Många dagar

Fredagen åkte jag till Kalmar med Krille efter jobbet. Vi hade med oss två flamsiga medelålderstanter, typ, i baksätet som bestod av min mamma o hennes kompis som skulle se Winnerbäck. Jag och Krille däremot gick på marknaden, stan, och käkade pizza/kebab. Därefter gick vi till slottsparken och gosade och sen tillbaka till bilen. Klockan var mycket och vi hämtade mamma o hennes vän och åkte hem.

I lördags jobbade jag, var ganska sleten och trött.. men men..

Söndagen jobbade jag likaså och mamma, pappa, Stoffe och Johan drog iväg på minisemster. Jag hämtade Krille efter jag jobbat klar och vi lagade mat, gosade och massa sånt :) Vi gjorde även den goda nyttiga/onyttiga kakan, muums! En bild och ett recept kanske kommer för den är sååå god! Sen somnade vi så sött och omgivna av varandras kärlek.

På månaden ringde klockan och det var dags för mig att jobba. Krille fick vakta huset medan jag jobbade. Jag kom hem, vi käkade sen drog vi till Långegöl och badade, helt plötsligt drog det ihop till oväder. Brr.. Åska och lite regn, som tur var hade jag min hjälte hos mig :) Jag impoviserade ihop en middag som vi åt.. Klockan blev mycket och jag körde hem sötnosen. Sen kom jag hem till ett tomt hus.. så jävla tomt.. Så jag la mig ganska så tidigt.

Vaknade idag av ett pissigt väder, åkte och jobbade. Satt i hyttan fullt påklädd och frös som fasen. De 4 timmarna gick dock fort. Och ja.. här sitter jag nu. Snart är lugnet slut och alla kommer hem.


Jag längtar massamycket tills i morgon :)
2008-07-29 @ 19:01:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solsolsol!!

Underbart, fint, vackert väder! Jag trivs! För en gångs skull är jag lyckligt lottad, jag har slutat runt 15-tiden denna veckan. Alltså har jag kunnat få litelite färg! Älskade sommar!

I tisdags sov jag hos älsklingen. Väckte honom lite småtidigt för att jag skulle kunna hinna till jobbet. Han var lite seg, men jag klandrar honom inte. När vi sa hej då så var det tänkt att vi inte skulle ses mer den dagen....menee.. sen åkte jag till honom på kvällen iaf och badade och gosade som kompensation för idag.

Nu sitter jag här och väntar på att åka och hämta upp Janni, vi ska på Kalmar marknad :) I och för sig borde jag inte vänta, jag borde gå och duscha av mig och göra mig klar nu. Så... tjadå :)

2008-07-24 @ 17:06:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Öland med älsklingen

Denna veckan har jag varit upptagen mycket. Jag tycker om att vara det. Lite för mycket ibland. Jag jobbade mest i Åfors förra veckan, blev en torsdag o lördag i Målerås med.

Helgen har varit bästa på länge. I fredags var det personalfest. Vi drog till Bistrobar, åt och drack, jag höll mig dock till det alkoholfria eftersom jag körde. Men det var riktigt roligt iaf. Mycket skratt. Trevligt att träffa folket utanför jobbet, blir en helt annan feelning. Jag var i säng runt 01.30 tror jag.

Uppe vid 08.45 för att jobba i Målerås. Därefter åkte jag hem och stressade järnet. Var länge sen jag stressade så mycket. När jag hade packat, ätit och tagit en efterlängtad dusch åkte jag iväg för att hämta Älsklingen. Vi skulle till Öland, bara han och jag. Ensamma. Vi stannade till på Citygross och handlade, sedan åkte vi vidare. Vi kom fram och satte nästan genast igång med maten. Klockan började bli mycket och vi gick till baren innan den stängde och tog oss lite dricka. På ganska väldigt lite alkohol blev vi båda två ganska dragna. Men det var riktigt kul för det var länge sen för min del. Mycket länge sedan. Tråkigt nog. Vi gick tillbaka till husvagnen och tog oss an dendär jävla disken. Därefter... gick vi och la oss, typ. Efter ett taaag somnade vi, vaknade av hur någon började ta sig över mig... någon skulle stänga takluckan för det regnade och åskade som jag vet inte vad. Vi var vakna ett bra tag, jag var faktiskt inställd på att gå upp. På något väster så somnade vi båda om och jag vaknade typ elva och skrämde livet hur Krille med en puss. Efter lite om och men fick jag upp honom. Var frukostsugen! Lite senare fixade vi kaffe och tog med kex och en filt och gick ner till havet. Där satt vi och gosade sen la vi oss en stund på filten. Så jävla gos, jag befann mig i paradiset. Klockan tickade och det blev dags för mat, igen. Ganska så stax efter åkte vi hem. Tråkigt! På vägen hem stannade vi vid ett par tältoutlet typ. Jag hittade en snygg skjortklänning och Krille ett par shorts. Nice!

Detta var en så underbar helg så jag vet inte vad. Jag behövde verkligen komma bort från allt, med dig. Du anar inte hur mycket detta betydde. Det är obeskrivligt. Jag älskar dig mer än mest. Du och jag, vi <3


(bilder från personalfesten kommer snart...)
2008-07-21 @ 20:56:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pissig vecka

Är någon slut så är det jag. Jobbade från 9.45-18.15. Gick upp 08.00 efter lite sömn. Har en pissig vecka som kommer vara jävligt pissig. Så om någon känner för att bråka med mig, gör inte det. Jag ansvarar inte för konsekvenserna. Ännu en dag i Åfors i morgon. Får försöka att genomlida det hela, det är bara så segt och sån skitväg. Inte roligt det minsta.

Det räcker inte med en pissig vecka. Jag saknar ihjäl mig ännu en gång. Damn, damn, damn!

Nu längtar jag efter duschen...sängen...morden i midsomer och en kopp kaffe. I really do!


 

Min nya. Inte så bra bilder. Men det är som det är..
2008-07-15 @ 20:16:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tatuering

Nu har jag råkat införskaffa mig en tatuering till. I nacken. Bild visas när jag orkar. Jag som inte skulle ha mer än en, nu har jag två. Det är beroendeframkallande. Jag ljuger inte nu. Det är det. Trots att det inte gör ont ger det en en kick, man vill ha mer, mer, meeer! Nu ska jag inte ha fler... Eller?

Krille skaffade sig även sin första, riktigt snygg blev den. En liten detalj som gjorde den redan sexigare till omöjligt ännu sexigare.


Förutom detta så tog jag och Krille en sväng till Kalmar i onsdags. Detta var rikigt mysigt. På alla plan. Bättre kunde inte dagen ha blivit. En sockerkick på vindruvor kom senare under kvällen. Då allt var bra.



I övrigt så har jag inte gjort så mycket mer än att jobbat, gosat och sovit litelite. Följande vecka kommer bli tuff, men jag hoppas på rolig och fartfylld. Dock kommer nog en saknad sträva fram, tyvärr finns den redan iaf.
2008-07-13 @ 20:46:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


8 juli

Idag har jag varit i Åfors och jobbat. Det känns som att jag inte mer än hinner lära mig ett ställe innan jag hamnar lite på nästa ställe. Lite positivt är det iaf eftersom man får lära sig nytt hela tiden och då kan man mer saker. Thats good. Det kommer inte bli så jättemycket tid där men det kompletterar det jag har i Orrefors så att jag får lite fler timmar. Aldrig helt fel, särskilt inte med det schemat som vi fick. Så jag kommer varva med Åfors och Orrefors. Lite skönt, då blir det lite omväxling. Dock är det världens jävla skitväg dit.. Det som är positivt med det är att man kanske kan bli en rallyförare till sist.. :)

Längtar tills i morgon! Hoppas allt löper av som det ska nu.. och att jag inte behöver hamna hos doktorn i morgon utan kan få göra det på torsdag om så behövs. Längtar massa efter i morgon!
2008-07-08 @ 22:52:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


4,5,6,7 juli

I fredags kom Krille hit framåt eftermiddagen. Vi drog till Nybro för att testa 740n ytterligare en gång. Det visade sig att pappa hade läst fel och därför bett om ett byte av fel sak. Haha, så det var bara att åka hem igen och säga till att dom hade bytt fel. Något jag hade kul åt. Innan dess drog vi och köpte glass som vi sedan åt hemma hos mig med jordjubbar o kaffe. Gott. Efter detta åkte vi ner till fotbollsmatchen mellan Mekaniska och Glasbruket. Det var underbart varmt! När denna var slut ville jag bada, så jag gjorde det medan någon annan satt och kollade på. Jag började bli hungrig och fixade en sallad som Krille också åt av efter lite om och men :P Sen ville jag kolla läget på festen och träffade lilla Markus. Lika glad som vanligt. Träffade även lite annat folk som var lite runda om foten. Knotten gjorde kraftiga attacker och vi åkte hem till Krille. Där blev det gos och plötsligt var klockan mycket... Helt gosigt underbar dag!

I lördags var det bara upp för att jobba. Jag, Camilla och Vickan var väääldigt trötta. Ändå gick dagen fort och det blev en spontanfika med Malin på Mcd och äntligen fick jag lite skvaller som jag har väntat på! Runt kvart över åtta drog jag hem för jag var helt slut och hungrig. Kom hem, fick lite i mig höll på att dö för att jag var helt slut.

Igår var det min tur att öppna. Det gick hur bra som helst trots mina drömmar om att sätta  igång lamret och poliser.... Senare kom Jesper och hjälpte mig och Vickan. Jag bara längtade efter att få sluta så jag fick åka och gosa. Klockan blev 17.15 och sen var det äntligen dags att åka hem. Käka. Åka iväg. Mysig kväll :) och sen.... kom inte i säng förrän 03 igår natt..


Idag tog det 10 minuter innan jag vaknade av min klocka. I och för sig hade jag öronproppar men så lång tid har det ändå aldrig tagit. Usch, vaknade med ett ryck i natt och drömde en hemsk dröm:
Jag bestämde mig för att gå från någonstans. Jag började känna mig iaktagen. Helt plöstigt hoppar det fram något äckel. Biter mig i handen och i kinde. Blodet börjar rinna. Detta gillar han. Han vill ha mig smutsig för att han tände på att göra folk rena. Han var på mig konstant och kladdade. Han log sitt perversa leende men sina fula snea tänder. Stripit brunt hår och äckliga kläder. Jag började gråta för jag var rädd. Det var folk omkring mig men ingen gjorde något. Jag försökte skrika men det kom inte fram ett ljud. Tysta skrik. Tårarna rann och han gillade det. Plötsligt tog han stryptag och jag började få svårt att andas. Såg saker passera förbi....

Sen vaknade jag med ett ryck. Jag hade tryckt ner ansiktet i kudden och där kom nog grejen med andningen in.  Men ft fan vad hemsk den var! Verkar som att mina mardrömmar är på gång igen...


Om två timmar ska jag iaf åka och jobba. Undra om jag kommer vara seg eller pigg? :)
2008-07-07 @ 11:46:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


3 juli - greet day

En helt underbar dag. Jag tror verkligen att vädret spelar stor roll i hur hela dagen blir. När man vaknar till solsken blir man mycket piggare och sedan är alla andra så glada av vädret. Åh vad jag älskar sooool!

Jag började dagen med att gå upp 09.00. Jag har sovit pissigt dåligt hela natten men det gjorde ingenting för jag skulle göra något roligt. Jag käkade frukost och drog sedan iväg till Krille. Vi skulle vara barnvakt åt Oliver, Lukas och Emil. Stackars honom för att vara själv med dom... Som tur var ju "mamma" där (enligt Emil), dessvärre var ju Krille "pappa" för honom ibland med. Haha. Iaf vi gick till lekplatsen där Krille fick leka med dom och jag såg till Emil. Småbarn är vad de är :) Efter detta gick vi och köpte fika som vi åt... Tiden försvann och jag var tvungen att åka till jobbet. Likaså Krille... Dock blev ju inte allt som man hade tänkt sig. Jag kom i tid iaf. Början på dagen var bäst.

Jobbet var ganska lugnt idag med. Till fikat köpte vi glass. Min nyttiga vecka förstördes igår och nu lär den bara gå utför. Snyft. Nu sitter jag här hemma och väntar på att det ska bli i morgon. Jag längtar!



Det kom en leverans idag med... Hmm... Ser ni vad fint dom har staplat? Det var en jävla tur att det bara var handdukar i kartongerna.. Annars kunde de ha gått illa. Camilla försöker hejda fallet.. Som aldrig skedde men det kunde ha.
2008-07-03 @ 18:57:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 juli - still going good

Min kära lilla Mamma blev jätteglad för mina presenter. Hon undrade över var jag hade förvarat blommorna och chokladen så hon inte skulle märka dem. Förklaringen till detta är att jag gömde blommorna i vedhögen och min egengjorda chokladtryffel med smakerna: apelsin, mint och kaffe förvarade jag i min garderob i en kylväska som jag bytte ut klamparna på. Hon skrattade gott åt detta men man får ju inte vara dum :) Nöden har ingen lag och ska det vara hemligt så ska det ske i hemlighet. Så är det bara. Ett gott skratt kan jag bjuda henne på.

Men anledningen till detta iinlägg beror på att jag tänker nu, äntligen, slänga upp en bild från Springbreak då jag var i klätterfarten som jag berättade om. Tror jag. Den kommer här nedan iaf.

2008-07-02 @ 22:13:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2 juni med en bra början

Dagen gick hyffsat snabbt igår. Fixade lite som ska ingå i mammas present och sådär innan jag började jobba. Under jobbet var det fullt upp nästan hela tiden, det är så det ska vara tycker jag! Hoppas bara att det blir desamma idag. Efter jobbet åkte jag och Janni för att käka. Vi köpte mat som vi åt hos henne. Mums så gott det var! Dock svullnade min mage upp precis efter maten, inte för att jag hade ätit mycket eller för fort.. Orsaken är fortfarande oklar. Läskigt. Som tur var hade svullnaden gått ner idag när jag vaknade. Jag såg fan gravid ut. Något jag inte vill bli just nu men som är en väldig trend hos andra.....

Nu har jag faktiskt varit ute och solat lite. ÄNLIGEN LITE SOL OCH VÄRME. Såklart ska jag vara inomhus hela dagen som är kvar. I morgon när det är sol kommer jag inte heller få njuta av den så särskilt mycket. På fredag har vädret tydligen ändrat sig och de ska bli regn. Hoppas det ändrar sig till sol iaf.


Seeeen vill jag bara säga; Grattis Krille, nu är de bara uppkörningen kvar :P  :D

.... och Grattis Mamma på födelsedagen idag! :)
2008-07-02 @ 12:06:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kär i Dig



För jag är din och du är bara min.
Du är ljuset i det mörka.
Du är konstrasten till grått som blir färg.
Du är den jag älskar.
Du har fått all min kärlek.

Jag älskar dig.
2008-07-01 @ 11:46:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91