Kalmardag

Okey, idag har man varit i Kalmar med Janni. Nemen vad ovanligt? :))
Vi letade höstjackor, det gick finfint! Båda köpte varsin och hon köpte även en vinterjacka ^^
Jag gick bara ett par hundra kronor över gränsen idag, det är bra för att vara mig!
Helnöjd med dagen, dock så är jag oerhört trött nu. I morgon ska jag bara ta det lugnt, erhm, eller tja, räknas plugg som lugnt? :/ Inte för jag vet om jag tar tag i det, men det skulle vara såå skönt att få det gjort. Får ta och hålla mig i kragen igen, lyckades när jag var liten så gör jag väl det kanske nu :)

 

We :)
Janni & Jag (om jag kunde komma på vafasen jag har i handen...)
2006-09-28 @ 22:01:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Två lediga dagar! :)

Så har man klarat av denna dagen oxå.
Ett prov och en redovisning, det gick som det gick. Resultatet märker man senare..

TVÅ LEDIGA dagar från skolan nu!  Precis vad man behöver tror jag. Näästan klar med psykologin, får göra det sista på fredag i guess. Man kanske rent av hinner med att finslipa historiauppgiften oxå, Kaaanske t.o.m göra körskolemojsläxan som man blev beodrad att göra till måndag, ops, hur ska allt gå till. Söndagen lär man vara för trött.. antagligen iaf..
Men det känns skönt att det mesta är halvklart i stället för inte påbörjat. Uj, börjar jag få pli på mig själv kanske, även fast allt känns såå jävla meningsöst att göra? :) Hmm, tåls att tänkas på.. orkar man inte tänka lär man märka hur det blev om ca. 9 månader. OMG, 9 månader!! Sen är det gymnasiet! WOHO!
När man ändå räknar så vill jag bara påminna er om att om 16 dagar fyller jag år, tror jag, det är iaf den 13 oktober!

Grattis Mathias till körkortet! Ser fram emot en tur, är dock lite rädd för dina ord om att ignorerar skyltarna.. men jag litar på dig ;P



umm
2006-09-27 @ 22:04:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Meningsfulla dag..

Jahaja, så satt man här igen.
Sovmorgon till tiotiden idag, sedan bar det av till skolan, eller inte riktigt med en gång. Träffar Janni, Carro & Christoffer på stationen. Vi går och käkar, jag hittat på något kontigt att äta eftersom jag inte var hungrig. Janni ska göra drogtest och försvinner. Jag & Carro hamnar hos Christoffer på Nybro körskola. Jag cyklar till skolan för att skriva ut internationella, och så tillbaka. Jag o Carro sitter o knåpar lite med det, senare hjälper även Janni till med måtta. Vi drar till skolan till vår enda lektion, eller min enda. Håller på och somnar. Jag tar på mig ansvaret o göra klart internationella mojset, så nu får ni säga vad ni vill om hur allt blev. Oooooch, jag har ännu inte påbörjat pluggandet riktigt till judendomsprovet i morgon. i stället sitter jag här och skriver om min helt meningsfulla dag.

"Jag blir så trött... idag igen!"  

Hmm, om man skulle försökta lära sig något nu eller. Iofs kan jag det, men ändå inte. Såndära jobbig situation då man inte vet riktigt ut eller in i det hela. yeye, dagen i morgon får döma...
2006-09-26 @ 22:44:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Two beds and a coffee machine

Jag skulle iofs klara mig bra med en säng, ägnad åt mig och en kaffemaskin...

Savage Garden - Two Beds and A Coffee Machine

Another ditch in the road You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through

<3

Nejnej, jag blir då inte trött. Inte det minsta. Varför skulle jag? GAAH!
När är det tid för mig då?
Jag vill inte >.< 

2006-09-25 @ 22:51:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen försvann

Jag? Irriterad? Inte då... Och ja, invecklat är det, för att jag fattar ingenting. Allt som är så lätt blir genast jättesvårt. Då kanske allt känns väldigt invecklat? Och jag kanske inte hittar det positiva och så blir allt bara negativt? Jag kanske inte har orken alltid o vara så jävla positiv?


Idag så.. hm.. ja... Jag har gjort lite psykologi iaf. Vart har dagen tagit vägen? Jag har ju inte gjort någonting idag.. Konstigt. Solen visade sig idag med och jag tog tillfället i akt och var ute i den. Det var skönt, sen när kvällen kommer blir hela jag som en isbit.
2006-09-24 @ 22:07:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckat

Men jag bryr mig inte om flygskatten, jag flyger inte, och jag har inte planer på att ta ett flyg o fly från allt.
Vem sa att jag sa att allt var ett helvete? Det kanske inte var så jag menade det hela. och rannsakning, det leder garanterat till ett helvete.


Jaa, denna dagen har varit nästan lika lyckad som igår... lala, snubblade i trappen, slog i vaden och införskaffade mig en bula och ännu ett blåmärke. Jag skulle vara hjälpsam och slog i knäet. Jag var ute och sprang, och klarade mig helskinad tillbaka! Woho! Men det var skumt, jävlar vad det ska bli skumt fort. Man såg knappt ingenting och klockan var bara 20.00...Yeye, det var mitt i skogen.. men ändå :/ SOMMAREN KOM TILLBAKA! Lämna mig inte..

Jag har varit lite duktigt på sätt och vis idag oxå, gjort historian. Inte för att den är det minsta rätt, men.. jaa, hon får skylla sig själv. Hon känns faktiskt lite som en ny Olof. Ja, fy fan, belive it or not.
2006-09-23 @ 22:07:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fika&Blåmärken

Hmm, "Gud", varför kommer de närmaste fyra åren bli så mycket bättre än de andra? Och du säger att kyrkan är bättre än tvn? No way baby ;)

Ja, idag har då varit en dag..
Hur man väljer fik är ju oxå en svårighet som kan lösas ganska lätt, om man faller på sina knän. Ajaj, nu är det blåmärken på dom :P  Men det var nog den bästa under hela dagen..

Så blir det inget jobb i morgon, nene, bara sno de pengar jag vill tjäna :/ Dröjer 2 veckor istället.. Fast lika bra det.

Suck, det känns inget bra. Jag vill flytta, jag vill inte bo kvar, allt är så avlägset.
Skolan är inget jag längtar efter, den känns bara jobbigare och jobbigare, jag fattar inte för jag orkar inte lyssna och ta in det längre.
Här hemma så blir jag bara tystare och tystare vilket vissa tycker om o påpeka och fråga vad som är fel.. Helvete, varför känns det som inget händer, jag bara missar allt.. Känslan är svår att beskriva, men..det känns inte bra... helvete, helvete, helvete, helvete
2006-09-22 @ 21:42:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Detta farande

Först och främst, Gud finns inte, det har jag kommit fram till innan och på religionen. Vet inte hur många gånger det ska förklaras. Visst, lev din fantasivärld, do that! :P Men du... borgliga=rikedom? Pyyytsan baby, och pack, du var inte där :)

Jahopp, så har man varit ledig idag. Det var ju en intressant dag, haha, gaaaanska lugn :P
Har gjort lite internationella relationer idag faktiskt, så nu slipper jag bra mig om de, nu är det upp till Janni & Carro, go girls! Seedan har jag faktiskt varit ute o sprungit, BIG WOW, haha ^^ Får se hur det blir med den saken i framtiden, anitngen fortsätts det eller avslutas för att finna något annat.
Ikväll måste jag bara säga att det finns, eller fanns är väl ett mer rättare ord att säga, iaf, det går/gick TRE bra program i rad på fyran, ett kvar av dom, eller 1½. Ibland kan man förvånas av 4:an.

I morgon så ska man åka till skolan för EN enda lektion, igen! Vääldigt meningsfullt, ännu en gång. Vore det inte för att jag fattar nada angående alla jävla källor så skulle jag inte gå dit. Jag sätter mig i bussen i 2 timmar sammanlagt för att fatta vad det är man ska göra, det är starkt av mig ;P Inte för jag kommer fatta något sen iaf och på så sätt har jag förlorat en sådär 3 timmar av mitt meningsfulla liv på något meningslöst. Yeye, det är väl så livet är? Meningslösa och ibland meningsfulla uppoffringar, i think.

2006-09-21 @ 22:09:16 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgen, val, Sverige åt helvete

Okej, nu kommer Sverige bara att gå åt helvete. Vafan tänker folk med? Har ni tagit en blick till framtiden?I dont think so. Mindre pengar, mindre...mindre.. .Är det så ni vill ha det folket? Att vi ska leva ännu fattigare? Att jobben för "äldre" ska bli mindre? Hahah, åt helvete med det borliga! Mycket heldre Vänstern eller Sossarna! Skyll er själva!

Så blickar vi tillbaka till helgen. Fredagen så blev det en sväng till Kosta med Janni :)
Lördagen så blev det en tur till mormor & morfar en snabbis. Senare på kvällen var det förfest hos Robert, det var kul! Seeen fick man ju då gå en sådär 4-6 km i högklackat till Flerohopps folketshus! Haha, det gick fan skitbra! Tror att högklackat är något för mig, det är väl menat att jag ska vara längre helt enkelt :P
Yeye, när vi äntligen kommer fram möts vi en besvikelse som utlöser sig till ilska! FYFAN! Jävla pundare och jävla pack!!!! Skaffa er en egen fest! Är det tvungen att komma o förstöra för oss?! Är det så kul att komma objuden till en fest? Är det så kul att förstöra? Då tycker jag att ni kan bege er till ett land med krig, där kan ni förstöra... Iaf så stannade vi kvar o väntade på bättre tider, dock så gav jag upp efter ett tag och åkte hem.. Det blev dock ett par överraskningar, lite oväntade saker för både den ena o den andra ^_^
 
Så blev det söndag och jag följde med mamma o pappa till orrefors för att dom skulle rösta. Jag följde ju med för att hälsa på Janni, för får jag rösta? Nono! Haha, sen så blev det jag som fick köra.. Tur att polisen inte kom eller något, jag var lite rädd där för att det skulle gå illa.. lalala...
Söndagen var allmänt seg iaf, och jag mådde piss... trött så in i norden... så kom jag ju naturligtvis på att svenskan skulle göras med, deeet blev en kul kväll...

Idag var det skola igen... meningsfull som vanligt. Det visade sig att svenskan inte kunde lämnas in idag pga sjukdom hos lärare.. Meeen den är gjord iaf! Jag, Janni o Carro pyste ner till stan, fika som vanligt :P


Allt känns så... jävla meningslöst. Vad vill jag? Allt står bara still, det finns inget som är på G. Jag har hamnat i en period av is, där man sakta sjunker neråt.
2006-09-18 @ 22:17:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ledig dag :)

Jahaopp, så var man ledig idag, har varit helt underbart!
Vaknade 11.20, käkade frukost, plockade ut och in i diskmaskinen, dammsög o sen gick jag o duschade. Satte på kaffet, gick o hämtade posten, satte mig ute en stund sen kom mamma hem, där var alltså lugnet slut :P

Runt 18-tiden åkte jag till Nybro, gick till Janni, vi gick till Dv, satt där i ca. 2 timmar :) Träffade Linda o Rickard o senare tittade även Emil förbi. Massa konstigt folk ute vill jag lova.. Eftersom det mestadels var folktomt hördes vi ganska så mycket, ooops :P

Oooch så har det kommit lite kläder idag.. jävlar vad pengarna försvinner hela tiden >.<
2006-09-12 @ 21:42:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tråkigt, tråkigt

Suck och blä vad jag har tråkigt! Jävla medicin som gör mig illamående! Inte mitt fel att jag glömmer bort att ta den när jag har ätit.. Suck..

Dagarna segar sig förbi, allt är bara så tråkigt. Vill ha något nytt..

Känns som det är hög tid för en fest!

Varför lär jag mig aldrig? eller.. Snarare, varför vänjer jag mig aldig? Jag måste inse, tiden är förbi, finns inget att göra åt saken.. helvete!
2006-09-11 @ 21:53:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


On day in Kalmar

Kom till doktorn strax innan 09, då jag hade tid. Eftersom jag var förtidig tog han emot mig med en gång. Sedan fick jag sätta mig o vänta på att jag skulle ta lite prover. Vilket slutade med en väntetid på 1½ timme, 3 stick i armen pga svårighet att hittna något kärl och en springtur till tåget med Janni för att precis hinna med det.

Till sist kom vi iaf till Kalmar där Janni shoppade loss riktigt ordentligt :) Haha, det var kul! :D
Sen skulle vi åka buss tillbaka till Nybro, bussen var dessvärre 25 min försenad så vi tycker upp lite försenat till lektionen, ojoj..  Iaf så var det ingen mening med den lektionen iaf.

Yeye, nu käkar jag penicillin igen, 10 dagar utan något alkoholintag, wha! Sedan har jag fått lite hostmedicin oxå som kan resultera i hallucinationer om jag nu skulle råka vara 1 av de 1000 som kan få det ;D Så vi får väl se om jag råkar bli riktigt frisk någon gång :)
2006-09-05 @ 20:55:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Öronen är stängda

Vad är det för mening och prata om det inte finns någon som lyssnar?

Nu är det sådär igen, alla bara försivnner. Varför gör ni det? Jag står jämt på samma ställe, men sen är ni helt plötsligt borta, ännu en gång! Jag börjar bli trött på att pussla ihop allt om och om igen. Det känns som om det bara är jag som anstänger mig. Tänk om jag skulle vara helt tyst, inte höra av mig till någon. Det skulle nog dröja länge innan någon skulle sakna mig igen.. så är det bara.. Det är synd att man inte är lika saknad av er som jag saknar.. Okejokej, självömkan så det bara skriver om det! Sorry, my bad. Men det är trots allt så det känns ändå..
2006-09-04 @ 20:27:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91