Farmos parfym vid farfars grav

Nu andas jag ut lite. Idag har jag städat, gått omkring på kyrkogården och kollat på gravar och därefter gjort uppgift nummer 1 klar i historian. Det som återstår nu är att ge mina sängkläderna nya lakan och lägga in mattorna. Jag skulle dock ha hunnit med att baka bullar idag oxå, men det har jag inte hunnit. Ska försöka få in det i schemat i morgon på något vänster.

Jag och mamma gick en sväng till farfars grav också. Där hände det något läskigt. Det kom vindpustar då och då som luktade precis som farmors parfym! PRECIS! Hur kan det göra de när ingen annan var i närheten och när hon inte har varit där? HUR?! Det var läskigt. Och ja, farmor lever än. Tänk om farfar sände hennes parfym som ett tecken på att han var där...

2007-04-29 @ 20:49:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sluta

Jag hatar det där beteendet. Det är så hemskt och så överdrivet. Säger man det till dig frågar du bara "Hur då beter mig?". Försöker man förklara blir du bara mer och mer arg och så är självömkan igång i stora lass. Det är så jävla jobbigt, du är i ständig förnekelse. Ditt överdriva humör, din överdrivna vänlighet som man bara mår illa av. Det är så man blir spyfärdig. Sluta!
2007-04-28 @ 21:01:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bakfylla vs. pollen

Underligt, nu har jag gått omkring och trott i ca. 4 timmar att jag har världens bakfylla av 3 drinkar, 1 6:a tequila, 1 cider och 1 öl. Det kändes lite pinsamt om jag nu skulle ha haft det. Huvudet har varit tungt, ögonen har runnit och runnit, nästan har blivit mer och mer täppt. För ungefär en halvtimme sen kom jag på att det kanske var pollen som började att visa sig för mig nu. Jag tog såndära nässpray, ögondroppar och en allergitablett. Guess what? Ögonen rinner och kliar inte lika mycket längre, huvudet är bättre och jag är inte lika täppt. Där har vi boven, jävla pollen!!!


Igår hade jag grov beslutsångest. Kunde inte bestämma mig för om jag skulle ut eller inte. Till sist blev jag väl mer eller mindre övertalad av Frida att följa med, så då gjorde jag det. Det var trevligt. Träffade den borttappade Janni och Alex. Där har vi lösningen på var Janni har befunnit sig. Träffade en massa annat folk också. Therese höll på att bli utslängd pga lite för mycket sprit för hennes del, men jag övertalade vakten så hon fick stanna. Senare blev Frida lite too much också, vilket hon inte vill erkänna, så en ganska stor del av kvällen gick åt till att se till dedära två fyllona.
Under kvällens gång blev även Sebbes plånbok stulen, den hittades senare men körkort och bankomatkortet fanns inte kvar. Inte heller ca. 100kr. Vad ska dom med hans körkort till?! Tur att han inte hade pengar på kortet. Jävla idioter! Jag och Sara däremot var hederliga, vi hittade en förlovningsring på golvet som vi gav vakten.

Jag var hemma runt 03tiden tack vare en snabb chaffis så jag har iaf fått ca. 5 timmars sömn i natt. Sen var det bara upp och jobba, igen. Det var ganska okej idag faktiskt, hann inte ens skura golvet som jag brukar ha överdrivet mycket tid till att göra, skönt. Min nacke hade inte klarat av att skura några golv idag.
2007-04-28 @ 18:46:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det där obeskrivliga

Ibland kan jag komma på mig själv med att tänka på hur skönt till det skulle vara med någon som man kunde ty sig till i ur och skur. Någon som verkligen stod vid ens sida, på både det andra och de ena sättet. Tänk att komma hem en dag och bara kunna lägga sig i någons famn, och denna framn lade sig i min famn, som tillsammans bildade en enda lång kram. Något underbart, och varje kram skulle kännas lika öm, öppen och varm. Känslan att bara kunna ligga där, trots man är uttråkad, men ändå inte vilja gå därifrån för att det är så vackert. Veta att det finns någon där man kan skratta med, gråta med, skrika åt, bråka med, eller bara älska med. Det skulle kännas så tryggt. Kanske för tryggt? Även om känslan inte skulle bestå för en evighet så skulle den säkerligen vara obeskrivlig.

Dumt av mig att tänka i dessa banor över huvudtaget. Så patetiskt och ologiskt.
2007-04-26 @ 20:41:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skoluppgifter, olyckor, trötter

Huvudvärken har kommit och gått idag, igen. Kan den inte bara ge sig nu? Det börjar bli ganska påfrestande.

En filosofilektion som jag inte minns vad den handlade om, förutom att vi fick ännu en sak som ska vara klar inom kort. Förstår bara inte hur jag ska hinna med allt innan studenten.

-Historia x 2
-3 distanskurser
-Filosofi
-Svenska B
-Svenska C
-Psykologi B
-Religion B

Hmm, är det något mer nu? Det ser inte mycket ut för världen, men vissa är ganska omfattande och kräver därför en hel del tid. Det jag är minns oroad för är Svenskan x 2 och Religionen, ev. Psykologin. Resten känns som en hård spark i magen. Får jag VG i de två momenten i hisorian får jag för hoppningsvis ett VG i betyg. Klarar jag ett MVG på filosofin får jag antagligen det i slutbetyg, vilket inte kommer att ske. Tja, listan kan göras lång om betyg hit och dit, just nu känner jag mig inte så manad till det hela. Säkerligen bryr ni er inte heller om vad jag Ska och Inte ska göra. Sanningen är den att jag sitter bara och skriver av mig så att jag vet vad jag själv ska göra osv. Precis som när man pratar högt för sig själv. Jag är nog mer den typen som sitter och skriver saker för mig själv i stället för att ensam sitta och mummla. Visserligen kan jag sitta och mummla om saker och ting jag ska göra hit och dit, men då är det oftast i sällskap med någon/några. I och för sig så bryr de sig inte om vad jag säger och undrar vad jag mummlar om. Just då är det en helt annan femma än att sitta ensam och mummla. Tjat, tjat, tjat.

Kanske jag börjar bli för trött? Kanske det är därför samtalsämnet blir drygare och drygare, samt hamnar på andra spår? Jag känner att jag har börjat använda "samt" flitigt nu de senaste dagarna när jag har skrivit saker och ting. Det låter lite för tråkvuxigt egentligen...


Dagens olyckor; Tänk, två under ett lopp av typ 30 minuter? Max. Först åker man runt lite i stan, då är en gata avspärrad och barnkåren, polisen och ambulans är där. Jaha, då har det börjat brinna i något lägenhetshus om jag har förstått det rätt. Inte allt för kul.
Därefter närmar man sig skolan, då har det krockats där. Polis, brandkår och ambulans kommer även dit och det blir ett himla ståhej. Tur att ingen skadade sig allvarligt! Dumma väg där knappt ingen vet vad det är för regel som gäller. En gång för alla, det är högerregel där!

Efter detta kändes det inte som en särskilt bra onsdag, fast den blev ju inte så dålig trots allt. Hem. skola, stan, skola, simma, stan, hem. Eh..nej, det lät inte så roligt, men det var en dag som alla andra. Plus minus lite saker hit och dit.


Bla,bla,bla. Godnatt!
2007-04-25 @ 23:23:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tråkledig dag

Något fick mig att le. Jag är glad över det, synd bara att jag inte får leva ut det. Det såg så spontant morgonhärligt ut. Jag skulle bara ha velat springa fram och krama dig, men gränserna satte stopp. Fan.

Det har varit varmt och soligt idag, bra, det var min lediga dag. Har varit ute i solen och läst lite filosofi och lite historia. Det var meningen att jag skulle vara jätteflitig idag, menee... Tja. Jag skulle åkt till en kyrkogård och kollat in gravstenarna för att sedan fortsätta att skriva en lite mer ingående artikel om gravmodet. Det låter som en svenskauppgift, men vet ni vad det är? Det är en historiauppgift. Läraren var till och med så vänlig att säga att det gjorde ingenting om man satte in tabeller och så. Det kunde ju underlätta om man typ gick och mätte gravstenarna och kollade på om höjden hade förändrats genom årens gång. HA HA HA, tänk, jag gå omkring på en kyrkogård med ett måttband, bok och penna! No way, allvarligt talat? Jag förstår mig inte på henne. Undra om hon verkligen är frisk?

Förutom det har jag haft väligt tråkigt. Nu tror jag att jag har börjat att bli trött eller något. Jag är orkeslös och väldigt lättirriterad. Ska strax hoppa in i duschen, sköööönt! Mitt hår är äckligt värre! Ibland kan de dagarna komma då det verligen känns superäckligt även fast det inte syns..
2007-04-24 @ 22:38:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyttig dag..

Snart är det sovags för mig, eller kanske bara sängdags. Vad vet jag. Tröttheten kommer smygandes lite iaf. I morgon har jag äntligen en ledig tisdag, det var ett tag sen. Hmm, undra hur mycket jag ska försöka få gjort i morgon. Speeennande att se. (Ja, det stavas egentligen med Ä, men nu var jag en liten söt blekningska).

Idag var det en historialektion. Lyllos att veta att man inte behöver komma på fredag och måndag. Yay. Därefter religion, där vi började kolla på Magdalenasystrarna. Känner igen den, kanske har sett lite av den innan? Hemsk iaf. Och när den lektionen var slut skulle vi gå till svenskan och pricka av oss, och guess what, nu har studentmössorna anlänt och just nu befinner den sig i mitt rum! Sjukt att ha ett sådant konkret bevis på att det faktiskt snart är slut. Det är jävligt skrämmande. En dag, ja, då är det ingen mer skola. I alla fall inte på ett bra tag.

Sen gick jag och simmade, åkte hem, var hemma, åkte på step up. Sista gången nu. Ledsamt men sant.

Nu får jag inte skriva mer för att mamma kom ner och blev skitförbannad. Ooookej..? Anledning? I dont know.
2007-04-23 @ 22:31:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bowling!

Igår blev det en sväng in till Kalmar med Carro. Vi gick runt lite hit och dit. Jag kollade efter någon klänning att ha på studenten, men utan tur. Dock såg jag en helt underbar klänning i skyltfönstret på bröllopsbutiken, so me! Fast jag skulle ju inte passa i den, men stilen vad jag. Det blev till sist en bikini på GT som jag har funderat på ett tag, och nu tog jag saken i händerna och köpte den. Sen blev det även en sjal eller liknande från HM. Mysrutfärger.

Titt som tätt stötte vi på Nisse och Malin, teevligt. Senare så gick vi till Cafe corner där Malin satt och väntade på mig och Carro. Där satt vi sen och väntade på Janni som anlände inom kort. Därefter åkte vi till Maxi där jag köpte något att äta. Klockan rusade helt plöstigt iväg till 20.00. Det var då det var dags för bowling. Efter ett antal skobyten hit och dit lyckades vi få skor som passade lite sådär och sen var de bara att köra igång. Gissa vem som fick börja? Jo, jag! Shit, jag hade inte bowlat på typ 2-3 år om ens de. Och gissa vad, mohah, jag slår en strike med en gång! Jag höll i den taken och hade ledningen ett bra tag under dendära timmen. Sen började mitt knä och min handled ge vika. Så jag råkade tappa min placering och hamnade på 3:e plats. Men men, vi hade det helt klart roligast där inne iaf. Medan alla andra såg allvarliga ut och tog det väldigt seriöst. Kul att hitta på något annat för omväxlingens skull! Nästnästa vecka tror jag det blir äventyrsbadet! :P

Idag har jag jobbat. Vaknade med huvudvärk ännu en gång, dock blev denna dagens huvudvärk mycket värre än vad veckans andra huvudvärksdagar har varit. När jag kom hem stoppade jag i mig 2 panodil och kaffe, det hjälpte inte. Suck..suck.. Sen kom jag på att mina andra tabletter kanske skulle fungera och stoppade i mig 2 sådana oxå.... Nu är huvudvärken nästan borta *peppar peppar*! Jag måste sluta upp med mitt blandande med tabletter!
2007-04-21 @ 19:00:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spel

Det var snö ute nyss! SNÖ! Nej! Woho, jag fick MVG på svenskauppsatsen och MVG på svenskaprovet!


Jag kom på mig själv precis att jag kör med ett falskt spel och jag håller på att spela ut mig själv. Jag ska inte säga något om andra när jag själv är likadan. Fast det kanske jag inte är. Det beror nog på hur man tolkar det. Jag är trots allt mest falsk mot mig själv, jag spelar emot mig. Usch, ett illamående byggs upp inom mig. När jag drömmer mig tillbaka så känns det bättre, det är tamigfan inte bra, men människorna är bättre. Psyket är mindre värt än vad människorna en gång var.
2007-04-19 @ 21:59:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag i test

Enligt ett test är jag såhär som en person:

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Testet stämmer väl till en viss del. Det första stycket stämmer. Det stämmer inte att jag använder min kalender flitigt för att hålla koll på saker. De andra stämmer. Början i tredje stycket stämmer inte enligt mig. Det sista stycker stämmer bra.
Tycker du att testet har fångat mig? :P

2007-04-19 @ 20:40:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hit och dit

Varför är det alltid jag som måste välja mellan ditt och datt?
Dagens samtalsämne idag var hur jag var som person. Jag är för snäll. Många litar på mig, kanske inte på så sätt att de kan berätta sin hemligaste hemlis, utan mer på litarsättet att jag håller reda på saker och ting. Att jag har kontrollen. Måste man ha så mycket kontroll? Varför tycker man att kontrollkänslan är så viktig och man blir helt vilsen utan den? Varför kan man inte leva i lite ovisshet? Jag blev rädd när vi pratade om framtiden, skrämmande. Jag vill inte veta den nu, jag tycker inte om att spekulera i den. Kanske någon vecka, månad.. Men inte ett år eller flera..

Vem bedömer vad sanning är? Utan filosofernas tankesätt, tack! Dock är det väl ändå upp till en själv? Men lögnen är inte sanning. Sanning är ingen lögn.
2007-04-18 @ 22:52:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mycketgjortdag

Dagen till ära så var jag på ett litet "möte". Det var lite tyst ibland, men på något sätt känner man sig ändå lite lättad.
Därefter ringde jag mamma och frågade var hon höll hus. Vi skulle mötas på willys tak bestämde vi. Jag sprang snabbt bort till Karamellen för att köpa te, jag har varit utan löste nu sen i måndags morgon! Buhu! Vidre till JC för att lösa in en kupong, tänk vad man kan hitta för roligt genom att sitta i Emmaboda och ha tråkigt en blåsig onsdag förra veckan. In en sväng på willys för att köpa Solo. Seen upp till taker och seeeen åka och fika/äta lunch. Kommer till skolan och hamnar i cafeterian, sen är det religion som pratades bort. Hem, hem, hem. Cyklade bort till affären och lämnade nyckeln, hem igen, koka kaffe, senare sätta sig vid datorn, woho, jag fixade klart psykologin. Den är klar redan idag i stället för i morgon natt. Inte för att det var en big deal, men det är ändå något.

Ringde till Ine förut, ser ut som jag kan få lite powerpointhjälp av henne i morgon. Det kom nämligen fram idag att jag ska läsa 3 distanskurser på mindre än 1½ månad! YAY!! Go mee, goo mee!

Rörigt inlägg? No way...
2007-04-18 @ 17:59:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bli dig själv

Idag har jag jobbat. Det säger väl allt?

Nu börjar jag bli lite vimsis, men jag tänker ändå skriva.

Du har börjat att förändrats, jag vet inte till vad? Något jag inte tycker om. Var är du, den riktiga du? Kom tillbaka, den oriktiga du är bara tröttsam och jobbig. Sluta låtsas och bli dig själv. Det var bättre då.

Jag gömmer och gömmer mig. Från mig själv, från er andra jag inte riktigt klarar av. Ta inte illa upp, men jag är inne i en fas då jag helst slipper påfrestningar från vissa personer. Jag kan inte andas när ni beter er som ni gör. Jag kan bara inte. Det är svårt nog att andas hemma, måste jag ha det överallt?
2007-04-17 @ 22:50:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


VG på historiaarbetet!

Meningsfullt att ge sig iväg till skolan idag, inte. Åkte vid nio, tre timmar senare var jag hemma. En lektion bestående av ca. 1 timme. Ibland undrar jag vad jag ens har att göra i skolan. Vi fick tillbaka våra historiaarbeten. Hör och häpna, bitchen gav mig ett VG! Ohmaaagaaad! Jag är supernöjd. I och med detta har jag kommit fram till att hon måste vara psykiskt sjuk på något sätt. Jag hade skrivit om att mentalsjuka patienter fick stå och klä av sig naka i korridoren m.m. Därefter skrev jag att det var hemskt. Då hade hon skrivit att hon inte förstod vad det var så hemskt. Brukar man inte tycka att det är hemskt? Hon kanske tycker om att klä av sig naken och bli förnedrad, vad vet jag.

När jag kom hem slappade jag vid tvn en stund tills pappa hade åkt till jobbet, efter det gick jag ut och pluggade historia. Läste den långa texten som vi skulle gjort på lektionen och besvarade. Det tog runt 1 timme. Men vafan, med solen på benen och ryggen så är det skit samma.

Tiden gick lite till, det blev dags för att träna så då gjorde jag de...Ja, spännande dag va? I morgon ska jag jobba, jobba och jobba. Ingen som vill komma och hälsa på för att pigga upp mina åtta långtråkiga timmar?
2007-04-16 @ 22:30:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Under natten

När natten är tyst,
då ingen säger ett knyst.
Det är då tankarna kommer fram,
det är då man vill slå larm.
Jag slår vilt omkring,
och det blir genast en massa spring.
Det lugna sprider sig,
av något du gav mig.
2007-04-15 @ 22:16:47 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skitdag, igen

Idag är min dag riktigt kass! Den kändes bra till en början, men den har bara blivit sämre och sämre. Först var allt bra och jag satt ute i solen och myste.. Sen kom jag fram till att jag borde göra något åt min skolliv som är på väg utför riktigt jävla ordentligt. Då började jag med det, men det gick åt skogen. Jag fattade ingeting och var inte sugen alls. Så jag satt i ca. en timme och läste och läste om exisentialismen. Jag fattar dess helhet men att sen kunna förklara i mindre stycken m.m, det är en annan fråga.

Äh, vem fan bryr sig om min dag. Senare så for en pil in i mitt hjärta och ångest gjorde sig påmind. Fan ta mig själv.
2007-04-15 @ 20:41:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Säg att du älskar mig

...är bland de hemskaste filmerna jag har sett. Många säger att den är jättedålig och att de överdriver mycket i den. Men ärligt talat, gör de verkligen det? Överdriver dem att det kan vara precis såhär utanför filmens värld? Alla ni som säger att det är överspelat, tänk efter. Hur många tjejer får höra att det är på grund av deras klädsel som de blir våldtagna? Det är ju en inbjudan för killarna såklart. Klart tjejer har denna klädutstyrsel för att de viill ha ett knull innan kvällens slut. Helst med flera på en gång. Alldra, alldra helst ska den vara så hemsk att man får men för livet. Klart detta är tjejens fel, varför ska någon tro på henne? Hon ljuger ju bara.

Har ni tänkt på hur många gånger det inte finns tillräckligt med bevis för att bevisa att en våldtäkt har ägt rum? Har ni tänkt på hur många gånger fallet då avslås och kvinnan får men för livet? Har ni tänkt på hur ofta det händer att glåpord skriks efter tjejer istället för killar?

Allvarligt talat, enligt min mening har filmen ett jävligt bra budskap. Vi människor är för bilda för att se hur verkligheten är. Detta kanske är verkligheten för många? En människas vardag. Vem vet? Ni som ger filmen negativ kritik, vad grundar ni den på? Har ni tänkt efter? Har ni varit för fega för att se klart den och klagat på att den var tråkig? Berörde den er för mycket att ni inte klarade av den? Det var nära för mig. Jag höll på att stänga av. Jag mådde så fruktansvärt illa. Det kändes som om magen vändes ut och in. Tänk om det vore jag eller någon anhörig?
2007-04-13 @ 23:45:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Marknad och tråk

Jag har massa, jättemycket tråkigt. Jag vill göra något känner jag. Något kul. Kände för bio, men det gick bara dåliga filmer. Därför sitter jag och laddar ner "Säg att du älskar mig"... med denna tänker jag födriva ca. 1½ timme med senare framåt natten när den är klar. Woho.


image56
Jag var på marknad idag och kom hem med bland annat detta.


image57 
2007-04-13 @ 19:53:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Totalt misslyckad kollagebild!

image55
Haha, här ser ni en sjukt misslyckad bild. Fast... jag är ganska nöjd ändå, bra för någon som inte kan photoshop. Eller hur? Snäälla, säg ja så blir jag glá :) Men erkänn att handen och nagellacket ser bra ut iaf!

Detta föreställer iaf min dag i Karlskrona igår. Det är bara en sak som fattas på bilden, LINDA! Henne tog man minsann inget kort på. Sad but ture.


Vädret har varit underbart idag iaf. Tror jag råkade sitta lite för länge ute. Skolarbete, något gjort? Eh..va? Min pluggdag idag ju, klart något blev gjort! Ha.. ha..haaaa!

2007-04-12 @ 23:23:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äckeldröm

Jag har drömt så konstiga drömmar inatt. Det har varit mardrömmar och knasigheter. Inga glädjande drömmar precis.

Jag har drömt att jag hade en fågel, superliten var den. Rätt som det var blev den till en pinne som var mitt husdjur. Inget rätt alls i det hela. Tror att denna drömmen hängde ihop med uppföljaren på något sätt för jag sa till "fågelpinnen" att den skulle gå in genom fösterspringa och stanna där för jag skulle gå till någon. Hos denna någon vet jag inte riktigt vad jag gjorde, men sen försvann denna någon och jag blev ensam kvar. Rätt som det var dök det upp en snubbe, han började jaga mig runt, runt i huset. Jag skrek att jag var tvungen att gå hem. Men sen fångade han mig och hade mig i sitt knä där har sedan började försöka slita av mig kläderna. På bordet stod det massa glassaker som jag försökte få tag på. Jag började kasta dem på honom och de gick sönder, han var som sten. Med en av glassakerna träffade jag hans ena öga och det krossades och det fastnade glassplitter i hans öga och blodet började rinna. Han blev ännu mer arg då. Jag såg folk gå förbi utomhus och försökte kasta glassaker på fönstret men det vägrade att gå sönder. Jag kastade ännu mer glas på honom och snart gick en glassak till sönder i hans andra öga och samma sak hände där. Det var så äckligt! På något sätt lyckades jag ta mig ur hans famn och springa därifrån medan han gick och famlade efter mig och skrek. Jag kom aldrig ut från huset för allt var låst och det gick verkligen inte att ta sig ur! Därefter vaknade jag tror jag och hela kroppen hade somnat.

Såna drömmar har min natt bestått av.
2007-04-12 @ 18:31:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Linda <3

Nej, nu har jag haft ett litet uppehåll från bloggen. Det beror inte på att jag har varit bortrest, för det har jag inte. Jag har helt enkelt inte klarat av att skriva. Det har varit sämre än på länge, så pass att jag inte har vetat vad jag skulle skriva ner här. Denna påsken har varit kass, riktigt jävla kass. Det finns inte ord som kan beskriva hur kass den har varit. Jag har förlorat något av de jag hade börjat bygga upp. Det som fanns på uppbyggnad är nu nerrivet och krossat i 1000 bitar. Jag vill fly hemmifrån, så fort jag närmar mig mitt hem så blir det svårare att andas, att fånga in den fria luften i mina lungor. Det krävs mer och mer kraft att andas hemma. Ju länge bort från hemmet jag kommer känner jag mig friare. Det blir lättare att andas och allt annat känns så avlägest, som om det inte har hänt eller att det är förträngt. Jag flyr och flyr. Jag vill inte vara kvar här. Det är ansträngt och allt är påsatt på sparlåga, det nödvändigaste som ska göras görs. Konversationerna här hemma är begränsade och jag aktar mig för att säga något som rör mer än vad man tror.

Även fast ni säger att det är okej så har jag världens mest dåliga samvete för det som hände. Det ska inte skyllas på er, det är så fel. Det är MIG det ska skyllas på. Det var jag, jag, jag, jag, jag! Det är det som gör mest ont. Att veta att någon positiv inbörd för mitt liv beskylls. Fan.


End of story av de negativa.


Idag har varit en underbar dag. Nu är jag trött, trött och trött. Jag har minsann varit i K-krona och träffat Linda! UNDERBARINGEN! Du gör mitt liv till det bättre. Redan vid 11.11 då vi träffades var vi båda väldigt hungriga, därför gick vi till en thairesurang. Vi satt där och åt med pinnar, de ni! Det är fasen inte så svårt som man tror. Allvarligt talat! Därefter var vi väldigt mätta och började strosa runt i affärerna. Det var underbart väder men väldigt blåsigt. Havet hade den underbara färgen blå, det var blått som aldrig förr. Tiden gick för snabbt och det var dags att säga hej då. Jag är glad att jag fick dedär timmarna med dig. Tack för idag!
2007-04-11 @ 19:37:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frågor

JAG HAR INTE TRÅKIGT :)




UTSEENDE
[ ] jag är kortare än 160 cm.
[x] ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] jag blir lätt brun.
[x] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] jag har vänner som aldrig sett min naturliga hårfärg.
[x] jag har en tatuering.
[ ] jag har fräknar.
[x] jag är osäker över mitt utseende.
[x] jag har/har haft tandställning.
[ ] jag skulle göra en plastikoperation om det var enkelt och gratis.
[x] en helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] jag har mer än 2 piercingar.

FAMILJ
[x] jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] jag har rymt hemifrån.
[ ] jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] jag har ett syskon som är under 1 år gammal.
[x] jag vill ha barn nån gång.
[ ] jag har barn.
[ ] jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] jag studerar.
[x] jag jobbar.
[x] jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] jag gör alltid mina läxor och hemuppgifter.
[x] jag har missat mer än en vecka i skolan ( influensa & operation )
[ ] jag underkändes, eller avbröt mer än en kurs ifjol.
[ ] jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] jag har sagt "lol" i en riktig diskussion
[ ] jag har gråtit när jag sett på disney-filmer.
[ ] jag har kissat på mig av skratt
[x] jag har limmat fast min hand i något
[ ] jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] jag föddes med en sjukdom.
[ ] jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] jag har brutit ett ben.
[?] mina tonciller har tagits bort.
[x] jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] mina visdomständer har tagits bort.
[ ] jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] jag har haft vattkoppor
[ ] jag har/har haft astma.
[ ] jag har genomgått en CAT-scan (röntgen av hjärnan).

RESANDE
[x] jag har åkt mer än 300 km på en dag.
[ ] jag har flugit.
[ ] jag har varit i ryssland.
[ ] jag har varit i kina.
[x] jag har varit i sverige.
[ ] jag har varit i afrika
[ ] jag har varit i mer än 15 länder.

ERFARENHETER
[x] jag har tappat bort mig i min egen stad
[x] jag har sett en fallande stjärna.
[ ] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] jag har tryckt på alla knappar i en hiss ( när jag var liten )
[ ] jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] jag har lekt "sanning eller konsekvens".
[ ] jag har krockat i en bil.
[x] jag har skidat.
[x] jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] jag har åkt snowboard
[x] jag har åkt taxi
[ ] jag har ätit sushi.

FÖRHÅLLANDEN
[x] jag är singel
[ ] jag befinner mig i ett förhållande
[ ] jag är förlovad
[ ] jag är gift
[x] jag har varit på en blind date
[?] jag har blivit dumpad oftare än jag varit den som dumpar.
[x] jag saknar någon just nu.
[x] jag är rädd för att bli övergiven
[ ] jag har varit otrogen i ett förhållande
[x] jag har varit kär i någon som inte känt detsamma för mig.
[ ] jag har sagt att jag älskar någon och ljugit.
[x] jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] jag har blivit kysst i regnet.
[x] jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
[x] jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra
[ ] jag kan inte svälja piller.
[ ] jag har smugit ut utan lov.
[x] jag har ljugit om vart jag är för mina föräldrar.
[x] jag har en hemlighet som ingen annan vet om.
[x] jag har fuskat i ett spel
[x] jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] jag har druckit alkohol.
[x] jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] jag har mediciner mot depression.
[ ] jag har/har haft anorexi/bulimi.
[ ] jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] jag har somnat gråtandes.
[x] jag har vaknat gråtandes.

DÖDEN
[x] jag är rädd för att dö
[x] jag hatar begravningar
[ ] jag har sett någon dö.
[x] någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] någon nära till mig har begått självmord
2007-04-06 @ 18:29:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vågen

Vågen


Du njuter av våren och trivs bra utomhus. Vill du bättra på formen så passa på att gå långpromenader och dra in den friska vårluften. Nyttigt oavsett hur sportig du är i vanliga fall. Men kärlekslivet känns vintern till trots ganska mossigt, du orkar inte riktigt satsa på det utan låter hellre bli. Först runt den tolfte börjar du känna att det kanske vore skönt med lite romantik, och det gäller i första hand dig som har ett fast förhållande. Är du singel låter du gärna kärleken vänta.
Bästa chansen: Oxe, Tvilling.
Bästa stället: På dansgolvet.
Bästa datumen: 29-30/4.


Detta är mitt horoskop för April, vilket stämmer ganska så bra måste jag säga.
2007-04-06 @ 17:59:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Malins party!

Igår var det födelsedagsparty för Malin hos Elin. Det var funny!

image43
När jag kom märkte jag ett hål i strumpan, då lånande jag sygrejer :)

image44
Detta var tårtan Malin fick av Gunvor, den hade Gunvor gjort själv. Fin och mumsig!

image45
Senare dök Janni upp (carro oxå). Här sitter Janni och Nicco, och min hand.

image46
Kusinkärlek <3

image47
Nisse, Nicco, Frida, Jag, Jannis huvud och Carros ansiktishuvud. Vi inspekterar mitt ben.....

image48
Något var väldigt kul....

image49
HMMMMMMMMMMMM..................

image50
Malins födelsedagsaltare :) My little ponnyn var från mig och Frida ^^

image51
En Carro :)

image52
Nisse- och Annapuss ^^


Nu orkar jag inte med att lägga upp fler bilder. Men detta var några av bilderna från gårdagens kväll som var jättekul! Underbart härliga personer och minnen från nyårsprat :)
2007-04-06 @ 17:11:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


What a day

Vilken dag.

Kände mig inte alls manad till att gå upp idag och åka iväg, en klump i magen var allt jag hade. En känsla av illamående. Jag hade nog inte gått dit om det inte vore för dig och de saker du har sagt som jag har lyssnat på till viss del, tack.

Jag var verkligen skeptisk till allt, men sen kom hon och ropade upp mitt namn och det kändes lite bättre redan då. Det verkade vara en bra människa. Det blev min sammanfattning av henne också etter den timmen. Ord bara for ur mig, ett efter ett. Rörigt, men de kom. Tårar kom. Skönt med samtidigt hemskt. Det blev som en lättnad för en stund. Tills man kom tillbaka till skolan. Då kändes det nästan förgäves. Det blir alltid så. Jag blir alltid tredje hjulet. Suck.

Måste alla ha sådan stenkoll på mig? Jag har det inte på er, varför ska då ni ha det på mig? Jag har ett kontrollbehov, MEN man måste försöka kunna kontrollera det. Jag orkar inte med att någon jämt, jämt ska veta allt. Snälla, låstsa lite på kuntarna så jag kan få andas!


Det blev trots allt en liten sväng till Kalmar. Det var ingen stress någon gång, hur skönt som helst! Jag fjantade runt, fick med Carro på lite saker med. Vi hade ett par spioner efter oss, Frida och Erika. Överallt var dom där vi var. Vi blev lite rädda och tänkte ringa polisen. Fast vi lät bli.


Under kvällens gång har jag hunnit med en inlinestur.. och nu ligger min svenskabok och väntar på mig. Prov i morgon, wihu!
2007-04-04 @ 20:09:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppsats

Bu för uppsatsskrivning. Skriva om klimatet. Inte nog med att allt känns tungt innan, men vafan, det hela tär på mig att veta att det kanske kommer att bli ett massmord av mänskligheten. Det känns förjävligt. Tummen upp för att de valde ett sådant uppgiggande ämne, verkligen!

Har varit och städat idag. Fick en liten slant. Some smiles and hugs..
2007-04-03 @ 22:34:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förbjuden på lekplats?

image42

image41Janni och Jag. Är ser vi lite gladare ut ensamma,
haha. Janni ser faktiskt lite onykter ut. Måste
säga att bilder som tars är jämt väldigt smickrande ^^










                                                                                           Frida, jag, bakhuvudet på Janni. Fan va på G jag är! :P

Idag har jag, Janni, Carro och Johan kört en raggarunda till Madesjö. Funny. Sedan blev det en sväng på Torg Ett, stackars Johan. Han hade hemska barndomsminnen därifrån sa han. Naaw.

Efter det tog vi en sväng på lekplatsen också, barnet finns i oss alla. Vi blev dock lite upprörda för det var en mamma där med sin man och unge. Hon blev arg på oss när vi hoppade på stutsmattan. Vi kom på att vi borde nog bara vara där en i taget, vilket vi var. Då fick mamman luft från någonstans och sa till oss, något i stil med "Jaa, den är ju till för barn. Barn väger 15 kg ungefär!" Eh? Okej. Varför bryr hon sig? Vi störde inte hennes unge. Vi hade ROLIGT. Och om inte tanken har slagit henne så är det inte så jättemånga 3åringar som kan hoppa och stutsa omkring på en stusmatta. Snarare lite äldre barn. Egentligen var det väldigt nedlåtande sagt av henne. Tänk på att det finns överviktiga barn också, de väger mer än 15 kg. Lekplatser är till för 10åringar också, de väger inte 15kg! Då är det något fel på dem. Det stod inte någon skylt med någon åldersbegränsning eller viktbegränsning. Vi var inte våldsamma. Ska inte "vuxna" få leka längre? Ska inte vi få ha kul? Vem säger att barnet i en försvinner när ens kropp utvecklars?

Jag skulle kunna hålla på att skriva om detta mycket längre och ingående, men jag tror nog att jag har fått fram det jag ville i stora drag. Jag skulle inte ha velat ha henne som min mamma, inte för allt i världen. Jag ska bara tillägga att hennes man satte sig sedan i barnvagnen. DÄR hade jag inte tänkt att sätta mig! BARNVAGNAR är till för mindre barn, INTE vuxna. Men, hon sa aldrig till honom att den var till för 15kg. Bullshit!


Nog med det där. Jag kom hem, satte mig ute i ett par timmar. Velade lite fram och tillbaka. Det började bli kyligare och jag tog på mig lite mer, satte mig i stolen med solbriller och läxböcker. Ja, jag förberedde mig faktiskt lite till svenskaprovet på torsdag. Inte så jättemycket, men pyttelite. Efter det hoppades jag på att tiden skulle gå lite till och det gjorde den. Klockan led mot träningsdags. Haha, vilket skämt hela stepupen var. Jag var helt borta. Det har jag varit hela kvällen typ. Det bjuder jag på.

Morgonendagen:
Uppstasskrvning. Dvs, upp TIDIGT, TIDIGT, på min LEDIGA dag från skolan! Assholes!
Efter detta blir det hem och sen över till grannarna och städa lite.
Thats my day.
2007-04-02 @ 22:43:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Scnhygg bild och en söndag

image40
Någon, någon, Janni och Jag. Haha, fan vad roade vi såg ut på den bilden då.
Det är iaf en av bilderna som togs under kvällens gång. Det återstår väl att se
om det dyker upp någon fler bild på någon annan sida, ibland tar det lååång
tid för dem att lägga upp bilder.


Idag fick jag en sovmorgon till ettiden. Hur underbart som helst, hade sovit längre om jag inte hade varit tvungen att gå upp relativt tidigt i morgon. Resten av dagen har jag kollat på tv, suttit ute i mer än två timmar och gjort abslout ingenting. Skulle ha följt med till Mormor och Morfar, men.. idag var en sån dag då jag antagligen inte hade klarat av det. Ganska så okej söndag idag. Tur att jag inte har haft något viktigt eller så som skulle ha gjorts idag, skulle typ ha gömt mig i en svart soppåse eller något om jag hade behvöt visa mig ute bland folk. Det har varit en jävla skitdag om man ska döma efter utseende. Hatar såndana dagar väldigt mycket! Mycket mer har jag nog inte att dela med mig av idag.
2007-04-01 @ 19:25:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91