26 februari

Jag är verkligen så himla trött. Jag orkar knappt inte hålla ögonen öppna, dom är grusiga som jag vet inte vad.

Idag har jag varit på tingrätten i Kalmar. Nej, jag har inte gjort något, vi var bara en söt liten klass som åskådade det hela. Väldigt intressant och stundom väldigt roligt så att skrattattacker framkallades. Jag måste även tillägga att jag har åkt i en rosa liten bil, en liten merit tycker jag allt. Haha, låg o konstig. En lunch på McD blev det också tillsammans sen drog vi till matten. Duktiga vi var.

Strax ska jag laga mat sen dra till Krille. Puh, ska jobba i morgon och på lördag. Långa dagar. Bra med pengar men jag känner mig lite sleten.
2009-02-26 @ 17:10:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 februari

Jomenvisst. Jag har haft sportlov, dock känns det inte som det. Plugg o jobb. Meeen i helgen så åkte jag och Krille till Sthlm. Det var en välbehövlig resa. Vi gick o gick, gosade och gosade.

Tidigt på fredagsmorgonen hoppade vi på Silverlinjen i Kalmar som tog oss till sthlm. Resan gick ändå ganska så fort. Väl framme mötte Johan upp oss och guidade oss till hotellet vid Humlegården. Badkar fanns på rummet! Gissa om jag blev glad! Tyvärr fick vi byta rum eftersom varmvattnet inte ville komma riktigt. Men ingen större skada skedd. Vi gick och käkade, världens godaste pizza: spenat, fårost o vitlök. Så jävla god, dock fick jag ont i magen efter för jag åt så mycket. Krille begav sig iväg för att kolla på ACDC. Jag badade och hade det skönt. Sen nanade vi gott när han kom hem.

På lördagen klev vi upp och käkade en jättegod hotellfrukost. Därefter vidare till Gamla stan, är antagligen bättre på sommaren. Sen upp mot stan. Vi gick omkring lite. Klockan blev mycket och vi gick vidare till hotellet igen. Gjorde oss i ordning för vår första dejt tillsammans. Hittade en kinaresurang. Åt god mat, bananasplitt och friterade bananer. Gick tillbaka till hotellet där jag fick vänta utanför rummet ett tag. När jag kom i var ett bad uppspolat och det var fint och mysigt i badrummet. Innan vi plaskade i badet så tog vi fram ringarna och förlovande oss.

På söndagen avnjöts den sista frukosten. Vi packade och gick till stationen. Gick en sväng till på stan och sen hopp på bussen. Resan hem var inte kul, illamående från min sida. Dumma Burger King mat. Men men. Borta bra men hemma bäst. Trötta som fan var vi men underbart som tusan var det.


I går jobbade jag och sen fixade resten av engelskan. Idag har jag hållt mitt tal om Luther, phu, gick skit, men det är gjort iaf. Nu sitter jag med matten och väntar på att sötnosen ska komma.

     
2009-02-24 @ 18:06:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


17 februari

Idag har jag gjort klart engelskan, fast bara på svenska än så länge. Undra om den någonsin kommer att bli klar. Det var ett frisörbesök inlagt idag också. Mycket nöjd. Nu är jag back on track.




Nu väntar jag på maten. Ska översätta svenskan till engelska och gull ska komma snart.
2009-02-17 @ 18:55:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


16 februari

Idag känner jag mig väldigt oeffektiv trots att jag var med Krille i Åseda och lämnade in ett par CV:n. Åkte med honom hem, käkade mat och gick en halvlång runda i solsken som jag har längtat efter att göra, men inte själv. Vi sa hej då och jag åkte hem till mig, skrev klart min argumentation på svenska iaf och ska översätta den ikväll. Snart ska jag laga mat sen tillbaka till sötnosen igen då han ska se om han kan hjälpa mig lite.

Visst, jag har väl uträttat en del men det känns ändå som jag står och stampar på samma ställe. Jag tror inte att jag har gjort rätt i den första engelskauppgiften och jag har inte börjat på den andra. Jag har lite ont om tid när det gäller de hela. Jag vill inte. Detta får mig att tvivla på om jag är redo för någon annan skola eller inte.


Nu får jag ta tag i mig själv och börja på mitt speech. Wish me good luck!


Jag måste bara... jag är kär, jättekär i min prins och snart ska vi till sthlm. Jag längtar, när jag är med dig känns allt så förbannat bra :)

2009-02-16 @ 17:30:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


15 februari

sådärsi, här kommer en update till.

Torsdagen var mycket bra tycker jag, för vi fick reda på matte B provet, jag fick VG!! yaaay, jag är verkligen stolt över mig själv. Dessvärre lär det nog inte bli mer VG:n. Men jag är glad för det jag fick.

I helgen har jag jobbat, igår hos Hasse och i dag på L&G. Igårkväll kom min älskling till mig och jag fick 2 plåtar med á 4 i varje, hjärtanformade såklart. Samt ett par snygga knästrumpor och några söta lappar :)

Idag har jag äntligen, på sista dagen anmält mig till höskoleprovet den 28 mars. Inte en dag försent va...?


Nu bör jag göra min engelska, jag har inte så mycket tid att göra den på. Resultatet kommer bli skit!

2009-02-15 @ 17:11:48 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


11 februari



Snart tycker jag att dessa tre brudar ska vara tillsammans igen. Så Janni, i slutet av denna månaden eller något sånt får du fasen masa da hemmåt igen!

2009-02-11 @ 12:06:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


8 februari

Nuså är jag hemma från min älskade och mitt jobb. Åkte som sagt till Krille igårkväll och sov där. Somnade gott men sov inte lika gott. Däremot vaknade jag ännu góare. Hur underbart är det inte när ens älskling har gått upp och sen lagom till man vaknar smyger in igen. Bara hoppar på en och man kan gosa ner sig. För att sedan ta ett svalkande bad och få frukosten fixad.. Ih, då kan man inte annat än att känna sig kär och vara kär!



Nu har jag gjort lite matte. Lite i taget. Ska göra lite engelska och så kommer snart Krille.
2009-02-08 @ 18:17:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


7 februari, månadens babe

Någon gång ikväll ska jag till Krille och nana. Sen ska jag upp och jobba. Idag på jobbet stylade jag och Camill månadens babe. Tänk om alla killar i almenackor var lika snygga.

MÅNADENS BABE




2009-02-07 @ 17:51:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


6 februari

Ingenting blir som man vill eller har tänkt sig. Man borde vara van, ändå gör det lika ont varje gång. Jag kan inte hjälpa att jag ännu en gång sitter med tårar svidandes bakom ögonen som bara väntar på att få trilla ner. Så är livet.


Igår var jag och Krille och boxades igen, det var skönt. Efteråt kände man sig ganska pigg och nyttig, till skillnad från i dag.

Helgen fick en helt annan vänding som vanligt. Jag ska jobba i stället.
2009-02-06 @ 17:30:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


4 februari

Har inte hunnit att uppdatera er nu på senaste tiden. Har haft fullt upp. Har det inte varit skolan så har det varit jobb. Men nu är jobbet i princip slut och skolan är inte över än på ett tag.

Jag har även sagt hej då till min Janni som begav sig iväg för andra gången. Dock tror jag att denna gången blir mer bestående än första. Sorgligt men sant. Hon hoppade på "tåhet" men sin stora, stora väska. Där stod Janni i tågöppningen och såg så liten ut. jag smygväntar lite på den sista bilden Carro tog på oss tre, den sista på ett bra tag iaf. Usch, det är så tråkigt. Nu är hon långt borta, Danmark. Hon ska banne mig komma hem en gång i månaden iaf, det lovade hon.

Nu får jag hålla till godo med Carro innan hon flyr till Växjö. Visst, de är bara 3 mil längre än Nybro men den skulle innebära att ett besök i Växjö blir desamma som två i Nybro om ni hänger med i mitt resonomang. Surt, för min ekonomi är i botten.


Klart den är i botten när det bara präglas med utgifter. Har jag inte de fasta utgifterna är jag bra på att skapa de rörliga. Som idag, en liten HM kartalog kom, ååhh, jag hittade ett par saker med en gång och jag tog tag i saken och snart är min beställning hämtad av posten och i morgon ligger den på HM. Det är bara att vänta, och hej då med typ +800... om allt passar dvs.


Slutsats av detta är att jag måste lyckas skaffa mig ett nytt arbete eller lägga ner mina "onödiga utgifter". Båda är väldigt svårt.


Idag har jag räknat matte för brinnande livet och är återigen ikapp. Skönt. Nu väntar jag på maten sen ska jag iväg till Krille. Här bjuder jag på en bild (givertvis snott). Såhär går det när Krille väljer kläder. Han gillar nitar och läder.



2009-02-04 @ 17:40:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91