31 augusti

Idag slöar jag bara. Ska måla naglarna och bara ta det lugnt nu i några timmar framåt för sen är det inventering. Räkna, räkna, räkna. Tror jag kommer tappa bort mig många gånger ikväll för huvudet känns lagom tugnt och nacken ger mig huvudvärk. Har jag tur försvinner den under dagens gång.

I morgon om jag ännu är frisk ska jag iväg till Kalmar och ge blod. Säkert kommer jag bli sjuk tills dess, bara för att. Men man kan ju alltid hoppas.


2009-08-31 @ 12:33:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


30 augusti

Så, idag, denna dagen i mitt liv. Nu, nuu, nuuuuuuuuuuu, för snart 1 timme sedan lämnade jag jobbet i Orrefors, för alltid! Tröjorna har jag slängt så det är numera putstrasor. Schemat har jag rivit. Allt som har med jobbet i Orrefors är nu ett minne blott. Jag är ledsen för det, men ändå inte. Jag kommer sakna mina två(tre) guldkorn som har gjort denna sommaren. Vi ses snart igen på en liten återträff och jag längtar dit. Jag hoppas ni reder dessa veckor innan det är finito för er med och butiken stängs.


Så ja, inget mer Orrefors. Väntar bara på lönen den 25 september och hoppas den är rätt samt mitt arbetsintyg sen kan jag bara skita i det.


I morgon blir det inventering på COOP i Alsterbro. Sedan ska jag återgå dit och extraknäcka lite. Ska disskutera det hela i morgon. Först ska jag ha två veckors ledigt och vila upp mig lite tänkte jag. Hoppas det går att ordna.
2009-08-30 @ 18:17:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


27 augusti

Jag har ont överallt. Hela kroppen värker och huvudet. Det är inte lätt med alla motgångar. Jag är glad för att Krille finns, att jag har honom.
2009-08-27 @ 14:32:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


21,22,23,24,25 augusti

Blir man arg eller blir man besviken? Jag vet faktiskt inte alls.

I fredags åkte jag och Krille till Göteborg och gick på Liseberg hela dagen lång. I slutet gick jag som en gammal tant. Mina ben värkte så jag visste inte var jag skulle göra av mig själv, Krille tyckte vi kunde gå tillbaka till hotellet. Jag sa"Aldrig, jag ska åååka!"
Vi åkte och åkte, åkte ännu mer och så lite till innan det var dags för stängning. Jag fick åka allt jag ville, hur mycket jag ville! Höjder, snabba, snurriga, jaaa!! Jag kunde inte få nog, inte Krille heller. Vi var som två små barn, men det är klart, vi är ju det.

Dagen efter blev det en rejäl frukost, fick så ont i magen för jag åt för mycket. Det gick ändå. Vi gick på stan, lääänge, läääääääänge. Det enda jag köpte var ett par pyjamasbyxor (jag gör dom till det iaf), 2st T-shirts och ett par tights. Det var det enda. När vi skulle hem skulle vi handla tidningar och så, senare på tåget upptäckte jag att jag tagit en brittisk Cosmopolitan i stället för en svensk........synd.....för det var såååå snygga kläder i den!

Vi åkte två 1klasståg, ett fick man gratis kaffe och frukt i. Hihi, klart man utnyttjar!

   
Enligt herrmodet på HM är dessa brillor hett just nu, även skärmkepsar.

Söndagen bestod av ett besök på Media Markt för att hämta ut Krilles mobil.Även en sväng på stan. Kalmar är bättre än Göteborg. Mysigare. 
2009-08-25 @ 17:13:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


19 augusti

Idag har jag faktiskt bara latat mig, typ. Skulle ha sovmorgon till 11 tänkte jag, blev det så? Nej, vaknade 09 och inte kunde somna om. Men men. Kände mig ganska pigg iaf måste jag säga. Jag satte mig vid TV:n och åt frukost och sen fick jag ett sms från min älskade som skrev att han var hemma från skolans första dag. Då föreslog jag att jag kunde komma till honom, fixa lunch och sen sola lite. Sagt och gjort. Solen fick jag bara vara i någon timme sen skulle jag hem och så har det delvis varit lite moln ute idag trots att det skulle vara molnfritt. Jag är ju ledig. I morgon när jag jobbar däremot....


Kanske dags att göra lite nytta ännu en gång...?
2009-08-19 @ 17:14:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


18 augusti

Phu, så var man ledig i morgon och jag ska göra abslout ingenting. Jag vägrar. Jag ska bara tråka och ta det lugnt för det behöver jag har jag lite för sent insett. Bättre sent än aldrig iaf.

Sen jag kom hem har jag inte heller gjort annat än att latat mig. Kollat lite på TV och så. Ska göra lite nytta snart innan jag drar iväg till Krille. Ska aktivera mitt konto på HIK och så.

2009-08-18 @ 16:17:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


17 augusti

Antingen håller jag på att bli sjuk, smittat av min bror eller så är det för att jag är totalt utmattad. Jag tror det första, bara för att. Bara för att jag ska till Göteborg med Krille på fredag. Bara därför att vi ska göra något vi har sett fram emot länge och bara för att vi skulle ha lite roligt. Nu ska allt fortsätta jävlas med mig helt enkelt så att vi har slängt ut pengar i onödan och allt. Fan fan fan fan!

8 dagar kvar..
2009-08-17 @ 18:53:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


31 juli

På uppmaning att skriva i bloggen för att annars blir jag utan bensinpengar för gårdagen. Ett stort hot som jag tar på allvar. Alla är rädda för en Carolin på kringsstigen. Så igårkväll efter jobbet så åkte jag in till Kalmar tillsammans med Johan, Carro och Janni på en middag på Krögers.

Såhär såg kvällen ut.




2009-08-01 @ 18:28:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91