Livet

Livet är en konstig lek. Det är fullt med tårar, svek, glädje och skratt. Livet är en enda lek. Antingen vinner man eller blir det game over. Hur skulle ni definiera livet?

Idag blev en lustig dag. Jag och Janni planerade lite spontant att hon skulle komma till mig. Rätt som det är ringer hon och säger att hon inte kan komma för hon har inga pengar eftersom det inte gick och ta ut. Det var något fel på handelsbanken. Så jävla typiskt! Därför satte gång igång med att dammsuga, baka två chokladtårtor till kalas, bädda rent, fixa naglarna, diska och så sprang jag en sväng med. Så från att vara en tråkig dag så blev det helt plötsligt fullt upp. Skönt!

image132  image133

Vi två älskling. Vi två <3

2008-04-28 @ 20:43:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Länken

Medan hjälplösheten tar över ser jag på. 1000 tankar som flyger runt i huvudet. Vill jag mer? Kommer detta att fungera? Hur gör man för att få allt att fungera?

Det är mycket jag är trött på. Lite som man kan göra något åt. Jag känner mig fast, fast i mitt eget liv där allt är en rutin. Allt. Det ska göras den dagen, så är det den dagen. Fan! JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DETTA! Ska man bryta dessa rutiner kommer mitt liv ännu en gång kastas om. Jag orkar inte med det. Jag är trött på rutinerna men jag vill ändå ha dom. Veta att såhär kommer det att vara ett tag framöver. För få intiativ tas. För lite händer. Jag orkar inte ens försöka.. Varför känns det så väldigt ofta som att det är jag som är kedjan och fästet på samma gång? Vad skulle hända om jag bara släppte allt och lät saker bero på andra? Den tanken har slagit mig många gånger. Släpper jag allt kommer jag förlora kontrollen. Jag vill abslout inte förlora kontrollen. Never. Därför kommer jag särkerligen bara kedjan och fästet hela jävla livet ut.

2008-04-24 @ 22:30:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idealisten

I did a test. En sida som skulle analysera min blogg. Detta blev analysen:

Idealisten (NF)




"Människan i främsta rummet!"


Idealister är framförallt intresserade av människor och relationer - men på ett abstrakt plan. De återfinns ofta som exempelvis präster, psykologer eller politiska förkämpar för bättre världar. Mahatma Gandhi är den kanske mest kända Idealisten. Moral och andlighet är exempel på abstrakta människoorienterade begrepp som Idealister dras till - och ägnar en oerhört stor energi åt. De är ofta entusiastiska och fantasirika - och mår som allra bäst när de får möjlighet att hjälpa andra människor utvecklas.

Idealister har en talang för kreativa lösningar och relationer vilket gör att de ofta trivs bra med arbete som innebär att att snabbt sätta sig in i och lösa kommunikativa problem. Typexempel på detta är att arbeta som kommunikationskonsult, där de föredrar den första kreativa fasen och kundkontakten framför att planera och genomföra  delmoment.

Idealister använder ofta abstrakta  ord som "rättvisa", "dröm", "viktig" eller "harmoni" i samband med människor och relationer.

Vill du få en Idealists uppmärksamhet - pröva "det här är verkligen en inspirerande person!".


----


Stämmer detta eller? :P

Gör testet på http://www.prfekt.se/typealyzer/
2008-04-24 @ 16:25:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Picknik

Idag är det jag som har träningsvärk i magen, ont i armbågarna och axlarna. Observera att ont i axlarna och armbågarna inte hänger ihop med gårdagens boxning. Den kommer ifrån hur jag ligger när jag sover. Jag vaknade på mage och att jag låg på mina armar. Jag låg som att jag kramade någon. :) Dock vaknade jag inte trevligt. Jag hade en mysko dröm. Jag orkar inte berätta hela men jag vaknade med ett ryck då både Janni och Carro hade berättat att dom skulle ha barn. Min tanke var när jag vaknade: "NEEEEEEEEEEEEEJ!". Man kan inte alltid ha normala drömmar.


Igår hade jag och Janni picknik. Jag ska ge er den mest somriga bilden hittills. Den är inte särskilt snygg, men jag älskar den ändå! Det gör jag verkligen! Bilden säger verkligen allt. Därför ska jag nog t.o.m lägga upp den i stort format.
image129
Eller okej, jag förminskade den liiiite:)


Detta var då det vi satt och mumsade på. Förutom ett par baguetter var. Vi var laagom mätta till boxningen. På stan gick vi och såg halvgravida ut.
2008-04-24 @ 12:40:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The weekend

Helgen har varit rolig, lärorik och skön.

Det var en helt okej utekväll i fredags. Festgänget var jag, Janni, Carro, Nisse och Malin. Först och främst var det jag och Janni som unnade oss att käka på Pipes. Godast var efterrätten. Själva maten var väl inget att hurra över direkt särskilt inte med tanke på priserna... Nä, ingen mer mat där iaf bara om man vill fortsätta vara hungrig och ännu mer pank. Bortsett från det så var det helt okej. Senare ramlade Carro in och vi stack till bibblan för att möta Malin och Nisse för att därefter göra Palace farligt. Kvällen löpte på utan problem. Så kom jag hem och sen somnade jag.


Lördagen var en aning jobbig, inte pga utgången utan av vissa andra saker. På kvällen blev det Alstermo och kalas. Konstigt nog var jag inte sugen på så mycket mat och gott. Jag som annars älskar maten och kakorna där. Det var lite skrämmande.


Söndagen blev desto bättre. Det blev en vändning på det mesta... En härlig sovmorgon, sola lite, åka iväg till Krille tidigare än tänkt. En solig, mysig och lagom lång promenad. Ja, igår var guld värt. Mitt hjärta är lättat och ännu mer fyllt av dig. Jag levde med vårruset och kärleksruset.



Så idag ja.. Jag har haft fullt upp idag men nu sitter jag har tråkigt, väntar på mamma så att vi kan fixa middag och käka. Börjar bli lite småhungrig. Iaf så har jag handlat, bakat bullar. Rimbobullar med tre olika smaker. Vanilj, hallon och kanel. Jag var ju så smart så jag ville göra en dubbel sats.. Hmm, aldrig mer! Fan vad lång tid det tog att få allt klart, inklusive jäsning och inne i ugnen. Hoppas det var värt det. Nu finns det typ 70 bullar i huset, bortsett från ett par som är uppätna.. Under tiden fixade jag med disken och dammsög. Fy vilken nyttig dag!
2008-04-21 @ 17:57:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inventering

Måndagen, tisdagen och onsdagen ägnades i princip till inventering i Orrefors, om inte inventering så av sammanställning. Tror att alla våra huvud snurrar lite av siffror och svordomar över hur rörigt det ska behöva vara. Men jag måste säga att jag faktiskt har haft det roligt under inventeringen, människorna omkring gjorde det hela roligt. Måndagskvällen var flamsig. Tisdagen skulle bli en halvdag till 12.00 men jag stannade till 16.30.. Inte mig emot! Därefter åkte jag och gosade lite. I går så var jag först hos doktorn, skulle ta de resterande provet på fastande mage.. Hmm.. fastande mage var de va. Jag kom dit, berättade, dom sa "nejmen detta behöver du inte ha fastande mage för!" Slutsats: jag kunde ha tagit det förra veckan tillsammans med de andra proverna, sparat bensinpengar och hunger. Dessa sjuksköterskor och doktorer! Därefter åkte jag och jobbade några timmar, samt tränade.


Idag håller jag på med städning. Råkade hamna på två av mina hyllor i garderoben där jag inte hittar någonting längre, eller hittade rättare sagt. Nu har jag vikt ihop kläderna och tagit bort lite också. Nu är det fint igen, det varar tills i morgon skulle jag tro.. Meeen jag har ganska mycket kvar av rummet + dammsuga mellanvåningen + laga mat... Och detta ska vara klart till halv fem.. hmm.. Skulle egentligen begett mig till banken men jag tror jag tar det i morgon.. Tror... Vi får se.



Det är ganska många frågor och funderingar i mitt huvud just nu.. Som vanligt, men ibland är de lite djupare än vanligt. Ibland är det frågor och saker som man vill prata om men som man inte riktigt vågar. Som att det finns någon tyst överenskommelse om att vissa saker inte får tas upp.. Fast man vet att de får tas upp.. Jag står i valet och kvalet och vet inte hur jag ska göra.. I vissa fall känner man sig enbart patetisk för att man ens tänker tanken, vilket sker varje dag, flera gånger om dagen. Framförallt den tanken borde inte nå mitt huvud, jag har det ju bra...
2008-04-17 @ 14:56:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


9, 10, 11.... :P

9 APRIL så tog jag och Janni ut svängarna lite. Ända till Karlskrona blev det. En mycket trevlig tur som resluterade i födelsedagspresent, puder, skor, 2 par strumpor, kaffe, glass... en tröj/klänning/t-shirt. Det räckte gott och väl. Vädret var på topp och det var jag och Janni med efter lite mat i magen. Vi hann tillbaka till Nybro till boxningen så vi körde ett pass. Sedan somnade en trött Anna ganska snart efter hon kommit hem.

10 APRIL jobbade jag i Målerås. Jag hade en väldigt fartfylld dag måste jag säga. Styrketränade, städade, plockade varor, räknade ut priser och betjänade kunder. Klockan sex stängde jag igen, stressade hem, slängde i mig mat och åkte till Krille. Äntligen! 3 dagar är länge utan den man älskar... och aldrig får mer än en sådär max 6 timmar med per gång pga massa saker hela tiden. Men varje sekund är guld värd! Helt otrolig kväll!!

IDAG var det upp och iväg för att hämta farmor. Vi tog en sväng till minimarknaden i Älghult. Jag köpte 12 par sockor, haha, billigt fan, måste väl passa på. SÄRSKILT när mina stumpor alltid råkar gå sönder vid ena stortån, jag fattar verkligen inte vad problemet är! Jävla skit, men nu har jag, iaf för 12 dagar framåt. Yay! En blomma blev det också. Fin. Åkte och lämnade av farmor, drack lite kaffe, hem till mig, fixade lunch, åkte till Orrefors och jobbade. Körde hem Janni, åkte hem, åt, diskade, glodde på tv, duschade och nu satte jag mig här. Måste ju kolla in nätet lite ibland med.


IAF, dessa dagarna har varit toppendagar! Äntligen!

2008-04-11 @ 21:55:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


8 april

IGÅR var det fullt upp. Jag blev inklallad till att jobba lite i Orrefors så jag satte mig så glad i bilen och pyste iväg. Jobbade några timmar och sen åkte jag hem. Under hemfärden litade jag på min magkänsla och höll 90km/h...ett par minuter efter min magkänsla möter jag tre stycken polisbilar. Väl hemma slänger jag i mig lite mat och åker vidare till Krille. Vi går en sväng, fjantar, gosar och ser på tv. Du får fram den riktiga människan i mig, du och jag <3

IDAG har jag också haft fullt upp. Jag går upp runt 10-tiden för att inte vända på dygnet. Slänger i mig frukost, latar mig lite och kollar till på klockan. Stress! Fixar mig och åker till doktorn. Väldigt pratglad vårdpersonal idag måste jag säga. Inte sett på maken alltså. Vi tömde mig på lite blod och jag gick upp en sväng på stan och handlar förnödenheter. När jag är på väg hem kommer jag på att jag glömde mitt egentliga ärende, hämta upp recept. Hur gone får man vara? Shit the same. Ännu en gång kommer magkänslan fram i att köra lagligt, mycket riktigt möter jag en polis på mtorcykel strax efter. Wierd? Jag kommer hem, slänger i mig lite kaffe o en macka för att åka till affären och jobba några timmar. Jag stänger och åker hem. Nu sitter jag här och hoppas att allt går enligt planerna i morgon! :)

SNART är de andra avenyn, äntligen hemma, House, duschtime, sovardags! :) 


HA en mysig kväll!

2008-04-08 @ 19:53:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 april

Igår var gosigt. En liten söt unge och en underbar kille, kan en kväll bli bättre eller? Det var myspys och käftande. Ofattbart hur mycket man kan älska någon. Förstår inte det.


Idag har varit en speedad dag. Först jobba, stressa till Nybro, byta om och sen boxa skiten ur oss. Hon körde verkligen på idag. Som sagt, ingen kondition men uthållighet. DEN måste förbättras.

Kommit fram till att veckan som komma skall kommer att bli tuff, något helt annat än vad jag är van vid. Förr var veckorna likande men dom tynade ut till ingenting. Mer har jag inte att säga en kväll som denna mer än att min mage vill nog ha lite mat nu!

Hejs!

2008-04-06 @ 19:35:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 april

IDAG har jag förvisso en del att klara av men såklart måste jag ju bara sätta mig vid datorn, en liiiten stund. Jag har redan varit så duktigt att jag har tvättat bilen så nu är den superfin... Dock borde insidan också tvättas, men det får bli en annan dag. Man kan ju inte göra allt på samma gång, då skulle man ju aldrig ha något kvar att göra. Vilka argument jag har ibland.

DET som återstår idag är att fixa till mitt rum, typ dammsuga och plocka i odnining. Dammningen får också bli kvar. Måste göra något åt mina stackars naglar som sjunger på sista versen för att jag inte har haft tid att fixa dem. Sedan känner jag att en dusch skulle inte var helt fel.. samt trycka i sig middag. Dettsa ska ske till klockan fem. Lycka till säger jag till mig själv! Bör nog gå nu.. Så..



...ha en bra lördag allesammans! :)
2008-04-05 @ 14:19:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igår, idag, en historia

IGÅR överraskade barnet i mig mig själv faktiskt. Ni vet såndär klätterställning som en är låg "pinne/stång" en mellan och en hög som sitter ihop? Som man kan snurra runt på och hänga knäveck i? En sådan lekte jag på igår. Jag trodde då aldrig att jag fortfarande skulle kunna ta mig upp till den högsta o snurra runt på, alltså via att ta sig upp på den minsta vidare till den mellersta o så den högsta... Detta skedde även i relativit tighta jeans. Jag kanske inte är så ovig och dan av mig som jag tror. Ibland kan man kanske börja att se saker från ett annat perspektiv.

EN sak vet jag däremot, korta, krävande saker är inget för mig. Som att kuta upp för en "brant" backe. Aldrig att jag skulle klara det flera gånger om. Däremot lång uthållighet som lååånga promenader eller så, det är lätt som en plätt. Jag måste fixa min kondition...hur jag nu ska lyckas med det.. Om jag lyckas...


IDAG så har jag jobbat i Orrefors på Livng & Giving. Heldag med Janni the banani. Ganska seg dag men vi gjorde ett litet bus senare. Vi blev såå sugna på våfflor. Nu hoppas jag att ingen annan som jobbar där läser detta.. Iaf.. så vi gjorde våfflor på jobbet. Vi testade ett våffeljärn, hallå, man måste ju veta om varorna fungerar som man säljer. Iaf, OBH nordica:s våffeljärn fungerade alldeles utmärkt. Våfflorna blev med beröm goda, särskilt med tanke på att vi inte hade någon bunke... ingen visp... ingen pensel... ingen fläkt... Lala. Strax innan vi stängde smäckte vi i oss dem. MUMS!

HELA dagen har jag varit väldigt borta. Antingen skittrött eller överenergisk. När jag väl kom hem käkade jag, idag är onyttigheternas dag. Mama mia, shit the same! Sen kollade på Så ska det låta... Därefter hade jag en härlig disk som väntade. Den tog ca. 25 minuter att fixa. Och ja, vi har diskmaskin. Men det var mycket! Nuuu är jag pömsipömsiii... Tänkte se på dedära med Berg.. men jag råkade hamna här. Ähfan, palla liksom!

Adios lovers!

2008-04-04 @ 21:48:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skitblogg!

Jävla skitblogg! Det är de jag har att säga för det jag skrev nyss försvann! SKITBALLERUNK på att!
2008-04-02 @ 22:12:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wierd

Okej, jag håller på att bli tokig här! Bloggen är helt jävla cp... Så.. Jag har äntligen fått tillbaka datorn igen, helt fungerande, ännu en gång. Men hur länge är den ständiga frågan? Jag tror faktiskt att mina bröder är två stora vandrande virus. Så, nu berättade jag den hemligheten.


Iaf... min vardag är upp och ner. Jag har beslutsångest av dess like.. men i valet och kvalet mina kära vänner så tror jag ändå att jag väljer Orrefors. Det känns som så. Halva natten gick åt till dess grubblerier... så inte så bra sömn här inte. Men och andra sidan.. Bellis är ju najs det med.... men... VAFAN ska jag välja?! Nanana...

Tror inte att det är någon mening med att jag ska skriva här nu, jag är för rörig. Nyss gjorde en sak mig ännu rörigare. Jag hade magkänsla och vips så... GD!


I fredags var jag, Janni, Alex och Krille i Kalmar och bowlade. Det var funny! Antingen var det jag eller Alex som vann.. Ingen vet. Ingen vet heller vem som förlorade bara för att dom stängde av innan vi hann se våra poäng. Huvudsaken var att det var kul. I lördags var det lite party i Kungshall hos Sara och Jenny. Dock var jag och Janni ett par sömngångare så vi bjöd nog inte festen på så många skratt. Jag tänkte bjuda på lite bilder från lördagen iaf :)

           

ehh...dock är detta inte på festen. Detta är på... vafan heter den.. Pizzeria Milano? Vi gjorde specialbeställningar. Janni ett kebabbröd med kebabsås och jag ett kebabbröd med sallad och sås... Såklart en öl med! Yeah, greeeejt! Dont ask, vi var trötta.




Nu ska jag fundilura lite vidare...köra en sväng till farmor, hem, käka, åka och sexa loss lite ;D

2008-04-01 @ 14:01:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91