Livet likt ett tärningskast

Man kan likna livet med ett tärningskast. Ibland är man i ett spel där man får slå sitt kast mer än en gång vilket symboliserar livet, ibland kan man få mer än en chans till att göra något. Ibland är spelet så att man endast få slå en enda gång, dvs. vi får bara en enda chans på oss. När vi väl förlora den enda chansen kan det ses som en game over för oss och så får vi komma igen nästa gång det är vår tur. Dock kommer inte samma chans om igen utan det blir en chans på ett nytt försök som inte ens en gång kan lika den föregående chansen i grund och botten.
Då vi har fler träningskast på oss, fler chanser, då kan vi göra om saken ett par gånger. Men tänk efter, vad säger att det andra kastet blir bättre än det första? Det är bara en vild gissning/chansning från vår sida. Låt oss säga att vi slår en 2:a på första kastet. I spelet man spelar är det jättedåligt och eftersom du vet att du har ett kast till på dig, det är klart att du tar den chansen då. Man tänker då "Hur stor är sannolikheten att jag kommer att få en 1:a när det finns fler siffror över 2?". Så du kastar, knappt utan en enda aning om att det kommer att bli en 1:a. Det visar sig då att det du inte befarade hände. Vilket har en lika stor möjlighet att hända i det vardagliga livet. Allt kan bli ett stort bakslag.

Jag vet inte riktigt vad jag vill komma med detta. Kanske vill jag säga att man ska ta de chanserna man får, men att man bör tänka igenom en eller två gånger innan. Eller vill jag säga att allt kan bli ett enda stor misslyckande. Det finns så otroligt många möjligheter, det är nästan oändligt. Slutsatsen av situationen du befinner dig i kan bli lyckad eller en total katastrof. Vågar du ta chansen?

Måste även tillägga att ibland ska man inte chansa. Vi ska sluta att ta så mycket för givet.
2007-02-28 @ 22:11:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snabbt fotarbete

Haha, nu har jag fått dagens träningsdos. Haha, stutsade omkring som en fjant i köket. Johan skulle ju absolut brotta ner mig fick han för sig. Jag körde snabbt fotarbete och han hade inte en chans. Snabbt fotarbete gör allt! Trots mina skrattattacker jag fick klarade han inte av att få ner mig. Vilken vekling han är. Syskonkärlek är bra, när den väl visas ♥

Snart ska jag se Maggis nya liv, den serien är helt sjuk. Nästan bara en massa snusk i den. Varför ser jag på så många program där det är massa snusk i? Hm.. Eh, nej, vi ska nog inte spekulera vidare i det ne! End of story!
2007-02-28 @ 19:41:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blodsockernivån på nedgång

Nu känner jag hur mitt blodsocker vandrar neråt. Konstigt, jag har ätit riktigt idag.
Huvudet börjar kännas tungt, illamåendet är påväg, man känner sig trött och raslös,
allt dedär på samma gång. Funderar allvarligt på att ta mig något litet annars kommer
det att resultera i att jag blir ännu tröttare och mer kinkig. Men jag är ju mätt,
man blir ju mer illamående om man trycker i sig något, även om det bara är pyttelitet..
Illamående vs låta blodsockret stiga. Hm.. Då väljer jag illamåndet! Hihi.
2007-02-28 @ 17:41:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen betydelse

Varför kan jag inte låta dig gå från mina tankar? Det har gått så länge, ändå känns det som om det vore igår. Det jag läser, det gör ont. Jag trodde aldrig att det skulle kännas så mycket. Ännu en gång har jag förstått att jag kunde nog inte ha haft så stor betydelse för dig som du sa och som du fick mig att tro. Jag tror att du kan ha en åliggande grund hos mig som gör att jag har svårt för att lita på personer, att jag har svårt för att ta emot saker. Tänk om inte du menade allt du sa, vilket du antagligen inte gjorde. Hur ska jag då kunna ta emot det från andra, när det var dig jag litade på som mest...?
2007-02-28 @ 13:50:42 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Lugnet före stormen

Vindstilla och lugnt. Precis som lugnet före stormen känner jag mig nu, precis nu.
Kommer någon och sätter något pyttelitet i gungning kommer jag att gunga med,
däremot kommer jag nog inte gunga lika lugnt.
Det känns oroväckande.
Något kommer att hända.
Bra eller dåligt? Jag vet inte.
Något.
2007-02-27 @ 22:45:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tuff dag

Riktigt tuff dag idag måste jag säga.
Upp vid kvart över 10. Åker hemmifrån vid typ tjugo i tolv. Underbart väglag, abslout! Diket kändes nära många gånger, som  tur var blev det bättre efter någon mil. Sen hämtade jag och mamma Stoffe i skolan och så åkte vi in till Kalmar. Lämnade av mamma på skolan medan jag och Stoffe tog en fika. Sen blev tiden inne och vi körde till vägvärket där vi satt i 30 min innan han fick gå in och skriva för sitt traktorkort. Strax därefter kommer mamma. En sådär 45 mintuer kommer en Stoffe ut med ett stolt leende på läpparna. Andra försöktet gillt :P Grattis iaf. Roligt att ha en glad Stoffe istället för en förbannad. Efter det blev det en sväng till Maxi, jag tog beslag på en blomma som heter "Pussmun" eller nåt, tog den mest för namnets skull. Jag vet, jag är en riktig sucker. Sen fick jag bodybutter av mamma som luktar persika typ, mums! Nu kommer alla vilja äta upp mig, eller inte!

Runt sextiden var vi hemma iaf. Jag är trött. Tror jag ska fixa lite med projektarbetet nu och så ska jag försöka övertala Janni om att ha mötet i morgon så jag slipper åka till skolan för endast ett litet möte med handledaren.
2007-02-27 @ 19:31:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Big joke day

Jag kan väl börja som alla, bloggen är dum ännu en gång! Den bara segar och drygar! Suck! Förstår inte varför de gör något åt det när alla bara klagar hela tiden?!

Undra om jag typ har blivit imun mot Atarax? Fick ju som sagt 25ml istället för 10ml. Såklart körde jag ju på 2x25ml igår.. men det gjorde ingen större skillnad. Fatta, jag gjorde dosen nästan dubbel! Jag blev lite segare med motoriken, det är lite kul när man ska ligga och skriva sms och man trycker fel om och om igen. Hihi. Jag kanske var för överpigg för att jag skulle känna så mycket. Visst, jag erkänner, jag somnade säkerligen lite fortare än vad jag skulle ha gjort utan dom. Nog tjatat om det.

Det var segt, segt och ännu segare än segt att gå upp idag på morgonen, hemskt var vad de var! Så kommer man till skolan. Ingen Carro och ingen Janni. Egentligen känner man sig lite smått handikappad när ingen av dom man brukar umgås med mycket är i skolan. Meeen som tur var fanns ju Johan där! Vi lämnade in historian, väldigt många borta! UNDRA VARFÖR.....?! Sen fick vi nya underbara uppgifter, jävla källkritikshistoria! Dagen segade sig fram....

Jag höll mina två tal.. eh.. jaa... Tacktalet gick bra. Högtidstalet fick vi pausa pga. skrattattack och jag fick hela klassen till att brista ut i skratt. Jag är ju inte så bra på självbehärskning så jag kunde inte sluta skratta. Jag höll de talet lite senare, men det gick inte så bra. Eller.. jo.. Fick mvg och vg+ så jag är massa nöjd!

Nu har jag gjort dukningsbilderna klara i photoshop. Jag kom på värsta lösningen, alldeles själv. Fan vad jag kan ibland! *stolt* Sen har jag varit iväg och tränat oxå, mys.


Jag förstår verkligen inte. Varför är det så svårt att säga saker och ting till mig?! Varför säger ni det till någon annan istället för till mig när det är mig det handlar om? Varför inte vara uppriktig? Alla är lika dana. Ge mig något nytt!  

Vilket rörigt, hoppigt, ointressant inälgg detta blev. Jag är bara så trött och förvirrad på allt. Har ingen stuktur i mina tankar just nu så det blir som det blir.
2007-02-26 @ 21:57:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klart och en liten vers

Sådär, nu är båda talen klara. Tacktalet är knappt två minuter, ops. Det får vara så. Högtidstalet blev inte alls om studenten. Jag flummade till en historia om Nisse och Britta och deras bröllop. Oj vad jag är fyndig. Det är på knappa fem minuter. Jag får sitta och prata jättesakta eller något..
Historiauppsatsen är också klar. Oj vad det känns skönt. Nu är det bara dedära med projektarbetet som måste dras igång riktigt ordentligt...

Inatt när jag inte kunde sova kom jag igång lite igen...

Hål överallt
det drar så kallt.
Försöker täcka
alltid kommer det en ny läcka.
Skrik och gråt,
det är ingen ny låt.
Förtränger
och stänger.
2007-02-25 @ 21:17:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Segdag

Usch vad jag absolut inte har gjort någonting idag. Segtsegtseegt! Panik över att inte ha något kul att göra. Jag har knopat ihop ett tacktal, skittråkigt. Det kom upp ett par idéer när jag skulle sova. Kom på att högtidstalet ska handla om studenten oxå. Ta ut saker och ting i förskott är inte särskilt bra, men nu är det verkligen brist på fantasi dammit! Detta kommer att bli ett nederlag för mitt betyg i svenska C.
Nej, nu är det strax mat och sen måste jag få till högtidstalet med. Vill inte, vill inte, vill inte!
2007-02-25 @ 18:38:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Allt om min buske, fika & kondomer

Nu är jag hemma igen, kom hem fint och säkert.
"Allt om min buske", den var från 7 år. Undra vart världen är på väg? Skulle jag varit 7 år och sett på den hade jag inte fattat så mycket och antagligen tyckt att det var konstigt. Kalla mig omodern eller vad som, jag tycker det är fel dit samhället är på väg. Vart är det på väg? Okej, 11 år skulle jag gå med på, men 7år? Hade jag varit en föräldre och haft en unge med mig så skulle jag kanske ha kännt mig lite illa till mods, vad vet jag. Det är bara tankar. Skit samma nu. Filmen var kul! Den var lite annorlunda men ändå likadan som så många andra filmer. But i liked it.

Efter det åkte jag och Malin en sväng till Maxi, jag behövde hårspray. Har inte varit där sen de byggde o´m, oj om jag hade haft massa pengar hade dom nog varit slut nu. Spännande saker fanns det, precis när man kommer in. Fy! Så får man inte göra! Efter det kom vi ut på parkeringen igen och skulle precis sätta oss i bilen och åka iväg då vi får se ett gäng killar med lite drickbart med sig. Odiskreta som de var gick de in där man ställer kundvagnarnar och kom ut tomhänta. Hmm... Undra vad dom gjorde?! Jag hittade på lite jävelskap, något som jag aldrig skulle gjort innan. Jag är trött på att vara som innan, fast jag kommer nog ändå förbli som innan. Iaf, jag och Malin gick diskret dit och vad hittar vi? Lala, jag tog kassen, i den fanns 3 cider. Dom ligger i säkert förvar hos mig nu.. Lala. Undra vad som har flugit i mig? Shit the same. Sen åkte vi tillbaka in till stan, parkerade och gick till Cafée Corner. Vi raggade upp ett bord och satt där från ca. 20.30-22.30. Det var mys. Lite annorlunda från hur min vardag annars brukar se ut.
Jag tror att filmen smittade av sig lite på mig, satt och fjantade mig lite. Vi ska inte gå in på detaljer. Man kan göra många saker med gladpack iaf, allt från att täcka ovansidan på ett glas för att vara lite jävlig eller till något heeelt annat. Tralala.

Jag fick en idé oxå, en idé från en annan som hade en idé som jag utvecklade lite mer. Det var en snubbe som skulle göra mönster på kondomer för att det skulle bli roligare då. Då kom smarta jag fram till att man kunde göra mönster och sen med siffror i som man sedan ska färglägga. Ni vet sånt man gjorde i målaböcker när man var liten? Sånt kan man göra på kondomer. En liten extra krydda på sexlivet, till de som kör ons eller liknande. Skulle inte det vara kul? Sen typ.. kanske en pensel som vibrerar eller något? Färgen som är smaksatt. Ojoj vilka idéer man kan komma på.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Tack för idag Malin!
2007-02-25 @ 00:09:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Regler, Fantasi, Bio

Idag har tiden gått fort, kanske beror på att jag inte klev upp förens 13-tiden. Vad vet jag. Svenskan är ännu inte gjord, kommer inte bli gjord idag heller. I morgon måste den bli klar för på måndags ska det redovisas. Lala. Min fantasi har verkligen lagt sig på hyllan, kanske är det för mycket regler i mitt huvud som man känner att man inte kan låssa på. Kanske är det därför det är så svårt att få fram fantasin när den behövs? Vi människor är för regelstyrda, det är inte bra. Jag tror att det gör så att mänskligheten håller på att gå förlorad. Bort med regler, fram med fantasin!

Nej, snart måste jag gå o fixa till mig. Ska på bio med Malin idag! Sen ska vi sitta och fika jättelänge, ända till elvatiden typ när hennes buss går hem. Så det lär inte bli något mer datorsittande för mig ikväll eftersom jag lär inte vara hemma förens 00-tiden. Men vet ni, det är något lite annorlunda detta. Det ska bli mys :) Vi träffas för lite kusinen min. ♥
2007-02-24 @ 16:11:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Väntan

Sitter här nere i min ensamhet, i mörkret. Kollar ut genom fönstret om och om igen. Ser gatulyset där ute ännu en gång. 'Tror aldrig att jag någonsin kommer glömma hur det ser ut. Så många gånger jag har sett ut på den. Drömt mig iväg utan att ha kommit någonstans.
Iaf så sitter jag här, jag gömmer mig. Sitter och uppdaterar de vanliga sidorna om och om igen ihopp om att tiden ska gå. Gå så pass mycket att alla där uppe har lagt sig och jag ska kunna komma upp till tystnad och mörker. Kunna gå in i duschen och veta att ingen annan måste in där på ett tag. Kunna stå ensam. Känna hur vattnet slår mot huden och speglar sig i ljuset.

Its all about hiding and wating..
2007-02-23 @ 23:44:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vitt & Svart

Nu är jag helt klar med mitt semlebak. De är ur ugnen, de är urgröpta, fyllda med dendära geggan och grädde. Några har blivit uppätna av mig och min familj. Dom blev riktigt goda faktistk, men de är alltid godast dagen efter och vi har ju en var till i morgon med. Hihi.

Mitt huvud är helt snurrigt. Det jag tänker på att jag inte ska säga, det säger jag. Det jag inte ska göra, det gör jag. Det jag ska göra, det gör jag inte. Jag vill bara stänga in mig i min värld, där allt är fint och man ser kontrasterna mellan vitt och svart tydligt. Nu är allt mest bara ihopflytet till en gråaktig nyans. Rörigt. Fult. Dumt. Jobbigt. Tråkigt. Stressigt. Svårt. Grått. Negativt. Spelat. Uttjatat. Jag kan fortsätta i en evighet, jag kommer aldrig få ur allt det jag vill. Det har gnagit sig fast, satt rejäla fotspår som inte vill svepas igen. De kanske vill berätta att något har varit där, att något är där. Att någon ska se det, att någon inte ska ge upp utan finna vad det är.
2007-02-23 @ 22:12:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skitfredag

Ingeting vettigt gjort idag alls mer än att jag har hjälpt till att handla och bakat semlor. Ingen svenska gjord vilket skulle ha varit väldigt skönt att ha gjord. Det är väl bara att skylla sig själv.

Det blir en tråkig hemmafredagskväll idag. Jag får väl skylla mig själv som vanligt. Dock känner jag inte för fest, jag känner för något annat.. Något som viker av lite från den vanliga fredagen men sånt är det ingen som känner för mer än jag. Ännu en anleding till att jag vill bort från det här. Jag vill kunna andas, inte ha någon som hänger och klänger jämt och ständigt. Jag känner mig verkligen instängd. Som att jag inte har något eget liv eller egen vilja. Ganska patetiskt faktiskt. Allt går i stöpet, inget blir som man har hoppats. Ingen hjälper till trots att vissa saker är en lagsport så är det en själv som får pusha på för att få saker och ting gjorda. Varför är det alltid jag som måste göra det?
2007-02-23 @ 18:30:03 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Medium & Sexinspektörerna

Yesyes, jag är klar med historian! Duktiga jag! Woho, allt är packat och klart! Det enda som är kvar är utskrivningen, men den får vänta till söndag kväll tror jag.
I morgon ska dagen ägnas åt svenskan, vi får väl se hur min fantasi är då.

Jag är så himla trött, snart är det Medium och det ska jag se! Efter det tänkte jag beslagta duschen för att sedan återvända hit en stund om tid finns och därefter se Sexinspektörerna, undra vad problemet är denna gång. Alltid lika spännande.

Åh, i morgon, i morgon, jag ska ha SOVMORGON! Fan ta den som stör min sömn, dig kommer jag att förfölja resten av mitt liv! Passa er! Mohahaha.....
2007-02-22 @ 20:52:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Doktorn

Usch, jag är helt slut och klockan är bara två. Steg upp halv åtta idag, tur att jag kom upp för jag höll på att somna om, hade inte varit bra. Gjorde mig i ordning och tog på min vaaarma vinterjacka, mycket glad över att jag tog den. Jag kanske ska ge upp med mitt protesterande och inse att det är kallt ute och skippa höstjackan? Lite ledsamt. I alla fall så gick jag till meket, gick omkring där och letade efter min farbror bland alla snyggingar och gubbar, till sist hittade jag honom. En gubbe reagerade på att han gav min bilnycklarna och sa "Höhö, Fille, ska du låna ut bilen?!" Nej, han skulle bara ge mig nyckeln.. ehh..
Jag kom iväg därifrån lite försenad men ändå i tid hos doktorn. Värsta knasiga snubben fick jag, han sa en massa konstiga ordspråk som han glömde bort. Nej, han är den roligaste läkaren jag har träffat! Domen lyder som så att jag har fått Atarax igen, 25milligram denna gång i stället för 10milligram. Han ska skicka en remiss till psykolog för att jag behöver bearbeta.. Jovisst, jag kommer säkert lita på den människan som ska få något ut från mig. Eller inte. Jag ska försöka iaf så får vi se hur det hela blir.
Runt 11 kom jag hem igen och gick i snöstormen från meket hem. Så nu har man fått sig lite frisk luft också. Suck, jag känner mig sjuktrött >.<

Nu ska jag försöka få klart historian och svenskan. På återseende käära blogg.
2007-02-22 @ 14:01:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny design & stort tack!

Nu är min sida jättefin och mer mig! Svart och vitt är nästan jag i ett nötskal. Det rosa är lite för mycket, men jag visste ju inte så mycket om alla koderna. Hihi. Så jag gjorde ett mycket tappert försök själv med ändringar och lyckades till en viss del, sen gav jag upp och då föll en liten ängel ner och stäckte ut en hjälpande hand. Stort tack Mathias! 

Om jag nu kommer iväg i morgon så har jag bestämt att det får bli min stora, varma vinterjacka som åker på under min lilla promenad till bilen jag tänkte låna.. Oooom det nu inte får för sig att bli ett underbart snövänder. Då får det vara. Kul det blir att ringa återbud till doktorn då, suck. Vi får se vad framtiden visar och om vädergudarna vill mig väl.
2007-02-21 @ 21:44:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbar dröm & barnvakt

Nu är jag väldigt trött, vet inte om jag kanske håller på att bli sjuk, att mina bröder kanske har lyckats med att smitta mig trots allt. Vi får se.

Klockan 07 ringde min klocka idag. Underbart. Jag gjorde mig i ordning och vid halv åtta gick jag till dagens uppdrag, barnvakt. Jag kom dit, ungen sov och jag la mig i soffan och somnade till slut jag med trots att jag inte trodde det. Fick sällskap av deras kissekatt också, mycket trevligt. Helt ovetandes om vad klockan var vaknade jag vid kvart i elva, ops. Ingen skada skedd för han hade precis vaknat då med. Jag gjorde frukost och så kollade vi en stund på Disney Chanel... Efter ett tag så gick han till datorn och jag kollade på The break up. Ganska okej film, ganska enformig dock. Vi blev hungriga igen och lekte kockar i köket och fixade ihop pannkakor. Riktigt goda blev dom. Klockan tickade på och blev kvart över fyra då jag fick gå hem.
Under tiden jag var där undrade jag varför det var svårt att andas och varför ögonen var dumma. Sen kom jag fram till det, katten! Jävla skit.

Ja, det är min dag än så länge. Tänkte ha jobbat med svenskan och historian idag.. men min ork till det är borta och jag var ju så duktigt igår.

Hade världens underbaraste dröm när jag hade somnat hos dom. Vaknade med ett leende på läpparna. Drömmen kommer att förbli hemlig, den blir vackrare då. Det var en helt underbar känsla.
2007-02-21 @ 18:14:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 sidor ;D

Nu känner jag mig duktigt, har fått ihop 5 sidor på min historia nu, och det är endast innehållet. Har skickat iväg härligheten till min lärare och väntar på att få min dom att jag ska skriva om det för att det var fel. Säger hon så går jag i taket och hoppar av kursen.

Strax ska jag nog ta och hoppa in i duschen sen Boston Public och efter det ett försök till att sova eftersom jag ska kliva upp vid 07 i morgon och leka barnvakt till 16.15 :) Weeii....
2007-02-20 @ 21:31:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kalmar & Historia

Idag har jag varit en sväng i Kalmar med Janni. Jag slog faktiskt till och köpte Diorshow mascaran, har inte hunnit testa den än. Får väl hoppas att den är bra iaf. Vi tog även en fika. Stundom var jag mindre direkt, kanske rent av lite dum. Måste lära mig att vara lite mer diskret. Erhm.. Hur nu det ska gå till.

Nu sitter jag och knopar med historian. Efter ett svar av läraren på något konstigt språk (Svenska var det, men det var ändå ganska obegripligt skrivet, luddigt på något sätt) så kör jag mitt eget race. Har kommit upp till lite över en sida nu iaf. Ganska så stolt, det gick rätt snabbt.. Nu är det bara minst 4 sidor kvar. WOHO! Wish me very good luck... Kan man säga "very" innan "good luck"? Eller var det bara något som jag fick för mig som vanligt. Jaja Anna, gå tillbaka till Word-dokumentet och böckerna, NU!  
2007-02-20 @ 18:35:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måbrakänsla? Vad är det?

Nu är jag nytränad och nyduschad. Det känns skööönt, som vanligt! Trots att det är segt att ge sig iväg och sen speedar allt på skitbra till sist.

Åh, jag har beslutsångest. Jag vet inte om jag ska ta mig en sväng in till Kalmar i morgon eller inte... Svårt! Riktigt svårt val. Det är iofs bara under ett par timmar, men det vore lite lagom kul kanske. Tänk vad små problem kan ge beslutsångest. Det är nästan lite pinsamt.

När jag stod och duschade kom jag på en sak. Jag har kännt mig ganska tom nu ett tag, fast det är ändå inte tomhet. Men känslor hit och dit har varit lite mindre. Förutom igår morgon när jag vaknade upp och hade panik. Det tar vi och bortser ifrån. Antingen är jag inne i en riktigt ordenligt bra förträngaperiod eller så.. vad?
En sak jag undrar över, hur är det att känna att man mår bra? Hur vet man det? Hur känns det? Visst är känslan väldigt individuell, men på något sätt måste ju alla ha ett liknande plan där deras måbrakänslor kan beskrivas ganska lika? Är det någon som kan beskriva den känslan?
2007-02-19 @ 21:51:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens vill ha (dagars vill ha)

Vill haaa!

1. Diorshow mascara
2. Calvin Klein - Eternity Moment
3. Puma- Create

Lite lagom dyrt för min nuvarande ekonomi just nu :/

Nej, nu ska jag iväg och träna!
2007-02-19 @ 18:16:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Projektabetesdag..

Nu är jag ganska trött, hård dag idag på sätt och vis.
Gick upp frivilligt kvart över tio, är jag frisk eller? Väntade och väntade på svar från Janni. Runt halv ett stod det klart att jag skulle köra och hämta henne i Kalmar så då åkte jag iväg. Hämtade henne och så åkte vi till Orrefors. Där gjorde vi 4 dukningar som ska ingå i vårt projektarbete. Vi åkte hem till mig och fixade med bilderna och recepten. Vi är en god bit på vägen nu, peppar peppar!
Janni var ju så trött av någon anledning så vi gjorde dock inte allt vi skulle ha gjort. Ska snart sätta mig och pyssla lite till med bilderna så att de blir klara. Kom i princp nyss hem efter att ha kört Janni till Nybro igen. Vi tog en liten runda på kvantum också där folk kollade på oss och undrade om vi var riktigt nyktra. Nej, det var vi inte. Jag hade visst druckit något onyktert... :P

Hoppas verkligen inte att jag också kommer att bli sjuk nu när 2/5 av familjen är det. Jag mååååste fixa historiaarbetet, rapporten, projektarbetet och de 2 svenskatalen. MINST! >.<

Im tired and i have to work... Suck...
2007-02-18 @ 21:44:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagen och dagen

Gårdagen blev ganska vild. Först var hela dagen jättestressig och efter det blev det förfest och sen Palace. Förfesten var trevlig, bilresan till Kalmar var skitkul och fylld av vacker sång som även de på Palace fick uppleva eftersom jag, Janni och Frida sjöng karaeoke (snygg stning igen, jag vet, jag får aldrig till den rätta). Låten vi valden blev erhm....ERHM.............."Boten Anna". Snyggt sjöng vi..................
Det blev ett par shots och någon drink. Det är lite klurigt att minnas allt ibland men jag hade kul. Framförallt har man en liten tid på sig att förtränga, haha, dock är det inte ett helt sommarlov denna gång men det ska väl gå ändå. Favorit i repris av någon konstig anledning.
Vår stackas chauför ville hem tidigare så vi lämnade ställen en sådär halvitmme innan, lite tråkigt. Har man huvudvärk bland musiken kanske det inte alltid är det roligaste.

Ännu en ring försvann på Palace. Tänk vad trevligt dom måste få när dom hittar alla mina snygga ringar jag tappar där. Jag förstår verkligen inte.

Blev väckt kvart över tolv idag, usch. Det snurrade fortfarande rejält i mitt huvud, ojoj, så det kan gå. Vi skulle visst åka till mormor och morfar. Så då gjorde vi det, åt en semla, mums! Helt underbart! Efter det så kom vi hem och jag stack över till Ine som jag fick vara försökskanin hos. Hon gjorde en ansiktsbehandling, helt underbart, höll på att somna.

Jag gjorde iaf en bra sak igår. Jag slängde dom. Min livlina till något annat är för tillfället bruten. Dom finns inte längre kvar hos mig. Det är nästan som att bli av med en del av sig själv men jag får klara mig ändå. Det var så fint att se på och känslan var underbar and now its gone.
Att veta att någon snart kommer att lämna en, för alltid är en känsla som är obeskrivlig. Det känns så jävla tungt, det känns inte som det är sant. Personen tynar bort mer och mer. Trots att det är så hemskt hoppas man ändå att det ska ta slut, inte för min skull utanför den utsatte. Jag vill inte att det ska vara så, jag vill ju att du ska finnas kvar. Snälla försvinn inte från mig, från oss...
2007-02-17 @ 22:23:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dusch & sexinspektörerna

Weeii, nu ska jag äntligen hoppa in i duschen, ska försöka skynda mig! Sen ska jag vara klar till 23.10. Guess why?! Haha, då är det SEXINSPEKTÖRERNA, antar att det är den svenska versionen nu. Då kommer det bli tamt och tråkigt! But we will see, yes i will! ;) Det är på 4an så att ni vet :)

Jag är så trött, trött och trött. Herre min tid, jag kommer inte kunna somna känner jag på mig.. Positivt tänkanade, javisst!
2007-02-15 @ 22:26:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är en skolkare :/

Usch, idag gjorde jag en fuling. Jag tänkte ha kommit försent till dendära jävla föreläsningen idag men när jag vaknade vid åttatiden så kände jag bara ett stort NEJ, jag tänker inte gå på det. Därför gick jag och la mig igen och sov ytterligare två timmar för att stunta i hela föredraget. Jag orkade verkligen inte, kände mig knappt manad att gå sen när jag vaknade vid tiotiden heller men då var jag verkligen tvungen. Jag åkte till skolan, hade möte med handledaren och sen svenskaprov. Det gick super, fick MVG på det! Det trodde jag verkligen inte! Glad blev jag.

Helt plötsligt har jag börjat känna mig lite mer eller mindre rebellisk av något slag. Det är inte riktigt rebelliskt men jag finner inget annat ord. I vanliga fall skulle jag inte ha stuntat i att gå på morgonen. Jag säger ifrån mer när det gäller vissa personer. På så sätt känner jag mig ganska stark, med min vilja. Sedan känner jag mig så jävla förvirrad, trött, orkeslös och psykiskt instabil så det tar nästan ut varandra. Det är som att ingeting är riktigt verkligt, jag bara gör saker maniskt så att de blir gjorda. Jag tycker inte om när det är så, jag vet inte var jag befinner mig. Det är jobbigt. Men jag vet inte bättre antagligen.
2007-02-15 @ 22:08:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svenskaprov

Svenskan kommer att gå skit i morgon. Lite sömn i kroppen och sen lära sig en massa författare hit och dit, det är inte lätt. Satt från fem till sju och skrev ner allt för hand, kortfattat. Det blev NÅGRA sidor. Sen skrev jag om det på datorn, det blev 4 dataskriva sidor jag ska kunna tills i morgon. Jag orkar verkligen inte. Skitskitskit är allt idag.

Jag vet inte varför, det stack till ordentligt när jag läste allt dedär. Tänk om.. Men det är de förflutna.
2007-02-14 @ 22:53:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jävla skitdag

Sista matlagningsdagen igår för mig och Janni. Det känns bra att ha kommit så långt iaf, dock är vi inte framme dit vi skulle vara tills i morgon... Matlagningen gick super iaf och det blev jättegott.
Förrätt: Grekisk röra
Huvudrätt: Prästostpaj
Efterrätt: Chokladtårta med tryffel
När vi var klara med vår matlagning och ätning körde jag hem Janni. På vägen tillbaka satt jag och pratade med Cristofer i telefon, för första gången. Det var riktigt trevligt. Tack för sällskapet.

Idag är en det en riktigt jävla skitdag. Jag kunde inte somna inatt, kunde inte det i förgår natt heller. Klockan tickade och jag somnade inte, trots att jag var trött som fan. Runt 03 somnade jag trots allt, tack vare mina tabletter som inte ger så särskilt mycket till verkan längre. Sen ringde klockan 07.50, wihu. Jag kommer till skolan och vi har filosofi som gick ganska snabbt. Efter det åkte jag, Carro och Janni till DV och käkade lunch. Sen höll min mage på att dö, ibland är det helt underbart med mensvärk, abslout. Det fick bli en sväng till syster innan Religionen så fick jag några underbara tabletter och en tid hos skolläkaren. Det blev religion och vi gjorde ingeting. Jag åkte hem, jag har kommit hem och ätit lite. Ringt till Vårdcentralen och har en tid hos läkaren nästa torsdag halv tio. Underbart det kommer att bli att kliva upp halv sju på lovet och sen sitta i Nybro i en timme innan min tid börjar. Jag får förhoppningsvis en starkare dos av mina tabletter.
Nu ska jag sätta igång och plugga svenskan för vi har såklart ett underbart prov i morgon. Skitmycket! Allt är = en jävla skitdag!
2007-02-14 @ 16:26:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träning & "reklam"

Nu har jag varit och tränat, eller det var iofs en stund sen men jag har iag varit och gjort det. Kom dit och var så jävla trött, trodde jag skulle somna. Efter ett tag började jag komma igång men jag kände mig ändå seg trots en bra tempo. När jag väl kommer hem, jaa, då är jag jättepigg och rastlös men nu känns det som om trötthten börjar ta över lite. Nu är det bra att den kommer, bara den håller i sig ett par timmar till så man kan somna när det väl är dags.

Innan jag åkte och tränade gjorde jag en smoothis bara för att alla bloggar om det hela tiden och då blev jag såklart sugen. Usch, ser ni vad reklam påverkar en?! Läskigt! Jag gjorde mig iaf ett glad med en banan, lite yoghurt, frusna bär och lite müsli ovanpå. Lite mer än halva glaset och jag var supermätt. Galet! Trodde inte det var så mättande, eller är det bara jag som är vek? Kanske var den som piggade upp mig..

Jag har faktiskt fixat lite med historian ikväll! Hittade två relativt bra källor på nätet idag så nu har jag läst igenom det om makerat det som är viktigt. Påbörjade även en liten igenomtitt i en av mina böcker också, oj vad duktig jag är! Nu blir det nog ingen mer historia förens tidigast torsdag. Svenskan är viktigast från och med i morgon.

Vissa personer börjar kännas mer och mer jobbiga. Andra är redan uttjatat jobbiga! Vissa har jävligt svårt att ta in faktan att man vill bli lämnad ifred och att man inte vill ha med den personen att göra. Jag förstår verkligen inte varför det är så svårt att släppa taget om mig. Vi kände knappt inte varandra från början, gör mig en tjänst och lämna mig ifred!

Vill vara ledig i morgon ffs! Det är ju meningen att jag ska vara det. Meningen är inte att jag ska se en film på bio om naturmojs..
2007-02-12 @ 22:35:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


scientologer och avbrott :P

Så sitter man här ännu en gång framför datorn i stället för att plugga. Jag är verkligen skittrött idag, mina ögon håller på att stängas igen ideligen..

Härlig start i skolan, först hittar jag inte mina skåpsnycklar så jag går in i klassrummet med mina ytterkläder och så. Det var en föreläsning idag om scientologer. Den hade tydligen börjat vid elva men vi hade fått tiden fem i tolv.. Jag kom vid tolv. Ryckte upp dörren o häver ur mig "oj, här var vi visst" Börjar gå in i klassrummet när dom säger "Stäng dörren" Så då går jag tillbaka och stänger dörren och efter det kollar jag mig förvirrat omkring, inte en ledig plats inom synhåll, sen hittar jag en.. Lalal, där kan föreläsningen börja igen tack vare mitt lilla avbrott :) En sak är säker, gå inte med i någon scientologsekt, helt psyko! 

Uuuuundra om man ska ta sig i kragen nu då? Usch, ska iväg och träna sen också...  
2007-02-12 @ 16:10:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mätt som en plätt

Nu är jag jättejättejätte mätt! Det är inte klokt. Det ser ut som om jag är gravid. Så går det när man inte är så överdrivet mycket annars och sen rätt som det är lagar ännu en trerätters middag. Då blir man M Ä T T. Jag blir det iaf, väldigt mycket, för mycket! Nu ska det bara göras en sån middag på tisdag med, sen blir det inte sån mat på bra länge! Idag blev det Frukt med Feta som förrätt, Tomatsoppa med pasta som huvudrätt och något mojs med chokladgegga o maräng. Gott!

Jag vaknade redan vid halv tolv idag. Skrev en lapp om att jag inte ville bli väckt innan tolv och så vaknar jag av mig själv vid den tiden. Jag säger då det. Sen segar jag lite. Tänkte att jag skulle sätta igång med historian, igen.... men nehe! Inte då! Så tiden försvann och jag körde till Nybro och handlade mat inför kvällen samt hämtade Janni. Sen satte vi igång här hemma ännu en gång efter en kopp te. Gott var det.

Det är min dag.. Inte så händelserik till en början... I morgon är det skola igen och jag vill inte! Hmmhmm...

2007-02-11 @ 22:27:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh sexy mama!

Ja, det kan man lugnt säga! Ola Salo är så heeet så det är inte sant. Mums! Hans ögon, hans sminkning blir man lätt avdunsjuk på! Jag är helt i exstars nu. Han i sängen (eller någon annan stans 8-) ) och himmelriket skulle vara nära. Snälla, låt dom få gå vidare så man kan få se honom igen innan Hultan! Sluuuuurp!
2007-02-10 @ 20:53:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Andningsproblem

Ibland kan personer få en att tappa andan. Då menar jag inte något positivt om det utan man tappar andan för att man inte orkar mer. För att personen tar så jävla mycket på ens krafter. Att det är man själv som får vara den som får driva på allt för annars blir det inget av. Jag ångrar verkligen vissa saker ibland, så väldigt mycket.

Just nu är det väldigt svårt för dedära med andningen. Var riktigt jävligt hela dagen, förstår inte var det är så svårt att få in luft så att den känns. Det är som om det ligger ett lock för allt och vägrar släppa in någon luft så att man kan andas vanligt. Varför?
2007-02-10 @ 17:43:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Instabil o frusen

Trodde att jag skulle bli sjuk inatt. Jag var illamåeende, skakig och väldigt trött. Till råga på allt det så kändes inget bra alls. Man ville bara ge upp. Sömnen spelade ingen roll, det spelade ingen roll vad som gjordes. Jag brydde mig inte, det var tomt. Jag gav sömnen några försök, sov till och från hela natten. Vaknade med många ryck och blev arg på mig själv för att jag inte kunde låta sömnen infinna sig. När det tändes i köket och det kom in lite ljus genom min dörrspringa vaknande jag till och med med ett ryck.Ibland är sånt jävligt läksigt. Min kropp känner sig inte som om den har sovit något alls, antar att det beror på alla mina uppvak. Klockan ringde kvart i nio och jag ville bara försvinna, men jag gav mig upp trots allt. Gjorde mig i ordning och stack till jobbet. Jag hade varma kläder på mig, jag brukar känna mig varm i dom i vanliga fall. Idag gjorde jag inte det, jag har frusit och frusit. Haft jacka på mig inomhus. KALLT! Vantar också stundom. Herregud. Undra om man skulle sätta igång med något pluggande?
2007-02-10 @ 16:06:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Modevisning, stress & piercing

Igår blev det av med modevisningen iaf. Janni gick där och posade, kläderna såg skitsnygga ut på henne. Skulle en annan ta på dom skulle man ju se ut som hej kom och hjälp mig. Dock är det ju inte riktigt min stil heller, men det var snyggt ändå! Mitt umgänge hade jag ganska kul med stundom, det blev ju några tysta stunder men jag tror att vi tre var lite trötta allmänt och trötta på att vänta också. Sängdags blev det runt 01. alltså inte så farligt. Pojkarna var snälla och bjussade på resan också. Stort tack av er och att ni ville ställa upp att köra!

Dagen började med att jag missade bussen! Jag, missa bussen?!?! Det har inte hänt mig på måååååånga år, men just idag gjorde det de! Jag hade det som magkänsla faktiskt, gick och tänkte hela tiden att jag skulle missa bussen och mycket riktigt gjorde jag de! Som tur var kom pappa hem precis då och jag tog mig an min snällaste röst och frågade om han kunde köra. Visst kunde hann de, en bit så att vi hann före bussen. Tack! Så jag kom till stationen i Nybro och halkade mig iväg till Åkrahäll. Det gick..bra! Så hade vi filosofi och jag börjar faktiskt bli lite arg på läraren. Ibland känner man sig lagom orättvist behandlad. Det är jämt jag, Janni och Carro som får tillsägelse med våra namn, annars är det bara "ORDNING" som kommer ur hans mun eller att alla ska vara tysta. DET finns andra som pratar minst lika mycket, dock slipper dessa VISSA personer allitd undan. Nu är jag trött på det! Sluta favoriesera! Lektionen tog slut och avlöstes med psykologi. Jag gillar faktiskt dessa lektioner i B-kursen bättre än A-kursens. Vid vår lilla rast åkte vi till mcdonalds och köpte kaffe och dylikt. Som vanligt råkade vi komma LITE sen igen.. Ops.. Inte för att vi hann mindre för det, men det kanske inte allitd är lila uppskattat :)

Jag och Janni gjorde en liten impulssak idag så nu försvann 450 kr från ens ekonomi. Inte fullt så bra! Jag som låg och tänkte lite igår kväll om hur duktig  jag kände mig. Nu har den känslan försvunnit... Nu har vi iaf varsin piercing i bröstvårtan. Stackars Janni som höll på att svimma, tur att jag kunde ta hand om henne:) Eftersom detta var impuls var vi väldigt stressade, ovanligt?! Nej. Vi kom till Kalmar vid 16.35 (bussen var 5 min försenad). Efter det sprang vi till Baronen för att ta ut pengar sen sprang vi till Dynamite och piercade oss. Vid 16.55 befann vi oss på stationen igen och jag skulle åka hem 17.03. Det kallar jag speed! Slå det! Mitt tåg var försenat ännu en gång så ännu en gång fick man säga till om att de skulle be min buss vänta. När tåget anlände till Nybro fick jag spring bort till min buss. Jag kom med! Som ni märker har dagen varit ganska så stressig. Men lyckad.. peppar peppar..

Ibland är det kul med lite spontana telefonsamtal som kommer med smått knasiga ideér.
2007-02-09 @ 21:27:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stress ^^

Ops, guess what?! Jag har inte gjort särskilt mycket historia, inte kommer kvällen att kunna användas till det. Nu tycks det bli Kalmar och modevisning iaf, fick en privatchauför fixad av Janni. Så.. nu börjar jag nog få lite lagom bråttom,. ska vara klar om en timme typ tror jag. Under den tiden ska jag fixa mig o sen äta något också. Jaja, vi får väl se hur jag lyckas med allt. Wish me good luck!
2007-02-08 @ 18:00:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uttråkad hihi ;D

 Jag är INTE uttråkad. Såhär motiverad känner jag mig när jag SKA plugga.. Det har inte hänt särskilt mycket under hela dagen.. Och klockan är redan halv fyra! KÄMPA ANNA, KÄMPA!! Orken för skolan är som bortblåst. Det kanske kom en liten vindpust till mig en dag o blåste iväg den?!
2007-02-08 @ 15:33:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Döskalletrosor, te o sängen

Lala, under mitt filmtittande som egentligen ska pågå fortfarande fick jag lite tråkigt och tänkte dela med mig lite.. Men det är eget bevåg att titta på bilden med mig!


                                                                   


Den fick bli i litet format så jag inte skrämmer någon, vill ni bli skrämda tycker jag att ni ska ta er en liten titt :) Grejen var det att jag tänkte visa upp mina döskalletrosor, menee, det syns inte så bra att det är de.. Så.. Låt fantasin flöda! Jag är helt körd på dedära med döskallar... 

Sen då så blev jag ju lite te o bullsugen så jag fixade lite te. I en mugg som det ska vara kaffe i! Jag testade minte, det var ingen höjdare! Mint ska hålla sig till tandkräm eller vissa tabletter. Det fungerade inget vidare på te! VARNING! 

I helgen, söndags, efter Jannis besök så bäddade jag rent (Ja, hon grisade ner jättemycket! :P ) Skämt o sidor, jag gjorde iaf det. Tyckte det blev lite sådär katalogkänsla över det hela. JAG tycker det, sen skiter jag i er åsikt om att inte ni får den känslan. Ville bara visa upp hur snyggt man kan få till det ibland! Hihi.


Lite fotosugen har jag tydligen varit för en gångs skull. Have fun! :P Nu ska jag återgår till den tråkiga filmen... ZzZzzzz, thriller my ass!




 
2007-02-07 @ 22:15:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skitdag! Snö o rastlöshet!

Jag tycker inte om dagens väder! Fy och usch! Det tog runt 50 min till Nybro idag, så segt så det var inte sant. Kom ganska försent till lektionen pga all snön också! Blir tokig! Kunde sön inte legat på marken när det var jul så man kunde ha fått lite julstämning? Nejdå, varför skulle den komma då? Hoppas bara att vädret är bättre i morgon kväll, snälla, snälla, snälla? Vill ju komma och kolla på Janni när hon ska gå modevisning. Har ju gratisbiljett till det också. Gör så att vädret är med mig!

Dagen har segat sig fram. Inte uträttat särskilt mycket. 2 lektioner, en hemresa, handlat och fixat naglarna (till en viss del, det får bli färg på dom i morgon :)) och färgat håret på min bror, även en liten slinga hos mig. Det är ju så himla svårt att låta bli hårfärg! Det är så kul!  Det är bara skit på tv ikväll och jag känner mig som en riktigt kärring med allt gnäll. Funderar på att se Mad city på 6an stax, bara för att jag planderar det nu lite smått så kommer det säkert visa sig att jag har sett den.... BLÄ!

Mitt klagande är inte slut än, jag måste bara få ur mig allt!Eftersom jag har varit så rastlös idag, känner att jag behöver ett träningspass. Eller bara ut och gå, dock vill jag inte visa mig ute i detta väder! Det är där det tar stopp! Jag ska göra raka motsatsen och gå o sätta mig i min säng och äta bullar. Onyttigt och dumt, men det är ju sååååååååå gott! Denna veckan är en onyttighetsvecka känns det som. Daimtårta med Malin i måndags, igår blev det bullar och idag ska det också bli bullar! Hatar när det blir såna veckor... "Jag ser ut som en bulle!", citat från Janni på en av Olofs tråkiga samhällslektioner en gång i tiden. Klockrent!

I morgon är jag leeeeeeeeeeeeeeeedig, igen! Woho! Ska försöka ta mig an att plugga lite, i have to! Dags att rycka upp sig! På tal om det, fick jag tag i min powerpointlärare idag?! NEJ! Hon förstörde mitt schema! :/

Jag är bäst på att förtränga :) Jag har varit jätteduktig på att förtränga nu i någon vecka, det känns så skönt. Trots att där under ytan så är det mindre skönt inom en snar framtid. Det känns..
2007-02-07 @ 21:02:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bullar! :D

Och nu sitter jag här igen... Ovanligt :)
Varit inne hos Pierre igen, han hade bakat bullar och gjort några med mindre socker på till mig :) Så nu har jag fått en liten bulldos igen, goda var dom, är dom :D
Jag var bara tvungen att berätta detta, nu ska jag se det sista på Boston Public i think :)

2007-02-06 @ 22:59:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Powerpoint!

Jävla powerpoint! Här sitter man o klickar och gör PRECIS så som det står i boken, tro mig, jag gör precis som det står. Testat det om och om igen, men nog fasen ska det inte funka! Vad har datorer och dylikt emot mig? :(
Suck, nu ser jag att jag kan nog göra slutuppgiften trots att jag inte förstår grejen med Hyperlänk som inte vill fungera.. Men tänk om jag nu orkar göra uppgiften och har provet i morgon och det kommer angående hyperlänksmojset, då är jag ju körd :/

I övrigt så har jag jobbat från 10-18 idag så jag har fått in ett par kronor extra. Det känns alltid bra. Jag har även gjort klart Svenskan medan jag jobbade och läst filosofin, hoppsan sa vad gör jag medan jag ska jobba? :)

Back to powerpoint... Or not? :P
2007-02-06 @ 19:39:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagen

DETTA skulle ha publicerats igår men som vanligt dampar denna bloggen sig! Jag blir så trött!! Idag igen!

Så till dagens händelser. Kom till historian en aningens försent, ops. Efter lite betänketid har jag bestämt att jag inte ska med på studieresan till Vadstena under tors-fred denna vecka, anledningen är den att jag kom fram till att min tid inte räcker till. Det hela är ett hopp om att jag ska uträtta något viktigt under dessa två dagar. Vi får väl se hur det blir med den saken. Är inte så bra på att göra det som behövs i lagom god tid tyvärr. Jag och min käääära lärare diskuterade lite om vad som ska skrivas i mitt arbete om mentalsjukhus och det gick ganska bra och prata med henne idag faktiskt.

Det blev lunch och jag fick mig ett gott skratt. Det blev religion och där blev det lite bråk. Jag o Johan vs. Janni och Carro. Jag o Johan ville ha om satanism men det ville abslout inte dedär brudarna. Det slutade med att de kommer bli något om någon filosof/psykologisk sekt, låter lite lagom läskigt. Tiden drog iväg och svenskan började, som man befann sig på i dryga tio mig. Efter det fick jag o Janni skjuts av Carro till the stada. Där hamnade jag i en skrattattack som aldrig ville ta slut. Jag har dålig humor. Carro skulle vara duktig och sopa bort snön från rutan och vindrutetorkarna..så hon ställde upp dom sådär snyggt och då började jag skratta för jag kom att tänka på hur roligt det måste se ut om man skulle köra med dom så och sedan ha dom igång. Jag, lättroad? Never! :) När jag hade skrattat klart så mötte jag Malin på stationen och vi tog en fika. En lååååååång fika, men det var trevlans :) Vi gick in en sväng på Willys och där råkade jag ha ögonen på annat håll så jag gick in i en stolpe! OPS! Jag får sluta glo så mycket på snyggingar helt enkelt. Go me! Tiden gick och vi åkte hem till var och en.

Sedan har jag även varit och tränat en sväng idag, jag har faktiskt tagit tag i lite powerpoint idag med, ganska bra dag om jag får säga det själv... I morgon blir det till att jobba hela dagen lång...

2007-02-06 @ 19:11:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Palace, Playpiercing & Matlagning? :P

Oj, nu äntligen kan man skriva! Tänkte ha skrivit igår men det gick inte så bra, "Sidan kan inte visas" kom fram om och om igen. Blir man trött eller blir man trött?

I fredags var man ute, som vanligt. Jag var spik nykter om man bortser från två klunkar av två drinkar men det kan nog inte ha gjort något större skada.. Kvällen på Palace var helt crazy. Folket var väldigt konstiga mot vad de brukar vara, fanns även en och annan spya där oxå som inte brukar befinna sig där. Väldigt mycket fjortisfolk där som man undrar kunde komma in, visst, de hade säkert åldern inne, men det märktes inte. Jag var hemma runt 04 på morgonen, det tar sin tid att köra när inte folk dyker upp i tid och man får med sig en liftare bara sådär. Alltid trevligt. I säng kom jag runt 04.30-tiden.

På lördagen blev jag väckt av mamma som ryckte av mig täcker vid tolv, jag blev lagom rädd, nästan skräckslagen! Fick reda på att vi skulle åka iväg till Ikea vid halv två, vilket blev tio i två. Men vad gjorde det? Jag inhandlade mig 2 kuddar, 1 fat, 1 skål och... 1 tavla blev det med ja. Sen så skulle man åka hem men innan dess fick man vara lite taxi oxå. Alltid trevligt.
Kvällen spenderade jag hos grannen, trevligt. Det blev filmtittning, eller, det skulle väl ha varit det om jag kunde ha hållt tyst.. Det hela resulterade i en vistelse där på ca. 5 timmar, men tiden gick fort. Det blev en playpiercing oxå, nu vet jag hur det känns.. Det är något jag vill göra om! ;D


Söndagen blev en lite stressig dag. Men inte seg och tråkig. Vaknar runt halv ett, eller.. blir väckt.. Sen är det dags att städa lite, åka och handla det som inte Janni hann handla. Rätt som det är har tiden runnit iväg och det är dags att hämta Janni. Jag hämtar Janni och så småningom sätter vi igång med vår trerättersmiddag. Det tog sin tid, men det var kul och det var värt det! Nu är det bara två sådana middagar kvar, det går framåt, sakta men säkert. Runt åttatiden skjutsar jag hem henne och lyckas ta mig hem oxå. Man hamnar vid datorn... där det mest patetiska jag har varit med om utspelade sig. Inget mer nämt om den saken...
2007-02-05 @ 17:29:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kaffe - alkolism

Kaffebrist i all ära. Endast två koppar idag, har varit 3+ nu ett tag. Det känns. Jag vet, patetiskt! Ibland förstår jag alla rökare och snusare. Ibland kan jag t.o.m förstå alkoholiserna, de finner dendära härliga lugna känslan. Eller lugna, snarare den berusade känslan. När man hamnar i det underbara tillståndet och tycket allt är bra och roligt, man bara svävar. Det gäller att inte ta ett glas för mycket eller för lite. Gör man det är det kört. Då hamnar man nog inte bland alkoholister iofs... Dom är alltid överdoserade med sprit, de dricker antagligen tills de glömmer, för att gömma in ångest om verkligheten lyckas de med det dricker de antagligen för att de fann ångesten i att de dricker och måste därefter försöka glömma den på något sätt. Den klassiska onda cirklen utspelar sig på många sätt.

Oj, det spårade ut lite. Kaffe slutade med alkolism.
2007-02-01 @ 22:20:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag i ett nötskal

"Livet är ett minfält, långt ifrån en vallfärd! Jag är glad utåt, men inåt ett uppror! Sväljer min stolthet, tittar upp fast tårar rinner."

Där har jag nog mitt liv i ett nötskal på något sätt... Det kanske är bland de bästa förklarningar jag har läst. Eller snarare den bästa beskrivningen på mig själv trots att det är någon annans ord någonstans här i världen, vem vet jag dock inte.
2007-02-01 @ 20:14:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ilska

Snart vet jag verkligen inte var jag gör av mig själv! Jag är så jävla arg så det är inte sant! En sak efter en annan!! Det känns som om man är inne i en glasbubbla och i denna glasbubblan är det fullt av elektricitet som åker åt alla håll och kanter men det stannar i den bubblan så att allt är så överladdat så det är inte sant, ÄNDÅ sprängs inte denna bubblan. Samlas, samlas och samlas. Tror man att det blir bättre så har man så fel så det är inte sant, då blir det bara värre och värre. Jag vill verkligen bort! Få andrum från denna jävla familj!! DOM KVÄVER MIG!

Vad gör jag för fel hela tiden? MED ALLT!
2007-02-01 @ 19:04:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91