Kalmar, fast med tvivel

Så blev det Kalmar idag iaf, trots att jag trodde att det aldrig skulle bli det med alla dessa förhinder hela tiden. En snabbvisit hos Malin oxå, det blev visst jag som fick hämta henne i stället för att hon skulle hämta mig.

Kunna sova med klockan ringandes ca. 15 min? Hur lyckas jag? Inte höra den eller något, det har väl i princip aldrig hänt för mig.. Ja, natten, den var konstig den. Den tog ju iaf slut.

Nu har jag shoppa loss lite idag, undra när allt ska användas. Jag behöver nog göra en urrensning i min garderob.. Ändå så tycker jag att jag aldrig har något att ta på mig. Den känslan är jag ju iofs inte ensam om, i know! Denna jobbiga känsla!

Jahapp, jag har bestämt mig för att jag ska se någon konstig film nu igen, på fyran vid halv tolv till halv två. Lagom död jag kommer vara sen i morgon eftersom det till slut skulle bli kalas den dagen iaf. Måste städa i morgon, massa skräp o jobbigt ligger där o stökar ner mitt rum.. Vad ska jag göra med allt? Svårt beslut dedära! WAH!! Jag blir tokig, sitter här o fightas med myggen, dom är fan oändliga här inne just nu!

Soligt och fint idag, de lär det vara i morgon med. Säkerligen inte på söndag eftersom då kan jag vara ute.. Sen lär det vara fint på måndag, tisdag o onsdag när jag inte kan va ute.. Fyyy vad det är syyynd om mig!
2006-06-30 @ 21:35:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vims! :)

Soooon ska jag gå o lägga mig, och det är nog för allas bästa! För jag vet inte var jag har mig själv snart! Jag är så snurrigt vimsig :P Jag skyller det på.. jag vet inte.. :P Nej fy!

Haha, jag har status! Jag har pratat med de båda legenderna i tele! De ni! Och hört Johns fiiiiiina danska, som jag först trodde var norska.. Men alldra först så trodde jag fan att det var någon konstig människa som ringde fel eller busringde! Vad ska man trooo liksom? :P

I morgon, då kommer jag o Malin till Kalmar igen! Typ..som vanligt ;D Mihi, min älsklingmalin :))

Godnatt allesammans! :)
2006-06-29 @ 23:22:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lediga dag :)

Idag har jag haft min lediga dag :) Skulle egentligen ha täffat Daniel idag, men han var sjuk :/
Men det var skönt att vara ledig, inte behöva gå upp vid någon viss tid så som det har varit varje dag trots sommarlov.

Det blev visst lite fel, det var inte meningen. Tycker allt blev väldans dumt....

Jag befinner mig fortfarande i ett bedövat tillstånd. Jag vet inte vad jag vill. Det känns som om allt börjar svalna överallt, det känns som om jag blir förd bakom ljuset. Det känns som om det svävar en mängd lögner ovanför mitt huvud. Jag undrar, var är verkligheten, och vad är verkligheten?

En ängel hade en gång vingar att flyga med. Med tiden började hennes vingar att tyna bort. De blev mindre. På så sätt fick hon mindre svängrum, hon behövde inte längre lika mycket utrymme eftersom hennes vingar försvann. Hon började känns sig väldigt instängd, hon fick mindre luft och utrymme. Allt började bli förvirrat. Vingarna som hade gett henne utrymmet och glädjen var borta. Fram kom elendet med mörker och tårar. De lilla utrymme som fanns kvar använde hon till att söka efter sina vingar som gav henne lyckan. Dag och natt. Hon undrade vad som hade hänt med dom. Lyckan och utrymmet kan väl bara inte försvinna på det viset? Eller? För varje dag som går hoppas hon att hon ska finna de underbara vingarna igen, dock ser hoppet mörkare ut för varje dag..
2006-06-28 @ 22:24:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bedövat

Jobbat ännu en dag.. Jag börjar bli riktigt virrig när det gäller dedära jobbet. Jag är så trött, hela tiden. I morgon får jag iaf sova. Hoppas jag, man vet ju aldrig, kanske inte kan sova det mista bara för att jag får sova!

Allt känns så bedövat. Som om ingenting riktigt känns. Mer som.. ja, att det är bedövat. Det gör inte ont, det ger inte glädje, det ger ingeting. Vill inte känna så, då känner jag fan gärna smärta eller lycka. Då vet man, då känner man, då..  Att få känna är samma sak om att leva. Utan att känna blir det inte riktigt så levande.

Jag vill och jag vill ingeting.

Jag bara hänger med i svängarna, utan att egentligen bry mig. Jag tror jag har kommit till den punkten igen då jag har stängt in mig för mycket, försökt att stänga av alla känslor för att hindra mig själv från att göra skada. Är det bra, eller är det inte?

2006-06-27 @ 23:10:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göteborg! :)

I lördags begav jag mig till Göteborg tillsammans med Janni och hennes mamma. Resan gick bra dit, inga större felkörningar i stan. Sen kom vi till hotellet och checkade in. Haha, vad vuxet det låter. Jaja, sen gick vi till Liseberg! Det gick lite segt i början med saker och ting, men så småningom fick vi upp farten. Särskilt i slutet, ojoj vad vi sprang hit och dit! Kul var det! Janni är så söt när hon åker höga saker "Anna, prata med mig då!Säg något!" Hihi! Tur att hon har mig där säger jag bra, annars skulle hon nog inte åka så mycket....
Så stängde de ju tyvärr vid 23, då var det bara att gå till hotellet igen. Mysigt det är att gå ute vid den tiden. Vi skulle kolla på tv, och det gjorde vi ju med, sen råkade vi komma till Cana+, gissa vad dom visade där? Nää, tänk om det skulle vara en liten unge med sina föräldrar där och bara tänkte kolla på tv, och sen bara får upp en porrfilm! Nej, fy!
Natten blev ganska så lång, det blir så när någon håller på att knuffa ner en från sängen bara för att hennes sänghalva inte räckte till....och när någon fnissar och mummlar.. Det är lite småkul ändå.
Man vaknar mätt på morgonen, ändå så äter man en massa frukost bara för att det är hotellfrukost!
Vi fick iaf en sväng på stan! Wihu! Tyvärr hann vi ju inte komma igång så mycket.. men det var bättre än ingenting iaf!
När jag väl kom hem var jag trött, tröttare än på länge..

Jobbat idag.. ja.. vad mer att säga om den saken? Ingeting typ.. en helt vanlig dag på jobbet. En gubbe sa att jag var söt. Han var läskig! Jag blev rädd..En gubbe säger inte så till en :/
Sen bara för jag var så hungrig och trött så tänkte jag inte klart, då råkade jag ta 11850 på hans kort.. ops.. Hoppas det går att fixa i morgon!

Undra hur saker och ting blir nu.. jag föll tillbaka igen.. Kommer han att hålla det? Antagligen inte, det känns inte som det. Jag kommer att brya ihop, säkerligen. Meeen, då är det ju tur att jag har min lilla Legend där som kan muntra upp mig :)) Han som ska ge mig en undervisning.. eller hur var det med den saken? ;) Vad jag är glad över att jag har fått träffa en Legend :)


Vill bara säga; Johan Svensson, Vila i frid. Jag kände dig inte, inte i dagsläget iaf. Vi gick trots allt på samma lekis. Vi har gått i samma skola i ca. 11 år.. De gånger jag har sett dig, då har du alltid varit glad och sprallig. Jag förstår inte varför.. Varför tog du ditt liv? Du var värd att leva. Jag beklagar sorgen till de nära och kära.

2006-06-26 @ 22:14:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Midsommar

Här sitter jag, ensam en midsommarafton. Utan att delta i det roliga gänget på Öland, som verkade ha ett vilt liv där! Åh, tycker du kunde ha åkt o hämta mig, typ nuuu! vill med festa järnet, särskilt med Er! men för nene...

Jaja, i morgon bär det av till Göteborg! Hoppas att vissa saker löser sig.. antagligen inte :/ Men vi får göra det bästa av situationen ändå! Det klarar vi, hoppas jag :)

Vafan.. jaa...livet kan beskrivas med ett ord; Helvete. Jag hatar det verkligen...


2006-06-23 @ 22:19:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Idag har jag varit i Kalmar med Malin! :) Nu är vi tuffa oxå. för nu har vi köpt slipsar! :) Sen fyndade vi på Ur&Penn! Kul butik dedär!
Jaa... En dagens fika oxå.. Ännu en utlänning där som tyckte om att prata :P
Jaa... jag har tröstätit godis för 15 kr med :(
Fått min lön med! Och i morgon blir det att jobba igen :/

2006-06-22 @ 22:52:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kunder & Kunder

Herregud, det finns kunder o så finns det kunder! De finns dom som är trevliga, det finns dom som är Jävligt jobbiga >.<  Ska dom nu har så mycket att klaga på och veta mycket bättre om allt o inget, då kan dom väl starta en egen affär och sen driva den? Undra om dom är lika stora på jorden då som dom är i orden! Upp till bevis alla ni klagande kunder! Show me, show us! 
Tur att det finns dom som är så roliga och snälla i telefonen! Jag tycker om de flesta som har ringt, riktigt roligt att prata i telefon med dom!
Idag gick det iaf bättre än igår, fanns inte lika mycket i tankarna som ställde till det idag iaf, trots att jag nog var ännu tröttare idag om det nu är möjligt... I morgon är jag ledig, då ska jag o Malin till Kalmar! Det blir kul, i hope! Bara det nu inte regnar..

Det är lite sådär komiskt. Antingen så är det likadant för båda, eller så är det så att det verkligen är..."dött".. Hur vet jag det? Kanske är det samma sak där, "jag ska inte vara den som ska ge vika först!" Vem vet? Snälla, ge vika! Jag vill inte det ännu en gång..


Inombords jag skriker
medan benen sviker
Kraften att orka
är densamma som torka
Hinder jag möter
kommer att ge mig böter
Betala för allt
tårar smakar salt
2006-06-21 @ 20:37:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bort..

Ta mig härifrån! Jag vill bara glömma! Glömma allt! Jag finns ju tydligen inte ändå..  Vad är då meningen med allt? Om man behandlas som luft... Ge mig piller till glömska! Nu!
Det har inte varit någon bra dag idag... Allt har gått fel.. jag mår inte bra.. Jag gör faktistk inte det.. det kopplar inte.. inte någonstans..

Det är bara jag som inte kan förstå
varje gång känns det som du trampar på min tå
Det lämnar efter en sån smärta
och ett nästan brustet hjärta
Det finns ingen anledning till orohet
men det känns som otrohet
Jag vill inte känna såhär
det utgör bara besvär
För dig
och mig

2006-06-20 @ 22:07:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad händer?

Idag har jag haft det bra. Efterlängtat, ska göras om snart, hoppas jag. Det var ju så du sa? Jag är ganska så stolt över mig själv, jag gjorde inget. Det kändes så skönt att bara kunna ligga och sitta där utan att något behövde hända. Det kändes som någon sorts trygghet.

Jag vill inte dethär. Inte egentligen. Vill tillbaka, man ska inte se tillbaka. Jag förstår inte. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva det jag känner i ord. Jag vet inte om det går. Jag vet inte ens vad som har hänt. Vad är det som har hänt? Jag känner mig så oviktig. Så obetydlig. Som om jag inte fanns. När du tänker efter, finns jag då? Eller är jag bara en illustration för dig? Vad är jag? Vad var jag? Vad blir jag? Varför vill det sig inte, varför ska du betyda så jävla mycket? Varför sa jag de ord jag en gång sa? Tänk om jag bara hade kunnat hålla tyst, vad lätt det skulle ha varit. På lång sikt iaf, det skulle inte sluta såhär. Är det slut såhär? Kommer det att tas upp på nytt ännu en gång?



Ett hål i mitt hjärta
allt jag känner är smärta
Tomrummet efter dig
kommer jag att klara mig
Nya krafter nya tag
det kommer inte att gå på en dag
Det blir svårt

2006-06-19 @ 22:16:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ont..

Det gör så ont att jag nästan går sönder.

Det skriker
precis som allt sviker
Det dumma lockar
och känslor krockar
Jag lever på ett hopp
eftersom ingen säger stopp
Jag lämnar allt
därför känns det så jävla kallt

2006-06-18 @ 22:29:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hultan!

Så har man varit i Hultsfred! De ni, vilken merit man har att lägga till på sin lista.. Vilken lista?
Det var ett riktigt trevligt ställe om man bortser från de utlänningar som försökte köpa en, som skulle packa på en massa öl o sprit.. Ja, bortser man från sådana saker som var lite småläskiga var det underbart! Sen hade vi ju våra två tappra riddare :) Och inte är sällskapet till stationen att förglömma heller!
Jag måste ju passa på att tacka för det fina sällskapet vi hade på filten av den sjungande... människan! Som skrämde bort omgivningen förutom mig o Malin för att vi är så uthålliga av oss!

Det jag vill säga är att jag hade så jävla kul där med vårt sällskap, öl, sprit, muffins, bullar och sånt! Helt underbart! Hade jag inte varit tvungen att jobba idag så hade jag varit där idag med...  ♥


Vissa saker är ju så jävla uppenbara så det är inte sant, det är bara det att jag inte vill inse. Jag tror jag har insett nu, faktiskt. Detta går inte längre.. Jag orkar inte.. Det har tagit för mycket energi. Inte särskilt mycket sömn i kroppen, helt slut. Orkar knappt inte tänka. Vill bara lägga mig i min säng och...gömma mig, nu och för alltid. Jag orkar fan knappt inte ligga i min säng, den är inte skön längre.. Känns bara.. vet inte... FAN! Jag är väl antagligen inte värd mer.. det är ju bevisat det oxå. Men det gör inget, ingenting... Jag lovar och svär.. Ha.. ha.. haa... Kan ett hjärta gå i 1000 bitar..så har det fan gjort det nu! Det är så sönder som det bara går. Färgerna är säkert svarta och röda. Dom faller bort, bit för bit, snart är det ingeting kvar. Snälla, ta mig tillbaka till de två föregående dagarna! Det är allt jag ber.. Snälla?

********************
23.09

Tänk om det inte har varit sanning något av allt? Tänk om det bara... Betydde något nåt? Eller var det bara jag..?  
2006-06-17 @ 20:32:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilsen igen..

Uscha, i går natt och idag har det inte varit något vidare. Sov knappt ingeting inatt.. jävla tankar! Sen så upp idag o jobba, jag har varit vääldigt pigg, "Här får du*gäsp* blabla tillbaka" typ..

När jag var påväg att bestämma mig, jag kände mig faktiskt mycket närmare än vad jag någonstin har gjort, jag kände mig så säker.. Tro inte sen att allt blir uppochner igen.. Pga ett missat samtal o ett mottaget sms.. JAG TRODDE FAN INTE DEET! Helvetes jävlar.. och sen i morgon.. omg.. I MORGON! Då kommer säkert allt röras till ännu mer, men visst, jag får skylla mig själv, såsom alla de andra gångerna.. Snälla...hjälp mig..

Om jag trodde på gud (den RIKTIGA gud).. så skulle jag be till denne underliga sak nu.. om hjälp... Nu funkar inte det eftersom Gud finns inte...

Snälla, hjälp mig att hitta mig själv igen! Jag söker o söker.. jag finner aldrig..

I morgon bär det iaf av till Hultsfred, utanför, men det är bättre än ingenting alls! Jag ser faktsikt fram emot det, trots att min tillvaro lär bli helt up side down.. Jag har iaf min Malin med mig som stöd, jag vet att hon kommer göra allt för att jag ska hålla mig borta.. ehh, tvärtom!:P Så som det har tjatas, nu får vi se hur det blir ^^ Det blir två dagar med knasigheter i luften, i hope? :)
Jag finns på min mobil om någon skulle sakna mig! :)
Anna & Malin, alltid kusiner, alltid vi!  ♥
2006-06-14 @ 22:34:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fångad från frihet

Just idag, just nu, känner jag mig fri. Inte helt och hållet, men på något sätt känner jag mig lite fri. Det känns som om dendära tysta överenskommelsen är förbi. Det är en såndära magkänsla igen, som alla andra gånger jag har haft den och har haft rätt. Det kommer att hända något, det känns som det...Händer det något.. då får jag ta det när det kommer. Jag vill att det ska hända något, jag vill..! På så sätt kanske jag kan komma ifrån allt.. på så sätt kanske den smärta som det orsakar ge mig styrka.. Kanske är det smärtan jag är ute efter? Självplågare som jag är... Det ger en någon sorts kick.. Det är fel sätt att söka kickar på.. men det känns som om det inte finns så många andra sätt.. Nej, det är fan bara ett evigt sökande på att finna trygghet! Den jag aldrig finner.. den jag alltid blir sviken från...den.. som alltid bara flyger iväg efter ett tag när man trodde att allt.. att allt... var bra o tryggt... Tänker man så, det är då den försvinner... !
Jag har nästan tröttnat på att söka efter den... just nu känns det som om jag bara är ute efter en sak..

2006-06-13 @ 23:09:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


12-06-06, update

Vad ska man göra när ändå ingeting kommer att bestå?
Det finns fullt av frågor, och det finns svar på dom! Någonstans...någonstans i mitt undermedvetna. Jag vill helt enkelt inte inse...Jag vill sudda över det med något, men jag vet inte hur det ska gå till riktigt. Jag känner sån...sån...lust till att bara göra just sådär! Bara för att visa att jag kan.. inte för att just du behöver få reda på det.. Mer att kankse jag kan finna lite ro? Eller kan det bli tvärtom oxå. Det lär ju bli ett senare problem om det nu blir sådär.. Efter lite tankar hit och dit vet att att det inte kommer bli så.. För jag kommer ändå inte lyckas.. Nu menar jag inte Dig med stort D..utan det är en annan sak... Kanske kan bli ett så himla snyggt avslut på det hela? Med ännu mera smärta... jaa... varför inte :) Jag ska fundera ett litet tag till, sen ska jag försöka ännu en gång..

*************

22.52

Okey, jag gjorde det aldrig..även fast jag kanske vill.. vill jag? egentligen? På ett sätt vill jag verkligen, på ett annat vill jag inte. Det kommer ändå inte att lyckas..
Alla dessa inlägg som jag har skrivit, inte så särskilt många, men ganska långa. Dom är bara fyllda av tråkigheter, av smärta... De flesta iaf. Varför?

Jag vet vad det är jag måste göra, men jag kan inte.. JAG KAN INTE! okej..fel inställning, jag ÄR väl medveten om det.. Just nu känns det ganska lätt, men.. jag törs inte.. Och det är just nu det känns så lätt! men ändå inte.. äh...vafan spelar det för roll, jag säger ju bara emot mig själv iaf.. Det finns en grej...

*************

00.11

Alltså...jag förstår inte. Jag vill inte förstå.. Det gör så ont! Så jävla ont! Kan Du förstå det?! Det blir bara smärta av allt.. ALLT! Jag orkar snart inte mer.. då faller jag ner i en orkeslös hög. Jag är redan påväg dit ändå.. det är rätt så smärtsamt.. Men jag klarar av det, just nu. Det finns mycket som lockar.. lockar väldigt..
2006-06-12 @ 20:22:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Konstaterande med frågor..?

  1. Varför gör jag som jag gör?
  2. Varför är jag så dum?
  3. Varför ödlsar jag så mycket tid på ingenting?
  4. Varför inser jag aldrig?
  5. Varför går jag på samma sak om o om igen?
  6. Varför ger jag nya chanser trotsa att jag vet?
  7. Varför är jag för snäll?
  8. Vad tjänar jag på allt när jag bara förlorar?
  9. Varför ger jag inte upp?
1. Svar: För att jag vill att det ska bli som det jag tänker. Jag vill att det ska bli som i min fantasi..vackert.

2. Svar: Ännu en fantasi som jag vill ska gå i uppfyllelse. Ännu ett hopp i mig. Ett hopp om att finna dedära ljusa vackra som kan finnas där bakom allt.

3. Svar: Samma svar här.. jag vill att det ska bli så som jag vill och jag är så jävla trångsynt så att jag inte fattar att det aldrig kommer att gå.

4. Svar: För att jag tror gott om det mesta. Då tror jag gott om detta med. Att jag kan lyckas. Man ska ju aldrig egentligen ge upp.. Det är svagt.. Ändå borde jag inse att det nog inte är så svagt att ge upp detta. Snarare stakt. Jag har varit stark som inte har gett upp.. Men nu kanske jag borde vara stark och ge upp?

5. Svar: För att jag tror att varje gång kan bli annorlunda än den första gången...

6. Svar: För att jag tror fortfarande att det kan bli annorlunda och att saker och ting kan förändras.. Visst, det kan dom.. Tyvärr är det nog så att vissa är dömda till att misslyckas.

7. Svar: För att jag vill att saker och ting ska bli bra.. och då tror jag att allt kommer att lösas genom snällhet.. Vilket är fel i de flesta delen av fallen.

8. Svar: Jag borde egentligen förstå att det är dags att ge upp nu efter några gånger. Dum som jag är så gör jag inte det. Trots att jag som sagt bara förlorar.. blir svagare för varje gång.. kanske till och med desperatare?

9. Svar: För att jag vill att allt ska bli bra!


Så gör jag ett konstarerande...samma som förut. Jag borde ge upp. Jag borde inse. Jag borde... Det är så jävla mycket man borde som man aldrig gör! Varför är det bara jag som gör? Varför är det bara jag som borde? Borde inte andra lika jävla mycket som jag? Hmm..ett konstaterande med en massa frågor. Ska det finnas frågor i konstateranden? Jag tror inte det va? Eller är det bara jag som har missuppfattat det. J

Jag vet ju vad det är jag måste göra och inte göra. Jag har ju spelat ut korten för mig själv. Varför är det så svårt att vinna hela kortleken tillbaka? När det ändå är jag som har vinsten mitt framför ögonen på mig.

Vart vill jag egentligen komma med detta? ... jag vet inte..

2006-06-11 @ 22:43:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarlov!

Gissa vad? Det är sommarlov nu!
Sista sommarlovet..I princip, det går ju att se från lite olika håll, typ framifrån o bakifrån. Allt är ju relativt. Nästa år..då är det studenten som gäller. Om man lever och så dvs. Det finns ju alltid hinder som kan hindra en. Men man får väl hoppas att det inte kommer några sådana hemska hinder iaf! I alla fall så är det sommarlov nu!

Det började med en fest i torsdags hemma hos Carins farbror. Det var ganska kul där, lite kubb, spetor, grillning och mygg! Cider denna kvällen faktiskt, och det var jobbigt. Så himla mätt på det, och sliskigt! Ja, iaf, vi var där till runt 22-tiden, efter det bestämde vi oss för att dra vidare in till stan så då blev det skjutsa värre på cyklar. Det var lite jobbigt, men det gick bra! Kul att cykla i rondell! Hmm, jag trodde faktiskt att man fick! Jaja, vi kommer till parken efter mycket om o men. Där var det blött i gräset och mörkt, men lite mindre mygg! Eller så märkte man dom inte längre :) Alla var ju inte så värst nyktra, men vad gör det? Det var väl det som var meningen? :)) Så var vi där till runt 00-30 tiden då alla sa att alla hade stuckit till the baacken, vilket inte stämde så värst bra, men då skulle jag nästan hem iaf!
Hem, hem, hem. Det var jag vid tvåtiden, gick o la mig typ direkt och somnade med ett smått lite snurrande huvud. Då kom den härliga känslan, innan kände jag ingenting. Typsikt att den ska somna när natten är slagen o sömnen är tagen.

Klockan sju följande dag var det bara att ge sig upp. Klockan åtta skulle vi vara i kyrkan för att se Johan. Senare åkte vi vidare till skolan och sen så sprang dom ut. Så åkte vi o fikade, jag, mamma o Johan. Lite stressigt eftersom Sophie skulle komma o hämta mig vid 12, men det funkade bra. Så åkte jag iväg till 'Nybro ännu en gång, kollade på alla när dom tog studenten, lyllos er!! Men grattis och det är bra kämpat! Tyvärr så fick man sig en överraskning, eller..jaa..det kanske inte var så oväntat iaf. Men var i HELVETE höll du hus?! Du kan inte mena allvar att du missar studenten?! VAFAN sysslar du med?! Om man fick tag i dig osv..då skulle...jag vet inte.. Men..varför?!?!? VARFÖR?! Något är fel, eller hur? Jaja, jag kan väl tyvärr inte göra något, men oron gnager i mig..
Sen så gick vi till parken, och det var rörigt, särskilt i mitt huvud. Jag o Malin skulle åkt in till Kalmar, men något kom i vägen så vi bestämde oss för Nybro i stället med Janni. Sen åkte jag hem och hade tråkigt. Gick o la mig vid 22, de ni! :) Men innan man fick sova så fick man ett samtal..undra från veeem?Känner du dig träffad? :)


Jaa...Jag vet inte riktigt vad man ska säga. Förutom att jag ännu en gång funderar på att göra något som jag inte ska göra. Men det är ju inget fel i det.. men jag är sugen. Fast gör jag det, då mister jag nog. Tänk om jag redan har gjort det ändå? Hur ska jag veta det? Hur vet jag om allt är värt det? Är någon värd så mycket?
2006-06-10 @ 17:01:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart sommarlov :)

Det var ju en ytterst meningsfulldag idag med... Jag o Janni vet iaf att Willi älskar oss :) "JAg älskar er, det vet ni att jag gör! I love you, i love you!" det var lite kul faktiskt :D

Jag o Frida planerade att gå ner till stan o slå lås i bom..Okej, ganska fel ordspråk, men det är inte mycket som jag har sagt idag som har blivit rätt iaf! Men det blev inte så, jag fick iaf åka med henne hem ^^ Sen kom jag hem..tog det lugnt en stund och sen stack jag o jobbade. Man får reda på rätt mycket skvaller samtidigt som man blir utsatt... Uscha.. Vissa saker är lika bra att dom skippar.. SUCK!

I morgon...då jävlar! Då är det...SOMMARLOV!! Faaast man ska ju till skolan på fredag med.. menee... det är inte på samma sätt då iaf :))

Snart ska jag sova ;D Tror jag... :)

2006-06-07 @ 22:12:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


MVG! :D

Sovmorgon till 08 :) Upp o hoppa, en biltur till Nybro. Sen följde jag med mamma när hon skulle ta nytt kort till körkortet, det var kul! Så segade jag med henne till 10 och efter det begav jag mig till skolan...
Kom fram och så blev det svenska, Gullivers underbara resor... Så slutade vi lite tidigare därifrån av någon konstig anledning. Det blev lunch o maten var äcklig! 12.05 blev det projektinfo,... Som egentligen var info om hur man använder sig av söksidor, meeen ändå..
Efeter de blev det Olofbabbel om typ ingeting... Sen så gick jag o Lotta o spelade basket, fan vad vi är bäst! Jag tog sen bakifrån o du hade mest dominans :)
Och så åkte Lotta iväg o jag raggade upp Frida och vi begav oss till OP där jag blev bjuden på tårta :D

Kultur och idehistorian började..spännande...fick tillbaka proven, MVG!!! Ner till skåpen o hämta boken, ser Janni på skolgården o springer ut o skriker till henne "JANNI, VI FICK MVG!!!" JAaaa..så nu hörde väl en del av skolan det! Men vad gör det, slutbetyg MVG oxå! Helt jävla underbart! När vi gjort allt som vi skulle göra där blev det statsvandring, den var då ingen höjdare.
Den tog slut senare iaf, jag o Janni gick o köpte oss ännu en mjukglass, fan va tjocka vi kommer bli :P Sen satte vi oss på tufftufftåget o åkte en sväng ^^

Jag kommer hem efter ett tag och käkar o så.. Sen blev det en cykeltur :D Det var ju mys ^__^

Nu sitter man här och glor... Lär väl bli tråkigt värre, i morgon ska vi inte tala om :/

2006-06-05 @ 22:00:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Suuuck - update

Jag saknar, saknar o saknar! >.<
Varför är saknaden så svårt? Varför tar den såm plats? Varför gör den så ont?

Denna dagen är verklgien seg, då menar jag SEG. Sitter och väntar på att timmarna ska gå lite så att man kan komma vidare någonstans. VIlken slödag, har bara suttit här i princip hela dagen. Inte bra, inte bra. Man borde gå ut, men vädret är inte lockande.. Verkligen inte.. och jaha, där fick man för det... ivägkörd från datorn...


21.40

Sitter här o dricker mitt hallon-lakriste nu :) Mums, det smakar som sånadära klubbor! Gottigt :)
Man kan bli förvirrad för minsta lilla nu för tiden. Det är nästan som om man vore gammal och inte kan hålla reda på saker. Skillnaden är nu att man kan hålla reda på det vardagliga men inte massa annat. Så som känslor. Dom flyger lätt iväg till andra håll och hittar på lite bus. Sen så var det inte meningen att det skulle bli så, men sen så känner man något inuti sig.. något...någon dragningskraft eller likande. Det är svårt att hålla reda på var man har sig. Det är ganska så skumt. En aning irriterande.Låter som ett matlagningsprogram, och sen så tar vi en nypa salt..

2006-06-04 @ 18:25:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobb!

Hmm, idag har varit en liten småmysko dag, men bra!

Sovmorgon först, då jag o Janni gick en runda ute lite hit o dit, sen var klockan rätt mycket helt plötsligt. Men vad gjorde det. Så blev det tyska, kollade på film o betygssnack, jag har VG! Hur fan det nu kan komma sig, men jag är med än nöjd! Eftersom han inte hade så stor kolla på oss gick vi efter första avsnittet och fick en tidig lunch. Sen var det nk, där fick vi kolla på djungelboken och ha betygssnack. VG är med..

Efter gick jag o Janni hem till henne så satte jag igår o leka frisör igen. När vi var klara gick vi till stan o köpte oss en stor god mjukglass, Mmmm! Där var även Linda o Richard med deras sötingbäbis, hihi, so damn cute!

Wihu, glädjen spirar runt mig, eller något. Iaf, JAG HAR SOMMARJOBB! Det innebär PENGAR, det innebär att man kan göra massa mer! Superbra! YES!!!

Tror jag ska gå och städa lite nu, jaja, klockan är tio i nio, men what the fuck, det finns inget att se på tv och alla på msn är så jäkla osociala.. så då kan väl jag oxå ta och vara det :))

Over and out!

2006-06-02 @ 20:51:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemska följder...?

Önska aldrig livet ur någon. Det kan drabba dig eller kan det drabba den önskade personen. När det väl händer önskar du att du aldrig hade önskat den önskan. Personens omgivning kommer att bli ledsna. Är det de du vill? Dom kommer alltid att bära med sig en saknad av ett tomrum som inte kan fyllas. Vill du det? Dom kommer önska att personen fick vara med om en massa saker. Vill du att presonen ska missa det?
Nej, du kommer att ånga dig. Du får tycka illa om någon, men man ska nog aldrig önska livet ur någon för en småsak. Inte ens om det är en jättehemsk grej. Okey, nu ska jag vara dubbelmoralisk. Jo, det är okej att önska livet ur vissa...Massmördare, de som gör sexuella övergrepp osv. Dom lär bara göra andra människor liv mycket mer ledsnare än vad dennes omgivning skulle bli. Visst, det är något som är fel i deras huvud, men då borde dom väl göra något åt det i stället för att inte göra något åt det?
Vad jag vill komma med detta är... lev livet, gör så mycket du kan av det, du känner saknad osv, visst, hela livet är fyllt av känslor. Nu säger jag inte att det är patetiskt o så att känna massa känslor och stanna kvar i det. Snarare tvärtom, det är bra att tänka och känna efter. Inte för mycket, men lagom. Ibland, ofta, alltid åker man neråt..faller.. Då är det hemskt! Men man kan komma upp igen, och trilla ner igen. Antar att det är de som livet går ut på. Det är oförutsägbart. Livet går inte ut på något egentligen, vi ska bara leva...

Fick såndan lust ikväll att inviga årets första inlinestur, så, jag gjorde något av det hela. Jag drog med Frida ut, tack för att du ville följa med! Det var trevligt, om man bortser från myggen, dom är fan oändligt många. Det kommer bli fler än någonstin, för vid denna tiden på året brukar det aldrig finnas såhär många. Jag är halvt om halvt uppäten! Jävla mygg! Aja.. Vi började prata gamla minnen, igen. Det är visst bara gamla minnen som kommer över en nu för tiden.. Man blir lite... ledsen, över vissa saker. Saker man hoppades inte skulel ha hänt osv. Hänt är hänt, hade inte det hänt då, då hade man väl inte varit just här nu, då hade livet kanske tagit en annan väg? Det är sånt man aldrig kommer att få veta...
2006-06-01 @ 22:48:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91