Melody & Grattis

I have to say, Melodys "nya" skiva är bättre än de andra. Inte för jag är något större fan av dom, men jag laddade ner dom och märker en klar skillnad och bättring. Fortsätt så! Ett litet slag för Melody Club - Scream (skivan).

Sen måste jag även säga GRATTIS Carro till körkortet!! :)) Vi är bäst på parkering ;)

2007-01-31 @ 18:15:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Orken försvinner, tålamodet..

Allvarligt talat, jag orkar inte! Snart skriker jag bara rätt ut!
Vart är världen på väg?! Antingen beror allt på mig, att jag har tappat fattningen totalt och inte kan kontrollera mig själv längre.. Eller beror det på att omgivnigen förändras. Kanske förändras vi båda? Vad det än är som händer så går det mig riktigt ordentligt på nerverna.

Det går inte att få ut allt jag vill säga idag, som jag har velat säga flera dagar i rad.. Det sitter inlåst i min hjärna och samla sig där med en massa annat jag inte vill få ut riktigt. Det som skrämmer mig som jag vet inte vad. Kanske var det så att allt förändrades i söndags.. Då jag fick beskedet som jag har vetat länge, länge men som jag inte vågat tänka på? Som jag förtränger, som jag inte vill ska hända. Varför måste det hända? Allt har kännts väldigt tungt sen dess. Jävligt tungt. Jävligt overkligt. Fan!
2007-01-30 @ 21:26:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dåligt samvete

Usch.. Idag när man var ledig så tänkte jag att jag skulle ha gjort klart powerpointen och sen haft provet i morgon. Kommer det att bli så? Nä! Varför inte det då? Jo, för att jag inte har orkat ta tag i det även fast det hade varit SÅ skönt att slippa det och börja på nästa distanskurs! Vad är det som kommer fram då? Jo, dåligt samvete! >.<

Jag förstår inte varför det är så svårt att sätta igång med saker och ting. ÅH!
2007-01-30 @ 18:36:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dunder-ge-upp

Ibland vill man verkligen ge upp, dundergeupp! Nu känns det verkligen som det. Allt känns bara så jävla fel helt plötsligt, igen, så jävla onödigt. Dagen som kändes så bra i början har rasat.

Allt jävla tjat om saker och ting.. och dendära balen... Jag har bestämt mig för att inte gå. Vad har jag där att göra? Ingeting. Jag passar inte in där. I just dont.. Jag passar inte in någonstans.
Det enda jag ser fram emot, det är Hultan, dit ska jag, annars dör jag. Efter Hultan, vad händer då..? 

Neh.. Fuck life.
2007-01-30 @ 16:58:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onödig skolgång ledde till en impulsiv sväng till Kalmar

Det känns lite mysko att närmare 200 personer har besökt mig på helgon sen bara igår natt fram tills nu. Stämmer detta?! Hur har alla dessa människor samlat ihop sig till en trupp för att besöka någon som mig? Hmm...

Här sitter jag igen... Denna blogg, jag tror fasen att det har framkallat något slags beroende. Så fort jag sätter mig här tänker jag "Åh, måste kolla bloggar, måste skriva i min egen, intressant!" Oftast.. För ca. 1 timme sen kom jag hem, då hade man tränat. Det känns varje gång som en befrielse från en bekymmer. Dock känner man så bara för stunden. Men det var härligt iaf!

Idag gick jag upp vid fem i tio. När jag väl kom ut från mitt rum var klockan tjugo i elva!! Vid den tiden skulle jag redan ha ätit min frukost! Men icke! Fick mig en chock! Men guess what, Anna made it! Jag hann göra frukost, äta upp den, fixa klart småsaker, borsta tänderna och klä på mig ytterkläderna OCH hinna med bussen som gick vid 10.50. Lite stolt kände man sig ju. Jag kommer till stationen och går av, möter Alexandra som jag står och pratar med lite för länge och går därefter till skolan i rask takt. Väl framme så visar det sig att man knappt inte behövde gå på svenskan. Alltså hade jag kunnat vara hemma! Religionen börjar och jag lämnar in arbetet till en förvånad lärare, ingen annan var klar ;D Jag och Janni fick för oss en såndär impulsiv grej, vi skulle med tåget 12.37 till kalmar, och vi lyckades! Sen jävlar sattes det sprätt på pengarna i Kalmar.. aj.. aj... Meeen.. eh.. EN av sakerna hade jag tänkt att köpa från början, Amarito, den är nästan slut så en ny behövdes, och nu har jag det! Sen råkade det väl bli ett par öronhängen och halsband.. Hur lyckas man?! Just de, jag köpte ett par presenter med och schampoo och balsam, det var oxå planerade köp! :)
Mitt i allt detta började vi känna oss lite trötta och smått hungriga så vi gick och fikade. Godaste kaffet jag någonsin har smakat, och det finns inne på kvasten på fiket i mitten. PLUS för de! Sen satte vi igång igen. Skönt nog var vi inte stressade en enda gång under tiden i Kalmar, ovanligt men sant. Vi mötte mamma vid hamnskolemojset och sen körde vi hem. Jag var i stress hemma och fixade kaffe fort som fan och lite yoggi och bytte om, detta skedde oxå på dryga tio minuter sen iväg och träna!
Anna babblar på och babblar på..eller skriver.. Men ikväll är det ännu en tråkkväll >-<
2007-01-29 @ 21:47:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu en söndag!

Jag är så rastlös så det är inte sant. Flyger mellan datorn och tvn. Tänk att det är de som styr ens liv så mycket. Det är inget vidare bra på tv och här vid datorn händer det ingeting .Det blir inte bättre av att veta att det är ännu en såndära söndagskväll.

Var ute och gick förut med Pierre, i det värsta snöfallet. Nu har det lyckats bli lite glesare mellan flingorna. Till slut var mitt hår isigt iaf och det rann vatten från hans näsa, då var det dags att gå in till var och sig. Så.. här sitter man nyduschad, behövde lite värme. Bra och ge sig ut när man är på bättringsvägen, men vafan.. Jag har inte varit ute och gått på ett bra dag. Senaste lite anstängade rörelsemomentet om man bortser ifrån igår var i tisdags.. Ett tag sen. Uscha. I morgon är det step som gäller igen! I cant wait! Men innan dess blir det två lektioner i skolan som man egetnligen inte skulle behöva gå på om man bara fick tillåtelse. Vi kommer ändå inte göra något, Religonen är klar, så finns det inget annat o göra på den lektionen? Svenskan får man jobba fritt, vilket jag ändå inte kan göra i skolan. Sen är det liksom the end of the day.. Lockande? Not.
2007-01-28 @ 22:27:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Moralpredikan

Idag blev jag redan väckt vid tolv! Hade jättesvårt för att somna inatt! Tyckte jag hörde en massa lustiga ljud hela tiden, och nej, det var inte för att jag såg Saw 3! Det var något annat som spökade i mitt huvud. Jaja, jag fixade frukost och gick och satte mig vid tvn, där hade Rosmarys baby precis börjar så då tänkte jag att jag kunde se den. Har aldrib blivit av innan på något vänster. Jag tyckte verkligen inte att den var så hemsk som många säger! Snarare var den lite långdragen. Flimen led mot sitt slut och då var klockan halv tre, dags att klä på sig kanske? Javisst. Efter det satte jag igång med en snabbständning i mitt rum, nu ser det bättre ut, som det allitd gör när man har städat det lite.. Sen fixade jag naglarna lite lagom snabbt och efter det blev det fika. Efter fikan tog jag faktiskt mig i kragen och gjorde religionsarbetet, och nu är jag klar! Skrev om den hinduiska guden Ganesha. Det knepiga var att all fakta jag fick ihop var max en halv A4 och arbetet skulle vara mellan 1-2 sidor. Det var bara att dra ut på det hela. På något vänster avrundades allt med en moralpredikan från min sida, hur fasen jag nu kunde komma ända dit i tankarna? Vi får väl se vad hon är villig att ge för betyg.... Trots allt är jag ganska nöjd med det, det ska jag aldrig vara för då får jag knappt ett G lustigt nog..

Nu vankas det mat!
2007-01-28 @ 18:45:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är Saw 3 sedd :P

Hmm, jag förstår inte hur folk kunde svimma i biosalongerna i England när Saw3 hade biopremiär. Visst, den hade sina stunder då den var äcklig, mene.. Inte så att man svimmar? Det går liksom att blunda när det blir to much, det finns ingen som säger att man ska sitta med ögonen uppspärrade o tvinga sig att glo på det :) Tänk på det alla ni där ute :) Blunda om det krävs, när du än vill. Inte när du kör bil dock! Eller likande situationer!
2007-01-27 @ 23:54:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saw 3

Nu börjar det bli dags för att kolla på Saw 3, ljudet o grafiken var bra :] Fan, ibland kan jag ju dedära. Känns lite trist att kolla på en sånhär film ensam. Andra skräckisar går bra, men nu är det inte så mycket skräck.. mer.. psyko .P

Ibland kan ett telefonsamtal ta en till andra banor. Trevligt.

FILMTAJM! ;D
2007-01-27 @ 21:39:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vattnet & Människan = Vi ?

Nice

Hit skulle jag vilja försvinna när problemen kommer fram, ett etter ett. Hit skulle jag vilja försvinna när man verkligen inte orkar med alla människorna. Det som skulle höras här är vattnet som forsar. Som vågar ta steget ut från kanten, neråt. Tänk egentligen hur mycket en bild kan säga. More then 1000 words... Det var inte mening med denna bilden att jag skulle börja analysera den så väldigt. Den skulle mer visa att jag vill till en avsides plats ibland och bara gömma mig, men nu kom jag på andra saker med bilden också. Den kan symolisera att vattnet vågar ta steget ut från kanten, neråt för att söka något annat. Lämna det fotfäste det en gång hade. Våga chansa! Bilden kan även visa att alla måste falla neråt någon gång, alla kan inte liva ett liv där uppe på topp. Man kanske faller neråt just nu, men senare dras vattnet uppåt? Eller oxå så fortsätter det med trappstegen neråt? Vattnet kanske också har olika vägar och väl som måste göras.. Vattnet måste hjälpa omgivningen, se all grönskan, det har vattnet bidragit med. Så är det med människan och sakerna den gör för omgivningen (om man bortser miljön som vi är så bra på att förstöra). Vi människor kanske är vattnet för våra vänner?

Oj vad invecklat allt detta började bli. Ska nog inte fortsätta med min filosofering. Då kanske de som läser inte orkar att läsa igenom det. Men det kanske kan vara en nyttig läsning i sig och starta lite funderingar om livet som vi inte har alltför mycket av.. eeh... ja..
2007-01-27 @ 20:47:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Någon annan tar ens plats

Det känns som om min blogg kommer bli överdoserad av en massa inlägg från mig nu.. Men en fredagskväll, jag sitter hemma och har tråkigt. Abslout ingeting att göra. Visst, jag är sjuk, nästan frisk nu. Överdosering av tråkighet lider här oxå och undernärning av människor att prata med. Har jag egetnligen något att prata om? Jag känner mig rätt tom faktiskt. Det är lite konstigt hur fort saker och ting kan byta plats. Man kanske inte har så stor betydelse ändå? De runt omkring en kanske bara låtsas? Säger så för att man ska bli glad? Jag kanske värderar er mer än vad ni väderar mig? Den tanken har slagit mig allt för många gånger. Känner man sig riktigt behövd och säker på sin vänskapskrets och dylikt ska man väl inte ens behöva tänka den tanken?

Det känns som om man vill ha någon utomstående att snacka med. Någon som knappt inte känner en som inte dömer lika lätt som någon man känner. Skönt det skulle vara.. Ibland funderar man fasen på en psykolog. Det känns ibland som att det är värt ett försök.. Men då är det stoltheten som måste sväljas först..
2007-01-26 @ 22:56:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Missing!


I miss you! Vi ses alltför
sällan nu för tiden!
Vi får rycka upp oss dammit!
2007-01-26 @ 18:02:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Ny design"

Jahapp, nu har jag ändrat lite igen. Nu är det så att jag valde en av orginalmallarna men sen vågade jag vara inne och leka lite bland alla koder som jag inte fattar någonting av. Slutresultatet blev det som är just nu. Orginal var det Bubblegum eller vad den heter. Ganska häftigt hur det kan ändras när man tar bort en siffra och sätter dit en annan när man abslout inte fattar någonting. Blev lite smått nöjd, för att vara första gången man ger sig på något sånthär. Vi får se om denna kommer att stanna eller försvinna.
2007-01-26 @ 17:09:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snön &... obeskrivliga saker

Snön är rätt fin, på avstånd när den glimmar och blänker. Det som är värst är kylan. Undra hur det hade varit om snön fanns när det vore varmt? Jag fattar också att snön inte är gjord för det, men alla tänker ju "om" hela tiden så varför inte tänka "om" detta också? Det ser ut som om det är små, små diamanter som gömmer sig i snön som man bara vill plocka upp och sätta i taket så man ser det glimma. Det vore ganska fint faktiskt.


Jag blir inte lite trött på detta. I cant stand it! Inse att det kommer att hända någon gång..


Den enda gången jag någonsin har kännt mig riktigt sedd eller fått dendära riktiga responsen av att det verkligen finns någon där ute.. det var dendära hemska kvällen. Jag kan inte sluta tänka på vad som hade kunnat hända. Men att verkligen känna, då menar jag bokstavligt känna att det finns någon som bryr sig, det är något som man inte kan beskriva med ord. Jag är glad över att jag fick känna det då, det är synd att man inte kan känna så oftare utan att det skulle ta 18 år att känna den känslan.


Allvarligt... jag bryr mig knappt. Jag vet. Jag är hemsk. Men jag gör bara inte det..
2007-01-25 @ 22:31:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Löften som bröts

Haha, jag är verkligen på G idag! Antar att det beror på att när man är sjuk eller inte har något att göra så löper tankarna amok... Im i right?

Det är konstigt hur saker och ting kan få ett sådant plötsligt slut.. Man hade lovat varandra att vad som än hände så skulle vi förbli vänner. Alltid. Magkänslan stack fram ännu en gång och någonting innuti mig skrek att så skulle det inte alls bli. Där startade den berömda förträningen som så många använder sig av. Jag fortsatte hoppas på att det en dag skulle bli vi.. Det var för mycket att hoppas på. Det var dumt att ens en gång tänka den tanken. Jag har kommit över det nu, det jag inte har kommit över är alla löften som flög iväg med vindarna, långt bort. De bröts, om och om igen. Som grenarna bryts av när det är storm. Så bröts alla dessa löften. Håller du löften nu för tiden som du ger? Eller är det fortfarande ett spel? Eller var det bara jag som var en spelmark och du var spelaren som hade all makt över mig? Jag förstår inte varför jag fortsätter att sakna dig. Du mindes inte när jag fyllde år.. du sa inte ens grattis när jag tog körkortet. Hur kan någon som har betytt så jävla mycket i mitt liv bara helt plötsligt stunta i mig? HUR?! Jag bryr mig verkligen inte om du skulle läsa detta, jag hoppas nästan på att du gör det. Dock är det en väldigt svag förhoppning. Du bryr dig inte om hur jag mår och du bryr dig inte längre om mitt liv. Jag är bara luft för dig.. Nej, inte ens det. Luft är något viktigt så det kan jag inte heller vara för dig... Vad är jag då?
2007-01-25 @ 19:51:47 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Såpor och tårar

Idag känner jag att jag är på ett ganska tänk-filosofiskt humör. Inte filosofiskt som i att ifrågasätt allt som jag har gjort på filosofilektionerna i skolan... som jag iofs bara har varit på.. 2 av 4 lektioner... Tror jag.. Hmm... Jaja, ännu en sak som jag kom att tänka på är att om man ser en såpa eller likande på tv. Nog fan är det någon som lipar om och om igen. Dom börjar lipar för att killen/flickvännen har gjort slut, för att någon har varit dum, för att någon har snackat skit och så vidare. Dom börjar lipar för varenda bagatell som finns. Okej, om någon gör slut är det antagligen ingen bagatell, vad vet jag om den saken...? Men det finns så många andra småsaker som gör dom så ledsan. Är det så att det är så många människor som gråter så mycket i vanliga fall oxå? Eller är det bara för att göra allt så dramatiskt i såporna/filmerna? Om inte, är det jag som är onormal som inte gråter jämt och ständig? Är det bara jag som har så svårt att släppa fram dedära jävla tårarna? Hur man än försöker så fungerar det inte ändå..

Är det på riktigt eller till mesta del bara fejk?
2007-01-25 @ 18:28:33 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sick & undermedvetet budskap!

Det var visst inget såndära "morgon-ont-i-halsen-grejs", då hade det gått över vid detta laget. Fast nu känner jag mig lite piggare än igår. Igår kunde jag knappt inte röra mig, allt gjorde så ont så ont. Det är vid såna stunder man vill kunna sväva i luften och inte ha några kläder på sig så att inte någonting skaver. Såklart ska det ju ändå kännas som man är nedbäddad och har det varmt och gosigt, fast man inte känner det ändå. Ibland måste man bara FÅ tycka synd om sig själv, en sån dag var det verkligen igår. När jag väl skulle gå o lägga mig fick jag ett såntdära härligt frosserianfall så man trodde att tänderna skulle nötas bort när de slog emot gång på gång. Jag lyckades besegra det hela och mina tänder sitter som tur är kvar.



Inatt så låg jag och tänkte på en massa saker. Det var så himla smarta saker, konstigt att de bara kan flyga iväg sådär. Jag kom iaf fram till att ibland kan man verkligen förvånas över folks ordförråd som man inte trodde att de hade. Inte taskigt menat, man blir mer överrumplad och tänker "wow, jävlar vad bra denna person kan uttrycka sig." Ibland ger det t.o.m upphov till att man börjar funderar på det själv och önskar att man kunde beskriva det lika bra själv med ord. Tänker man efter lite till så blir man inte alltid så förvånad.. för efter ett tag till kommer man på att den personen är ju sån i sättet, innerst inne, bara det att om man dömer efter utsidan så ser man inte insidan så lätt. Ojdå, detta blev ju även ett budskap, undermedvetet skrivet; Döm inte alltid efter utsidan. Stå på er och våga lära känna insidan innan utsidan! Det kanske kan visa sig att det var den bästa gärningen ni har gjort i ert liv! Who knows?!
2007-01-25 @ 14:30:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ont i halsen, Nybro, Emmaboda

Vaknade idag på morgonen vid fem över sju när klockan ringde. Gick upp o ringde o beställe en flexbuss. Det är nästan som taxi, haha! Nu när jag har tänkt efter lite kommer jag inte ihåg vad jag sa.. Undra om jag gjorde detta i sömnen? Det känns lite som så. När jag hade ringt gick jag och sov fram till fem i åtta då det var dags att kliva upp. Då upptäcker jag att jag börjar få ont i halsen, tänkte att det är sånt som kan uppstå på morgonen ibland. Jag ignoerade det hela iaf. Sen klev jag av vid skolan, gick till körskolan (inte för att köra eller liknande, jag har ju körkort!) nej jag skulle bara lämna ett tackkort. Mycket fint var det! Sen fortsatte jag ner till stan för att ta en fika med Mathias. Så då gick vi o testade Staffans, såg lika dant ut som Mamsans mums o mat. Konstigt! Klockan tickade på och det blev dags för mig att åka med tåget till Emmaboda. Väl där mötte jag Anderas och vi gick hem till honom. Vi skulle kolla på Saw 3, dock var inte ljuset det bästa, inte ljudet heller så på något vänster tröttnade vi nog på att koncentrera oss på den.. Detta i följd av en kittlingsmatch. Varför råkar jag jämt ut för dom för?! Alla i det huset visste nog att han hade besök iaf... Konstigt vore det väl annars. Tiden gick och blev runt två då jag skulle åka tillbaka till Nybro och han skulle jobba. När jag hade kommit till Nybro så gick jag till posten... och... guess what?! Nu har jag mitt kära körkort, här, hemma, hos mig! Underbart!

Det är min dag hitills, tror jag...
2007-01-23 @ 17:07:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Träning! :)

Jahapp, nu sitter man här igen efter ett efterlängtat litet träningspass, äntligen step up o man får känna sig levande. Riktigt skönt. Jag vet någon som kommer ha lite träningsvärk i morgon dock. Smällar man får ta.

Hmm..jahaja... där tog mina tankar slut.. Jaaa...

Hihi, i morgon ska jag minsann hämta ut mitt körkort på posten! =D


Det man inte kan få, det är de man vill ha! Varför?

2007-01-22 @ 21:29:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


MAGKÄNSLA!

Åh, ibland ska man verkligen lita på sin magkänsla!! Jag skulle ha suttit kvar och inte bytt. Jag bara kände det på mig! FAN! Tänk om jag hade suttit kvar, gaah! Det kunde ju ha blivit värsta underbara!
Ett råd till alla ni där ute, lita på er magkänsla! Även om ni bara känner den lite, lite, lite! Följ den! Jag ska försöka göra det så ofta jag kan. Då kanske det råkar komma ett nytt likande tillfälle? :)
2007-01-22 @ 16:37:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The projektarbete har startat!

Nu har Janni lämnat mitt hus för dagen.

Vaknade runt halv två idag, shit! Lycka till att jag kommer att somna i lagom tid! Dock var det skönt att få sova! Gick omkring och latade mig här hemma innan jag skulle hämta Janni i Orrefors. Så jag åkte och hämtade henne vid kvart över fyra. Nu har vi suttit hemma hos mig och jobbat med vårt projektarbete. Vi har verkligen jobbat på! Så nu är vi en bit på vägen och har något att lämna in på torsdag, kanske behövs jobbas lite mer fram tills torsdag? Det är sånt man får se om det finns tid för.. Det var iaf varit kul, många skratt åt både de ena och det andra. Hoppas att saker och ting flyter på lika bra i framtiden.

Tittade lite på tv.nu och fann att det skulle vara en thriller ikväll vid 21 på fyran. Tror att jag ska ge den ett försök, man kanske råkar bli lite trött av den? Lär nog skippa historian i morgon oxå.. Lalala.. orkar verkligen inte dra mig upp!

Snön har börjat falla igen, jag som trodde den var på väg bort! Men så fan heller! Jävla skit!

Igårkväll blev det en tur till sporthallen. Vi spelade lite fotboll från ca. halv nio till tio. Det var riktigt roligt faktiskt. Bra sätt att få ut lite aggreationer på..

Steppen har bytt dag från tisdag till måndag så i morgon blir det till att köra hårt igen! Det känns skönt!
2007-01-21 @ 20:52:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Palace o jobb

Igår var det en massa tjabb hit och dit. Tänk om man ändå kunde flytta och ha en egen bil. Inga föräldrar som jämt ska hålla ett öga på en. Tänk vad skönt det vore!

På grund av det blev det så att jag inte var särskilt nykter under gårdagen så nu är jag ganska så trött. Trots det så hade jag riktigt jävla kul! Från början skulle alla vara nyktra förutom Janni, det slutade med att ingen var nykter. Kvällen var slut i ett naffs! Det var nog den snabbaste kvällen i mitt liv och kvällens gång erbjöd både det ena och det andra.

Tihi, jag har något som många inte andra har nu, och jag behövde knappt inte anstänga mig. Hihi. Undra bara om jag ska göra något av det eller vara en fegis som alltid? Hmm.. Tåls att tänka på en stund. Men ett leende har det skapat iaf.

Idag var det bara att gå upp vid fem i nio och göra sig i ordning för jobbet. Det var riktigt jävla segt att gå upp idag. Har drömt massa konstigt som jag inte minns.. Jaja, det var en vanlig dag på jobbet om man bortser från en händelse... Inte konstigt att man har en massa fördomar o drar alla över samma kant. Sen när jag hade stängt gick jag bort till Ine och lämnade nyckeln. Jag var som en snögubbe när jag kom dit. Envisheten kommer fram ibland. Sen blev jag sittandes där till typ halv fem med endast frukost i magen. När jag kom hem fixade jag toast och kaffe. Nu är man riktigt seg, ögonen bara vill falla ihop men resten av kroppen är faktiskt ganska så pigg.

Nu hördes det rop från ovan där det berättas att det är mat.. Suck.. nu är jag ju inte hungrig. Återkommer kanske sen,
2007-01-20 @ 19:08:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bio, Skolan, Emmaboda

Idag vaknade jag av en oidentifierad tuta från något håll. Lite skrämmande sådär när man inte riktigt vet vad det är som händer runt omkring en. Jag kom upp lite senare iaf. Vaknade med en underbar huvudvärk, igen. Sen var det bara dags att göra sig i ordning och slänga på myskläder pga. trötthet... Jag åkte iväg och bestämde mig för att hoppa av i stan i stället för vid skolan och gå. Det var faktiskt skönt. Hamnade hemma hos Janni först och sen gick vi till skolan efter en stund. Vi kom till vår svenskalektion och satte oss där. Läraren var verkligen på hugget idag, hon babblade på som jag vet inte vad. Jag satt och var helt okoncentrerad så jag vet inte riktigt vad det handlade om.

Efter lektionen stack jag och Janni till stan, för en fika, som vanligt. Det hela började med att jag spillde ut halva min kaffekopp på hennes byxor. Smart Anna! Det gick bra till sist iaf. Klockan gick och det blev dags för den spontana resan till Emmaboda. Nu har man sett hur en lägenhet i Emmaboda ser ut iaf. Det blev lite film under visiten där, dock så hängde jag inte med så bra i någon av filmerna. Tror att pratet var bätte? Eller? Hmm... Tiden rusade iväg och klockan var helt plöstligt åtta när jag tyckte att det kanske var tid att åka hem. Så då fick man skjuts hem oxå. Tänk vad bra man har det. Trevlig åktur... SNÖ!!!! Jävla skit! Bort med den! Bort, bort, bort!!! Tack för sällskapet iaf :)


Ja, igår blev det ju bio med Janni-panni. Det slutade med att det blev The Holiday. Den var faktiskt bra! Det blev många skratt och kommentarer, som vanligt. Bilresan dit och hem var trevlig. Musik och våra vackra sångröster och lite lek! Haha, kan man ha det bättre? ^__^  Julmust och popcorn ^_^
2007-01-18 @ 22:30:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Körkort!

Och så har man KÖRTKORT!

Till er andra, jag har inte varit sjuk, jag var tvungen att hitta en liten täckmantel så att inte alltför många skulle tro att jag körde upp. Jag lyckades övertyga Janni eter mycket om och men iaf!

Så nu ikväll blir det bio med Janni. Carro skulle ha följt med, men icke! :/

En bra, bra, bra dag iaf! Hoppas den fortsätter så!
2007-01-17 @ 17:09:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mörkerkörningen + olycka

Sådärja, nu var mörkerkörningen oxå avklarad. Den gick finfint! Mycket bättre än gårdagens lektion som gick rakt åt helvete!

Uscha, det hade hänt en olycka i orrefors. Ambulans, poliser och avspärrningar. Någon som hade blivit påkörd, undra om personen klarade sig eller inte. Hoppas verkligen det! Det var en såndära overklighetskänsla när man åkte förbi där, det bara högg till i magen och det kändes som om man skulle spy. Usch! Det är verkligen inte samma sak att se det på riktigt som att läsa eller se det på nyheterna. Fy fan...

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig och vila lite, känner huvudvärken som står o bankar.. Suck..
2007-01-16 @ 20:42:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ström, vatten, tele o internet är tillbaka!

Here we go aigan!

Guess what?! Nu fungerar stömmen, vattnet, telefonen och internet! Nu är jag lycklig! Allt är tillbaka till det normala. Därav mitt uppehåll här sen i söndags. Länge sen liksom! Eller.. i lördags kanske det var? Strunt samma.

Igår hade jag en repetionslektion, fy fan, den gick bara skit! Så trött, ofokuserad och hungrig hoppas jag att jag inte är den dagen när det väl gäller, men det lär jag säkert vara. Det kanske hade sin förklarning eftersom jag sitter här hemma sjuk nu? Antagligen.. Jävla skit. Härligt det blir att köra mörkerkörning sen ikväll, kommer gå lika bra som igår.. usch!


Tjaa, jag kanske ska gå o vila mig lite :) Skriver o berättar om min roliga mörkerkörning..

2007-01-16 @ 15:24:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Palace, igen!

Vanlig skoldag igår. Filosofin ser jag fram emot, den kommer nog att bli spännande! Bra att ha en lärare som babblar filosofiskt, kanske lättar det lite från mitt huvud då? :)
Nu har jag nog även kommit på vad jag ska skriva om i historiaarbetet, jag ska skriva om mentalsjukhus under 1900-talet i Sverige och olika typer av behandlingar. Det gäller bara att ta och begränsa området så jag inte hamnar i ett enda jävla virrvarr. Hoppas att det blir någolunda intressant!
Senare kom jag hem, duschade, gjorde mig lite i ordning och sen åkte jag till Nybro igen, hem till Janni. Där fixade vi oss, käkade och sen blev vi i stress som vanligt. Vi kom till KM efter en kylande färd. Men vi fick lite sällskap som vi sedan hade sällskap med inne oxå. Dammit vad söt! Man höll på att drunka i hans ögon.. Haha, ja, vi skulle ju då vara nyktra under kvällens gång, då blev det inte ne. Haha, jag red på tjuren inne på Palace! Woho vilket jävla drag de var i den! Jaja, det blev en rolig kväll iaf! På något sätt så blir de alltid lyckade stundom! Peppar peppar..!
Precis när vi skulle åka bussen hem så ringde Pudding och det visade sig att vi hade privattaxi! Härligt! Tack vare det så blev jag hemkörd ända till mig, så det blev ingen natt hos Janni. Fick sova länge idag i stället!

Jahaja.. Idag har jag vaknat, städat och gjort mig i ordning. Hjälp mamma med mat för idag är det kalas. Här sitter jag o fördriver tiden lite bara för att de fick för sig att kolla på "På spåret". Till den nivån tänkte jag inte sjunka! Snart är det dock dags att lämna datorn igen. Men men.. vad gör det om 100 år?

2007-01-13 @ 21:02:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stenen, regnet & luften

Usch, nu har det kommit tillbaka igen. Svårigheten att andas. Ta djupa andetag som ändå aldrig räcker till. Kippande efter luft. Drar djupa andetag om och om igen. Det tjänar ingeting till. Som en stor sten som ligger på bröstet och trycker ner lungorna till det minemala, pressar, för att se hur länge jag orkar andas med denna sten. Precis så känns det. Det känns som att andningen ska upphöra när som helst, man sitter på spänn. Väntar på att allt ska ge upp. Men det gör det aldrig. Kanske vore det iaf bäst så.

Tänkte inte gått ut idag igen, men jag gjorde det iaf. Ett vankande här hemma, fram och tillbaka. Finner ingen ro. Känner mig frustrerad, börjar dribbla med basketbollen jag fann i köket, fram och tillbaka, sittandes. Aggreationer letar sig fram, jag börjar slå på bollen. Till slut tröttnar jag. Finner ingen mening med det. Det jag ville skulle försvinna försvann ändå inte. Det är kvar. Därför gick jag ut, det regnade när jag öppnande dörren, störvade lite hit och dit innan jag bestämde mig för att gå. Jag gick och gick. Ganska så snart började det ösregna. Ännu en gång gick jag där i ösregnet. Ännu en gång orkade jag inte bry mig om hur man blev blöt, först jacka och sen tröjan, byxorna, skorna och strumporna. Jag orkade inte bry mig. Musiken i öronen och jag var på flykt en stund. Bort från allt. Det var bara jag och regnet. Regndropparna föll, de slogs. Det kändes som de kämpade för att inte bli den som nådde marken först. Ändå gjorde dom det. Precis som vi, alla vi människor som en gång ska dö.
2007-01-11 @ 22:35:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första skoldagen

Kom nyss in från min näst intill dagliga lilla runda ute. Idag blåste det mindre än igång, men det var lite läskigt. Lyssnade på musik och sen far bredlådelocken upp! Då blir man lite rädd.. Men jag klarade mig hem iaf! Hade riktigt bra musik idag.. Sen kom jag fram till en ganska naturlig sak, lyssnar man på snabba låtar går man automatiskt fortare och sen tvärtom. Ibland var det nästan så man fick lust att börja stutsa och dansa omkring pga. låtarna, men jag la band på mig och lät bli! Iofs så skulle säkert inte någon ha sett mig, men för säkerhetens skull lät jag bli..

Idag var det skola igen. Två nya påbörjade kurser, Filosofi A och Religion B. Båda ämnena verkar komma att bli interessanta. Religion A var ju det. Idag skulle Anderas sista dag varit med oss, men nejnej, han var sjuk! Stackarn! Efter skolan var det tänkt att jag skulle hem direkt men jag kom fram till att hemma skulle jag inte ha något att göra. Därför blev det en fika med Janni på DV till en sådär 16 från 14.30. Konstigt nog är det med henne man skrattar mest..

Tänker rekommendera en låt: 3 Doors Down - Landing in London, mysig låt. Hans röst är bara för bra!

2007-01-10 @ 21:20:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förändring/ar

För att lägga ännu ett inlägg idag.

Jag kom att tänka på en sak. Tänk vad människor kan förändras. Så jävla många har förändrats under ett par år. Kollar man tillbaka i tiden och jämför nu, wow! Vissa har dock försämras till det sämre, andra kanske till det bättre? Det känns som om jag är den enda som inte förädras. Mitt tillstånd är detsamma och ja.. hela jag.. Förutom min hårfärg då.. Det kan tilläggas att det finns ett par jag inte känner igen längre. Jag tror helt enkelt att jag föredrar er som ni var en gång innan, inte till det ni är nu. Någon är för på, någon annan försöker vara säker på sig själv när personen egentligen lyser ut av osäkerhet. Jag skulle bara vilja mixa ihop dessa personer till en underbar blandning.

Vad är det jag sitter och säger?! Varför ska dom vara perfekta när inte jag är det? Oj.. Ibland kanske man ska tänka över det man skriver både en eller två gånger. Men när jag tänker efter så har vi både tryck-och yttrandefrihet i Sverige, så jag har all rätt till detta i alla fall. I can't help it. Jag gillar inte mycket av era förändringar. Jag vill ha något nytt, vill inte vara kvar i det gamla..

2007-01-09 @ 22:10:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Signaler från hjärnan..

Har man inte ångest så får man det när man vet att skolan börjar igen i morgon. Dock så är det inget jag behöver bekymmra mig om, ångesten alltså... Den finns där väldigt ofta.

Jag undrar varför man regerar så olika på saker och ting. Vad är det som gör att man känner vad man känner? Varför bestämmer hjärnan att den ska skicka ut just de signalerna just då och att det är just dem? Varför förändras sätten att reagera? Varför förblir vissa desamma? Säkerligen finns det oändliga forskningar runt detta med krångliga svar jag aldrig skulle orka läsa igenom pga. deras exteremt krångliga skrivsätt.

Mardrömmar förföljer mig. Ibland handlar de om samma sak, ibland kan något börja så bra för att sedan sluta i en katastrof.
2007-01-09 @ 22:01:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Listan som förföljer så många. Nu även mig!

Vilken svordom använder du mest?
Fan eller helvete.
Äger du en iPod?
Nej.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Det beror helt på dagen.
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Nej, men på sommaren.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Hm, både och.
Vilken var den senaste filmen du såg?
En bit av någon film idag som jag ej minns namnet på. Annars är det Eragon.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Hmm.. en egen lägenhet, helt klart!
Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja.
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Yes.
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Oj, den är nog tom...
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Beror på tillfället.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja.
När var senast någon stötte på dig?
Haha, eehh... fredags? :P
Vad åt du till middag?
Potatismos, grönsaker och fisk.
Använder du huvtröjor?
Mest hemma...
Kan du vissla?
Of course.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nepp.
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Berg och dalbana helt klart!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Folk snackar skit hela tiden.
Tittade du på tecknat när du var liten?
Javisst!
Är du blyg inför det motsatta könet?
Njae.. Inte vanligtvis.
Vilken film kan du alla replikerna till?
Inte en enda. Så patetisk är jag inte!
Äger du några bandT-shirts?
Absolut :P
När flög du senast?
Never!!
Läser du för skojs skull?
Ja.
Pratar du några andra språk?
Engelska och lite tyska. Även ett par enstaka ord från andra språk :P
Har du gråtit offentligt?
När man var liten så...
Har du en stationär dator eller en laptop?
One stationär (aldrig hört ordet innan, men jag antar att de är en "vanlig" ? ^^ )
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Va?
Försöker du alltid lära dig nya saker?
Det blir väl så undermedvetet.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Båda delarna!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Det är ju trevligt, men go for tejerna med!
Kan du kasta macka?
Ibland.
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej..
Vad har du med dig in på bion?
Popcorn och dricka, om man är sugen.
Vem är din favoritlärare?
Hmm.. Joanna och Eva!
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Oh yeah!!!!!! Inte för mycket.. man vet aldrig vad som menas med vädligt mycket..
Gillar du att flyga flygplan?
Nej!!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Snäll, humoristisk, trevlig, omtänksam.. ojoj.. finns massa!
När sov du senast på golvet?
Det var.. i november?
Gillar du din boendesituation?
Njee
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Många!
Äter du frukost dagligen?
Alltid.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Oftast stessiga, när det är skola..
Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Hmm..tillsägelse?
Vilken är din favoritfrukt?
Oj.. finns en del.
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Hm, inte riktigt.
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
19 :)
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja...lite.
Tror du på liv på andra planeter?
Ja.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Pappa
Tror du att Gud är man eller kvinna?
Finns inte.
Vad var det sista du åt?
Fisk och potatismos?
Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Motsatta..
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Minns inte...
Gillar du senap?
Det funkar..
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Det vettefan
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Lätt!
Sover du på sida, mage eller rygg?
Sidan/rygg
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Ingen aning.
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej..
Tycker du om att krama folk?
Ja-aa!
Skulle du säga att du är trendig?
Ja..
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag skulle nog säga att jag inte var intresserad på de sättet men att vi kunde ses iaf, fast inte som en dejt.
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
BAH! Star Wars!?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Det beror på..
Vilka böcker har fått dig att gråta?
Minns inte.. det finns säkert någon enstaka.
Tycker du att du är attraktiv?
Nono...
Vad är du allergisk mot?
Korthåriga katter? Falska människor..
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Ja, om det nte är fisk.
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Anderas eller Mathias..
2007-01-09 @ 19:54:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Huset

Hmm, tänk vad man får reda på saker och ting ibland.. Det lockade mig fakitskt till ett skratt.

Dedära huset är en plåga varje gång att gå förbi. Vet inte varför jag väljer den vägen. Blicken tvingas att hållas rakt fram, inte ens snegla! Varje gång känns det som ett knivstick i hjärtat att gå förbi. Det huset är fullt av smärta.

Jag kom på så mycket bra saker jag skulle göra. När jag kom hem och hade stängt dörren, då försvann allt med en gång.. Jag minns inte vad jag tänkte..
2007-01-08 @ 22:00:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Det är bättre att be om förlåtelse än om tillstånd"

Jag undrar verkligen vart världen är på väg. Var kommer vi att hamna? Hur kommer min generations människor att bli om några år? Vad kommer VI att åstakomma? Kommer vi fortsätta i samma spår som de andra och vara lika trångsynta och inte göra något åt världen som antagligen kommer att gå under om en snar framtid?

Varför ska så många människor ge negtiva kommentarer om andra människor? Varför är vi så rädda för andra? Alla har rätten att vara så som de vill vara. Antingen trivs man med sig själv eller så gör man det inte och är för rädd och inte vet var man ska börja för att kunna trivas med sig själv.

Tänk.. det finns så många varför-, om- och- men-saker här i livet. Vad händer om man tog bort en del av det tänkandet?

"Det är bättre att be om förlåtelse än om tillstånd", något sånt i den stilen sades i filmen Eragon, trots att filmen var kass så var detta en förnuftig och tänkvärd sak. Jag håller faktiskt med, synd att så få människor tar tag i saker och ting. Synd att de låter det rinna ut som sandkornen mellan fingrarna. Synd att jag är en av dessa människor. Tänk vad underbart det kunde vara om man bara kunde göra något! Något mer annorlunda, något som.. fick andra att tänka "WOW, vilken människa! Henne/honom ser jag upp till! Hon/han vågade ta tag i..."  Tänk om...
2007-01-08 @ 17:11:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En natts festande m.m

I fredags natt, eller.. lördagsmorgonen kanske man ska säga, då bestämde jag mig för att upphöra med mitt bloggande. Att det inte skulle tjäna något till ändå och att det var slöseri med tid. Vadå slöseri med tid? Jag har nästan alltid en massa tid som behöver att fördrivas på något sätt. I alla fall på helgerna..

Först och främst vill jag bara tacka dig, ännu en gång för i fredags. Det betydde mer än vad du anade. Dock så hade jag kanske helst av allt bortsett från alla annan omgivning just då och fått pratat när jag ändå kunde låta allt rinna över.. Tack iaf!

För att kanske återgå till fredagskvällen så känner jag mig som en jävla slampa. Bokstavligt talat. Jag vet inte vad som tog åt mig. Allt gick så fel som det bara kunde då. Det är inte jag, jag är inte sån! När jag tänker efter, det är nog precis sån jag är... Jag syftar inte på det som alla har sett, jag syftar på det som ingen vet om, som ingen såg. Som jag bara kan se bitvis i mitt huvud, som spelas upp om och om igen och jag vill bara spy.

Igår var det en segdag. Som dagarna brukar vara efter en natts festande och lite till..

Idag har jag varit på bio. Eragon. Vad gör man inte för att slippa sitta hemma en tråkig söndagskväll. Alldeles för mycket fantsy för min del, men det visste jag sen innan ändå. Underbart bemötande man får när man kommer hem oxå. Lägger verkligen det på plussidan. Fick mig inte alls till att åka ner änn en liten bit längre. TACK så jävla mycket pappa! Fattar inte vad det är med dig! Om allt nu är så jävla hemskt här hemma och bara ska passa dig. Varför sticker du inte bara då?
2007-01-07 @ 20:59:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur lever man livet?

Tänk vad tiden går egentligen. Nu är min ena lillebror redan 16 år. Läskigt, snart är den andra 14. Nyss var dom så små, så små.. men inte längre. Grattis Stoffe iaf!

Dagen började med att mamma väckte mig halv nio, allt för tidigt för mig! När vi hade sjungt för Stoffe gick jag därför och la mig igen och sov till halv ett, ett. Vilket liv man har. Sen blev det frukost och så fortlöpte dagen. Gick ut en sväng ikväll, precis då började det regna men jag fortsatte och gick de fyra kilomterna.. Konstigt nog orkade jag inte bry mig om regnet och att jag blev blöt. Tankarna var tomma, känslorna borta..

Varför känner man för ofta att livet är så meningslöst? När vet man att man har funnit något som kan göra det lite mer värt att leva? Jag är trött på att leva detta liv utan att leva livet. Hur gör man för att börja leva livet?
2007-01-04 @ 22:54:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den konstiga ensamheten

Jag hatar känslan av att vara ensam. Inte ensam på de sätt då man inte har folk omkring sig, för det har jag. Det är inte den ensamheten jag menar. Den känslan då man ändå inte finner någon någonstans som kan ersätta just dedär som ska ersättas. Jag känner mig helt ensam i mig själv, villrådig, jag vet ingenting. Skulle man ropa skulle endast ekot svara tillbaka. Alla säger att allt blir bättre, varför blir det inte det då? Det har inte blivit bättre på.. 4-5år. Snarare så blir det bara sämre. Man vill dämpa den mentala smärtan och alla andra känslor inom sig med den fysiska smärtan. Den fysiska smärtan är mycket lättare att ta hand om, den känns bara en liten stund. Den mentala smärtan sitter kvar som...någon som verkligen inte vill försvinna.

Jag är så trött på detta. Inte nog med mig själv så är det omgivning. Jag vet inte hur jag ska tolka dina handlingar. Jag orkar inte med alla andra och mig själv, jag orkar inte ens med enbart mig själv heller! Jag vill bara sjunka genom jorden, försvinna, gå upp i rök. Det finns inget att kämpa för längre när det är meningslösheten som regerar...
2007-01-03 @ 23:32:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från Nyår! Snyggingar är vi allihopa! :P

Hmm, nu tänkte jag roa alla mina ofantligt många läsare med att dela med mig av några bilder sen nyår. Istället för att jag skulle sitta och skriva ner allt som hände så kan ni ju få några bilder att se på så ni förstår hur jag hade det. Bilder säger mer än 1000 ord.

I början
Elin, Malin, Jag och sen... hmm.. någon med flaska :P  Nice gäng :)
Detta var då precis i början när dom hade hämtat mig.


76397-14
Elin, Jag och Peter. Vi kände oss antagligen lite pussiga ^_^

76397-20
Elin, Jag och Peter.. Peter var tydligen fortfarande hungrig på korv :(

76397-19
Daniel, Nisse och Jag. Happy? Oh yes! :P

76397-18
Nisse, Jag och Peter. Gladare än någonsin :P

76397-15
Vi hamnade ute. Stora tomtebloss verkade jag tycka var väldigt kul!
Nisse ser lite rädd ut och Malin dricker ur.. en plastskål :S

76397-16
Leo (?), Malin, Värden Gunvor, Lasse/Alex, Peter, Nisse & Jag :P

76397-17
Haha, fråga inte vad jag gör! Gunvor skrev "DANSA ANNA" i sin bilddagbok,
men jag vettefan :P Glad var jag ^^
(Tyckte att detta fick avsluta min bildvisning, lite som en.. "oh yes, kvällen var bra!"
2007-01-03 @ 19:43:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fake..

Allt känns så hopplöst. Ständigt kommer dedära tankarna och funderingarna om vem personen är som inte finns.  Var är den personen som vet hur jag känner, som ska hålla om mig. Någon som bara visar att denne finns där.. för mig.. Jag tror det är saknaden efter något som gör den mesta skadan. Saknaden av att få vara ensam ibland, utan en massa omkring sig. Saknaden att ha något eget att krypa tillbaka till, utan att det ska springa en massa folk utanför, knacka, rycka upp ens dörr när den är stängd. Är den låst ska de lik förbannat ta sig in iaf. Varför kan man aldrig få vara ensam för dem? Varför ska de jämt veta allt. Varför tror de jämt att de vet allt? Hade de vetat allt hade de inte varit såhär. Svängrum, andrum, snälla?!

I morgon blir en dag, hemma, jippi, med alla dessa runt mig! Det var verkligen inte vad jag hoppades på, jag klarar inte av det! Smile on the lips.. yeah..

Varför ska det vara såhär?

2007-01-02 @ 23:36:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyår

Trots lite tvivel från min sida om hur gårdagen skulle bli så hade jag faktiskt jätteroligt! Det är alltid uppskattat när människor man aldrig har träffat innan är vänliga och öppna, det är ett stort plus. Tråkigt med såna som är så inåtriktade och inte vill öppna upp sig mot nya. Kvällen förfölt väldigt fort, tyvärr. Tiden bara sprang iväg. Till slut efter en promenad från elevhemmet i Stensö hamnade vi på Stortorget vid tolvslaget. Fick ett nyårssamtal från Linda som jag blev väldigt glad över! Roligt att höra din röst igen!
Just nu är jag ganska trött, sur och hungrig så jag orkar inte ge någon detaljerad berättelse om kvällens gång.

Jag tänker inte göra som så många andra och berätta om året som har gått och säga att jag ska lägga allt gammalt bakom mig och börja om på nytt. Det fungerar inte. Klart som fan att man inte kan börja om på nytt genom att de är ett nytt år. Alla känslor sitter kvar sen förra året. Det kommer inte bli bättre för att en siffra har ändrats. Allt hänger på en själv. Just nu känns det jävligt tungt.. och. det är så överdrivet med ett nytt år tycker jag. Jag ser de hela som en av festerna i mängden, dock något som man lägger lite mer tyngd på.

Gott nytt år allihopa iaf i efterskott.
2007-01-01 @ 19:06:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91