smyckeshängare

Sen har vi min smyckeshängare från Jysk som jag fick i julklapp. Från början var den hudfärgad som en barbidocka och hade grymt fula kläder på sig. Lite indianstuk, ful som stryk. Så jag drog av kläderna och målade den svart. MYCKET snyggare samt att det blev lite anna-design på den.

2009-12-28 @ 17:51:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


28 december

Världens tråkigaste dag innefinner sig hos mig många gånger om året. Idag är det en sådan dag. Så som tidsfördriv så har jag äntligen unnat mig att beställa Tigi dumb blonde så får vi se om det är något att ha. Annars tycker jag Tigi är bra. Men nu hoppas jag verkligen att detta är det, smakar det så kostar det.



I morgon ska antagligen jag, Krille, Johan och Martina dra iväg till Kalmar på en shoppingrunda och göra av med pengar jag egentligen inte har. Ska köpa ett antivirusprogram (och dom är fan inte billiga!), present till Farmor, kanske ett par jeans om jag har tur och hittar några för en gångs skull. Eventuellt en mobil. EVENTUELLT, beroende på hur min ekonomi ser ut i morgon. Ajajajajjj....


Det är inte mycket spännande och roliga saker som händer längre. Varje dag är det samma visa.
2009-12-28 @ 16:42:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 december

Så var nästan denna julaftonen också avklarad. Sitter och väntar på att jag ska få ett sms från Krille som ska åka från Blomstermåla så jag kan få åka hem till honom och byta julklappar för jag är redan ganska trött.

Nu har alla åkt hem härifrån och kvar är tystnaden. Det hela slutade med lite pengar, presentkort på HM, öronhängen (riktigt snygga), bodyscrub, smyckeshängare som jag antaligen ska designa om lite, neonljus (till bilen, Johan tyckte tydligen jag skulle ha de), en 10anlott som jag vann 10kr på, en bok-Älskade syster som verkar riktigt bra, ett halsband med en bricka på (Krille fick ett likadant av mamma, vi ska hitta på något att gravera in) men det var något jag har sagt länge att jag ville ha för jag tycker de är så fint och nu har jag de! :)), ja det var nog det hela. Jag väntar på Krilles julklappar någon gång.

Dagen har varit helt okej men jag har inte varit överlycklig. Det bästa var när Krille tittade förbi i någon timme innan de skulle fara. Ja.. Julafton är som en vanlig dag fast med presenter och folk.
2009-12-24 @ 20:24:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


23 december

Nu har det varit fullt upp dagarna i ända. I måndags och idag jobbade jag med blommor från 9-18 och sedan hem, i måndags åkte jag även till Krille och igår så satt jag och slog in julklappar till pappret var slut.

Idag jobbade jag 9-13 så nu sitter jag här med mina naglar som väntar på att torkas och efter de ska jag slå in resten av klapparna, klä granen, ut och kasa med Johan (för jag lovade de) och sen iväg till Krille. Mycket ska hinnas på väldigt lite tid. Jag blir vimmelkantig bara jag tänker på att.

Är det jul så är det. Är det bara jag som inte har någon julstämning än eller är det fler? Hmm..
2009-12-23 @ 16:18:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 december

Idag har jag jobbat. Upp vid 06.00 när alla ligger och sover. Endast tomten är vaken...

Jag fick ett samtal igår från chefen som berättade att jag hade två styck julklappar som väntade på mig. Jag blev förvånad, jag trodde presentkortet var julklappen men icke sa nicke. När jag fick syn på dem så började jag genast analysera... Kom fram till att i den ena mååååste det ligga en cloetta-chokladask så jag blev genast besviken. Den nya cloettaasken smakar apa  rent ut sagt. Äckelsmaker i hela. Så jag brydde mig inte om att öppna.

Efter jobbet åket jag en sväng till mormor där jag fick i mig lite lunch och sen satt vi och spröjade med varandra. När jag kom hem runt fyra så öppnade jag de ena paketet för jag tänkte ge mamma det. Men aj så fel jag hade, jag som ändå jämförde med kartongerna vi hade på jobbet. Det var ett "spa-set" med jordgubbsdoft. Haha. Visst de är en såndära skitsak men lite brukar gå att använda :)

Sen fick jag även en presentask från Maybellin med kajalpenna samt mascara i. Vet inte om den är bra men jag behövde en ny mascara iaf. Så det var en rolig julklapp iaf!



Senare framåt kvällen ska jag till Krille. Igår var vi ute och sladdade lite. Eller....jag sladdade. Mohaha. Det är kul nu när man har bakhjulsdrift. Lite jobbigt bara när man ska ta sig upp för backar och den inte vill rikigt. Men de är bara att gasa tills de rasar.
2009-12-19 @ 17:05:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 december

Så idag vaknade jag upp ännu en gång och natten var som vanligt fylld av mardrömmar och röriga drömmar. Jag är trött på dom. Nu har jag snart haft de i en vecka! Jag gick upp och gjorde mig i ordning för att sedan gå ut i de -9 grader kalla vädret för att sopa av min bil som hade ca 10cm snö på sig trots att jag sopade den igår. Sen puttrade jag iväg till affären och öppnade upp den. Jag skulle jobba till 14.00 men det blev 15.15 men lika glad är jag för de. Tyvärr innebar de att jag fick käka lunch så sent som 15.30... Men men. Pengar är pengar.

Idag fick jag även hem ett plusgiro med ca 1300kr på från försäkringskassan. Detta har dröjt sen i september. Det har bara varit krabb eftersom jag skulle skicka in arbetsgivarintyg från tre ställen. Den ena efter den andra jag pratade med ändrade sig ständigt. Men nu har jag dem, nästan. Ska bara till banken någon dag så jag kan sätta in att.
Sen kom det ett antagningsbesked från Komvux, ja, det ser ut som jag hamnar där igen. Samhäll B, Psykologi A samt Information och Layout (de två första har jag redan läst men de roliga kurserna som skulle starta valde de givertvis att ställa in i sista sekund).
Och så en kallelse om blodgivning som jag inte kan gå på eftersom jag tatuerade mig för 3 månader sen och det ska tydligen gå 6 månader. Sen ska man omtestat. Apuhapuh... Omständigt ska det vara.


Nä...nu vill jag bara åka till Krille och gosa ner mig. Egenltigen skulle jag städa... För det behövs och snart hinner jag inte som vanligt..... Lalalaa...
2009-12-17 @ 16:46:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


16 december

Nyss hade jag besök av två civilklädda poliser här i mitt hem. Så nu är jag även en del av utredningen. Vi hade ett kort förhör och sedan åkte de igen för att fortsätta sina förhör och arbete. Jag kunde tyvärr inte ge så mycket. Jag jobbar på två ställen, ibland blandar kunderna ihop sig vilket gör de lite svårt att säga vad som skedde var. Jag hoppas verkligen att de får fatt i dedär två asen!

Ännu en gång så förstår jag inte varför man gör såhär. Jag jobbade igår och var glad över att jag inte skulle stänga. Varje gång dörren öppnades undrade jag vem det var. Ibland är man hispig. Det sätter sina spår.


Nu faller snön ner och jag tycker den kan få ligga kvar tills julafton och därom. Det är fint. Nu är de lite lagom. Jag vill ut och åka pulka! Men inte ensam. Snart ska jag köra iväg till Nybro. Blir väl en sakta färd antar jag. De är ju bakhjulsdrift vi snackar om nu och inte framhjul. Märks skillnad. Men skillnaden visste jag om och känt innan. Nu är även naglarna lite pimpade igen. Guld, svart och glitter blev de denna gång.

2009-12-16 @ 13:20:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Chockerande händelse

Ja mina kära vänner. Dagen fick en minst sagt oväntat och obehagligt avslut. Jag jobbade i affären i Målerås igår. Städade hela dagen lång sen slutade jag runt 16.00-16.30. Jag kom hem och så duschade jag och 1½ senare så säger min bror till mig efter ett samtal "Affärern har blivit rånad!" Jag blir helt kall i kroppen och vill åka ner till affären. När jag var påväg stoppade en snubbe mig och började prata om detta. Han sa att innan stängning hade han som har affären inte ring polisen så jag ringer 112 för att se så att polis var på väg och det var dom. Med 3-4 bilar, tekniker och hundpatrull.

Jag kommer ner till affären chockad och rädd. Rånarna hade hotat med kniv samt yxa. Yxan hade de krossat kassan med. Fått med sig en summa med pengar samt lite cigg. Polisen kommer. Runt 20-tiden är alla klarar  och åker iväg. De hittade bilspår och det finns tips om vilken sorts bil de kan röra sig om också. Så min kväll spenderades i chock, med poliser, ett x antal samtal till polisen och sen äntligen hemma hos Krille.

Ni kan läsa om det här:
http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/bevaepnade_raanare_i_maaleraas


Det kunde ha varit jag.... Nu är jag faktiskt mer rädd för att jobba kvällar själv.. Som tur väl är har jag inte ensam kvällstid på ett tag. Kanske hinner samla mig tills dess. I ett litet samhälle kan visst sånahär otäcka saker hända.
2009-12-12 @ 11:35:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


3 december

Igår jobbade jag upprikigt sagt röven av mig under fyra timmar och en kvart. Det var mycket jag skulle hinna göra medan jag skulle vara på minst 4 ställen samtidigt. Jag vet inte om jag glömde hälften för det kändes som så. På kvällen belönade jag mig med att klicka hem 10 nagellack från tradera som levererades vid dörren idag.

10 st   -   TWO - WAY PENS   -    METALLIC   Paket  39

Härliga färger och de är en dubbelfunktion på dem. Det finns en pensel som är ganska smal och så uppe i toppen finns det en liten spets där det kommer ut pyttelite nagellack så man kan göra fina små detaljer. Jag har förvisso mina naglar redan lite fixade men jag kunde inte låta bli att måla dit lite extra och jag är nöjd och nu längtar jag tills nästa lediga tillfälle.



Annars har det varit dött. Bakat en banansockerkaka och slappat. Tvättat lite. Snart ska jag äta mat och sen åka till Krille. Jag är redan trött. Jag min dumme fan ska följa med honom till tandläkaren i morgon, han ska vara i Växjö klockan 08 vilket innebär att jag ska gå upp runt sextiden i morgon.... D....Ö....D.... Sånt är livet.
2009-12-03 @ 17:57:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 0.91