STHLM

Klockan ringde halv sju i lördags morgon, bara att kliva upp! Fick stressa järnet bara för att jag inte ville gå upp för tidigt:P
Kom till nybro runt tio i åtta, träffade janni, tog bussen o kom till kalmar tjugo i nio. Gick till andra sidan stan, klev på bussen till sthlm, raggade upp platser bredvid varandra.. Sen bar det av!
Bussresan gick gansk fort, stannade till i Ringarum, vid halv tre var vi framme i sthlm! Vi kom in på centralstationen o hittade rätt till vårt hotell! Fan vad bra vi är! Vi hittade rätt hela tiden!
Senare gick vi omkring, runt runt o letade efter ett ställe att käka på. Det slutade med en kinaresturang, jättemysigt!
Så småningom blev klockan mycket o ve begav oss till Hovet. Sen blev det PINK! Ett minne för livetet, ett sånt scenspel glömmer man sent!
Efter när vi skulle till hotellet igen stannade vi till på seven eleven o köpte med oss lite gott som vi satt o käkade på! Janni käkar som en man! :D haha, sen somnade vi väl runt 02 tiden o vaknade vid halv åtta.. fast sen somnade vi om o sov till halv nio. Jävla tyskar! Fan vad dom glodde!! AAHH!

Haha, sen så är vi var klara o hade ätit frukost så åkte vi till stan o stressade runt. Ojoj, vilken speed vi hade o sen vid 16 satt vi på bussen hem igen. Usch, sen när vi åkte ur sthlm så åkte vi i en massa tiunnlar. Jag fick panik o kunde knappt inte andas! Fy fan vad hemskt det var! Janni satt där o försökte med en massa o vissa satt o skrattade! Det var faktiskt allvar :( jag svimmade nästan. Fan vad jag hatar instängda utrymmen!!! Vi stannade i ringarum igen, där var det en massa marinare o sånadära, MUMS! Vilka hetingar! ;D En hel busslast, haha, dom märkte nog inga bilckar eller så ;D LALA ! Sen sov vi lite.. o så satt vi o sjöng i bussen, snyggt det lät!

Jag var hemma igår runt halv elva. Sen idag har jag varit i Nybro, fikade med Janni sen hade jag körlektion, oj vad yr i huvudet man blev av alla rondeller :P Sen köpte jag mig ett par bralls med, jävlar vad tajta! :D

I morgon bär det av till Karlshamn o träffa Linda!! :D


Måste tillägga en sak: Det känns som om jag sakta men säkert håller på att hitta mig.

2006-10-30 @ 18:59:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Plugg

Nu blev det visst ett sånthär litet härligt mellanrum av dagar igen, inte så särskilt stort, och det har inte hänt något roligt heller. Eller jo, men det får stanna i mitt minne i stället.

Dagarna har bestått av plugg, som sagt, alla lärare tror ju att de är så himla smarta. igår var det religionsprov, det gick åt helvete, det var det konstigaste prov jag har gjort tror jag. Som tur var så skulle jag ju gå o fika med Frida så jag fick annat och tänka på. Det måste vi göra om snart igen! Glömt hur lätt det var att prata med dig.

Jahapp, nu sitter jag här iaf och är precis klar med psykologiarbetet, schizofreni. Det känns skönt så får vi väl se vad tanten tycker om det... Ska bara öva på historiaprovet tills i morgon med, wihu, klockan råkade visst redan vara halv tolv, detta kommer bli en hääärlig natt. Får panik när jag inte kan somna, kan inte stressa ner, hjärnan går på högvarv, helevete!

Igår var läskigt, då sa kroppen ifrån ordentligt. Huvudvärk så det bara smällde om det, skakattacker, yrsel och svårt att stå upp. Idag har jag förträngt allt eftersom jag har varit igång nu länge utan att ta några större pauser som ger en tid att koppla av. Undra när man dör egentligen..

Nej, nu tycker jag att morgondagen kan vara över så att det är lördag. Då sitter jag o Janni på en buss till stockholm! På bussen kan man iaf koppla av lite, då har man inte så mycket annat för sig, fast det ör det som oroar mig.. uscha!

Ajaa, nu ska jag plugga vidare!
2006-10-26 @ 23:29:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flummig dag

Trött, trött & trött trots ca. 10 timmars sömn. Vad är det med mig? Klockan ringde och jag sov så skönt då, men klart att man måste upp. Bestämde mig redan då att jag bara tänkte vara närvarande på första lektionen, och så blev det. Åkte hem ca. 12. Skönt!
Dagen har varit helt flummig, det var kul när vi åkte till affären o sen när mamma skulle tanka. Den ville inte ta ena hundralappen så hon stod o tryckte i den gång på gång innan hon gav upp, haha, såg skitkul ut! Problemet var att den var nött på det silvriga, kan dom bli så?!
Senare när jag körde därifrån kom jag på vad jag hade sett på morgonen o var tvungen att berätta det, det var ännu roligare, men det tänker jag inte säga! Haha, dubbelvikt över ratten typ, inte någon trafikfara alls!

Mindre roligt är väl provet i morgon, det kommer gå åt skogen för FN intresserar mig inte det minsta lilla faktiskt. Det är som om man skulle försökta förklara matte C för mig, som jag som tur var inte läser!

Historian idag var kul, haha, dendära jävla Katarina, fy fan vilken bitch. Tror hon har glosjukan, allvarligt faktiskt. Det är inte klokt! Hoppas hon hörde Jannis o mina visa ord... Johan gjorde iaf! :D

Jaa, sen ska jag ta o bifoga en bild på min tatuering oxå, kan vara på tiden, nu är den nästan helt läkt oxå. Känns bra..
Tatuering
(tycker om att sätta bilderna i mitten förstår ni!)
2006-10-23 @ 19:45:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fest!

Så blir det en liten sammanfattning av gårdagen.

Igår var det fest hos Carro! Hämtade upp Janni på vägen dit sen kom vi till Carro efter diverse erhm...jaa..saker. När vi kom dit var Carro i full gång med ostpajen som jag fick hjälpa till lite med så att brudarna skulle vara klara när de andra skulle dyka upp. Jag o Christoffer blev "kockarna" i köket..
Så småningom satte vi oss och åt vår ostpaj o senare cheescake, mums vad gott!
Klockan tickade o människor kom, det kom faktiskt folk! Jag tror faktiskt att vi uppnådde över 20 personer, men jag är inte helt säker :P
Trevliga människor var det och jaa.. En kul fest som avslutades lite med nåågon slags poker :P Jag är ju då bäst, bara så att alla vet!

Vid 02tiden stack de två sista, tråkigt nog :/ Carro o Christoffer var jättetrötta o ville sova, dock så var jag dum nog att klunka i mig vatten så att jag blev väldigt illamånde, men efter en stunds utesittande gick det mesta över. Jag somnade dessvärre inte förens runt halv fem och sov lite till o från fram till klockan nio. Då vaknade jag av Carro som började igång med stäningen så då gick jag oxå upp o städningen blev klar på ca. 1 timme. Efter det satte vi oss o åt en välförtjänt frukost, senare väckte vi Christoffer :P


Det var kul iaf! :) Tack Carros föräldrar som gav oss fri tillgång till huset!


Nu är jag verkligen trött!
2006-10-22 @ 20:35:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skön låt

Ett tips folket, lyssna på Anouk - Nobody's Wife! Så skön.  Mmm, gitarren <3

I övrigt har det varit en lugn dag och jag känner mig bara sjukare o sjukare... Men jag ska klara morgondagen med glans! Bara jag får sova lite...

Tillägnar dig inget mer
för att det kommer att komma fler
Ingen som du
men det behöver jag verkligen inte nu!
Någon som inte påminner
för jag kommer att vara den som vinner!


2006-10-20 @ 22:07:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Let me go

Bort med dig, bort ur mitt liv. Kontakta inte mig om du inte har något vettigt att säga. Skriv till mig när du har blivit normal igen, du är inte ditt sanna jag. Det försvann för bra länge sen. Jag kan inte fatta varför, det jag vet är att människor förändras, men måste det ske så?
Kom tillbaka som en vän, då när du är normal, då kanske jag kan förlåta. Nu ser jag enbart rött o svart hos dig Du är inte värd att ödsla tid på, ändå gör jag det, om och om igen. Varför ska det vara så svårt att släppa taget?! 

Jag vill ha alla stjärnorna, sätta dom i mitt tak och i mitt huvud. Låta mitt huvud och kropp fyllas av dess ljus, göra så att jag ibland kan glimta till. Visa att jag är glad från insidan, visa att jag visst kan ha glimten i ögat. Vill visa en gång att jag är säker i mig själv, vill visa att jag verkligen är jag. Åh... 

Jag ser fram emot helgen, bara jag inte blir sjukare! Får inte bli! Ser fram emot Carros o min 18-årsfest!
Jag ser fram emot lovet. Den 28-29 då jag och Janni försvinner till Stockholm och kan lämna detta bakom mig ett tag (Nu kändes det som detta blev nästan som en repris av ett inlägg förra året, lite läskigt att man ännu tänker likadant..)
Jag längtar till veckans lov då jag ska förhoppningsvis åka till Linda och stanna en natt där i hennes lägenhet, då jag ska få prata, prata munnen av mig och öronen av henne, utan att något stoppa mig. Jag ska prata ur mig allt, försöka börja om på nytt. Hon ska prata munnen av sig och öronen av mig, och jag ska lyssna, precis som hon. Hoppas bara inget hinder kommer, jag behöver den stunden, verkligen.

Jag längtar och ser fram emot så mycket, kommer det att hjälpa?
2006-10-19 @ 22:45:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fast grund?

Varför ska jag lägga energi på dig egetnligen? Fan ta dig! Jag kan inte släppa det! Först kom du inte ihåg, sedan kommer något annat fram! Kan du inte bara sluta upp med allt dedära?! Eller kan du inte bara hålla tyst då? Snart vill jag nog faktiskt inte ha någonting med dig att göra! Du har förändrats så jävla mycket, varför? Alla förändras, men måste man förändras till något negativt då?
Du säger att du inte har förändrats, sen säger du att du har det.. Ärligt talat, ta dig samman! Snart säger jag upp detta, men vafan, du bryr dig väl inte om det ändå? Jag orkar inte ha dig i mina tankar längre...


Allt bara spricker i mig igen... Det var dig jag nästan litade mest på! Varför skulle jag göra det? Du litade ju inte ens så mycket på mig. Det var dig jag sa allt till! Det var dig o dig o dig.. Aldrig mer att jag ska köra fast mig på något på de viset..


Och du.. du har oxå börjat bli helt konstig! Varför ska alla i min närhet förändras och bli helt konstiga? Vad är det med er?! Jag orkar inte det. .jag vill ha en fast grund..




Det finns inga tårar till dig, inte till andra heller! Man kan inte och ska inte gråta över de som beter sig som vissa gör. Allt som blir där är aggreationer! Man vill bara slå och sparka! Skrika ut hur mycket allt är förstört!
Fan! Varför ska jag jämt vara så dum? Det känns som om jag bara vill slå huvudet i bordet, eller något hårt, slå det om o om igen, i ett försök att banka in vett i mig att sluta lita så mycket på folk! Skulle det hjälpa om jag gjorde så? Kanske skulle det lära mig iaf på något sätt..
Man ska inte säga såhär, men nu gör jag det iaf, Vad har jag gjort för att förtjäna detta?!?! Vad har jag gjort?! Varför kan jag aldrig få lyckas med något? Jag vill ju bara le o skratta på riktigt!!!!
Nu mår jag sådär illa igen, sådär man känner sig när något är fel. När det börjar bli svårt att andas, när man känner hur man sakta glider bort.. allt ser så avlägset ut nu... snurr
2006-10-18 @ 20:38:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sviken

Hah, det gjorde inte alls ont du! Fy fan! Där ser man hur blind man kan vara, verkligen. Jag förstod något redan då, men min dumhet övertog och det skulle den då inte gjort! Tänk vad mycket man kunde ha besparat sig, tänk vad mycket annat man kunde ha ägnat sig åt i stället..
Akta dig för helvete vem/vilka du kommer att lita på under livet! Det kommer oftast bli en stor besvikelse.. besvikelsen ger tomhet och förvirring..

Nej fy fan, jag kan inte fatta det. Sviken...

2006-10-17 @ 23:06:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh yeah!

Nu var denna helgen snart slut.
Nu var man 18.. Jaa :P
Har fått en massa fina och roliga presenter, tack så mycket för dom! <3
Sedan blev det en tatuering i fredags och utgång på riktigt. Palace. Det var kul där, jag var bara lite trött, men annars var det inget fel på kvällen :)

Igår var det släktkalas och jag var väldans trött, och det märktes, men det var smällar man får ta. Det var en trevlig dag även igår.

Idag sitter jag här o glor :P Detta jävlar söndagar, jag hatar dom, nästan! Så tråkiga!

Haha, jag måste bara lägga in vääärldens snyggaste bild oxå, typ ^_^ 

Mathias, jag, Carro

  Vilka snygginar vi är!  
2006-10-15 @ 15:00:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött!

Haha, tröttheten kommer med åldern tror jag, jag blir bara tröttare o tröttare :/
Idag var jag såå duktig så jag gick till körskolan och gjorde en hel pärm! :O ojoj!
Jaa...Jag har kollat på Tokyo Drift idag, ganska okej film :P
Hmm..hm... trött! :D
2006-10-11 @ 22:27:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En snabbis i kalmar

Jahaopp. Sov till runt tio idag, kunde ha sovit bra mycket längre kändes det som. Det blev buss o buss till Kalmar med Janni idag. Vi var där ca. 1 timme :P Ville haft dedära brallorna, menee, no thanks :P
Janni köpte present till mig idag, hon försa sig ju inte eller så, lala, nejdåååå, jag vet inte vad det är ;D

Jaa... jag kom hem, jag drack ännu mer kaffe o sen sprang en runda, idag var det riiiiiiiiktigt segt, ville bara sätta mig där på en stubbe i skogen :P

Nä, nu ska jag nog lägga mig...snart :)
2006-10-10 @ 22:12:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Allt gör så ont!

Vad vill jag egentligen? Är det slut nu? Är det här vi säger att vår vänskap håller på att ta slut? Att det inte är någon mening med att hålla kvar? Var det inte detta som inte skulle få hända? Var fan har du tagit vägen?! Jag behöver dig.. eller, nej. Det gör jag inte. Jag klarar mig nog så fan mycket bättre ensam. Vad ska jag med dig till? Jag blir bara mindre och mindre för dig, säg inte att det är så, då ljuger du bara. Kan du inte bara säga den bistra sanningen? Snälla? Alla nätterna, då du fanns, dom var underbara. Du tröstade mig, du fick mig att le under de värsta stunderna.. Känna en liten glädje innuti mig och ge mig ett hopp. Allt dedära är försvunnet. Jag tänker inte lasta det på dig, jag tycker bara det är så jävla synd och sorgligt! Man försummar inte en vänskap som har hållt länge.. Trodde jag.
Åter igen känner jag mig som en trasa, dom kan kastas hit och dit. Blötas ner och slängas iväg. Full av en massa skit. En trasa som bara är bra vissa dagar till vissa ändamål. Det är jag det... och otymplig.
Jag vill inte känna såhär vid ännu en födelsedag, kan det inte bara kännas lyckligt och värdigt för en gångs skull?

Och..ska inte syskon hålla ihop? Jag börjar bli jävligt trött på dig. Vet du.. orden du häver ur dig, dom sårar så in i helvete! Dom gör faktiskt det! Säg inte att du ska döda mig och fan vet allt, säg inte det så jävla mycket! Gör det då för helvete! Ska du inte döda mig och allt dedära, låt då för in i helvete bli att säga det! Du är så jävla stor i orden, men du, fan vad liten du är på jorden. Väx upp för helvete! Vet du hur mycket större och länge du är än mig? Är det då rätt att ge dig på mig som är ganska mycket mindre på alla sätt då?! För helvete.. tänk lite. En dag kommer du kanske få igen. Döda mig medan du kan...eller håll käft!


Något positivt iaf är att min första dubbla körlektion gick bra idag! Trots att jag höll på att bli påkörd av någon som inte kunde trafikreglerna.. Så blir det halkbana den 14/11 om allt går som det ska. Varje gång blir jag ett steg närmare friheten.


Får väl tillägga: GRATTIS PAPPA! :)
2006-10-09 @ 20:03:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobbat

Vaknade idag utav att klockan ringde och mina fina signal, underbart... Inte. Hörde regnet urtanför, det bara öste ner. Men det var bara att göra sig i ordning och sen åka iväg och jobba.
Det var en lugn dag, väldigt lugn, men jag fick lite information! :D Tihi, fansen vad hett säger jag! Smälter nästan av den tanken, mm.. Men det är ju endast en dröm..

Och jaa.. gjort lite internationella relationer på jobbet oxå, nu har jag gett upp. Det är oerhört tråkigt och svårläst. Blää på det!

Jag har städat mitt rum idag! Wiho!! Duktigt av mig ^^ Jag varit ute o sprungit oxå, två dagar i rad nu. Fan vad duktig jag är ^^

Snart är det Mord i sinnet :)



YES, YES, YES! Sålt!!!!!!!
2006-10-07 @ 20:49:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träningsvärk

Haha, vaknade idag vid halv elva med en massa träningsvärk ^^ Får väl se hur länge den sitter i, men det var värt träningsvärken :)
Haft en lektion idag, dvs, ett svenskaprov, sen var det slut. Kändes oerhört meningsfullt och åka iväg till skolan, men det gör det ju iofs alltid.
Jag åkte hem, prioterade visst bort min springning idag så nu får det bli i morgon o på lördag i stället... Men det går nog finfint :P
Fikade med Janni idag på kvällen, det är den bästa tiden och fika på. Synd att det är så kallt och ruggit ute, men mörket har en viss myskänsla när man fikar, så det får gärna vara mörkt men inte kallt. Jag säger då de, ni unga killar med körkort, ni tycker verkligen om det :P Tack för att ni lös upp mig o Jannis väg, det var riktigt snällt, men ni hade väl inte behövt blinka på det viset? :)
Snart är det Medium, sen Love my way..

Det har varit en bra dag idag. Jag har sovit skönt. Det har känts lite lättare, inte lika tungt. Tycker om den känslan, men det kan bli mycket bättre än såhär, det vet jag. Dina ord får mig att tänka till, det är efter dom som jag alltid börjar funderar ännu mer. Dina ord gör det inte lika svårt som det känns innan. Jag är glad för att du finns i mitt liv. Skönt att ha någon där som man inte behöver umgås med varje dag, men man vet att det förhoppningsvis finns en dörr öppen ändå..
2006-10-05 @ 20:53:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dom är borta nu..

Inatt var ingen bra natt. Är helt slut idag, knappt ingen sömn alls. Jag låg vaken, tänkte..och tänkte.. Klockan tickade, och tickade. Tillsammans med klockans tickande vandrade mina tankar. Vet du.. Jag raderade alla dina sms, alla! Det finns inte ett enda kvar, inte något som kan påminna mig om den du en gång utgav dig att vara. Dom tiderna är förbi. Tiderna då.. du kunde få mig så glad, då du fick mig att känna mig som var värd någonting trots allt. Du fick mig att tro på dina ord. Många gånger har jag tänkt, undrat om du menade det.. Vad gick fel? Fan... Vad gjorde jag för fel?
Vet du igen, jag tänker nog skippa dendära saken, jag orkar inte. Jag känner inte att jag har någon lust längre. Den försvann, tror det var i samband med det andra. Det var nog droppen... Kanske t.o.m det som fick mig att inse. Du känns så avlägsen.. Varför?

Var finns kraften? Var finns orken? Vad finns dedära lilla som gör så att man vill fortsätta?
Jag ville...

I all min trötthet så gick jag upp halv sju idag. Åkte till skolan. Hade körlektion, oj vad det backades. Hade psykologi, jag somnade nästan. Lunch. Boot-camp, okej, det var faktiskt kul. Åkte till de nya lokalerna där nästa sak skulle vara, det visade sig vara boxning. Oj vad jag behövde det, oj vad jag blev glad över att jag var med. Lite av allt gick ur mig då, men än finns det mycket kvar.. Jag kunde ha fortsatt tills jag skulle ha trillat ihop i en hög. Du...
2006-10-04 @ 22:52:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött - update

Trött, trött, trött. Tröttare än vanligt, kanske är det vädret som gör mig så trött? Vad kan det vara, det är inte normalt att vara såhär trött hela tiden...
Vädret gör en verkligen inte på humör, vill bara lägga mig under täcker och spendera min tid där tills våren, sommaren kommer. Det skulle vara så skönt.. Då skulle jag veta var jag hade mig iaf, det vet jag inte nu, verkligen inte. Det är väl dags att ge sig ut en runda och skingra tankarna lite så att inget annat tar över...
forts följer.

22.08 och här kommer fortsättningen
Det var härligt med en liten tur. Herregud, det är inte likt mig att tycka det, vad är det som har hänt. Jag brukar ju alltid annars vara anti till att springa, nu känns det faktiskt ganska skönt. Inte för jag vet hur länge den känslan varar. Vet inte hur länge det kan täcka upp för allt annat.. Det återstår att se. Jag längtar faktiskt tillbaka, till det jag inte ska längta till. Hittills har jag fått en dos av det på annat sätt som folk inte relaterar till något sånt. En ny dos kommer nästa fredag, mihi, smärta och tatuering :))

I morgon kommer bli en lite intressant dag :P
2006-10-03 @ 17:47:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Resumé av helgens gång

I lördags var det Bäckebo marknad, den årliga traditionen, varför skippa den? :P Tyvärr kändes den ännu mindre än vanligt, men det var den inte enligt tidningen. Hmm, lite konstigt. Men det var ganska trevligt ändå. Mellanlandade hos mormor o morfar där man fick fika och en massa goda kakor o sånt onyttigt som inte är bra.
Senare skulle det bli kräftskiva, först hamnade vi hos Pelle & Ann, där fick vi drinkar, det var mysigt :P Efter det cyklade vi låångt in i skogen i en jävla fart, så klart vann jag ;)
Ehm ja, kvällen flöt på, jag pratade lite för mycket och fick i mig lite för mycket. Det är en annan historia. Kul var det iaf! På något vänster behövde jag tydligen lite luft så jag fick lite sällskap ute. Trots två filtar, någon kofta och honom satt jag ändå och skakade :P Men det var ganska trevligt, trots att jag satt och babblade en massa strunt ännu en gång och lite så... Inget nämnt nä, så kul ska inte den övriga delen av mina läsare få ha! Helt plötsligt började det åska och regna, lite snopet faktiskt. Fick för mig att det bodde någon i skjulet eller vad man ska säga mittemot bara för att ljusen från huset refflekterade i skjulets fönster. Anna då! Jag förstod bara inte var allt tog vägen :P Helt plöstigt skulle vi åka hem, sen stöp jag i sängen. Då var jag ganska så välidgt trött.. Lalala..
Dagen efter vaknade jag konstigt nog runt 08, men jag låg i sängen till 12 för jag väntade på att alla andra skulle gå upp så vi kunde käka lite frukost.. Mådde bra i princip hela dagen m.h.a. treo, som alltid. Och så fick vi åka och hämta våra cyklar eftersom det blev bilfärd hem. Dom andra orkade visst inte cykla hem..lalalaa, igen. Men det blev ett trevligt besök igen och deras hund brottade ner mig, väldigt lekfull liten sak :P Och sööt! ^^
Fick något konstigt ryck och gjorde historian klar och psykologin. Sen tog de stopp ^^

Idag så var det skola igen. Blev race till skolan eftersom ingen kan bli klar i tid i denna familjen :P Senare blev det race i körskolan oxå, haha. Och jaa... tråkig dag, orkade inte vara kvar i skolan o se en meningslös film man redan hade sett så mitt i allt reste jag, Carro o Janni oss upp i den mörklagda aulan och gick. Undra om närvaro togs.. hmm.. Skolan blir bara mindre o mindre interessant.
När jag väl kom hem la jag mig i sängen och råkade visst somna. Då var jag trött!

I morgon är jag ledig! Woho! Funderar på om man skulle städa, det borde verkligen göras.. uscha.. och lite plugg.

Priercings och tatueringar is the shit! Ett sött ansikte och en gullig röst oxå. Ett sött leende med...Huset bredvid. Hihi.
2006-10-02 @ 21:45:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91