26 november

Idag var jag uppe med tuppen, eller halv åtta iaf. Såklart när jag sov som bäst. Men vad gör man inte för sin fästman.. Jag skulle nämligen hämta upp Bella någon gång innan 09.00 för att sedan åka till vetrinären i Nybro. Allt gick finfint, hon gnällde bara till lite vid sprutan. Det var en hund till där inne, hon skakade men ändå så skulle hon börja morra och skälla. Dendär lilla hunden ska försöka vara så tuff, men ack vilken liten mes hon är.



Så nu är jag ganska trött även om klockan bara är halv tre. Förbannade vaccin. Det gick bra att jobba igår iaf men jag var ganska seg och nu har jag fått ont i den vänstra armhålan också. Bara så ni vet.
2009-11-26 @ 14:24:27 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


25 novmeber

Än så länge står jag på benen. Är lite hängtrött i kroppen men det ska nog gå att jobba med hoppas jag. Känner mig ganska trött för övrigt också. Kanske beror på att jag inte sov så gott i natt. Hur jag än låg gjorde det ont, antingen i nacken, armen eller det bortopererade födelsemärket. Idag är en tycka-synd-om-mig-själv-dag.

Nu håller jag på med lite lunch, dock får jag vänta en sådär 40 minuter innan den är klar och jag vet inte ens om det blir gott. Så under tiden går jag nog och lägger mig i soffan.

Det kom ett sådär härligt mail förut som gör att man vill shoppa...fast egentligen tjänar man knappt på det, men det låter så bra. Clubdag, 10% på hela beställningen på H&M. Jag har ju suttit och suktat...kanske...kanske ska jag.... Hejdå pengar. Jag som ska köpa en ny mobil, snart betala ny linser och ev ett par glasögon som jag kan visa mig i.... Hej då pengarna på riktigt... Och nej, jag fick min lön för 10 dagar sen så...ja..
2009-11-25 @ 13:18:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


24 november

Sådärsi. Nu har stygnen från mitt födelsemärket äntligen börjat få det att läka ihop. Nu kan jag nästan ligga på den sidan igen. Sköönt!

I fredags så var jag och Krille åt Ullared. I löööve it! Han klarade sig faktiskt väldigt bra där bland allt folket. Så pass bra att han kan tänka sig att göra om det. Är jag inte lyckligt lottad så säg? Dock tycker jag en annan dag då det inte är skrivet att de ska vara fullt. Det skedde en tv-inspeling också men vi såg inget kameratim. Så mycket pengar som det gick åt denna gång har det inte gjort innan, men ändå, julklappar. Sen hittade jag mig en skidjacka för 370:- som jag redan stormtrivs i. Jag har inte blivit blöt eller frysit. Det stora provet kommer när det blir minus, ska någon jacka lyckas hålla mig varm? Jag tvivlar. Men annars är den skön. Så ja, julkpappsshopping, ett par klädersplagg. Var en sån dag då det inte fanns så mycket roliga kläder.

Givertvis gick vi in i den "nya" butiken, porrbutiken. Det var intressant, något kanske köptes. Dock blev jag med ens väldigt äcklad. Okej, alla får vara där inne. Men gubbar, äldre män... Stod och kollade på sexleksakerna, tog i porrfilmerna och tidningarna... Såg het kåta ut i blicken. Jag kan säga att jag yttrade "gud vad äckligt" ett x antal gånger.
Föräldrar med sina barn gick där inne! Man behöver inte ta med sig sina barn in. Inte undra på att samhället är som det är...

Resten av helgen gosade vi oss igenom. Åkte på 10-årskalas på söndagen så den dagen gick fort. Igår jobbade jag lite..


Och IDAG mina kära vänner har jag varit och vaccinerat mig. Gjorde ont som fan i armen med en gång, bara spände och bultade. Nu är det lite stelt bara. Den stora prövningen återstår, hur jag mår under de kommande dagarna.
2009-11-24 @ 14:42:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej då födelsemärket

Igår var jag i Oskarshamn med Krille, han följde med mig som sällskap då jag skulle ta bort ett födelsemärke i huvudet. Ganska stort, runt 1 cm. Först och främst fick jag sitta och vänta i ca 30 min efter min tid. Lagom roligt. Jag var hungrig, 13.40. Vilken dum tid. Jag var ju tvungen att åka hemifrån 12.00 och äter man lunch innan dess är jag likt förbannat hungrig någon timme senare.
Jag fick komma in i rummet där jag skulle vara. Sen var de bara att lägga sig på britsen. Först klippte de bort lite hår...sen blev jag övertäckt med massa gröna operationsskynken. Sen gav de mig bedövning. Efter ett tag hör jag innuti huvudet och känner hur de börjar skära runt födelsemärket så jag var tvungen att fråga om de hade börjat. Tycker de kan infomera lite. Rätt som de är så suckar de lite och så säger de "Oj, vad mycket blod det kommer". Jaaahaaaaa tänker jag då... Väldigt lugnande. Pratar bakom ryggen och inte berättar. Senare säger dem "Vi kanske får byta verktyg..". Mhhmmmmmm...... Oookej.... Nu börjar det kännas skrämmande. Till slut är de klara. Håret på min ena sida och i nacken är rött. Fint. Det hjälpte inte med alla skynken jag hade. Där får jag stå och tvätta rent håret så gott jag kan i handfatet. Efter en lång stund får jag hjälp med att tvätta håret i nacken med. Besöket tog 50 min. Jag går ut till Krille i väntrummet lagom groggy och lite rädd. En aning blek i ansiktet... Lite illamående. Vi beger oss på jakt efter ett matställe. Den närmaste timmen kunde jag knappt skratta eller tugga eller gapa så mycket för det spände. Efter en ibumetin kändes det bättre.

I natt sov jag inte så mycket. För det gjorde ont och jag fick inte ligga på min vanliga sida. Sen blev de ännu mer värktabletter. Uscha.. Btw så fick jag även se mitt födelsemärkte. Det bara låg där... Tänk om jag hade varit en känslig person? Jag tycker faktiskt inte så mycket om bemötandet och allt dedär.. Det var dåligt.



Dålig bild. Men såhär kan det se ut när man har ca 4 stygn i huvudet.. och ett födelsemärke mindre.
2009-11-18 @ 17:05:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


13, 14, 15 & 16 november

Fredagen den 13e var för första gången lite utav en otursdag för mig. COOP ringde och sa att efter december har jag antagligen inget mer jobb där. Det skulle sparas.. Jag behöver också spara. Ha pengar så jag kan spara. Det får jag inte genom att inte få jobba kvar. Efter samtalet åkte jag till Nybro för att äta en lunch tillsammans med en viss Herr Lang som var på ett helgbesök i dystra Nybro. Det blev rödspätta som vanligt på DV dock var den något konstig denna gång. Men men. Det var en trevlig träff iaf. Sedan åkte jag hem.

I lördags gick jag upp oehört tidigt och jobbade. Det gick bra. Jag stannade till hos mormor på vägen hem och åt lunch, satte henne i bilen och åkte hem där mamma och farmor väntade. Så fikade vi och framåt kvällen åt vi middag. Jag åkte till Krille och höll på att somna.

Söndagen spenderade jag också hemma hos Krille och på kvällen gjorde vi pizza. Godare, billigare och nyttigare än hempizza.

Idag har jag handlat, bakat och håller på att städa. Men först ska jag äta lite mat. Ska göra tagiatelle med spenatostsås och fetaost samt en bit av mitt nybakade bröd i långpanna. Smidigt.

  
2009-11-16 @ 18:19:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


12 november

Så det kan gå. Så mycket som jag har fryst idag vet jag inte om jag någonsin har gjort. Vi skulle lägga om däck och sådär. Jag hade klätt på mig varmt, den första timmen gick okej med den resterande tiden på 1½ timme var en pina. Jag skakade så jag inte kunde stå still. Knäna höll på att vika sig. Människan är otrolig när det gäller att dra ut på jobb. Sen snöregnade det hela tiden. När jag väl kom hem åkte kläderna av och jag ställde mig i vaaaarmt vatten i duschen. Jag hade ingen känsel i fötterna eller händerna. Inte lätt att köra bil i det tillståndet. Nu 3½ timme senare är min  temperatur i kroppen normal igen. Ut ska jag inte mer idag!! Jag håller mig till ett varmt hem med varma kläder. Brrr!!

Nu kommer säkert en dunderförkyldning eller liknande inta min kropp, bara för att.. GAHH!
2009-11-12 @ 18:39:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 november

Jag är ledsen. Jag har därför ingen lust eller ork till att skriva. Min glädje kommer åter när jag får träffa Krille. Just nu ser det mörkt ut. Kring de och kring mig. För en vecka sen kom vi hem från ett underbart besök i Jönköping. Nu är det som bortblåst och allt känns bara skit.
2009-11-06 @ 20:20:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu en volvo

Så hände detta igår. Jag köpte mig min andra bil. Ännu en röd. Ännu en volvo. Men en äldre årsmodell. En 90a 740 GL/T. Min röda fina (dock rostiga) 850 har börjat sjunga på sista versen när man inte har pengar att laga en dyr bil om och om igen. Så nu var jag i behov av en bil som håller några år till men inte var dyr. Eller ja, klart den var men förhoppningsvis värt mina 8500kr som jag prutade ner den till i stället för 10000 eftersom det är lite som behövs göra till besiktningen som är i april för ett par 1000-lappar. Nu hoppas jag bara att de är de som jag vet om som kommer ses ner på. Om inte annars blir det lite dyrare. Men billigare än min andra.

Nu vet ni det iaf. Nu har vi 3½ 740-bilar som står här hemma. En 850, en 940, en 244 samt en skoda. Nu är trädgården snart full :P
2009-11-04 @ 17:03:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En låång underbar helg

Usch vilken dålig uppdatering. Meen kära vänner, det finns en rimlig förklaring till det!
Torsdag-fredag var nämlig jag och min älskling i Jönköping på hotell Savoy (ett underbart fint, prisvärt hotell med gratis jacuzi samt trevlig personal. Rummen så så snygga så man kan dö också). För i fredags föll det sig som så att vi firade 2 år tillsammans. Två underbara år som jag bara vill ha fler av. De viktigaste ingredienserna i ett förhållande är att lita på varandra, trivas tillsammans men framförall kunna ha roligt tillsammans och fjanta runt utan att det känns pinsamt. Inga problem för mig, Krille kan ju tycka jag är liiite pinsam ilband men han släpper loss mer och mer. Hur som helst var det underbart.




   
               
                                               


På lördagen jobbade jag en stund sen åkte jag och Krille till Ljungby där vi skulle vara kattvakt åt hans bror och sambos katt fram till söndagen. Vilken vi då var. Katten heter Svinto och är lite look a like min katt. Fast svart och mycket tyngre. Kolla vilken bjässe.

 



Så där har ni förklaringen. Förra måndagen fick jag ett samtal av Krille där han sa "Jag har köpt en hund till!". Det är först nu jag har fångat galningen Bella på bild. Världens sötaste lilla vovve!! Jag är kär på nytt, efter Musse och Krille då....

 
2009-11-03 @ 13:17:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 0.91