Sluta vara så godtrogen

Dagarna då man vill ge upp är många, fler än vad jag kan räkna. Man förlåter människor runt en hela tiden. Insikten har kommit till mig, jag är för snäll. Jag måste sluta att vara så förlåtande. Jag måste finna kraften att kunna stå upp för mig själv. Jag måste sluta vara så beroende. Jag måste bli ensam igen. Kanske inte precis ordagrannt, men nästan. Jag måste lära mig att stå på mina egna ben och fötter igen. Bakslag kan komma när som. Jag kan inte fortsätta att vara så godtrogen. Ännu en gång måste jag ha tankarna om att sviken kan man bli när som.

Jag måste lära mig detta. Jag måste säga min/a egna åsikter även om andra kan bli sårade. Varför ska jag vara den förlåtande parten? Varför är det jag som ska ta emot all skit utan att ge upplopp för mina känslor? Varför kan ni sänka mig, säga vad som helst medan jag ska vara tyst och ta emot? Sluta upp att bete er såhär mot mig när inte ni klarar av kritik som jag fäller till er många färre gånger än vad ni sätter er uppp mot mig. Tänk för helvete och sluta vara så jävla patetiska!


Det som inte dödar, det härdar!  -som en viss klok vän brukar säga-
2008-03-24 @ 16:59:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dröm

Nej, datorn är inte fixad än, tvivlar på att den någonsin kommer att bli det..

Idag har jag städat och åter städat. Bara gjort en massa nyttigheter hela dagen. Igår var jag och boxades. Jag tror jag börjar bli nyttigheten själv. Ibland blir jag rädd för mig själv.

Igår natt hade jag en så jävla läskig dröm. Så verklig var den. Jag blev kidnappad som ganska många andra. Det var en massa läskiga snubbar som gick omkring och sköt ihjäl den ena efter den andre eftersom det inte var någon som ville betala lösen. De började bränna ner våra hem.. Till slut lyckades jag att fly, men jag kan lova att det var inte lätt. Fy fan, det kändes som jag var jagad och hotad på riktigt. Inte alls någon kul dröm. Tiden gick lite och jag började på och prata om hur jag skulle ha råd att betala allt osv.. Kaaan ha att göra med att nu har jag ganska mycket utgifter ett tag framöver och nada inkomst, typ. iaf så sa personen runt om mig att det kunde ha varit värre, jag kunde ha varit död och inte haft något alls.. Men jag hade ju ingenting alls? Usch vilken dröm.
2008-03-20 @ 18:05:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Upplysning

Upplysning:

Nu är det såhär att vår dator har gått sönder ännu en gång så därför vet jag inte när jag kommer att kunna skriva här nästa gång. Ni får ge er till tåls och fortsätta hoppas på att jag ska skriva snart igen ;P
2008-03-18 @ 13:11:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Växjö & jobba

Det finns bara ett ord som kan beskriva gårdagen och det är underbar/t! Helt otrolig dag. Följde med Krille till Växjö som sällskap och det blev bussen dit. Stackarn var helt ovetande om hur rastlös jag är på bussar så mina ben for hit och dit och jag babblade o kollade hit och dit. När man tänker efter på mitt beteende så kan folk tro att jag aldrig har åkt buss som jag håller på, men det har jag, maaassa år så det är därför jag är rastlös i bussar. Iaf så gick vi omkring lite hit och dit, sen åkte vi hem och jag stannade kvar längre än beräknat. Tv-tittade, körkortsfrågor, mat och kortspel. Kortspel som  jag vann i! Haha! En helt underbar heldag var det iaf!



Idag var det upp och jobba i affären. Dessa 4 timmarna gick relativit snabbt och jag frös inte heller så mycket som jag brukar göra. Jag blev även bjuden på en chokladkaka av ett par kunder. Dom köpte chokladen och sen när dom hade betalat den så räckte dom över den och sa att den var till mig. Ett halvgammalt par, antingen danskar eller hollänskar, minns inte vilket. Sött av dom! Några skratt blev jag också bjuden på så det var en heeelt okej jobbdag. När jag kommer hem käkar jag, bakar brysselkex, sätter upp blåa, rosa, gröna och lila påskfjädrar ute... Ooooch jag har även lekt "mekaniker", typ, jag har satt dit den högra sidans billister nu, inte en dag för tidigt. Helt själv! Duktiga jag, dock blev det ett x antal svordomar och väldigt smutsiga fingar, men lite skit får man tåla ;) I made it!


Kvällen vet jag ännu inte hur den blir, men jag kan ju anta.. Hur som helst så ska jag ändå åka och hämta min bror någon gång under kvällens lopp....
2008-03-15 @ 18:42:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


13 mars

Jag hatar alla de gånger man blir besviken.. Alla dessa gånger man tvivlar. Alla de gånger då de enda ljus som fanns på dagen släcks ner till ett enda stort mörker. Fan! Fan vad jag hatar att inte ha något att göra..! Jävlahelvetessatansfan! Hatar, hatar, hatar, hatar!!!!!!!!!
2008-03-13 @ 18:02:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Box

Jomenvisst blev det boxning igår, passet var lite ändrat så det blev roligare. Haha, en stund kändes det nästan som att man skulle ha varit inne i det militära, "slagslagslag, runt, slagslagslagslag, ner på golvet, armhävningar, upp, slagslag osv... Men kul! Janni sträckte sig dock några gånger, stackarn förstår inte varför..min teori är att hon ofta uteslute all sorts stretching...bara för att hon tycker den är tråkig! Hahah.. Min lunga gick faktiskt bra, värre var det under natten.. vaknade ett x antal gånger denna natt också pga att det gjorde så ont och det var svårt att andas. Jävla, helvetes skit!

....därför var jag uppe redan vid 09 idag... och inget vettigt har jag gjort förutom att äta och städa skåp.. typ :)
2008-03-13 @ 14:58:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mycket med lite

   

Jag bjussar på ett par fredagsbilder såhär lite i efterskott.



Det är inte lätt när man blir tillsagd att det ska skyltas om i en blomsterbutik, särskilt inte när man aldrig har gjort det, särskilt inte när man inte vet hur dom egentligen vill ha det. Det var en klurig uppgift men med lite hjälp så blev det riktigt bra om jag får säga det själv. Det var en uppgift som var tidskrävande, men jag försummar den inte, det var bra för då hade man något att pyssla med. Det var en hård arbetsdag på Bellis i måndags med andra ord, men en välbehövlig lunch med Carro och en liten fikapaus mitt i allt gjorde dagen lättare.


Igår tog jag det mest lugnt, har fått ta det relativt lugnt pga att det gör ont när jag andas. Som en kniv sticker in i högra lungan oförberett vid vissa andetag. Jag fixade iaf naglarna, bakade en sockerkaka som innehöll massa kakao (för choklad är gott!"), banan och lime. Tro det eller ej, det var en god blanding. Senare på kvällen blev det lite ändrade planer och jag fick träffa Krille igen. Tänk hur arg man kan bli på spel egentligen.... spel är nog ganska farligt.... eller är det ett bra sätt att få ut aggreationerna på?


Idag är det skitväder...jag och Janni ska nog boxas ikväll om allt går enligt planerna, vilker jag abslout hoppas på! Dessvärre har jag fortfarande ont när jag andas och har vaknat ett x antal gånger i natt för att jag inte fick tillräckligt med luft när jag sov på sidan och fick ändra sängläge till rygg i stället... Meeeeeeeeen jag ska kicka ass ikväll, sådeså!

2008-03-12 @ 12:05:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utgång och falskhet i all ära

Det blir inte alltid som man har tänkt sig ibland, eller vad säger ni? Igår var det iaf utgång, men den var ganska, väldigt tråkig. Alkoholen slog inte till trots den mängd man hade fått i sig, men hos vissa andra slog den till både en och två gånger. Det var massa achmedmuhammdedaliemedmedra ute igår, alla för att se Marie Picasso i guess? Iaf, hon sög. Orkade inte ens se på henne, man hörde henne bara där långt borta i fjärran. Nej, stackars henne. Hon skulle säkerligen kunna sjunga bra, men snälla, fixa en egen stil, kör inte en massa covers och snälla, snälla, snälla, välj en annan gener att sjunga inom!

Iaf, när timmarna hade segat sig fram till 01.00 så orkade jag inte med Palace mer, vi stack till Café corner och käkade, trots att jag inte var hungrig som vaaanligt, men ibland faller man bara för gruppptrycket. Nä, mitt ätanade måste göras någonting åt. Verkligen. Sen så blev det dags för nattbussen hem och jag och Johan satt och konvenserade om både det ena och det andra. Det blev med om han på hästar, det är så...haha, svårt att se honom på en häst. Det var ett trevligt samtal och där satt jag med en loka o bjöd på kolakakor.

Jag tror jag börjar bli väldigt gammal. Hur sent jag än lägger mig så nog fan så vill inte min kropp sova längre än til 10-tiden. Jag somnade efter 04.30 och nog fan ska jag vakna klockan 10. Jag, Anna Lindgren brukar väl ändå sovan till 13-tiden när jag har varit med om en utekväll?! Men nejnej. Ett tecken på att åldern är här.

------


Tänk så mycket övervänliga faser folk yttrar när de inte har setts på länge. Är det bara jag som känner hur falskheten yr omkring som sand i en orkan? Gulligullet, övervänligheten..."ååhh, vad söt du är! Nemen gud vad kul att see diiiig!" m.m. Varför håller brudar på på detta sätt? Vad är det som får så många att "fejka kompisar"? Är det en status att hälsa på så många under en kvälls gång som man knappt aldrig egentligen har pratat med? Är man superduperbra bara för att man fejkar?

2008-03-08 @ 12:47:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I valet o kvalet

Jag kan verkligen inte koncentrera mig. Aldrig har det funnits så mycket tankar och funderingar i mitt huvud. Det lämnar ingen plats för mig att kunna leva i nuet. Ständigt på flykt i tankarna. Försöker koncentera mig på andra och vad de säger men fan, det går inte!

Men det som ger mig mest dåligt samvete, det är att jag inte känner mig närvarande med dig, låter mig inte njuta, jag är på en annan plats. Så vill jag inte ha det, med dig vill jag inget annat än att leva i nuet.



Idag är en konstig dag... beslutsångest av dess like. Ska jag välja det, eller ska jag välja det? Finns det chans för fortsättning, finns det inte? Vilket ger mest? Jag antar att detta är livet och ständiga val måste göras och man vet aldrig vilket som är det rätta svaret. GE MIG ETT TECKEN NÅGON PÅ VILKET JAG SKA VÄLJA!!!
2008-03-03 @ 18:30:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 månader & worktime

Först och främst har vi fredagen, vilket innebär att jag har lyckats behålla någon, ha någon kär, älska någon i 4 månader utan att ens ha en tanke på att tröttna. Turligt nog fick den dagens spenderas med min sötnos och den var väldigt gos. Den plats jag trivs bäst på just nu är i din famn för du skyddar mig från den yttre skadan. Tillsammans med dig mår jag bättre än utan dig. Tack för att du finns ♥





Lördagen jobbade jag, kom hem och var helt slut och kände mig långt ifrån frisk. Den största delen av denna dagen blev vid tv:n för att orken inte fanns. En tidig kväll blev det och resulterade i ca. 10-11 timmars sömn, dock ett par väldigt lustiga drömmar som jag ablsout inte tänker berätta om här. My secret.

Idag, söndag har jag också jobbat en stund. På hemlig ort fortfarande. 4.25 timmar gick relativit snabbt och därefter var det dags att åka hem för att äta, vilket behövdes! Nu sitter jag bara här vid datorn...hoppas på det bästa...tyvärr hoppas jag nog lite för mycket, som vanligt.
2008-03-02 @ 17:16:27 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 0.91