to much hey ^^

Som sagt, lite mer fart på jobbet var det idag. Jag LÄNGTAR verkligen efter min massagetid på måndag. Det ska bli så jädrans skönt och avslappnande, peppar peppar.

I morgon blir nog en bra dag, peppar peppar igen. Känner att jag ropar lite för mycket hej nu i detta inlägget, får sluta upp med det.

Nä, duschen blir de, sen sängen. Sköna säng som det tar låång tid att somna i, suck.
2007-08-30 @ 22:22:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Telefonsamtal på jobbet

Idag har jag förgyllt både tanter och gubbars dag medan jag har jobbat (idag har jag jobbat på Handla'n, för er som inte hänger med riktigt). Dom blir alltid lika glada över att se mig.. Hmm, undra om det har något med att göra att dom förknippar mig till den lilla unge jag en gång i tiden var? Då förstår ni charmade jag mig in hos både kända och okända. Satt i barnvagnen och vinkade till alla när mamma gick på stan med mig. Såklart stannade många upp och tyckte jag var en söt liten unge. Antar att det var så det gick till här i samhället också? Haha. Tja, ibland har jag faktiskt det fortfarande ganska lätt för att charma in mig hos folk. Dock gäller det väl mest hos de äldre.. i gues...

Det är så roligt när telefonen ringer på jobbet. Denna dagen blev det ett extra långt samtal med en GBmänniska. Åldern har jag faktiskt ingen aning om, trevlig var han dock! Kan inte varit över 27 iaf! Hoppas jag inte.. eh.. haha.. Han tyckte iaf att det var trevligt att prata med en vacker ung tjej/kvinna i telefon. Har lite svårt för att minnas vilket av de han sa. Då undrade jag förstås hur han kunde veta de. Hans svar på det blev att det brukade vara såna som jobbade som butiksbiträden. Då sa jag att jag kanske var en tant på en sådär 60 år.. men det trodde han inte det minsta på.. Han fick parkera bilen, så uppseendeväckande i telefon var jag, kunde säkerligen ha skapat en olycka om han inte hade stannat! Det blev lite trubbel med själva ärendet och han undrade när jag skulle jobba igen nästa vecka....så att jag kunde vara där.. haha.. raggning över telefon, nästan som blinddate. Hur som haver, samtalet var mycket uppiggande och det stannade på 6½ minut för det kom en massa folk in i butiken just då, annars hade samtalet säkerligen varat längre än så.. Inte för att det är så normalt att ha så långa samtal..?


funny things can happen..


Jobbdag i morgon med på Handlar'n, det blir förhoppningsvis mycket mer att göra i morgon än idag! Frukt kommer, mejeriet kommer, varorna kommer. weeey, Jag kanske har lite viktigheter att stå i.. i.. kanske... 4 timmar i morgon iaf? Tror nog att jag ska skura golvet också, såg ut som att det behövdes. Städa lite allmänt. Hmmz..


Nä, nu ska jag dra till sängen, glo på tv eller läsa lite... Psykopaten är ganska lockande. För er som inte vet, det är boken jag läser just nu. Som jag aldrig hinner med så mycket, ikväll känner jag dock för den..
2007-08-29 @ 22:16:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Allt

Allt sker på en gång och ingenting sker uppdelat.

Förslag kommer från skyar som ett regnoväder. Jag vet faktiskt inte om det ska tolkas som något negativ eller positivt? Dock ställer det till en hel del för mig, lite för mycket. För många bollar i luften? Klart som fan att jag har det. Det är allt på en gång, inget utpotionerat här inte.

Besked trillar över en hit och dit, hur fan ska jag kunna reda ut mig själv när jag jämt lyckas bli involverad i andras liv innan jag vet ordet av? Ta inte illa upp, det finns positiva saker med det också.
2007-08-28 @ 23:21:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hiding

Egentligen gömmer jag mig, fråg dig, dig, dig eller kanske dig? Från mig själv? Jag är feg och vågar inte möta sanningen. Jag förvränger, gör tankarna till de jag vill ha dem. Gör allt motvänt, fel. Jag vill så gärna att alla andra ska säga mig sannigen, varför har jag då så svårt för att säga den själv? Det är så svårt att inse sanningen. Sanningen är nästan samma sak som rädsla/panik. Något läskigt.
2007-08-26 @ 15:54:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glass i stora lass

Ibland kan en födelsedagsfika hos en matintresserad brud löna sig. image72Detta var ett av de smaskiga ting jag och Janni fick gotta oss i under fredagskvällen. Carro fick en massa presenter, hoppas hon tyckte om dom. OJ NU BÖRJADE DET ÖSREGNA, DAMN! Det hör inte till fredagen... men iaf..
Kvällen gick snabbt, Christoffer tittade förbi och undrade om vi hade spelat xbox än... What, jag o Janni visste itne att dom hade ett. Haha, det blev kvällens senare nöje, oj vad vi satt inne i ett spel vi inte fattade, fö var det ganska tråkigt spel. Spel blir dock intressantare ibland bara för att det är tråkigt och för att man vill komma vidare. Ganska sjukt.





Igår gick jag upp tidigt, för tidigt för att vara mig iaf. Åkte och jobbade, trodde att jag skulle somna om och om igen. Jag lyckades ta mig hem. Väl här hemma var det massa folk som började bli onyktra. Jag hängde på lite smått. Efter grillning gick vi in och började spela kort. Det var inte min kortdag kan jag säga. Det gick kasst och jag var trött så jag bröt upp och gick och la mig. Det bästa jag gjorde under den dagen vill jag lova. Somnade.. soooov.. skööönt. Vakade runt halv tolv idag, för tidigt. Ska snart åka iväg och jobba igen.. om.. 2 timmar typ.



Jag undrar... nu under sommaren har jag kunnat somna relativt snabbt, det har varit utan mycket smärta iaf. Nu.. för några dagar sen undrar jag om det har kommit tillbaka. Jag lägger mig, jättetrött, somnar lååångt därefter. Koncentrerar mig på att andas rätt för att vid varje andetag snörs halsen igen, vilket såklart resulterar i vissa panikkänslor. Tog en tablett, det kändes lite lugnare därefter och jag behövde inte bry mig om andningen lika mycket. Jag lovade mig själv att inte använda mig av tabletterna mer.. trodde allt hade blivit bättre. Nu är dom slut, jag måste ha nya, vill inte ha tillbaka dedär nätterna. NOG!



image73
Sötingar är vi... Såhär ser man ut efter ett lisebergsbesök.
2007-08-26 @ 14:02:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Maxi stormarknad is the shit!

WHA, I need a BREAK! Från allt, nununu! Aaandas, leva, sova.


Först och främst var dagen seg men sen började den arta sig. Jag och Janni åkte in till Kalmar för att leta efter presenter till Carro. Leta presenter till Carolin är som att leta efter en nål i en höstack. Man har inte någon som helst aning om vad hon skulle vilja råka ha. Därför känns allt så.. köpt.. Nemen, wha.. tror att hon är svårare att ge till än till boys, allvarligt talat. Nu får hon iaf bli nöjd med vad vi har köpt, annars kickar vi hennes ass. Var på gång att skriva vad vi hade köpt, kom dock på sedan att hon kanske råkar att läsa detta. Om fallet vore så skulle detta kallas "en Janni".

Det var inte så kul på stan idag heller... vi var lite småtrötta och griniga, så småningom kom vi på att vi kanske var hungriga! Det är samma visa varje gång tills någon av oss kommer på att det kanske är hungern som visar sig. Lika förvånade varje gång. Vi åkte iaf och åt. Det var trevligt. Efter omständigheter hit och dit så slutade med att min bror inte alls skulle hämtas av mig osvosov.. Alltså hade jag kvällen fri... så.. ja, efter maten så ville vi inte åka hem.. Affärerna hade stängt... FÖRUTOM Maxi! Haha, där inne gick vi i 1½ timme. Fråga inte vad vi gjorde där så länge, men jävligt kul hade vi. Därefter satt vi lite på parkeringen och väntade på att klockan skulle gå lite till, läste tidningar.. eh.. ja.. Dunkade plåt.......... Vi åkte till slutstationen för Janni, satt där, väntade på att A skulle komma från psyket......... A kom, vi berättade att en galen tant hade ringt och vi hade kopplat vidare denne till honom... A gick på det, kollade telefonsvararen... där hade NÅGON berättat att frun väntade på A och var lite småkåt... Eh... Konstig kärring dedär. För er som inte fattar, det var jag som hade svamlat lite på A:s telefonsvarare medan vi väntade..

Jag har ont i magen nu på grund av alla skratt. Ojoj. Härlig träning dedär. Funfun! Snart duschen och därefter the bed. Det ska bli så jävla skönt!
2007-08-23 @ 23:36:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snurrisnurri

Idag är en såndär dag då man bara vill gå och gräva ner sig. Trött, hängig och en riktigt fuläckeldag. Bläää, låt det bli i morgon och att man vaknar upp till en oemotståndlig snygging? Like that would happen, nooot! Drömma kan man.

Gjorde ett försök iaf och åkte iväg till Orrefors för att träffa Janni. Hon käkade lunch, jag tog en kaffe, mysigt. Jag babblade på nästan oavbrutet om allt som har hänt. Ojoj. Hon får skylla sig själv att hon knappt inte fick en syl i vädret. Det var ett trevligt besök iaf som resulterade i att vi ska till Kalmar i morgon. Det blir jakt efter födelsedagspresenter till lilla Carolin som fyllde år igår, grattis!

Kände att jag behövde röra på mig lite idag så jag tog mig en liten springrunda på det vanliga stället. Även fast det är så jävla tråkigt, osv så känns det riktigt skönt någon halvtimme efter! Duktiga jag.


Hmm.. hm.. ska nog se blodröd sol ikväll tillsammans med en bulle från mormor och en kopp te!





Något som vore helt jävla obeskrivligt underbart skulle vara att flytta härifrån. Slänga iväg allt som är och har varit bakom sig och låta det endast vara fakta och en del av det förflutna. Förmågan att börja om utan att behöva tänkta på vissa personer, att ha saker och ting som ett handikapp. Kanske en dröm som borde förverkligas?
2007-08-22 @ 20:37:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göteborg, Hasselbacken m.m...!

Eftersom datorn råkade krascha igen som vanligt så kommer detta att bli ännu en av de sammanfattningar jag har skrivit.

Trots mina tankar i torsdags var det en bra att åka till gbg. Tankarna fick rensas lite och det var trevligt i övrigt. Tågresan gick snabbt. Vi hittade till hotellet utan problem. Det var scnhyggt! Vi bytte om lite, åkte till Liseberg. Vi åkte och åkte, blev blöta och åkte. Gjorde busiga saker. Visst är spontaniteter lite roligt? "Tack för maten snyggningar". Ansiktmålning skedde också, är man barn så är man. Vi var jättefina. Senare åkte vi tillbaka till hotellet för vi var en aning blöta och ville därför byta kläder. Vi tog även ett dopp i jacuzzin som fanns på 8onde våningen, ute, vi hade fin utsikt mot solnedgången och havet. Det var mysigt. Det hade blivit invation av kineser eller något sånt på hotellet och många av dom kollade på oss när vi gick i våra bikinisar till rummet, stackars pryda människor. Vi blev sugna på öl och beställde Roomservice, det var kul! Det knackade på dörren och där fanns vår öl och en heting som inte visste riktigt var han skulle göra av sig själv. Haha. När vi kom ner till lobbyn beställde vi ytterligare 2 öl. Det var ju så gott. Vi åkte tillbaka till Liseberg och fortsatte med vårt åkande, även om det bara återstod 1 timme kvar av öppetiden. Vi tänkte att vi skulle utforskat gbgs nattliv lite med, dock kände vi hur tröttheten kom smygande så efter att spårvagnen hade fått stanna pga olycka som gav mig en viss panikkänsla och en liten promenad så bestämde vi oss för att åka tillbaka till hotellet. MYSIGA  SÄNGAR! Sköööna dusch! Efterlängade sömn!

Klockan ringde och vi ville inte gå upp, men vi var tvunga till det ändå. Frukost, efterlängtade frukost! Jag var jättehungrig, hade dock en attack av illamående på morgonen och visste inte om jag skulle klara av maten, men det gick bra trots allt. Jävla illamående! Packa, packa. Ut på stan. Byta skor, köpa skor, vilket bestyr man kan ha. Till slut hamnade jag och Janni i stress som vanligt, men klart vi lyckades lösa det iaf! Jag fixade tågresamatlunch, Janni hämtad väskor. Ibland är vi ett bra team. Tågresan hem bestod av en trött Anna som senare skulle festa och en trött Janni som skulle.. ja.. leka med Alex. Jag kom hem, duschade, åt, fixade mig, förfestade med Frida sen drogs det iväg till Hasselbacken. Trots att jag var trött och skeptisk så tror jag fan att detta var den bästa Hasselbacken hittills! Träffade Frida som jag inte har träffat på länge, gud så kul att se henne igen! Festade loss med chefen riktigt ordentligt, eller, jag blev ju hans chef. Haha. Han var inte nykter, inte jag heller, knappats många andra heller men tjoho så jävla kul det var! ...och mysigt med... tihi. Gulligull.
Hemkomsten blev väl runt 02.30, duscha, sängen runt 03.00, sms...sömnen kom nog runt halv fyra, fyra.

Söndagen.. minns jag inte.. jag var hemma och var på festhumör. Haha, övertrött skuttade jag omkring i huset och fjantade runt.

Måndagen..eh..igår? Var jag ute lite, åkte senare till Victor. Seeen åkte jag hem... och.. kollade på tv...sov... vaknade idag, somnade om och mamma fick väcka mig igen..

Trots det inte alltför fina vädret idag åkte vi till mormor och morfar för att hämta upp mormor och ta en sväng på stan. Mamma och mormor är två virrpannor. Dom vet varken ut eller inte. Man blir inte direkt avslappnad av deras sällskap. Vi gick på stan, fikade, gick på stan och åkte hem, till mormor och morfar. Mamma klippte morfar, fast det inte behövdes? Men men.. han är som han är... Läskigt att se honom så som han ser ut. Var är min solbrända, livfulla glada, pratsamma morfar? Kan man inte byta ut den bleka, urholkade, trötta morfarn till han som var innan?
2007-08-21 @ 23:01:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trasigt

Känslan är tillbaka, känslan av hopplöshet, att ingeting spelar någon roll för det blir bara fel ändå. Fan. Varför ska ingenting gå som man vill? Varför råkar det jämt bli förstört lite, lite, men det är tillräckligt lite för att räcka för mig när allt är på bristningsgränsen. Hela jag är instabil och kan gå sönder när som. Det hela är bara en tidsfråga.

Låt mig få sova inatt.
Låt morgondagen och i övermorgon bli bra.
Snälla, det är bara lite jag ber om. Inte alls mycket.
Låt allt bli bra.
Tveksamheten tynger, som vanligt.

Allt är bara trasigt utan den minsta sikt på helhet.
2007-08-16 @ 21:37:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart blir de GÖTEBORG!

Det ska bli så jävla skönt att få komma bort härifrån, även om det bara gäller ca. 2 dagar. Under den tiden hinner man trots allt få lite nya vyer och lite mer frihetskänsla. Göteborg, here we come! Upp tidigt i morgon, det rör mig inte så mycket just nu faktiskt. Huvudsaken är att man kommer bort. Framme runt halv tio i Gbg om det vill sig väl. Sen får man se hur resten av resan blir. Liseberg, hotell, jaczzi (felstavat, i know), bastu, sängar och frukost! Härligt! Även en sväng på stan. Tyvärr kommer det nog bli så att dessa dagar blir spenderade i regn och rusk om man ska tro väderpognoserna. Klädproblem! Inte för jobbigt, inte för varmt, inte för kallt, inte för blött och inte för torrt? Vad ska man ha? Alltid dessa problem när man bara ska iväg en kortis. Lättare om man hade vetat att det skulle vara fint väder, då tar man njutningsbara kläder. Yeye, vi får väl låta våra leende lysa upp dagen, right?

På lördagskvällen bär det av till Hasselbacken, nästan direkt efter vi har kommit hem. Vi gör ett uppehåll hemma hos mig med ombyte, mat och förfest, sen blir de mer party! Haha, varva ner och finna energi, vafan är det? Ingen aning faktiskt..


Usch, sitter här med illamåeende och huvudvärk. Sånt illamående jag brukar få ibland när jag har ätit, fast det inte har varit mycket eller så.. äckelillamående. Hoppas det går över snart iaf. Ska strax gå och diska, packa, se på tv och duscha, samt bara råka försöka att somna.. Wish me good luck cause i need it..
2007-08-16 @ 20:07:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Musiktest"

Musikmojs

1. Will it be OK?

Freak Kitchen - Black spider flag

2. How are you feeling today?
Goo goo dolls - Hate this place

3. How do you friends see you?
Alkaline trio - Weve had enough

4. Will you get married?
Melody Club - My soft return

5. What is your best friends theme song?
Red hot chili peppers - Parallel universe

6. What is the story of your life?
Blackyard babies - i love to roll

7. What was high school like?
Takida - Settle down

8. How can you get ahead in life?
Hammerfall - Renegade - Destined for glory

9. What is the best things about your friends?
Lars Winnerbäck - Timglas

10. What is today going to be like?
Breaking benjamin - Breath

11. What is in store for this weekend?
Sunrise Avenue - Time has come

12. What song discribes you?
Panic! at the disco - But it's better if you do

13. How is you  life going?
Skumdum - Svek

14. What song will they play at your funeral?
Feeder - Lost and found

15. How does the world see you?
Sum 41 - We're all to blame

16. Will you have a happy life?
SOAD - Sugar

17. What do your friends really think of you?
Senses fail - let it enfold you

18. Do people secretly lust after you?
Panic! at the disco - I write sins not tragedies

19. How can i make myself happy?
Fergie - Fergalicious

20. What should you do with your life?
Reel big fish - Where have you been?

21. Will you ever have children?
The feeling - Love it when you call



Detta är alltså mitt liv kort beskrivet enligt slumpmässighet från Winamp. Jag tycker dock att detta stämmer jädrigt bra.. Vad säger ni?
2007-08-16 @ 17:30:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lön!

Nu är allt som vanligt igen, hela familjen är hemma. Det har varit så tyst, lugnt och skönt här hemma. Jag behöver verkligen flytta. Fick min lön idag, 11600. Pengar! Det kunde ha varit 15000 någonting om inte dendära skatten skulle finnas. Jävla skatt.

Ibland är det trevligt att vakna. Vaknade till ett par gulliga sms, då blir man glad. Särskilt när dagen följer vidare med liknande.

Konstiga saker händer, människor slutar aldrig att förvåna mig. Ibland drars saker upp man inte vill minnas, ibland saker man vill minnas. Mitt i allt kommer ett sting av något, jag vet inte vad, en känsla jag inte kan sätta ord på. Hopplöshet, hjälplöshet, längtan, saknad, man vill tillbaka, leva om saker och ting.


Som vanligt så vet jag ingeting. Egentligen vill jag bara att saker och ting ska hända, att de ska visa sig utan att jag behöver göra något. Jag vill inte vidröra något, det jag rör blir alltid försört. Tänker jag blir det bara fel. Vad jag än gör så slutar det dumt. Därav skulle det vara så skönt om saker och ting bara hände, utan att jag skulle göra något, utan mina tankar. Klart att det aldrig kommer att hända.
2007-08-14 @ 23:19:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällsdopp ^^

Here we go again.

Inflyttningsfest hos Carro i fredgas, Good tårta och trevliga människor. Ett lån av en stuttsmatta, skratt och fall. En bilresa in till Kalmar som var allt annat än lugn. Ett utekväll som var trevligt och spenderades med personer som man inte förväntade sig att umgås med. Hemma igen runt halv fyra på morgonen och i säng runt 04. Upp vid ett eller något. Kändes som att man inte hade sovit något alls, hela kroppen kändes som en sten.

Jobbade på lördagen, söndagen... och idag är det visst måndag och visst har jag jobbat.

Igår åkte mina föräldrar och bröder iväg. Ensam hemma. Igår när jag kom hem så åkte jag iväg för att bada runt 22-tiden. Kom hem runt 00.30tiden. Spontant bad. Ganska kallt. Träffa en person för första gången, prata och skratta. Få en helt underbar kram som hade ingrediensen trygghet i sig, samt känna ett par varma händer om mina. Kunde stått där i en evighet.

Klockan ringde idag vid halv tolv.. tror jag? Vet inte.. Under tiden hade det antagligen plingat på dörren och ringt i telefonerna.Tja, sover man så sover man. Sorry. Och ja, jobbat idag, fått ett par leende efter ett par fina sms. Hmm..hm..

Längtar till helgen, till både de ena och de andra.
2007-08-13 @ 23:01:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Karlskrona o sötsak

Regnet öste ner idag på morgonen, då menar jag öste! Jag vaknade av det, trodde att huset skulle flyta iväg! Rätt så snart började de även på att åska, ingen vanlig åska. Det lät som en ihålig åska. Jag var dock inte vaken en längre stund utan somnade om. Somnade sent igår för de gick inte att sova..

Senare åkte jag, mamma och Johan iväg till Karlskrona. Gick ju hur bra som helst att köra där nere. HELT UNDERBART VÄDER! Supervarmt och soligt. Det var som i en dröm, underbar dröm. Vi gick omkring hit och dit i affärer. Åt mat, åkte till "stranden" och satte oss på klipporna. Om jag bara hade haft tanken att ha med mig badkläderna... Damn.

Haha, inne i en affär så kom de en gubbe gående emot mig, och det stod en vid affärsdisken. Jag tog för givet att båda arbetade där och hälsade glatt på båda. För idag har jag varit på ett strååålande humör trots att Johan har varit ganska tvär. I alla fall så visade det sig sen att den ena gubben jag hade hälsat på oxå var en kund! Haha, härligt! Arbetsskada redan vid unga år. Han hälsade iaf tillbaka.
På resturangen vi åt på råkade jag springa upp och ner i trappan för vi satt ute. Det kanske kunde uppfattas som något helt annat? Men jag var bara trevlig. Det jobbade en kille där som var kanske 17-19 år. Ganska blyg, men ändå väldigt pratsam så jag blev kvar där ett tag varje gång. Jag säger då de.
Det var inte de enda crazy idag:
 Jag hade bestämt mig för att inte gå in på Carlings, men sen råkade vi gå förbi där och då var jag bara tvungen att gå in. Sa till Johan att dom hade snygga saker där inne så han hängde på, gick ut lika snabbt. Mamma med. Killen som jobbade där hälsade glatt och jag med. Jag gick och kollade runt, kunde ha kollat där hur länge som helst. Tog iaf ett par saker jag skulle prova, då stod han där vid provrummen och klädde på en provdocka. Vi småpratade lite, jag provade kläder. Mitt i allt så frågar han mig vad jag tycker de ska vara för färg på blätet på provdockan. Haha, en som jobbar i en klädbutik frågar mig. Tss. Det blev svart o det blev skitsnyggt. Vi pratade ltie till och han var så damn söt och trevlig! Synd att man aldrig får träffa honom igen. Åh.. Sötsötsak! MUUUMS!


Jaja, så småningom kom vi hem.. jag är jättetrött men det har varit en av de bästa dagarna på länge iaf :)
2007-08-08 @ 23:52:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kundkonversationer

Kund 1: Du ser ut som en riktig handelsflicka du!
Jag : Haha, jaså, vad menar du med det?
Han: Ja, som att du inte ha gjort annat än att suttit här i kassan. Trevlig tös verkar du också vara!
Jag: Naa, lite sommarjobb vettu.
Han: Jaha, men sånt behövs ju också, är de trevliga så är det ju roligt! Du passar bra här!


Kund 2: Ja, så fick man denna väskan med om man köpte glass?
Jag: Jajemen, visst fick man de.
Han: Jaha, så ska denna gå in i denna då?
Jag: Ja, du kan ju försöka så får vi se.
Han *trycker in glasspaket och stänger*
Jag: Ja, jädra! Det gick ju!
Han: Haha, jädra, haha, det tyckte jag var trevligt sagt av dig! Haha.

Hmmm, jag fattar dock inte vad som var trevligt med ordet "jädra".. Men man får väl ta de som en koplimang. Kanske är de alltför få som är spontana i sitt ordval och därför bara använder sig av "anständiga ord..? Jag är dock inte en av dem. Tror jag utbrister ord som "fan, jävlar, helvete" lite för ofta.. Men.. orden bara hoppar ut från min mun ju.. Svårt att låta bli ibland!
----

Kom att tänka på förut idag, i stället för att seriemördare mördar människor kan de väl ändra bana och välja mygg, spindlar och andra äckelpäckeldjur? Det skulle inte fällas lika många tårar över förlorade människor från mänskligheten då. Ibland har jag smarta idéer?


Undra varför jag sitter här nu, borde egentligen gå och lägga mig för jag ska iväg till Karlskrona i morgon. Tyvärr inte för att träffa Linda som det brukar vara. Nej, utan för att åka dit med mamma och Johan. Kan bli trevligt det också. Jaja, får väl börja dra mig mot sängen straxsens..


Ps. Jag HATAR myggor! Jävla myggbett, hela jag är en kliande brud. Ds.
2007-08-07 @ 23:32:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spindelförökning..

När jag vaknade inatt så tände jag lampan för jag skulle rätta till mina kuddar och mitt täcke. Jag är vild när jag sover... Jag tänder lampan, kisar lite, kollar ner på golvet. Vafan ser jag?! EN STOR ÄCKLIG, LÄSKIG SPINDEL! Den bara spinger där. Usch! Jag får panik o tar första bästa sak och slår ihjäl den. Många gånger får jag slå! Usch, äckligt!! Sen skjutsade jag under slagträdet och resterna av spindeln under min säng för att någon gång i framtiden våga ta bort det. Jag vet, jag är lite äcklig. Nöden har ingen lag. Det tog dock ett tag för mig att kunna somna om. Jag började tänka på att den kanske hade klonat sig, eller att den hade en massa ungar som sedan började springa runt på mitt golv och sängen. Till slut tyckte jag att jag såg dem också. Sånt är jävligt läskigt!

Vaknade iaf till ett underbart väder, men jag hann bara vara ute i det runt 20 minuter innan det var dags för att göra sig i ordning för att sedan jobba inne hela dagen. Samma visa blir det i morgon också. Snart ska jag nog dra mig mot duschen och duschar, känner mig lite sleten nu...
2007-08-06 @ 22:33:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Party&Kalas

Härlig utekväll i fredags, ojoj, jag var helt galen. Kul var det iaf. På något vänster lyckades jag komma hem runt 06tiden på lördagsmorgonen och kom i säng runt halv sju.. Sen fick jag sova till ett, kunde antagligen ha sovit längre om inte min bror och hans kompisar hade suttit ute i köket och tjattrat som ett  par kärringar. Jag åt en rejäl frukost för jag var jävligt hungrig. Därefter fick jag uppdraget att tvätta bilen, det var så jädra fint väder ute så jag drog på mig en bikini och ett par shorts och tvättade glatt av bilen för att sedan lägga mig och njuta av solen och den alldeles perfekta värmen!

När de började att bli lite för myggit ute så blev kvällen genast lite seg. Kollade på "Rebus", vilket verkligen inte var det bästa jag hade sett! Sen kom "Psyko 2" som inte heller var den bästa. Skittvprogram helt enkelt.


Idag har jag varit på kalas,. inte så vanligt va? Neeeeejdå... Det var trevligt, dock dröjde det innan man fick mat, men det brukar det göra där på något vänster. Desto godare kanske maten är då när man är väldigt hungrig.
Vi började prata om myggor lite senare, om den nya myggan som heter Stickmyggan eller Attackmyggan. Vilket är de?

Jag"Men dendär nya stickmyggan, den får man akta sig för!"
Lasse(Min morbror) "Ja, dom är lite farliga va?"
Jag" Mm, dom bara sticker med en gång!"
Lasse "Heter den inte attackmyggan?"
Jag" Neej... stickmyggan! Dom är ju så snabba..."
Josse(Min kusin)" Men det är väl de andra med?"
Jag"Neje, dom andra stampar ju omkring lite innan dom sticker."
Josse"Det är väl bra, då hinner man ju så ihjäl dom?"
Jag" ... nej, inte jag"
Josse"Haha, då är dom försnabba för dig då!"
Jag"Neje, men... man hinner liksom inte ändå."
Josse"Men, det var menat som en komplimang"
Jag"Hur kan det vara menat som en komplimang, det går ju inte hur man än vrider och vänder på de!"

Tja, vi kom egentligen ingenstans med denna konversationen ändå...



Jooobba i morgon igeen då.. Jag längtar till min lön den 15e. Lite mer än sist måste de väl vara? Tihiii...
2007-08-05 @ 22:31:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Latdag

Idag fick jag en efterlängtad sovmorgon. SKÖNT! Sov till halv ett, hade kunnat sova längre, men då skulle jag antagligen inte kunna somna inatt. Trallala. Segdag har det varit iaf. Men städat har jag gjort, bäddat rent, fixat naglarna och hämtat min bror. Samt suttit här och vid tvn. Skönt att ha de så ibland.

I morgon så blir det en fika med Malin (?), jobba och utgång(?). 
2007-08-02 @ 22:31:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smärtsamma dagar

Besvikelsen är stor. Tack vare jobbet har jag klarat av dessa dagar. Måndagen (tror jag? Namnen på dagarna är borta) var rent åt helvete. Igår var det bättre med tanke på att jag tvingande mig att gå upp 05.00 för att börja jobba vid 06.30 till 12.00. Jag fick reda på att jag skulle jobba mellan 16-22.18 också för att de inte fanns folk. Så .. 12 timmar jobbade jag igår. Det var tufft. Emellan var jag hemma hos Carro och åt lunch, sen åkte vi och simmade. Det var trevligt. Idag kändes dagen som en evigheter, så trött, så trött. Men det gick. Jag gjorde en fuskis idag, jag känner mig så grå och dyster så jag gick och solade. Det var skönt med värme för en gångs skull. Kollade väderprognosen för i morgon, det ska endast vara moln. Vet ni varför? Jag är ledig. Thats why.
----

När någon "försvinner" från ens liv pga oacceptabla skäl, enligt mig, är det då man ska börja tänka på hur man själv vill bli behandlad för att man ska behandla andra likadant? Jag kanske fick igen från en annan person från förr? Saker kan komma tillbaka från någon annan än den drabbade. Jag vet så jävla väl hur det känns nu, även fast det inte är samma behandling. Men.. jag vet inte om man kan jämföra ändå, för så har det aldrig varit innan.

Det gjorde ont, riktigt jävla ONT. Det gör ont. Så ont. Jag förtränger, jag är så jävla bra på det. Förtränga är nog mitt andranamn, kanske rentav mitt första? Kan man ge bort så många tårar till någon annan? Går det.. ? Jag är tom innuti. Allt bara försvann, allt rasade samman och jag vill bara vrida tillbaka klockan. Jävla unge! Idiotiska du! Vet du hur mycket du betydde för mig, betyder? Allt rasar bara samman pga att människan har den funktionen att kunna känna känslor av olika slag.

Förstår inte hur jag lyckas om och om igen.. När kommer det att komma något gott till mig?


Tack för att du ställde upp i söndags kväll/natt.
2007-08-01 @ 22:25:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 0.91