Trött som ett as...

Idag var min första riktiga dag på mitt sommarjobb i Älghult. Ännu en Coop-affär. Jag tror jag gillar Coop eftersom jag jämt hamnar i en sådan. Detta är min tredje på tre år... Hmm. Nej, jag är inte så dålig så jag har fått sparken. Ett var sommarjobb, ett annat var timanställd och detta är sommarjobb.

Trött som ett as är jag nu. Gjorde en härlig tabbe idag. Nu har jag kommit hem och har en tårtgrund i ugnen och sen har jag gjort någon början till chockladmousse som ska vara i något lager. Man måste testa lite saker. I morgon ska jag köpa jordgubbar till den. Man måste planera i tid, mamma fyller år på fredag så då ska den vara klar.

I helgen ska jag till Ikea med Krille och så. Han ska ta sitt pick och pack och flytta.... Så det är handling på G. Jag ska inte flytta med men jag lär väl ändå bo där var och varannan dag :)
2010-06-30 @ 20:32:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svensk midsommar på Öland

Svensk midsommar är vanligtvis förknippat med regn och lite sol. Denna midsommar, på Öland, Löttorp har varit helt underbart. ingen lyckades undkomma den utan att se ut som en kräfta. Mer eller mindre. Kunde inte ha varit bättre.

Jag tog årets första dopp som blev i havet. Fredagen var varmast och då badade jag inte. Jag valde tyvärr lördagen som var svinkall men jag badade med hundarna och barnen. Krille var en fegis och stannade på land, som många andra.

Jag fick vara med min sötnos och hans släkt. Det kunde ha varit bättre men jag är ändå nöjd. Vissa saker kan vi inte rå för.


Nu är det måndag och tisdag kvar innan jobbet börjar och det blir intensivt vill jag lova. Det är bara några veckor så jag tror att man får bita ihop. Trots det fina vädret.

2010-06-27 @ 22:20:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91