Sunny day

Ännu en dag då solen skiner ute. Visst, jag är hemma och har tråkigt så att det skriker om det, men solen skiner iaf och det är skönt! Synd bara att man inte kommer på saker man kan göra ute själv, förutom att sola. Det kan man tyvärr inte göra för länge så ja..

Jag sitter här och väntar på mitt schema så att jag kan börja smida mina planer...men jag börjar undra om det verkligen kommer att skickas ut idag som det sades. Den som lever får se.. jag vill ha det nu så jag får något att göra ju!


Trots två fina dagar så har jag redan dragit slutsatsen om denna sommar. Den kommer suga hårt! Det skulle vara underbart om jag råkar överbevisa min slutsats när sommaren är slut, dock tror jag inte att det är det minsta troligt.
2008-05-29 @ 15:20:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Old times

     (denna är dock ganska ny, var bara tvungen)




När jag hade tråkigt idag satt jag och kollade igenom skivor med bilder på. Här är några av alla galna och gamla bilder jag hittade. Tänk vad man har förändrats. När man ser på sig själv vanligt i spegeln tänker man att man alltid har sett ut som man gör nu. Men icke sa nicke, det gör man verkligen inte! Det är helt sjukt vilka stilar man provar på genom åren. Man måste nog särkerligen det för att komma fram till vem man är. Tyvärr har jag inte kommit fram till det ännu. Jag antar att jag får fortsätta att exprimentera med min personlighet och utseendet, precis som så många andra. Kommer man någonsin bli nöjd?
2008-05-27 @ 20:49:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny design

Nu har jag ännu en gång ändrat om min design. Det känns som att jag börjar få lite mer kläm på det hela nu. Dock är alla bokstäver och koder hit och dit en helt oupptäckt värld. Rörigt värre. Jag har iaf gjort bakgrunden och headern själv för en gångs skull. Kanske inte det snyggaste men de gjordes i en hast för att jag ville testa om jag kunde. Visst kunde jag. Jag är lite stolt över mig själv. Klockan har visst sprungit iväg för jag började runt 17-tiden och nu är den över halv sju. Glad är jag för det, nu är det inte långt kvar av denna tråkdag!


Igår var en underbar och vacker dag. Hemma var den väl inte så förskräckligt kul men den blev genast mycket mer färgglad utav min älskling under kvällens gång. En längre promenad än vanligt och en och annan paus... Dock var pauserna...väldigt mysiga :) På tv fanns det inget att se på under gårdagen så det blev mest mys och gos i sängen. Ibland befinner man sig verkligen i himmelriket på rikigt. ♥



OBS! Säg till om designen har fått fnatt! Det har den hos mig ibland.
2008-05-27 @ 18:46:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mors dag

I fredags var jag och pappa iväg och raggade Mors dagspresent. Det var lättare sagt än gjort. Första stället var stängt, därefter åkte vi vidare. Det slutade med Åseda och en typ blus till mamma. Vi körde hemåt och pappa fick stränga förmaningar om att hålla tyst, icke sa nicke. När vi kom hem och mamma kom hem öppnade pappa genast käften. Jag blev förbannad. Han försa sig inte helt, men mamma fattade lite vad det handlade om. Med mamma så kom även Janni till mig. Vi grillade lite, kollade på talang och käkade negerbollar. Sedan åkte hon hem. Jag la mig och hoppades på sömnen som inte kom..


Lördag morgon var det dags att hoppa upp och åka för att jobba på Living & Giving med Elisabeth. Det var okej med folk och sådär. När jag kom hem tittade farmor förbi med tråta. Denna kväll slutade även den med grillning. Någon som är trött på att grilla?! Anna är. Jag orkade inte med tårtan utan åkte iväg till min vackraste älskling. Vi gosade kvällen lång och kollade lite på EV. Han och hans mamma satt relativit tysta medan jag satt och kommenterade kläderna osv. Brudarna betedde sig fan som jävla slampor! Det är väl ändå sången som ska vinna och inte den porrigaste framträdandet? Har jag fel eller? Hmm..hm... Fel låt vann ändå.


Idag så gick jag upp och skulle iväg för att jobba återigen. Först blev det Mors dagfrukost och mamma blev nöjd med sin present. Jobbandet gick ganska fort idag, dock har kunder väldigt svårt för att fatta när man stänger! Vad är det med folk? Ikväll ska jag bara lata mig. Känner att det är det enda jag orkar. Är ganska seg.
2008-05-25 @ 19:45:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite ditt o datt

Oj, vilket glapp!

Iaf.. I söndags var jag och Janni på triatonmojs på F&S. Detta innebar 45min gympa, 45 min spinning och 45 min boxning. Efter detta var vi lite lagom trötta men stolta över oss själva.

På måndagen tvingade jag mig upp ur sägen för att fika lite med Janni. Det var mysigt. Åt årets första mjukglass och antagligen årets sista. Snart därefter mådde jag illa vilket resluterade i att jag sov några få timmar under natten. Väldigt roligt. Under tisdagen gick inte mycket mat ner men illamående trappades sakta ner. Jag får hålla mig till vanlig glass...

Igår blev det en lunch med Janni och Carro. Mycket gott! Mm..! Sedan fördrev jag och Janni tiden lite här och där tills vi skulle boxas. Det var en seg boxning. Vi gav 30% tillsammans. Alla våra krafter var borta och Janni började må illa. Uscha, uscha. När jag hade kommit hem satte mitt illamående igång igen också.


Idag vaknade jag och ville sooova mer. Men icke. Nu sitter jag här i stress för jag ska jobba om 50 min och jag är inte klar med mycket..lalala... Mat ska jag få i mig hur de nu ska gå när jag känner illamåeendet igen. Blir kanske lite gröt.. Mums.. not.


Så mycket hade hänt mig :)
2008-05-22 @ 12:06:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredagkväll

En ganska så spontan utekväll blev det i fredags, de spontanta kvällarna brukar vanligtvis vara de bästa! Så var denna! Det var så jädra kul! Vart man än vände sig fanns det någon att prata och fjanta med. Tights gick sönder för någon och en kjol blev lite mer "inbjudande" för någon. Personerna i detta fallet håller sig anonyma. Eller hur?! :D
Mycket lyckad kväll! Den behövdes, den var rolig, den var full av skratt. Kan man önska sig mer? Jag ska även denna gången bjuda på en helläcker festbild på oss:



fortsättning av helgen följer lite senare idag, efter ett triatonpass... yaaaay!

2008-05-18 @ 14:37:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kalmardag

Ibland, väldigt ofta har jag svårt att styra över mina känslor. En gång var jag bäst på det,  nu känns det som att jag har förlorat dendär förstaplatsen och att folk kan läsa av mig hur lätt som helst. Vart tog mitt kunnande vägen att dölja? Att dölja det för mig?


Idag blev det en liten shoppningdag med Janni-banani i Kalmar! Eftersom jag inte får köpa gröna jeans, för min sötnos, och inte heller hittar några så köpte jag mig något annat grönt man kan ha på benen. Mohaha!
Jag köpte även en bikniöverdel med döskallar på typ på Carlings. SUPERSNYGG! Synd bara att underdelen var hemsk så den fick inte följa med hem.
En kjol råkade det bli oxå. Ett par solbrills, dom kan man inte få för många av, lite smink endast sådant som behövdes nytt av. Hmm.. Ja och förvarningslådor eller korgar eller vad man nu ska kalla dom. På ÖB. Inte de snyggaste men färgerna var naaajs, en gul, rosa, grön och blå. GÖLLIGT! Ska ändå bara finnas i garderoben.

Efter denna glada shoppingdag blev det avslut med boxning och det var riktigt skönt, såå skönt, nästan skönare än sex. JA, då var det skönt!

Baby, jag älskar dig!
2008-05-14 @ 22:43:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ursäkt?

Må hända att jag är jävligt töntig och barnslig nu. Varför ska jag jämt börjar med att be om ursäkt när jag skriver? Det är min blogg, det är jag som bestämmer. Varför ska jag be om ursäkt för mina egna jävla patetiska känslor då?! Det ska jag inte, egentligen inte. Men så kommer något krypandes fram ur mitt huvud som handlar om ursäkt och förlåtelse. Nu får jag fan ge mig!

Ni behöver inte bry er vad detta handlar om för det angår bara mig. Endast mig. Sluta sitt och analysera.


Så små saker kan med ens förvandlas till stora saker i mitt huvud. För det känns som att jag ger allt. Mestadelen av tiden. Kanske har jag förskönat allt så jag tror att det ska vara mycket finare. Det är såklart grönare på den andra sidan. Det är dit jag vill för det är abslout inte där jag är nu. Inte det minsta. Jag har försök ha fullt upp hela dagen för att slippa älta saker och ting i mina tankar. Så fort jag blir stilla en sekund sätter det igång igen. Ska jag behöva sitta och be på mina bara knän för att jag ska få lite som jag vill, för att några få gånger inte behöva ta intiativ? Ska man verkligen behöva att göra det?! Ja, jag blev arg och besviken av dess like. Mer än förr faktiskt för det har hänt likande saker så många gånger förr. Ord... Det finns det många av men handlingar? Na, inte lika många. Hur som haver, ibland blir man bara så trött. Bestämmer sig för att inte komma krypande tillbaka men så fan gör jag det. Hela tiden. Inte en enda gång har jag hjärta till att vara kort i talet. Fan ta mig!


Som sagt, mina tankar, mina funderingar, det rör mig. Inte dig, inte er. Mig.
2008-05-11 @ 19:09:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kosta Outlet

Mormor o Farmor har så länge velat åka till Kosta Outlet och igår fick de äntligen göra det. Jag hämtade Mormor o Farmor tog sig hem till oss på engen maskin. Vi drog iväg till Kosta. Först så var dom helt virriga och visste ingenting, mest såg lite ledsna ut... men sen så slängde dom i sig varsin räksmörgos och vips så hade de värsta köpsuget och skulle ha det o det.. Haha, men bara för att dom var gamlingar så hann vi inte med riktigt allt iaf. Det får bli en annan dag.

Vi var även inne bland glaset och då satte jag igång o låtsas att jag kunde allt så jag gick hit o dit och bertättade för mitt sällskap och då stannade det upp andra kunder också och lyssnade med stora öron o kollade med stora ögon. Haha, det var lite pinsamt! Det var ju inte meningen att de skulle höra och se dedär. Men jag bjussar på det faktiskt.

Eftersom jag har en så snäll Mormor o Farmor så blev jag lite bortskämd igår. Farmor tycker om och strö sina pengar på mig och det är nästan omöjligt att få henne att låta bli så det slutade med att hon köpte mig två par skor. Ops.. Jag får komma på något jag kan gengälda henne med samtidigt som hon inte har en chans med plånboken!


Detta var en mycket trevlig dag iaf. När vi kom hem grillade vi och jag stressade lite halvt om halvt för jag trodde jag skulle iväg.. Men så fan heller. Ändrade planet och en riktigt arg jag slutade det med. Jag tog en sväng till Nybro och hälsade på Carolin och Christoffer. Jag och Carro gav oss ut till fots och gick runt typ hela Nybro. Start vi typ Viktoravallen vidare till Coop-turken-Mcdonalds och sen hem till henne igen. Det blev faktiskt en bit. Därefter satte vi oss och googlade lite på "Svallningar" och "knipövningar". Fan vad vi skrattade! Vi skrattade så vi kiknade och nästan kissade på oss. Christoffer och hans bror fann dock inget roligt i våra samtalsämnen och höjde tv:n gång på gång för att de skulle höra vad som sas på hockeyn. Haha, brudar säger jag bara.. Jag var hemma runt tolv, halv ett men somnade inte förrän mycket seeenare.



Idag har jag också varit i full fart. Jag har gjort rent plattorna som hade en säsongs smuts på sig men inte längre. Nu skiner de så vacker så! Men det tog tid. Snyggt blev det iaf! Nu vet jag dock inte vad jag har mer att vänta av kvällen. Antaglingen kommer jag att få se Sprängare för 10000 gången för att tv4 inte kan visa något annat.

2008-05-11 @ 17:53:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skitballerunk på allt

Himmel och pannkaka, tråkigare dag får man leta efter!

Först gick jag upp för att jobba. Onsdag, tråkigt. Jag har städat och haft mig... inget kul alls. Klockan två kom min avbytare. Jag åkte hem, handlade.. Hade sett fram emot ett boxningspass meeeen Janni kan inte och ingen annan heller..så här sitter jag...orkeslös och jävligt uttåkad! Ett boxningspass hade verkligen behövts, både för psyke och vikt. Men nejdå, jag tror jag ska fortsätta gå upp i vikt faktiskt, kanske 10000 kilo till när jag håller på.

Jag skulle sätta mig ute i solen, varje gång gick solen i moln och det började blåsa! VARFÖR?!

Här sitter jag nu...instäng och less på det mesta. Jävla fucking boring shit day!
2008-05-07 @ 17:31:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 Maj

Idag var jag uppe med tuppen..eller tja..om man heter Anna så var jag det. Jag gick upp redan vid halv åtta och åkte iväg vid halv nio. Sen gick jag omkring lite i Nybro, kom på anledningar för att gå omkring lite och för att få tiden att gå så att apoteket o de andra affärerna skulle öppna. Så småningom så öppnade dem och jag var hemma runt elvatiden. Därefter latade jag mig och id 14.00 åkte jag och jobbade hos Hasse. Ganska dryg dag men sen fick jag trevligt sällskap av min kära syssling i 1½ timme tills hans mamma ringde hem honom för att han skulle käka. Sen får vi inte glömma Frida som joinade oss. Smålänskan kom in i språket "Handelsboaa", haha, ibland är det svårt att vara allvarlig.

Ikväll ska jag inte göra alltför mycket. Bara glo på tv och duscha för att sedan gå upp och jobba i morgon med. Sen får vi se hur det blir med träningen. Jag vill boxas!


GRATTIS FRIDA TILL DITT KÖRKORT! Bra kämpat ;)

2008-05-06 @ 19:49:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Någon gång..

Ännu en dag i Galleriet. Denna dagen var bättre än igår, endast 4½ timme lång. Det hela började med att jag hade glömt min mat hemma... Därefter låste jag upp och larmade av, MEN när jag kom in så började larmet tjuta iaf! Jävla larm.. Så jag tryckte av larmet men det hjälpte inte för att en smältargubbe kom iaf.. Så det kan gå! Men det löste sig till slut. Vilken tur att jag var där lite för tidigt idag.. Människorna var mycket mer pratglada idag än de var igår och räknar man ut genomsnittet besökare hos mig så var det fler av dom idag.


Frågor jag ställer mig ganska ofta är om jag är för snäll, att jag ger med mig för lätt, att jag accepterar lätt, bara go with the flow så att säga. Jag tror att det stämmer ganska bra. Jag är inte dendär rebelliska personen direkt. Jag är mer tillbakadragen trots att jag känner många gånger för att ställa mig för att skrika, skälla ut någon, säga min egentliga åsikt. Något i mig låter mig inte göra det... Skulle jag göra det kanske jag gör något "fel".. Jag är rädd för att den andre då inte kan acceptera mitt jag. Någon gång skulle jag verkligen vilja göra det som jag vill göra just i det ögonblicket. Sluta tänka igenom vad följderna kan bli. Bara ta det som det kommer. Någon gång...
Kanske tar jag saker på större allvar än nödvändigt, kanske överreagerar jag ofta i min ensamhet. Jag tror faktiskt det. De är ingen idé att fråga hur en normal reaktion skulle vara eftersom jag tyckte inte om det ordet. Det finns inget som är normalt.
2008-05-04 @ 20:44:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En droppe blått

Lättförtjänta pengar kan man  väl kalla denna dagen. Tänk att man får betalt ibland för att läsa en bok, tidining, lösa korsord och sitta och glo. Nej, fy fan. Ett sånt jobb skulle jag aldrig vilja ha varje dag. Jag skulle klättra på väggarna. Det gjorde jag nästan idag under de 6 timmar jag satt i Konstgalleriet i Orrefors där Erika Lagerbierke(?) har sin utställning "En droppe blått". Kommer att sitta där i morgon från 12-16 sen hoppas jag att jag inte behöver sitta där mer. Antagligen så får jag väl det bara för att.. Det är tur att man har en chef som ringer och skriver uppiggande sms till en! :P


Kvällen ska spenderas med Krille och det ska bli gosigt :) Men än är det ett tag kvar.. .men men..
2008-05-03 @ 17:17:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 månader

Det som gör mest ont är nog frånvaron. Försöken till kontakt som inte ger med sig. Försöken till så mycket utan att få någonting tillbaka. Fan vad jag börjar bli trött på detta!


Nu är jag en av alla dom som har haft ett förhållande i 6 månader. Något jag var säker på att det aldrig skulla kunna ske, men ta mig fan, det gjorde det! Det är på både gott och ont. Att vakna upp bredvid den man älskar när det har gått 6 månader tillsammans var underbart. Det hade varit ännu bättre om man hade fått sova en timme längre.. Annars kan jag inte klaga så mycket mer på uppvaknadet. Trots min frånvaro och morgontrötthet njöt jag av din närvaro. Dina försök att få upp mig. Det var ändå en av mina bättre uppvaknanden måste jag säga. Det gjorde ingenting att jag hade sovit lite och var väldigt trött, jag var ändå med dig. Under dagens gång blev det ett besök i Växjö sedan bara slappa.

Igår fyllde Johan 15 år så nu får han äntligen köra sin moppe lagligt.. Vilket han inte har gjort under 2-3 år...han kommer även inte att göra det nu heller med närmare eftertanke. Jag skulle iväg och jobba och när jag kom hem var det kalas här i huset. Full rulle.. jag körde hem mormor och sen slappade jag i sängen och tog en tidig kväll.


Idag så.. ja.. jag och Janni ska på marknad i regnet. Härligt. Mer har jag nog inte att säga om denna dagen och så mycket mer kommer det väl heller inte att bli. Tänkte att jag skulle sitta o spela Roller Coaster 3 som jag köpte i onsdags..men klockan tickar på ganska friskt så det blir väl inget av med det idag skulle jag gissa på. Synd. Men den som väntar på något gott.. .dock kan man få vänta lite för länge ibland och t.o.m för jäves..
2008-05-02 @ 12:19:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91