Varför håller ni inte era barn hemma?!

Så var det dags för ännu en period av magsjuka här hemma. Eftersom föräldrar är så idiotiska och skickar iväg sina sjuka barn till förskolan så drabbar detta de friska barnen samt de som arbetar där. Hur dumma får ni vara? Egocentriska människor. Nu ligger min mamma i magsjuka och säkerligen gör jag det snart också, det känns lite så. Ska jag ha magsjuka ska den komma nu, idag, inte senare. Nästa vecka ska jag på bal, jag SKA. Det är bara onsdag idag men ändå har det varit en riktig jävla skitvecka.
2010-05-19 @ 11:10:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lön?

Jag har något mysko på mitt internetkonto... Det står "LÖN" och någonting på 2000kr som inkommer den 14e. Jag förstår icke vad detta är. Jag ska inte ha någon lön den dagen, men vafan, jag tar gärna emot pengarna när jag inte lyckats skaffa tillbaka mina 15 000kr. Det sviiiiiiiider! It hurts it hurts...


I helgja träffade jag Janni-panni för första gången sen i augusti förra året. Det kändes precis som förr. Hon missade tåget och jag hämtade. Jag hade magkänsla där, jag borde lita mer på den. Men de gjorde inget, vi stannade till på Maxi och köpte fika. En fransk våffla, en bulle/munk och en grodprinsessbakelse. VAR, ja VAR. Jag var den som lyckades få i mig alles. Jag hade ju väntat hela veckan på något gott........
2010-05-11 @ 21:02:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Minus 15 000kr på kontot

Vet ni hur man känner sig när man har kastat iväg 15 000kr i sjön? När man är helt säker på att man aldrig kommer att få tillbaka dem?
Jag vet hur man känner sig. Det är ingen rolig känsla. Ont i magen och illamående. Ingen lust med någonting.

Tänk er för innan ni kastar iväg 15 000kr på en sak. Lyssna på er magkänsla för den har rätt. Igonera den för helvete inte. Gör inte som jag.
2010-05-09 @ 15:26:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91