23 januari

Hela denna veckan har varit skit, verkligen skit. Inget går framåt utan bara bakåt hela tiden. Jag är trött på att ha det såhär. Bara 4 dagar kvar på coop sen är inkomsterna över ännu en gång. Fortfarande har inget studiebidrag dykt upp. Snart försvinner mitt internet för dom ska ha det till datorn nere... Pengarna försvinner, vänner flyttar eller åker iväg.

Alla har ett liv förutom jag. Alla lyckas hela tiden förutom jag. Det känns som att jag inte är den som halkar på ett bananskal. Jag fastnar i klet i stället. Man skulle bara ta sitt pick och pack och dra. Utomlands, skaffa ett jobb. Inte för att de skulle gå utomlands eftersom jag inte lyckas här.

Jag bangade på att simma idag för att jag är så otroligt lat. Matten går skit och jag orkar inte koncentrera mig. Snart gör engelskan det med eftersom jag suger på det.



Jaaaaaaaa, jag vet, positiva Anna är igång, men ni behöver inte läsa.
2009-01-23 @ 17:31:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


17 januari

Klockan stod på 06.00 idag denna ljus härliga morgon... Tror ni inte att jag vaknar till halv sex? Jomenvisst, graaahhh! Tänk om jag bara hade vaknat en halvtimme senare. Jag hatar tidiga morgona och kommer alltid att göra det. Men men. Jag låg kvar i sängen och tyckte det kunde dröja 6000 timmar innan det var dags att gå upp. Jag går upp iaf och gör mig i ordning och åker iväg till Alsterbro. Jag var faktiskt lite nervös, jag har inte varit ensam en morgon innan och öppnat själv. Men jag redde ut det alldeles galant och hela dagen flöt på bra. Till klockan 13.00 då jag slutade.

Nu sitter jag här hemma. Gör inte så mycket. Ser att mina böcker lämnade Adlibris igår men sen vet man ju aldrig när jag får dom. Behöver dom senast tisdag egentligen! Det lär ju inte gå. Fundera på att ta tag i min själv och göra matteuppgifterna jag fick i häftet så inte dom hänger över mig. Senare ikväll ska jag på fest, typ fest. Det ska bli kul. Sen jobba i morgon igen.

Jag är shoppingsugen av dess like men funderar på om jag ska hålla mig till sthlm nästa månad. Kanske, kanske inte.
2009-01-17 @ 15:20:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


15 januari

Phu, nu är jag trött! Inte nog med att sjukorna inte lämnat kroppen utan jag gick upp halv sju. Åkte till skolan halv åtta. Började med en eng-diagnos. haha, jag vill inte veta reslutatet på det men de kommer jag få reda på nästa vecka iaf.

Sen träffade jag brudarna och vi tog en rejäl fika, iaf jag och Janni. Carro var lite halvmesig. Men hon tog igen att på hennes och min lunch där jag mesade ur lite så vi är väl jämt upp. När vi hade hastat igenom fika och lunch åkte jag tillbaka till skolan och gjorde matte-diagnos. Den gick bättre än förväntat och jag är i gott mod för matten. Dessvärre är mina böcker försenade. Skitballerunk! Jag behöver dom nästa tisdag så jag hoppas verkligen jag har fått dom då. Iaf matten.

Efter denna skoldag åkte jag rätt och slätt och jobbade. Kom precis hem nu så jag ska inte göra så mycker mer än duscha o lägga mig känns de som.. Som sagt, jag är sleten. Min underbara älskling höll mig sällskap i bilen via telefonen. Jag älskar att höra din röst. Jag älskar dig.


Jag måste återuppta mina sociala kontakter, de få jag har. Men de få är de bästa så jag ska inte klaga. Jag mår bättre av er och jag saknar er. Mina små gummor :)
2009-01-15 @ 21:20:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


14 januari

Idag har jag verkligen segat ihop totalt. Är så jävla trött. Antar att de är för att sjukdomen/arna inte är borta ur kroppen och de kommer nog inte försvinna på länge eftersom jag aldrig orkar eller hinner vila upp mig. Idag har jag varit hemma så jag har ju inte gjort alls mycket. Därför är jag helt slut i kroppen. Snart är det fikadags och senare ska jag äntligen köra iväg till min gullunge. Som jag längtar.


Det är många papper nu. Mycket som ska göras. Mycket som ska betalas och mycket som väntas på. Ingenting har jag direkt i min hand och det är jäävligt frusterande! Jag vill ha facit i min hand. Dock, skulle man ha det skulle allt bli väldigt tråkigt men ändå önskar man att man kunde veta vad som komma skall.


Många val och kval står framför mig nu. Prioriteringar och diverse annat. Mina kära vänner och min älskade pojkvän, jag behöver er ni. Jag saknar er alla så mycket. Jag vill ha massa tid för er alla som förr.
2009-01-14 @ 16:18:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


12 januari

Första dagen i plugget. De värsta var.. jag åt frukost typ 09.00 och jag fick inget annat förrän 15.00. Det höll på att ta död på mig. Det var en lååång väntan mellan de olika informationerna som skulle ske och jag har ännu en kvar i morgon. Trots att jag bara ska läsa tre ämnen.

Jag har redan skolångest o över allt annat med. Hur ska man hinna? Jag har glömt bort dedär med att stressa som en galning. Om jag får säga det själv iaf. För nu har jag inte stressat på samma sätt. När jag ser tillbaka på gymnasiet förstår jag inte hur jag fixade allt som man gjorde. Men det ska nog gå att lösa ännu en gång. Hoppas jag.
2009-01-12 @ 16:49:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


11 januari

Jag älskar att vara sjuk. Eller inte. På julaftonen och därrunt var det jag som låg hemma i magsjuka och inte kunde jobba eller något.

Efter inventeringen  på nyårsdagen blev jag jätteförkyld. I torsdags fick jag feber och på lördagen fick jag reda på att jag hade halsfluss så jag äter medicin nu. Jag har inte haft halsfluss på 10 år pga att jag opererade bort mina mandlar när jag var 10 för att jag jämt hade halsfluss då. Ska jag komma tillbaka till detta igen? Jag vill inte. Det bästa har iaf varit att jag fick vara sjuk när jag var hos min älskling:) Det gjorde de hela lite bättre än om jag skulle ligga hemma och glo. Sen att det finns ett badkar är ju ganska mysigt med, synd bara att man inte var frisk. Hade säkert varit ännu skönare då.

I morgon är det iaf dags för mig att börja skolan igen, iaf några månader. Jag ska förbättra min matte och engelska B tänkte jag samt läsa rättskunskap. Man vet ju aldrig om man skulle råka komma in på polisen om man skulle få tummen ur röven och göra högskoleprovet och söka in.


Jag bär på en hemlighet, kanske många. Men denna är vacker och underbar. Jag säger den inte till någon, inte än. Men jag längtar.
2009-01-11 @ 15:49:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


För fan

Ibland blir man bara så jävla irriterade. Andra kan ha fullt med brister hela tiden medan jag inte får ha någon. Jag är trött på att vara alla till lags hela tiden. Varför ska jag alltid vara den som är det för?!

TRÖTT TRÖTT TRÖTT TRÖTT TRÖTT!
2009-01-03 @ 18:31:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nytt år

Nytt år och nya inlägg? Kanske, kanske inte.

Idag är en sån riktig skitdag. Ingenting är bra och allt suger bara. Bara en massa klagomål. Inget positivt. Inget glatt alls. Det bara går åt skogen. Jag har sovit dåligt för att jag blev förkyld igår när jag inventerade. Fick inventera kylrum o frysdiskar. Fullt påklädd men vad hjälpte det? Ingenting. Så nu är halsen som ett rivjärn o snorig.

Nu vill jag bara ha en annan dag. Vakna upp till en dag som känns toppen. En sån dag var länge sen sist.
2009-01-02 @ 19:20:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91