läppglans, presentkort, choklad och så :) Tack, tack!


Nu ska jag gå och baka och städa lite för om ett par timmar kommer det några släktingar. Yaay..!
 
Btw, ja, jag fyller år idag, 19 långa år har jag nu levt.
2007-10-13 @ 15:31:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Farmor :)

Bara för att jag blev väckt av sjukgymnasten vid kvart i nio idag så kunde jag inte somna om, även fast jag är trött. Vaknade med en förkyldning, gud så kul! Verkligen.. Hörde ryckten om att de är marknad idag, och just nu på förmiddagen har jag verkligen inget för mig. Ringde till Farmor som var mitt uppe i äppelmosmojsnågonting..ehh?...iaf, hon blev väldigt glad över att jag ringde, det hördes så väl på rösten. Frågade om hon hade lust att följa med och visst hade hon det. Därför blir det en förmiddag med ett snabbesök på marknad. Det känns lite uppfriskande på något vänster, trots att det ser jävligt ruggit ut utomhus. Ska hämta upp henne om en sådär 40 minuter. Haha, hämta upp, vilken grej egentligen, förr hämtade de vuxna upp mig och inte tvärtom. Det känns bra, riktigt bra...

Seenare idag ska jag hämta upp Janni, mycket hämtande, därefter ska vi en sväng till Kalmar, mysa lite innan jag fyller år i morgon. Känns så tråkigt om man bara skulle sitta hemma idag.. för den delen skulle jag inte klara av det med alla tankar som gnager.. Och när vi är klara på stan och alla affärer har stängt som vanligt så kanske ska jag hämta pappa på Öland, vi får se hur det blir med den saken. Känns som att det är mycket hämtande iaf..

Bye!

2007-10-12 @ 10:27:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Olust

Ny dag, nya göromål. Idag blir det jobbet iaf, får se hur länge det går och om vi hittar något att göra för mig. Spännande, inte. Lusten till det mesta har försvunnit, i vanliga fall skulle jag stressa runt nu hit och dit för att bli klar, nu går jag bara omkring och tänker att jag borde kanske sätte igång med något... jag orkar bara inte.. Jag känner bara en känsla av Olust. En Stor Olust. Fan..
2007-10-11 @ 12:41:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


No more..

Stundom känner jag bara hur tårarna skulle kunna börja rinna igen, det är så nära hela tiden. Det var så skönt när man kunde stänga in dom, alltid. Det var så skönt när man kunde tränga undan allt. Det var hemskt, men det kändes inte lika mycket då som det gör nu.. Det bara gör så ont, hela tiden. Allt och inget.

Jag har funderat lite, som alltid, jag ska inte jobba länge än till den 17:e oktober. Jag vill göra något annat, jag måste ha något mer socialt jobb, det går inte att vara instängd på en industri, jag klarar inte av att gå upp 05, särskilt inte nu när kylan kommer mer och mer, när mörket fortfarande är kvar.. Det blir tillbaka till ruta ett igen. Gud vad lyckad jag känner mig, inte.

Nuu gör jag en fuling här, förlåt mig för det, men.. det stämde ju så jävla bra, på allt!

"Why dont you smile anymore? say dont you feel like before?
Did your world just fall apart? did my words break your heart?
This world keeps falling down.."
2007-10-10 @ 20:57:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Konsten att somna..

Så mycket blev det med att jobba idag ja.. Bah, orkade verkligen inte ge mig iväg idag när jag vaknade. Mår inte alls bra, handen är bättre, men allt annat är sämre.. Utmattad av allt igår, imsmetad med torkade tårar och rinnande tårar, med hjälp av tabletter somnade jag igår på en blöt kudde med mobilen i handen.. Fan vilket liv man lever.. Hårt sov jag, vaknade av mobilen som låg tryckt intill mig och alarmet som ringde..
2007-10-10 @ 14:25:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Akuten

Otursdag för mig igår. Först trasslade jag in mig i en kabel och fick en röd rand över högerhanden som övergick till ett blåmärke. Strax innan halv elva då mitt skift var slut klämde jag handen. Orkar inte gå in på detaljer. Högra handens pekfingerknoge gick mest åt skogen. Det svullnade upp, det var blodigt och mysigt. De andra hade lite smått med panik medan jag undrade vad som hade tagit åt alla. Visst, jag kanske var i något lugnt chocktillstånd, jag vet inte. Det är lite suddigt över de snabba händelsemomentet. Efter mycket om och men så blev de en tripp till akuten i Kalmar. Framme där typ 00.. Sjuksköterskor kom och gick, till slut kom en doktor. Han sa att något kunde kanske vara brutet så de spjälade hela min arm.. klmupigt blev det. Hemma runt 03 och somnade efter 04. Mamma väcker mig vid 07.10 och de visar sig att jag ska tväg 07.30. Stressa. Framme i kalmar 08.30, upp till röntgen, ner till akutmottagningen, vänta på ortopeden. Inget var brutet, får remiss till arbetssjukgymnastiken, går ner dit.. Får massa rörelsemojssaker jag ska få göra i flera veckor framåt för att det ska läka rätt och inte ge några men. Hmm, de kanske var lite småilla iaf? Hemma 13.30... Trött.. Åker iväg till Alstermo för att fylla i massa saker, vilket krångel. Hemma vid 15.30..

Idag ska jag alltså inte jobba, gud vad konstigt? I morgon ska jag försöka att jobba iaf. Får se hur de ska gå när man behöver båda händerna o alla fingrarna.. Yay..



Allvarligt talat känner jag bara för att sätta mig ner och gråta. Detta fungerar fan inte, inte det minsta. Man kan inte vara omtyckt av alla, men att få veta det såhär.. Visst, lite har jag förstått, men detta? Nä, fan, jag vill inte mer. Det gjorde så ont, det är inte mitt fel, det är inte jag.. Jag försöker så gott jag kan, mer kan jag inte.. Ett pyskiskt slag i magen var vad det hela var. Tack ska ni ha, verkligen.

Det känns inte bra när ni inte mår bra, vill kunna skicka ut lite magiskt pulver och göra alla glada och lyckliga, det fungerar väl inte så skulle jag tro..

Ännu en gång närmar sig min födelsedag, ännu en gång längtar jag inte, ännu en gång blir allt fel, ännu en gång mår jag inte bra.



Grattis pappa på födelsedagen idag!
2007-10-09 @ 16:40:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Känslor

Ibland vet man inte var man har sig själv och sina känslor. Ibland växer dem och ibland kan de krypa. Ibland stannar känslorna på ett mellanläge. Oftast vet man inte hur man ska hantera situationerna och de kommande. Man lever som i en tid av ovisshet. Det tar på krafterna när man hopppas, det tar på krafterna när man blir besviken. Detta har jag dock skrivit om här innan, för ett x antal månader sen. Många gånger har jag nämnt att man inte ska leva på hoppet för att det kommer att göra en så fruktansvärt besviken. Jag håller fortfarnade hårt i det. Hoppet är bland de värsta "löften" som finns. I hopp igår löften, löften är läskiga. Jag undrar många gånger när tjejer och killar i åldrarna 13-20 år skriver "Din för evigt, alltid vi, jag kommer alltid att älska dig, jag kommer aldrig att lämna dig" ni vet, allt sånt... jag undrar iaf hur de vågar skriva något sånt, lova varandra dessa löften. Det finns kanske en chans på 100 att det kommer att hålla i sig, om ens det. Varför är de så jävla blinda?

Hur kan ett par säga orden "Jag älskar dig" efter de har träffats i någon månad. Känner man varandra då ens? Vips så efter två månader så tar förhållandet slut, personerna finner någon annan och säger väldigt snart "Jag älskar dig" till den andre. Hur är människor byggda? Hur pass allvarligt tar dessa personer på orden? Oförståligt från min sida.. 



Från det ena till det andra..

     
Jag innan bion      Carro efter bion med sin kärlek.
 
2007-10-07 @ 20:28:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Done

Hmm, nu är det gjort iaf, tror dock verkligen inte att de kommer godkänna det hela. Som sagt, jag kommer inte uppfylla deras kriterier som så många andra inte heller gör men som ändå har lyckats. Dedär kommer att förbli en gåta för mig.

Städningen är klar, endast byta sängkläder som är kvar på listan. Kunde iofs har gjort de hela mer ambitiöst, men jag orkade verkligen inte. Bullarna är klara och de uppskattades, särskilt av Johan som stoppade i sig 5 stycken innan vi tyckte att det var nog. Vi andra vill ju också ha! Själviska lillebror!
2007-10-07 @ 17:44:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trots..

...inställda planer blev kvällen riktigt bra ändå. En lite smålång promenad utan att veta riktigt vad man är och sen ett värmande sällskap därefter, kan det bli bättre? Inte för en kväll med inställda planer iaf.


Idag har jag varit lite duktig, städat lite fast jag är inte klar än och snart ska jag sätta in bullarna i ugnen. Bättre sent att baka dem än aldrig.


Wha, varför ska de vara så svårt att göra något som man vill?! Varför dessa regler? Hur lyckas alla andra som inte uppnår dedär kriterierna? Hur gör dom? Jag vill med.. VILL!
2007-10-07 @ 15:44:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Järnets Änglar

Järnets Änglar.. hmm.. Vad ska man säga om den filmen? Slutet var bäst, för övrigt var den ganska seg.. menee, vi hade ju trevligt på bion iaf. Men det är ingen film jag rekommenderar precis.

Efter detta så åkte vi till MCdonalds. Jag skulle ha en kanelbulle, men de hade ingen. Jag blev sur och tog bara en kaffe. Sen satt vi där, efter de åkte vi till Shell där jag köpte mig en giffel. Bara för att.. Runt 00.30 var jag hemma, trött.

Sov en sådär 11-12 timmar inatt, gud så jävlar skönt. Ingen väckaklocka, ingenting, sov en riktigt djup sömn inatt.

Suck, planerna blev inställda ikväll.. lite tråkigt, och nu lär det dröja ett tag :/
2007-10-06 @ 19:37:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


FREDAG!

FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAG! UNDERBART! Detta betyder följande: sista dagen med jobb denna veckan, sena tider nästa vecka, helg, jag får soooova, ingen klocka som ringer 05, bara göra sånt jag vill, typ.

Förstår ni hur underbart?!


Allt försvann igår en stund, det var så skönt, så lugnt och.. avskärmat. Allt bara försvann. Det var bra, tiden försvann med en gång dock. Jävla tv-spel.. orka läsa allt och se på hur man gör innan man kan göra något av saken.. Bah, nä, tacka vet jag annat. Tack för orden, det var nog det bästa man kunde få höra. Jag somnade med tröjan tätt intill mig, det var nog det bästa på länge att somna till.


Idag har jag stressat runt på jobbet som en jävla idiot. Massa, massa, massa skulle packas till halv tio. detta fick jag reda på runt.. halv åtta. Trodde inte att det skulle iväg idag och redan vid halv tio. Därav en jävla massa stress. Därefter när det var fixat och klart så fick jag en massa andra uppdrag som gjorde att jag fick stressa, och det gick åt skogen, allt tog längre tid.. Jag fick snabbstäda, snabba allt.. Lyckat? Inte särskilt, inte mitt fel. Jag var äntligen hemma ca. 14.45, när jag egetnligen skulle varit hemma 14.15.. Övertid? Yes. Var inte vad jag hade tänkt mig idag.

Tja, blev så vääldigt biosugen idag, eller redan i gårkväll. Smsade därför Janibanani, men hon var redan bokad av Alex.. wey.. Så.. då var jag ensam igen, ringde Carro som jag hade tänkt ringa efter jag hade bokat Janni som inte kunde.. Men Carro var påå! Yay! Synd bara att vi tre aldrig kan göra något kul tillsammans, förutom festa. Iaf, vi ska se "Järnets Änglar", hade dock velat se 28 weeks later, men på något vänster fanns inte den med idag, fast det stod att den skulle gå idag.. Biostaden är lite lustig, men de vet vi sen innan. Bio blir det iaf. Det ska bli mys. ....antar att jag kommer stressa snart här hemma också eftersom jag inte är klar med mina saker på lååånga vägar..
2007-10-05 @ 17:51:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


..det går på rutin

Bara två tidiga mornar kvar denna veckan. Undra om jag kommer klara av dom? Det känns inte så..

Det känns som att väldigt mycket hänger på mig, grundas på mig, beror på mig just nu. Det är både positiva och negativa saker, dock vet jag inte om jag ska tolka det så tvetydigt? Jag får inget riktigt grepp om saker och ting, jag är splittrad och drömmande. Jag tänker för mycket, jag bryr mig för mycket. Jag har alltid brytt mig för mycket, sätter aldrig mig själv i första hand, det är bara onödigt ju. Alla andra är så mycket mer värda än mig, det bara är så. Ni är min bättre hälft, jag är allt det dåliga. Så brukar det oftast låta, nu vet jag inte ens om jag orka låta det låta på det viset, orkeslösheten ökar. Saker görs på rutin, ingen brinnande glädje i det, det görs bara för att det måste göras..

---

Det gör så ont att se de man bryr sig om så mycket må dåligt. Så ont.. Jag skulle vilja göra så att allt blir bra överallt med ett fingerknäpp. Det är dock inte så pass lätt har jag märkt. Det hjälper inte alltid hur mycket av sin själ man lägger ner. Det tycks ändå aldrig hjälpa.
 
2007-10-03 @ 20:25:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tralalaa..

Ibland kan man bli riktigt förvånad, ibland blir man glad över vad förvåningen innebar. Det var snällt och omtänksamt av dig, jag uppskattade det, trots mitt gäspande. Jag blev glad. Tack.

Idag så var det segt att gå upp, jävligt segt. Jobbet har varit segt i allmänhet, så trött, bara gäspat och hostat en del. Undra om jag med ska få förkyldningen som var och varannan bär på? Jag var ju precis sjuk.. för typ 3 veckor sen. Jävla skit.
Stressade hem efter jobbet, slängde i mig lite mat, försökte få något ordning på skitiga mig. Åkte iväg. Klippte mig, riktigt trevlig frisör. Meen så krympte världen lite till för att hon känner Martin, som är kompis med Nisse, och jag är kompis med Nisse och Malin är min kusin. Världen är liten! Efter detta blev det en fikis med Janni och en sväng till Willys och 10, samt 20krs lådorna. Jag köpte kritor, färgerna såg så ljuvliga ut!

       
2007-10-02 @ 19:36:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill inte, orkar inte

Bah, idag är en sån dag då allt känns så jävla hopplöst. Det gjorde det igår också. Orkar inte, vill inte, vill bara dra täcket över huvudet och försvinna.

Allt tjat hit och dit, allt som ska göras hit och dit. Påpekningar, ditt och datt. Kämpandet för att inte såra, kämpandet för att hålla god min, kämpandet för att inte säga fel saker, kämpandet att vara på gott humör. Idag är jag lättirriterad, det känns verkligen. Det var inte så farligt förut idag, det började när jag kom hem. När jag inte var ensam hemma, när det och det skulle göras, när tröttheten stegar fram i stora språng. När jag inte vet ut eller in.

Små saker blir så jävla stora. Alla funderingar, alla gärningar. Nä, idag finns verkligen inte lusten. Jävla skitdag och jävla skitliv. Jävla allt.
2007-10-01 @ 19:00:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91