26 juni

Igår var det varmt på jobbet. Jag irrade runt som jag vet inte vad. Men vad kan man annat göra när man är "själv" i en stor butik och då det faktiskt var kunder. Men det var en bra dag, inte en otrevlig människa utan helt tvärt om och jag var på solskenshumör. Det ni :)

Nu ska jag dressa på mig något lätt sådär, hem till Krille, fixa mackor och sen ner till sjön. Visst, det blåser som fan och solen försvinner stundom. Men jag orkar inte bry mig för idag ska jag fan inte göra någonting. Bara viiiiila. Så stör mig icke!


Ha en bra fredag!
2009-06-26 @ 11:33:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


23 juni

Hänt Extra, ännu en gång sker det oerhört, skrattretande saker under sina arbetstimmar.

Denna gång var det ett par, antagligen hade de pengar, svenska, slänger fram 200 euro o betalar det resterande med svenska pengar. Trots detta ska de ha momsen avdragen genom sin sons firma. Visst, fine. Meeeen då ska man inte sätta dit 50% prislappar på hyllan där det som dom ska köpa står. Där går väl ändå gränsen? Plus att de säger att det satt sådana lappar i andra butiker. Vi förklarade vänligt för dem att glasen inte var på kampanj och att kassorna sinsemellan är synkade och därför går de inte in på extrapris någonstans. Tröga jävlar.
De hade alltså själva satt dit "billigare" lappar så att de skulle få glasen billigare. Dröm och glöm.
Hur lågt får man sjunka?


Idag har faktiskt jag med fått se solen. Låg och pressade en timme och det var så skönt, så skönt. Tyvärr kunde jag inte se solen så mycket mer för inomhusgöra väntar också.

2009-06-23 @ 18:18:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


22 juni

Nu var min 3-dagars ledighet över och den har utnyttjats till fullo.

Midsommarafton spenderade jag med Krille. Vi tog de lugnt, myste och lagade en riktigt god middag. Sedan hem till var och en.

Midsommardagen, upp tidigt. Iväg till Öland med Krille. Vi tänkte solat och badat men de blåste bara och stundom regn. Ingen solning här inte. En sväng på köpstan, hittade nästan ingenting. En sväng till Krilles syster på en campingplats. Köpa lite gott o lägga oss vid havet på ett annat ställe. Sen hittade vi en matställe där vi åt mat. Tog en sväng till City gross och sen hem till mig för att mysa.

Igår, söndag, rubbade o vaxade vi min bil. Man kan aldrig ana att den en gång såg ut som fan. Rosa faran är nu ett minne blått o nu är Röda faran framme.


Idag har jag jobbat. Är pissigt trött o ska äta snart o sen till Krille,
2009-06-22 @ 18:09:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


18 juni

Nu har mitt jobb i Orrefors börjat på riktigt. Allt är ändå som vanligt. Alla kunder tror att de är något. Man skulle kunna sätta ihop en bok om allt man får höra och vara med om. Den skulle bli lång, de vill jag lova. Alla människor är inte lika tålmodiga som vi och skulle därför inte klara av att ta allt vi får ta dag ut och dag in. Många gånger är det bara att skratta åt de eller bli lite arg sen försvinner det.

Som igår,
En tant "Denna vill jag ha inslagen!" Drämmer ner 2:a sorteringspjäsen på disken.
Jag "Jaha, okej. Vill du köpa en kartong eller ska vi ta någon av de som är gratis?"
Tanten "Va? Kostar kartongerna?!"
Gubben "På DUKA och andra affärer får man faktiskt kartonger. Jag har aldrig behövt köpa en"
Jag "Mm, men detta är 2:a sortering och åk till vilken glasaffär som här så får ni även där köpa kartonger"
Vi hittar en kartong, stoppar i pjäsen.
Gubben "Man brukar faktiskt få fint presentpapper till!"
Jag "Jaaadå, det ska ni få med! Ett ögonblick"
Jag slår in det och säger sedan detta när jag kommer tillbaka.
Jag" På DUKA och liknande affärer är det 1:a sortering, då ingår kartongerna, de är inbakade i priserna"
Dom "hahahahah..jajaa.." Så blev de då lite nervösa och deras uppnosighet lade sig ner pga skam.


Nej, jag är inte en okunnig liten flicka som jobbar mina första dagar. Jag kan faktiskt lite, framförallt kan jag stå på mig och jag tar inte all skit. Det finns ingen rätt att behandla oss på detta sätt. Utan alla vi som jobbar i butik så skulle ingen kunna köpa något. Tänk på det.



Förra veckan var det inte bara studentfirande för min kusin, de var även så att min bror Johan slutade 9:an.


Studentfirande
 
Malin                                     Malin, jag & Johanna

Malin & Jag


Johans skolavslutning
 
Johan

Mormors huvud, Johan o Jag
2009-06-18 @ 17:50:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


11 juni

Jag måste säga att mina presenter till Krille var lyckade, hela kvällen med honom igår var jättelyckad :) Och snart ska jag vara med honom igen o vi ska till Blomstermåla på någon skolavslutning och sen framåt kvällen ska vi hämta hans bror vid Kalmar flygplats. Så det blir en heldag tillsammans.

Ska bara vakna till och orka göra lunch så jag kan beodra honom att hämta mig :)
2009-06-11 @ 13:02:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


10 juni - GRATTIS



Idag fyller denna heting år ♥ Ett stort GRATTIS till dig min snutteplutt!
Snart ska jag åka iväg och fria dig samt att vi ska käka pizza. Vi blir bara mer och mer feta. Men vafan, det tillhör alla förhållanden. Snart får vi börja banta. Jag älskar dig iaf och jag hoppas du älskar mig med :)


Idag är det 2 år sedan vi började skriva med varandra. Tänk vad snabbt det går. På din födelsedag fann vi varandra. Vilken fin present du fick det året. Tyvärr kommer jag nog inte kunna överträffa det, men hoppas att du behåller mig iaf. För jag vill behålla dig.
2009-06-10 @ 16:32:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


7 juni

Så hade jag en shoppingtur i torsdags med. Bara nödvända saker. Samt billiga.


Tröja: Gina Tricot 149:-
Klänning: Gina Tricot 149:- (skitsnygg!)
Kjol: Åhlens 149:-
Nagellack: Depend, 25:-/st
Parfym: DKNY Be Delicious (15ml) 185:-


2009-06-07 @ 15:03:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


7 juni

Nu är min jobbperiod slut med en intensiv vecka i Målerås. Får vi se hur mycket klagomål jag får eller hur mycket ros jag får. Jag hoppas på ros, men det finns ju säkert något. Denna vecka som kommer nu, fram till lördag är jag ledig. Jag ska bara ta de lugnt, förutom Malins student i morgon, optikern på tisdag, johans skolavslutning på fredag och kanske följa med Krille på torsdag om jag blir medbjuden.

Så...det är min lediga vecka de på hela sommaren för sen börjar jobbet i Orrefors fram till den sista augusti. Jag ska inte klaga. Men det är inte många lediga dagar och då jag jobbar som mest är Krille ledig. Synd att hans period inte var synkade med mina.


Igår var jag på bautafesten i Lenhovda. Kallt som jag vet inte vad, endast +1. Trots lite alkohol i kroppen, två tröjor, en halsduk och varma sockor frös jag som ett as. Jag måste säga att "förfesten" hos Nicke var bäst. Det var varmt med. Plus att han var söt när han var liten, trots sin porriga pose tillsammans med sin lillebror. Och trots att han hade en osnylig tröskel till hans rum jag snubblade på. Glädjande nog mår jag bra idag, är bara trött för jag har sovit skit pga nacken och en annan orsak som jag ska använda kvällen till att försöka gottgöra. Ibland måste det vara min tur att vara en idiot. Tjejer kan också. Även fast det inte var med flit.


Nu vill jag har varmare väder! Tyvärr får vi nog vänta denna veckan med, men nästnästa blir det nog varmt för då jobbat jag. Pessimist, javisst!

Btw, jag röstar inte. Röstkortet är uppbrunnet, och vem ska man rösta på? Vilka är kandidaterna och vad gör dom?
2009-06-07 @ 14:50:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


3 juni

Today i've been working. Har varit väldigt lugnt så jag har städat en massa. Det behövdes. Har även gått igenom en massa datum. Nu väntar jag på mat för jag är jättehungirg och på vippen att smaska i mig godispåsen bredvid. Efter maten ska jag till gosnosen.



Ännu ett kort från Springbreak . Ser lite lagom trött ut men piggar upp mig med lite coffeee. Lika trött som jag är nu typ.

I morgon ska jag in till Kalmar, sjukhuset. Där ska jag fylla i ett hälsoformulär som visar att jag är fit for fight för att ge blod. Hoppas jag iaf. Gör det ni med! Anmäl er redan idag och gör någon annan människa glad!

2009-06-03 @ 18:42:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 juni

Uj, nu har jag inte hunnit med denna bloggen. Prov, inlämningsuppgifter, jobb, Krille och Springbreak har stått högre upp på listan än datorn och bloggen. Det kanske är för att jag har ett liv vid sidan av bloggen.

Idag var min sista dag på Komvux. Vet inte om jag hamnar där till hösten med eller inte. Den som lever får se. Det hela slutade iaf med
Matte B: G (fast jag borde alla gånger fått VG)
Engelska B: G
Rättskunskap: VG+

Så, jag är relativit nöjd. Kunde gärna ha varit ett VG i matten. Denna gången är det iaf ett G jag verkligen förtjänar.


I lördags drog lilla Janni-panni och jag till Springbreak. Först satt vi utanför i blåsten, lyssnade på musik, åt och pratade. Nyktra. Lite senare gick vi in. Lagom till Mando diao. I mitt personliga tycke så var dom inte bra. Inte min grej och lite låpiga på scenen. Men men. Mycket mindre folk än vanligt, stod att de bara var 5000 till skillnad från förra året då de var dubbelt så många. Grejen är väl de att man ska nog inte ha samma slutband två år på raken, Hammerfall. De skulle även haft bättre band.


Rock-chicka brudar :)
2009-06-02 @ 19:57:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91