Spontan bio, palacebesök, en jobbdag..

Igår blev en spontan och impulsiv dag/kväll. Från början skulle jag endast ha varit en fyllechaffis och eventuellt träffat Malin. Så blev det inte, alltså med Malin. Vid cirka 18-19 så hade jag ännu inte fått reda på hur kvällen skulle bli. Det kom som ett bombnedslag att jag och Janni skulle på bio. Det fick vi för oss bara sådär. Därefter så fick jag reda på att jag skulle vara fyllechaffis iaf. Då blev det lite problem... som löste sig. Jag och Janni stannade kvar i Kalmar fram till 02. Och gjorde vadå? Jo, det blev en kväll på Palace trots allt.

Innan dess så skulle jag hinna äta och sen hämta pengar. Detta skulle göras på mindre än 30 minuter. Pengarna skulle hämtas hos grannen, som hade sina två söner hos sig och två andra snyggingar. Sen körde jag race till Nybro och hämtade lite grejer och Janni. Därefter blev det stressigt in till Kalmar.. Pakera vid fängelset och sen springa till Saga därifrån. Janni var lite lat, men jag fick henne att springa ett tag. Haha, kul det måste ha sett ut. Vi hann precis i tid. Vi såg Beck-Den svaga länken. Jag rekommenderar den, den satte sig lite på psyket i början, det var humor i den.. Ja, en bland de bästa Beckfilmerna enligt mig. Lite annolunda på något sätt. När filmen var slut var klockan ca. 22 och Palace hade öppnat. Innan jag och Janni kom hade de kommit EN person. Haha, vi kände oss lite mobbade, men wtf. Baren var ju ledig för oss. Det visade sig att Janni blev lite sugen på alkoholen, men den fick inte jag röra. Därför blev det alkoholfria drinkar för mig och dom var goda! Det kom mer folk och kvällen blev jättelyckad! Det var kul, kul och kul! Jag hade kul fast jag var trött och nykter. Riktigt kul. Träffade roliga människor. Allt och lite till. Det bästa var när jag kollade på mobilen när vi skulle åka hem.

Hem ja... Brudarna hade raggat upp lite killar och de blev sugna på fyllemat. Därför bar det av till Cafe corner, men jag var ganska motvillig eftersom jag ville hem och få lite sömn innan jag skulle upp, men nene. De köpe sin mat. Jag körde två liftare till Stensö och därefter bar det av till Lindsdahl. Eh? Ja, precis. Efter den strapatsen blev det Nybro nästa. Från Nybro till Målerås tog det endast 15 minuter. Fortfort. Jag vet, jag var trött och ville hem. Anna-panna kom i säng runt 04.30 ännu en gång och upp vid 08.45. Ca. 3 timmars sömn eftersom det blev lite uppvak och sådan...


Jag kände mig vääldigt pigg när jag vaknade, in i duschen, duscha snabbt, sminka sig snabbt och frukost snabbt. Åka till jobbet. Öppna affären, och vet ni vad. Det var ganska okej idag, det var nästan folk hela tiden! Haha, bra dag idag! Därefter var grannen lite lat och orkade inte handla själv så det fick jag misann ge dem.. Därför blev det lite prat där och sen gick jag hem och hamnade i sängen ett tag. Lite senare cyklade jag och Pierre iväg och han fiskade lite medan jag tittade på. Sen åt vi ett par kanelbullar och cyklade hem för det var så jävla kallt och mamma ville ha hem mig för att jag skulle äta. Bra och trevligt tidsfördriv. Nu sitter jag här och skriver och skriver för att fördriva tiden fram till då Tyst vittne börjar.


Det kommer förhoppningsvis någon/några bilder så småningom på mig och Janni under kvällens gång. Om nu fotograferna tog med oss, dock var de väldigt heta på gröten när de gällde oss. Thats fun! Man blir jämt så jävla snygg, men det bjuder jag på!
2007-03-31 @ 20:19:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag & Torsdag

image34
Detta var Malin och jag igår hemma hos henne efter vi  hade varit och fikat på stan. Hon skulle klippa till mig lite och hon tycker om att leka med kameran. 
image35 
Här satt jag och väntade lite på att Malin skulle hämta sina tillbehör och jag ser visst lite trött och förskräckt ut.. hmm..väldigt chamerande bild måste jag säga.

image37
Ännu en snygg min av mig. Så blev frisyren ^^

image38
Sen hittade jag en kul träningscykel i Malins rum och då tänkte jag att jag skulle träna lite inför beachen 2007.........
Det var kul....


image39
Resultatet blev..kooooolla, 102 kalorier på 6 minuter! HAHA, det var kul ja... Seriöst värre :)


Igår när jag satt på Kalmar station och väntade på min buss. Då satt det en tant mittemot mig. Okej, inte riktigt tankt, snarare en tantbitch. Jag hade god lust att smälla till henne. På alla som kom in där kollade hon med en granskande blick och rynkade på nästan och såg så jävla förbannad ut. Gör man så? De som kom in var lite "alternativa" av sig, därav hennes bilck antagligen. Hade hon ätit en citron eller vad var de med henne? Jag blir så trött på sånt! Jävla klimakteriekossa!

Nog med såna roligheter.

Idag var jag och fikade med Mathias en sväng. Klockan på väggen hade fastnat på 14.45 vilket jag inte fatttade riktigt. Trodde att tiden inte rörde sig, sen visade det sig att det hade visst gått jättesnabbt. Jag är bra på dedär med klockor. När jag kom hem, eller en stund efter så bestämde jag mig för att jag skulle ut och springa en sväng. Sagt och gjort, jag tog årets första springtur. Duktigt av mig. Orkade nästan springa lika mycket som slutet i förra året, så mycket har jag alltså inte lagt på hyllan.


Detta blir väldigt rörigt alltsammans. Ursäkta mig för det. Kanske beror på att min hjärna är väldigt rörig av sig just nu? Ännu en gång är jag i ett såntdära lugn, men ändå med ilska inom mig. Kanske borde jag gått därifrån istället för att sitta kvar? Jag tänkte det, men jag vågade inte. Ja, ni läste rätt, jag VÅGADE inte. Varför inte? Jag vet inte.

På onsdag kommer det bli en spännande dag. Jag vill inte, jag vill verkligen inte. Jag är rädd.
2007-03-29 @ 22:46:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobb

Bloggen är seg, seeg, seeeg idag igen!

Jobbat hela dagen lång idag, massa duktigt av mig. Särskilt när jobbet är så tråkigt, men dumma mig, nu ska jag inte vara sån. Jag har ett jobb ibland, ibland. Jättebra! Jag får pengar för det, jättebra och behövligt! Nu får jag sluta klaga!

Annars har det inte hänt något. Sitter här nu med olivolja i håret, jag är konstig, jag vet. Ibland. Det känns precis så som jag tror att det skulle kännas om man inte har tvättat håret på 2-3 dagar. Äckligt alltså. Jag ska tvätta ur det tills i morgon, jag lovar. Jag ska försöka iaf.

I morgon ska jag träffa Maaalin. Det ska bli funny, like a bunny. Dåligtdåligt. Jag är trött tror jag. Ska snart hoppa in i duschen sen försöka sova.

Natti!

2007-03-27 @ 22:30:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Död

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=33731&a=792084&lid=puff_792084&lpos=rubrik

Det är hemskt. Alkoholen får en att göra dumma saker när den inte tars i måttliga mängder. Där ser man hur snabbt livet kan ta slut. Hur lätt det är att mista någon, ändå tar man allt för givet. Jag vet att jag tjatar om det, men.. vi människor har dock en förmåga att ta allt för givet. Tänk på denne pojkens föräldrar och anhöriga. I tidningen idag på morgonen stod det att man ännu inte hade hittat honom, men tänk..några timmar var han hittad, död. Jag vet inte vem det var, men tanken på att det bara är 6 min ifrån mig, att jag var i Kalmar samma natt som detta hände, det är hemskt nog. Tanken på att veta att någon i ens närhet visste vem det var (inga namn), det är även det tillräckligt. Tanken på hur hemskt den skoldagen var för dem i den skolan, det är också tillräckligt. Jag vet hur hemsk en sån dag är i skolan. Jag vet. Två gånger har jag upplevt en sån skoldag. Det är mer än nog. Två gånger är två gånger för mycket. Snälla alla där ni ute, även jag själv, ta det lugnt med alkoholen. Ha sällskap under nattens gång. Jag sänder en tanke till er som stod honom nära, han kommer alltid att finnas där, glöm aldrig det.
 

Det har varit en lugn dag. Glidig. Bara lyssnat på när klassen har redovisat diverse saker för att sedan träffa Victor igen lite senare. Det är inte dåligt att gå från Kungshall till stan på ca. 5 minuter. Ganska bra faktiskt. Förutom detta har jag även varit och tränat. I morgon blir det en lång dag med jobb.  Men men, det blir lite pengar iaf.
2007-03-26 @ 21:57:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solsol

Har haft underliga, konstiga och hemska drömmar inatt. Oanade känslor uppenbarade sig. Well, well, its just dreams, men usch vad verkligt allt var och känslorna kändes så starka!

Idag fick jag sova till ca. 13.30. Skönt. Men det blev inte så många timmars sömn ändå eftersom drömmarna spökade och jag hade lite svårt att somna om då och då.. Efter det fixade jag frukost och åt det och mamma hade gjort kaffe som fick sällskapa mig. Sen så gick jag ut en sväng, jag var skitsnygg, jag lovar, den röda jackan och lite till, mene... Tja.. Mer info ges inte.

Dagen har gått både snabbt och fort. Jag har suttit ute i solen en massa och latat mig. Jag har sett ut som en hollywoodkändis, iaf så som de gör när de bara har slängt på sig allt i all hast, but hey, så gjorde jag med. Kanske skulle bli en av dem? Eeeeller inte. Det fick även bli en tur med inlinesen idag, men det var jobbigt idag. När jag kom hem var jag svimfärdig och allt snurrade, varför vet jag inte..

Det är min dag.. Ska se på film vid 22, på 6an. Intreseeklubben antecknar..
2007-03-25 @ 20:47:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myspys

Igår träffade jag Victor igen, tänk att det ska gå så länge mellan de gånger man ses, trots att avståndet inte är långt.. Lite dumt. Det får inte ta lika länge innan vi ses igen, fast så säger man alltid. Vi hade det trevligt igen, det traditionella; tv och kortspel. Vad annars? Stannade till ca. 01.30 sen åkte jag iväg till Kalmar och hämtade ett gäng fyllon. Jag kom i säng vid 04.30. Inte så dåligt va?

Fick sova till 13.00 idag. Sovit så skönt så det inte är sant, dock så var jag ju inte utvilad, men natten/morgonen var lugn i min sömn. Sen har jag varit duktig och tvättat bilen, dammit vad skitig.. Tiden gick lite och så var jag en sväng hos farmor. Hon undrade hur min ekonomi stod till och den är ju inte alltför bra. Då tog hon fram pengar som jag vägrade att ta tills hon bokstavligt stoppade dom på mig och nästan blev arg för att jag inte tog emot dem. Det känns så dumt att göra så.. Men Tack Farmor, tack,tack!

Back to Tyst vittne, visst är det ett bra program? :)
2007-03-24 @ 22:46:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag, efterlängtade fredag!

Idag har jag inte varit helt närvarande. Tröttheten regerar och jag har bara flummat och skrattat igenom dagen i skolan. Först var det historia, den gick förvånandsvärt snabbt, var jag ens där?
Mat, mat.... eller inte.. Knäckebröd.. Jag blev lite kinkig.. Sen fick jag som tur var mig en sväng på Coop och där köpte jag en drickyorghurt, bara så ni vet! Det var persikasmak och den var god! Något för söt bara... Konstigt.. Det stod att den var sockerfri. Sötningsmedel som spökar kanske?
Filosofi, DAMMIT, 0.5p från MVG.. What?! Lite jävla lagom retsamt eller?!
Sen blev det psykologi, vi fick sluta massa tidigt för att vi fick jobba hemma. Woho, jag ska fördjupa mig lite om Berny Pålsen (tror efternamnet är rätt?). Vingklippt ängel, den boken ni vet. HELT UNDERBART BRA! Tror jag ska läsa den boken snart igen.. Synd att hon inte har kommit ut med fortsättning än.
Efter detta åkte jag o Carro o Carro en sväng hit och dit, sen kom the bus och jag åkte hem. Nu har jag flugit lite hit och dit.. Nu ska jag sätta igång med bullbak!
Runt nio-tiotiden ska jag åka iväg och träffa Victor, sen ska jag leka fyllechaffis oxå :)
2007-03-23 @ 17:41:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenader

Ojoj, vad jag har varit ute och gått idag. Ändå skulle jag nog orka med en sväng till även fast jag precis kom in efter en runda på ca. 5 km. Det är lite läskigt faktiskt, att jag har sån ork. Det är väl antagligen min uttråkning som tar över och det omvandlas till överskottsenergi. Jävligt jobbigt!
Gå till skolan, gå från skolan med Lotta till ingenstans och sen en runda nu. Härliga rundor. Vädret är inte lockande ute, men det var ändå friskt och skönt på något sätt! Mina gångturer idag är väl det roligaste och nyttigaste jag har uträttat...
2007-03-22 @ 20:49:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förändring

Hur kan känslor och tankar komma så fort? Hur kan de bara bli fler och fler?
Jag tror dem börjar ta över mig, hindrar mig från att
leva i det normala. Det har gått över gränsen och det
vet jag, för väl. Jag känner det. Allt jag går och väntar
på är den där jävla remissen som inte vill komma...

2007-03-21 @ 19:47:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rädsla

Just nu blev jag väldigt rädd, eller för några sekunder sen. Rädslan sitter kvar.
Vet inte om jag kände mig träffad eller vad det beror på. En rädsla uppstod.
En rädsla som jag inte viill behöva gå igenom igen. Det räckte med den gången,
det tog tillräckligt mycket med kraft från mig och jag har fortfarande inte kommit
över den. Please, don't let me down..

2007-03-21 @ 17:35:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klart, men ändå inte

Rapporten är nu klar, nästan.  Får kolla igenom den i morgon i skolan.

Konstigt nog känns det inte som en lättnad som jag trodde, det är precis som innan, ingeting har ändrats på grund av att arbetet är klart.
2007-03-20 @ 23:05:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Plugg, plugg

Nana, jag tycker om plugg, plugg. Relgionen, gruppuffgiften är fixad by me. Eh..gruppuppgift..ja..

Efter den så har jag tänkt nu i några timmar att jag ska fixa det sista på min rapport.. Den ska ju vara klar och inlämnad tills i morgon. Tror att det kanske är tid till att börja med den. Eller vad tror ni? Känns lagom bra när skrivaren strejkar och det är SÅ mycket bättre att skriva ut det och läsa igenom vad man har skrivit än att sitta och läsa igenom det på datorn. Man blir så förvirrad. Usch, min magkänsla säger inget bra om detta.

2007-03-20 @ 15:42:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag i Kalmar

Idag blev det en sväng i Kalmar med brudarna. Det var en trevlig liten tur, trots att vi höll på att blåsa bort. Eller..va.. Blåste det?!? Undrar om det var något vi inbilldade oss, vi hörde inte riktigt vad vi sa till varandra..
Det blev lite shopping över det hela som inte ekonomin trycker allt för mycket om..

En Jacka, en Svart. (Vet att jag precis har köpt en annan, men jag behövde något SVART litet med ^_^)
En tröja, på GT, endast för de var rea på den :P
En kofta på GT bara för att alla andra har en sån...
En ögonskugga bara för jag ville  o lite annat smått o gott :P

Pengarna rusade iväg och jag gjorde lätt som en plätt av med typ 700... och de är 700 för mycket!

Vi tog även en fika på de nya fiket på Baronen, helt okej! Bäst efter kultsenska om jag får säga de själv. Ja, sen åkte vi hem och jag lämpade av Carro hos sin pojkis.. Sen åkte jag o Janni till McD o åt en frutie&yorghurt.. Efter de åkte vi till skolan, på en lovdag, i know.! Bok glömd i skåp. Det var såklart låst., till sist såg vi en lärare i ett rum och kasta fönster på rutan. Precis som på film.. Vi kom in o hämtade boken. Jag lämnade Janni och åkte hem. Åt, tränade o nu sitter jag här och ska strax bege mig till sängen.
2007-03-19 @ 23:08:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad är vad?

Ska jag sammanfatta alla dagar så kan jag gör det med ett ord; Skit.

Allt har bara gått åt skogen hela tiden. Jag orkar inte mer. Jag är så less på skolan och dess arbeten. Jag orkar inte med all press överallt, det är för mycket. Jag orkar inte att oroa mig så mycket för allt. Jag orkar inte vara allas lilla mamma, det sker undermedvetet och är svårt att vänja sig av med.

God sömn, vad är det?
Lugn, vad är det?
Frihet, vafan är allt detta?


I fredags var det utgång. Igår var det segdag hemma och senare hamnade jag i Alstermo hos min faster och farbro. Skulle bara varit där för att skriva ut projektarbete men det blev visst 3½ timmar. Lite prat med min faster. Det uppskattade jag! Det var ingen som sa "Ryck upp dig! Tänk på dom som har det värre..! Det är väl ingen fara med dig?!". Nej, hon förstod, hon lyssnade. Skulle inte det som har hänt skett skulle hon kanske varit en av dom som sa så, vad vet jag.
Idag är en riktigt dålig dag.

Jag vet, jag klagar och klagar.. Ännu en gång så är detta min blogg, jag måste få skriva av mig. Jag har inte sagt att någon MÅSTE läsa, ni gör det självmant. Right?
2007-03-18 @ 17:29:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Messig day

Vilken dag. Morgonen, stress. Dagen i skolan lite stress. Efter det tog jag en fika med Frida. Den blev längre än vad jag trodde. Skönt att prata lite. Ibland kan det behövas med någon som verkligen lyssnar. Sen körde jag hem, när jag kom hem drack jag lite kaffe och sen fick det bli en inlinestur igen. Skönt, mindre skönt för min fot. Tog en runda förbi affären och snackade lite med Hasse, har ev. någon mer jobbtimme att få lön på nu,i hope. Sen åkte jag vidare en sväng. Kom hem, åkte och lämnade Johan, kom hem, åt mat, åkte och hämtade Stoffe, kom hem och pluggade, hämtade Johan, satte mig vid tv:n, gick och pluggade, satte mig vid tv:n igen och nu sitter jag åter här. Är nog klar med allt som skulle göras ikväll. Eller nej, det är jag inte men jag orkar inte mer nu. Ska snart hoppa in i duschen. Denna dagen har varit en röra. Morgondagen kommer att bli en röra. Usch, usch. Snart är det över. 

2007-03-14 @ 22:27:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Årets första inlinestur!

Idag har jag gjort ganska så mycket faktiskt, tycker ju jag då. Halvsovit lite på morgonen eftersom jag inte kunde somna om sen mamma nödvändigtvis var tvungen att öpnna min dörr innan hon åkte. Varför vet jag inte. Onödigt? JA! Senare gjorde jag frukost och satte mig vid tvn, precis då ringde Janni så vi satt och åt mackor tillsammans genom telefonen, gud så sweet va?
Klockan tickade lite till och jag gjorde mig i ordning och spatserade in till grannen som behövde lite städhjälp. Det var ett trevligt tidsfördriv med vacker utsikt i alla dess hörn...Tihi. Det blev dessvärre kaos där sen för det dök upp en hel hög med personer som inte skulle ha varit där. Vid halv fyratiden gick jag och gömde mig hemma iaf. Det gick inte att städa till det så mycket mer i det tillfället. Därefter fixde jag lite fika här hemma, jag har börjat dricka för mycket kaffe igen vilket märks! Jävla skit! Det går inte att umgås med kaffenarkomanmänniskor. Jag är så lättpåverkad... Jaja, sen satte jag mig för att göra lite filosofi, ojoj vad jag började skriva. Herregud vilken röra. Klockan tickade vidare och jag bestämde mig för att göra årets första INLINESTUR! Sagt och gjort, det gjorde jag! Vååååren är här! *trallalaaa* Det var en härlig med lite jobbig tur. Efter det satte jag mig med filosofin igen.. likaså har jag gjort nyss en stund. Jag är klar med den ena frågan. Tror jag, hoppas jag verkligen!

Detta har varit en av de bättre dagarna, antagligen för att jag har gjort lite annat som "skiljer" sig från det vanliga och för det känns så lätt att andas luften där ute. Den är någon speciell luft när det är vår som man andas in. Det är den bästa luft man kan andas in. Jag tror även att jag har en ny vårjacka, röd.
2007-03-13 @ 22:40:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


14 grader

Trött, trött och trött.
Seg dag fram till slutet. Eftersom nästan alla lämnade mig så åkte jag med Jenny, Pudding, Nina, Malin och Malin till Skokällan och där levde vi livet. Oj vilken oväsen vi förde, men vi hade trevligt :) Sen började det bli lite ont om tid och Jenny körde mig till stationen där jag halvsov på bussen. Sen när jag kom hem var jag rastlös så jag gick bort till Ine och lämnade tillbaka ett mobilskal och nagellack. Efter det försökte jag förstå filosofin men jag lyckades icke med det... Tiden gick lite till och det blev dags för träning. Jag tränade och racade hem till Anna Phil.. och nu sitter jag här.

En sak som verkligen måste tilläggas är att det har varit en underbar vårdag! 14 grader dammit! :)
2007-03-12 @ 22:45:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Promenad och rapport

Det har blivit en liten promenad för mig idag faktiskt. Först var jag väldigt bestämd och skulle inte med, sen tyckte jag att jag gott kunde följa med iaf, så då gjorde jag det. Ganska skönt faktiskt, inte alldeles för kallt dock så blåste det lite för mycket tyckte jag. Jag äventryrade och gick iförd i mjukisbyxor, linne, t-shirt, långärmad, halsduk, skor och vantar. Vilken härlig outfit...

Jag är nästan klar med rapportskrivningen också! Suttit och knepat med den idag som en tok! Jag har kommit upp i 10 sidor och jag är inte klar än, jag som trodde att 10 sidor skulle bli svårt att få ihop.

Ska strax gå och kolla på Paradiset.
2007-03-11 @ 20:59:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Livsverket

Efter jag hade duschat och så igår tänkte jag sätta mig här och fördriva kvällen. Jag tittade in, det fanns absolut ingeting att göra. Det var så tråkigt. Jag stängde av och satte mig i min säng och kollade på tv. Jag fick på "Livsverket", det bästa som verkade finnas på tv just då. Jag satt och kollade och kom mer och mer in i filmen. Jag kände ingen mig, i honom, det var som om det vore jag. Det var så sjukt läskigt. Inte nog med det, rätt som det var kom det fram mer och mer saker som stämde in. It all ended up in tears. Det var så verkligt. Ett hårt känslomässigt avslut på dagen fick det bli.
2007-03-11 @ 14:03:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första gången...

...som inte Sverige behöver skämmas för sitt bidrag som ska skickas vidare till ES!
Första gången något kom med som JAG tyckte om.
Första gången man har en snygging att se på, eller sexy babe, eller vad är han? :(
Första gången man kan höja volymen och sjunka in i musiken.
Första gången (nästa) en låt ger mig rysningar ända in i hjärtat.
Första gången ...

The Ark ffs! <3
2007-03-10 @ 22:25:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Massa svärord

Först vaknar jag av att hela min överkropp hade somnat. Sen när jag lät den vakna så somnade jag om igen. Efter det hade pappa bilden utanför mitt fönster och då vaknade jag igen! Så somnade jag om ännu en gång och då ringer klockfan! Då fanns det ingen möjlighet till att somna om för då skulle jag upp för att sedan jobba.

Väl framme vid jobbet så skulle jag öppna dörren, som vanligt stod det tanter och gubbar utanför och hängde på låstet. Har de inget liv?! Iaf så ville inte dörren gå upp! Jag blir arg och frustrerad! Därefter ringer jag om hjälp och släpper inte kunderna bakvägen. De fick lite VIP av mig, snäll som jag är. Hjälp kommer och dörrjävlen går upp! Puh! Sen jobbar jag på, glor, babblar, ler, skrattar, städar, pillar på pengar och knappar. Snart har 4 sega timmar kommit till ett slut. Jag åker hem för att sen göra mig i ordning för kalas som lider. Vi åker iväg, hämtar mormor, kommer till Rockneby, kalasar, äter semlor, telefonraggar, åker hem, lämnar mormor, kommer hem hit, fixar toast, kollar på de 1½ sista melodifestivalbidragen. Sen är helvetet lös igen. Jag blir arg och går därifrån, sätter mig här. Fan!

Fun day ha?
2007-03-10 @ 21:16:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snickerskakor-recept

Dagen har varit ganska roande idag på sina håll. Dessvärre har jag abstinens nu, tråkigheten har tagit över. Så jävla pissigt tråkigt jag har det!
Har bakat snickerskakor, dom blev goda! Rekommenderar det! Nu har jag nyss ätit och väntar på att jag ska diska. Sen efter det får jag väl ta och leka lite med mina naglar eller något. Vill hitta på något men vad fan ska jag göra?! Finns ingen att umgås med här, ingen är på msn för alla är ute och festar! Hade inte mamma stoppat mig så hade jag frågat om någon ville ha mig som fyllechaffis och sen stannat i Kalmar med Malin om hon vore där. Men så blir det såklart inte! Varför skulle det bli som jag vill?!

Recept:
1 burk jordnötssmör
1 dl stösocker
2 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
9-10dl cornflakes
1 chokladkaka på 250g. Valfri färg :P

Häll i stösockret, jordnötssmöret och sirapen i en gryta. Värm det så att det smälter samman. Det ska inte koka! Rör medans! När det är klart så tar du av det, blandar i vaniljsockret och cornflakesen. Sen bere du ut det i t.ex. en djup ugnsform med bakplåtspapper. Sätt in det i kylen och låt det svalna, samt stelna lite. Smält sedan chokladen på valfritt smidigt sätt. Bred ut det över geggan :P In i kylen och låt det svalna igen. MUMS! :P
2007-03-09 @ 19:12:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bored day

Hm, idag har varit en lugn dag. Vaknade vid elva. Skolan från 12.30-14.20. Ja.. Det har inte hänt något idag. Jättetråkig dag. Det blir visst allt jag delar med mig av idag.
2007-03-08 @ 22:04:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alltid den fula ankungen

Jag kom att tänka på en sak. För varje dag som går så blir alla mer och mer utseendefixerade. När jag var yngre så var jag strängt emot alkohol, cigg, fester, droger, sex for fun och utseendefixering. Jag stävade inte efter något av dedär.

I dagen läge är det så att alkohol är nästan ett måste på fester. Visst, dels för att det är kul. Men mest för min egen del. Att jag ska slippa känna lika mycket någon gång då och då.

Cigg är jag fortfarande emot, jag tycker inte om personer som röker. Men visst, det är deras liv. Jag kommer aldrig att röka. Never.

Fester, ojoj, kanske för många sådana.

Sex for fun ser jag inget fel med nu eller likande aktiviteter. Inte hos andra, dom är fria att göra vad dom vill. Jag med.

Sist men inte minst, utseendefixering. Den är överallt. Då när jag var yngre så brydde jag mig inte särskilt mycket. Tänkte inte särskilt mycket. Lovade mig själv att inte bli som alla andra som var så fixerade. Jag var inte stark nog, jag föll där med. Jag känner mig som den fula ankungen när jag är med andra. Alla andra är jämt mycket finare än mig. Sen kommer jag där, den fula ankungen som inte klarar av att ha ett eget liv. Att jämföra sig med andra hela tiden skadar, det är ju sig själv man ska vara. Men ändå, varför jämför vi? Varför vill vi vara som den andra? Jag hatar mig att känna mig som jag gör. Är man lite nöjd för en gångs skull hittar man genast något annat som är så mycket bättre på någon annan osv osv. Jag har pinsamt med dåligt självförtroende. Hur bygger man upp ett sånt?
2007-03-07 @ 22:57:27 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2 saker uppnådda

Btw, jag har just nu uppnått två vill-ha-saker. Diorshow-marcaran och Puma-Create :)
Det 3:e vill-haet undrar jag om jag kommer att uppnå. Maybe some day..

Måste äääven säga att vädret idag suger, så jävla pissigt tråkigt så jag vet inte vad. Usch! Okej för att det har varit massa plusgrader, men typ disigt och dimmit hela dagen är inte heller någon höjdare :/

Funderar även på om jag ska köpa mig en R Ö D vårjacka... :P Bara så ni veet.
2007-03-07 @ 19:49:53 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sick-day

Det fick bli en hemmastanning idag. Dels för att jag mådde dåligt igår, dels för att jag var trött, dels för att jag inte hade klarat av denhär dagen i Växjö. Det känner jag verkligen. Tror att jag hade hamnat sittandes på en stol eller likande eftersom min kropp inte har velat vara med mig riktigt. Sen stannade jag även hemma idag för att vila upp mig så kan jag klara av de resterande dagarna och jobba o gå på kalas på lördag. Samt ägna en stor del av helgen till att plugga. Inget festande för mig denna helg, bra!!!!

Idag läste jag up "Box 21". Jättebra bok! Den rekommenderar jag starkt! Dock var slutet ett sånt slut där man blir lite paff och arg. Eller ganska arg!
Nu ligger "Flickan som lekte med elden" och "Psykopaten" och väntar på mig. När man läser flyr man lite från verkligheten. Man sätters sig in i deras roller i stället för ens egna liv, vilket är välidgt skönt!

Har bestämt mig för att jag ska baka snickerskakor i helgen. Blev så grymt sugen på det förut!
2007-03-07 @ 19:40:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Början till sjuk?

Natten har varit piss. Fylld av mardrömmar. Vaknat till och från. Hade en bra, fin dröm. Dock lär den nog aldrig uppflyllas.

När klockan väl ringde idag kände jag mig inte alls pigg på att åka till Kalmar. Kände mig trött och sjuk. Men vad gör man inte för projektarbetet? Jaja, ett besök i Kalmar. En fika. Ett besök i Nybro. Sen hem. Mina handleder värker så att det gör ont, helt sjukt. Hamnade i sängen för ett tag sen för jag mådde kasst, sen tröttnade jag på det och tog en panodil och en sup. Rom, fy fan. Det är bland det värsta man kan dricka. Känner mig lite piggare, men det är bara just nu. Vettefan om jag kommer att orka åka till Växjö i morgon för att åka till Universitetet. Vad ska man göra där egentligen? Ingen vet. Vi får väl se hur mitt tillstånd är senare ikväll. Vi får se, vi får se...
2007-03-06 @ 18:43:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill inte vara mig

Sure got my piece of heaven
an angel in disguise
Gone wild



Ibland, ofta, alltid beter jag mig som en jävla idiot. Jag vet inte vad det är som flyger i mig, djävulen själv kanske? Hur dum får jag vara? Jag vill inte vara jag, jag vill vara någon annan. Någon annan som är mycket bättre. Någon som inte beter sig som mig. Varför är jag inte någon annan som vet bättre och är bättre?

Jag vill inte vara den som beter mig som jag gör ibland. Det är inte jag. Eller så är det verkligen jag. Om det nu är jag så lär jag inte bli särskilt omtyckt av andra, ännu mindre av mig själv. Vad spelar det för roll om jag ändå inte är omtyckt av mig själv nu? Ingen alls kanske.

Jag försvinner sakta men säkert in i min fanasivärld igen. Allt annat gör så ont, men det har det desvärre börjat att göra i min fanastivärld också. Jag vill inte vara i den heller. Jag vill bort. Jag lekte lite med ödet ikväll.
2007-03-05 @ 22:14:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mer död än levande

Jag är död. Inte riktigt, mer död än levande känns det som. Jag försöker att hitta saker för att förtränga. Just nu har jag gjort Introduktionen, Målformuleringen, Metod och pyttelite Resutlat i Projektarbetet. Dock lär jag nog inte komma längre för nu har min hjärna hängt upp sig. Känns som om jag får vänta med det tills vi har haft mötet på torsdagen.

Jag mår illa bara jag tänker på mig själv. Okej, det är väl ingen fel med att göra så som jag gör.. men om jag inte mår bra av det, då är det kanske fel?
Det känns som om det är mycket som går emot mig nu, jag är så trött på allt. Bland annat dig. Jävligt trött, igen! Ta ditt ansvar och väx upp. Det känns som om hela jag är full med lögner mot mig själv och mot dig. Undra var ärligheten och uppriktigheten tog vägen? Något håller på att bilda en spricka, men en djup avgrund. Varför kan jag inte säga ifrån? Vad är jag så rädd för?
JAG ÄR TRÖTT PÅ DETTA!


Undra vad jag ska fördriva en timme med tills det är dags att åka och träna.. Frågetecken blir fler.
2007-03-05 @ 17:35:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Den svarta kylan

Sen den dagen jag slängde bort dom, då har de funnits i mina tankar nästan dygnet runt. I natt drömde jag om dom. Hur skönt det var. Längtan dit blir bara större och större. Dörren för uppgivenheten är öppnad ännu en gång. Den har stått på glänt nu ett tag, jag har kännt draget från den. Nu drar det väldigt mycket och kylan strävar mot mig. Den sveper in mig i det kalla svarta. Det är starka händer som griper tag om mig, och ännu en gång så låter jag dom vinna över mig. Jag är för svag för att stå emot dom. När dörren är öppnad känner jag ingen återvändo. Jag dras till besöken. Där man stannar på obestämd tid och känslan över att få komma tillbaka igen, på obesämt tid är skrämmande.

Blottad, om och om igen. Varför säger ingen stopp? Händer som far hit och dit, ingen gör något. Andetagen som är långsamma till en början med som sedan ökar takten oc blir tyngre. Varför säger ingen stopp? Var som helst, utan att bry sig om något annat. Försvinner om och om igen. Varför säger ingen stopp? En mörk gränd eller en solig strand, det spelar ingen roll. Det är stunt samma. Det är ändå ingen som säger stopp. Söker efter gränsen då man inte kan gå längre. En känsla av ett vinnande dyker upp, samtidigt som äcklandet av sig själv stiger. När ska det sluta? När ska grunden utan en botten bli en trygghet för mig? När?

2007-03-03 @ 22:06:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kärleksfull kväll

76397-30

Detta är en inblick ifrån fredagens festande. Jag kände mig lite kärleksfull,
så jag bestämde mig för att fånga det på bild och att Janni fick bli den som
fick känna min kärlek. Visst är jag gulligt snäll av mig ibland?



Det var en trevlig kväll. Lite prat med vaken, han gav oss ett par raggningsrepliker till projektarbetet. Rikigt roliga. Sen blev det drinkprovning. 8 drinkar skulle provas. Majoriteten av dom var äckliga. Jag tror att vi skulle satsat på
4:or i stället för att köra på 6:or. Det blev lite mycket spritsmak i de flesta drinkarna. Kanske kunde det ha varit bra för tillståndet också? Jag tror att jag ska lägga alkoholen på hyllan lite. Fram tills nästnästa fredag iaf..
Bilresan från Nybro hem blev väldans kul. Tänk, ibland är personer trevligare än vad man har trott. Precis som vi satt och diskuterade. Riktigt skönt.
2007-03-03 @ 20:41:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bullbak

Idag har jag varit lite duktig, jag har bakat bullar :) Jag har inte smakat dom än för jag väntar på att mamma ska komma hem så vi kan fika. Dom ser fina och goda ut iaf :D
Sen har jag dikskat lite också och hämtat posten. Jooobbigt...

Under dagen ska jag även sätta igång och göra historia tills i morgon, underbar läxa vill jag lova. På något vänster ska jag hinna leka lite med naglarna med. hmm.hmm. Kanske borde sätta igång direkt efter fikat så att jag får det gjort under dagen?
2007-03-01 @ 15:42:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91